Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* - - - - 1 Ψήφοι

Manga στα ελληνικά από την Anubis

• Please log in to reply
873 replies to this topic

#811 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2010 - 14:05

Αλλα εχω μερικους τομους naruto κ στον εναν λειπει η σκηνη με το φιλι naruto sasuke

1)Οι τόμοι που έχεις είναι απο την Anubis?
2)Αν μιλάς για αυτή τη σκηνή τότε πρέπει να έχει γίνει λάθος διότι υπάρχει (τόμος 1/κεφάλαιο 3/σελίδα 92)

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#812 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2010 - 14:08

Παντως η μεταφραση του 'dattebayo' σε 'να πουμε' μ φανηκε προτοτυπη κ λιγο τρελλη αλλα μ αρεσει...

Μια χαρά μετάφραση είναι. Sentence ending filler αμφότερα, σε αντίθεση με το "believe it". Πολύ καλή επιλογή και χαίρομαι που δεν φοβήθηκαν ότι θα ξενίσει τους φαν για να κρατήσουν τις γιαπωνέζικες λέξεις.

#813 reppakos

reppakos

Narutard!

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2010 - 14:18

1)Οι τόμοι που έχεις είναι απο την Anubis?
2)Αν μιλάς για αυτή τη σκηνή τότε πρέπει να έχει γίνει λάθος διότι υπάρχει (τόμος 1/κεφάλαιο 3/σελίδα 92)

σωστα...δικο μ το λαθος.απλα τν πρωτο τομο τν εχω στα αγγλικα κ δν ξερω γιατι αλλα μπερδευτηκα κ νομισα οτι το φιλι ηταν στην σκηνη που ετρωγαν στο σπιτι του tazuna

Μια χαρά μετάφραση είναι. Sentence ending filler αμφότερα, σε αντίθεση με το "believe it". Πολύ καλή επιλογή και χαίρομαι που δεν φοβήθηκαν ότι θα ξενίσει τους φαν για να κρατήσουν τις γιαπωνέζικες λέξεις.

ενα που δν μ αρεσε ηταν το αρχοντας χοκαγκε.
πιστευω οτι η θα επρεπε να το ειχαν αφησει χοκαγκε σκετο η να το ειχαν κανει εντελως ελληνικο.κατι σαν ο αρχοντας της σκιας

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 11 Σεπτέμβριος 2010 - 14:30
merge

#814 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2010 - 14:24

ενα που δν μ αρεσε ηταν το αρχοντας χοκαγκε.
πιστευω οτι η θα επρεπε να το ειχαν αφησει χοκαγκε σκετο η να το ειχαν κανει εντελως ελληνικο.κατι σαν ο αρχοντας της σκιας

Δεν ξέρω άλλες ορολογίες του Ναρούτο, αλλά απ' όσα βλέπω εδώ, θα συμφωνήσω με τις προτάσεις σου, τείνοντας προς την δεύτερη (βέβαια λαμβάνοντας υπόψη το είδος του μάνγκα, ίσως να μην πειράζει τόσο η χρήση πραγματικής ορολογίας των νίντζα). Το Sannin πώς το μετέφρασαν; Λένε "οι τρεις σαννίν"; Γιατί "σαν" ήδη σημαίνει τρία...

#815 reppakos

reppakos

Narutard!

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2010 - 14:37

δν ξερω στα ελληνικα εχω μονο 2 τομους τν 2 κ τν 3 κ οι sannin εμφανιζονται πολυ αργοτερα

#816 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2010 - 14:56

Δεν καταλαβαινω γιατι θεωρειτε τα 10(9 actually) ευρω πολλα.Μιλαμε για 200 εικονογραφημενες σελιδες σε χαρτι καλης ποιοτητας και με σωστη μεταφραση.Οι τιμες ειναι απολυτως λογικες θεωρω.
Πχ ο τομος 7 του Blade of the Immortal ειχε 240 σελιδες και αυτο σε συνδυασμο με το φοβερο σχεδιο του Samura με επεισαν πως και 15 να ηταν παλι θα το αγοραζα.

Παρολ αυτα,εγω το εχω απωθημενο να βγει και κατι manga related στα ελληνικα εκτος tankobon μορφης.Σαν το Akatsuki πχ η κατι πιο large scale στα προτυπα των γνωστων μεγαλων εβδομαδιαιων/εστω μηνιαιων περιοδικων.Δηλαδη περα απο ιστοριες να εχει και αλλα καλουδια ενος κλασικου περιοδικου.Νεα απο το χωρο,reviews,polls,παρουσιασεις,αρθρα κλπ

Επισης ειναι καλο που κατα καποιο τροπο πηρε μπρος και η Κεδρος.Και επειδη ακριβως εχει χασει το μονοπωλιο των "μεγαλων" τιτλων,πρεπει να πονταρει σε διαφορετικο κοινο και να φερει λιγοτερο mainstream υλικο which is good.

Eξαλλου με τις σειρες που χει πιασει η anubis δεν το βλεπω να ξεμπερδευει και να βγαζει καινουργιους τιτλους(περα απο διαφορα τυπου CSI) anytime soon.Eκτος βεβαια και αν διπλασιασει το προσωπικο της πραγμα μαλλον απιθανο την παρουσα στιγμη.
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#817 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2010 - 12:30

χτες εφτασαν στα χερια μου οι τομοι 2-3 απο berserk,και με σιγουρια μπορω να πω πως η anubis κανει πολυ καλη δουλεια σε ολους τους τομεις,η ποιοτητα του χαρτιου πολυ καλυτερη απο αυτη της dark horse και η μεταφραση επισης πολυ καλη.Δεν ξερω τι γινεται με τις αλλες σειρες αλλα θα δοκιμασω και καποια αλλη.

Θελω one piece!

#818 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2010 - 13:08

Ναι μόνο που η Anubis μας έχει κλάσει κανονικά εμάς που έχουμε αρχίσει κάποιες σειρές της. Τι έξυπνο, βγάζει μερικά volumes, παρατάει την σειρά και αρχίζει άλλη.:deadga6:
phmava.php

#819 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2010 - 13:11

Καμιά σειρά δεν παράτησε.Απλά τα βγάζει πολύύύύύ αργά ανάλογα με τις πωλήσεις τις κάθε μιας.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#820 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2010 - 13:14

Ε ναι δεν έκανε drop καμιά σειρά, αλλά άμα είναι να περιμένω ως τα 80 μου για να τελιώσει μια σειρά... Ναι, πολύ έξυπνο.
phmava.php

#821 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2010 - 14:41

Ναι μόνο που η Anubis μας έχει κλάσει κανονικά εμάς που έχουμε αρχίσει κάποιες σειρές της. Τι έξυπνο, βγάζει μερικά volumes, παρατάει την σειρά και αρχίζει άλλη.:deadga6:

Ναι, το καλύτερο παράδειγμα είναι το Fruits Basket, το οποίο και έχει βγάλει μόλις 3 volumes σε 2 χρόνια. Δύσκολο να πειστεί κανείς να το αγοράσει έτσι.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#822 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2010 - 15:03

Ναι, το καλύτερο παράδειγμα είναι το Fruits Basket, το οποίο και έχει βγάλει μόλις 3 volumes σε 2 χρόνια. Δύσκολο να πειστεί κανείς να το αγοράσει έτσι.

To Fruits Basket ουτε ενα χρονο δεν εχει απο τοτε που αρχισε.Τα χριστουγεννα που μας περασαν βγηκε ο πρωτος τομος.Και παλι φυσικα δεν λεω πως 3 τομοι σε τετοιο διαστημα ειναι αρκετοι...
Εδω το Shaman King ειχε εναν ολοκληρο χρονο να βγαλει τομο απο το 7 στο 8... T_T
Δεν ξερω τι παιζει παντως.Νταξ να παρατησουν σειρα δεν νομιζω γιατι θα χασουν την εμπιστοσυνη του αγοραστικου κοινου αλλα οντως μερικες σειρες το βλεπω να ολοκληρωνονται μετα απο δεκαετια ξερω γω.Το λαθος τους βασικα ηταν οτι αρχισαν πολλα μεγαλα μαζεμμενα και τους επιασε λαιμαργια στην πορεια και φεραν ακομα περισσοτερα.Τουλαχιστον αρχικα βγαζαν με σταθερους ρυθμους.
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#823 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2010 - 12:55

Posted Image

Οι Εισαγωγικές Εξετάσεις για το Πανεπιστήμιο του Τόκυο έφτασαν για άλλη μια φορά στο τέλος τους. Καθώς, όμως, τα πράγματα αρχίζουν να επανέρχονται στους κανονικούς ρυθμούς, οι ένοικοι της Εστίας Χινάτα συνειδητοποιούν ότι ο Κεϊτάρο έχει εξαφανιστεί.
Προτού καν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, η Νόρου φεύγει για να βρει τον γκαφατζή επιστάτη της εστίας τους. Το ταξίδι της θα τη φέρει σε ένα απόμακρο νησί στη μέση του Νότιου Ειρηνικού! Εκεί ελπίζει να βρει τον Κεϊτάρο σώο, αβλαβή και με αμείωτο το ενδιαφέρον του για το Πανεπιστήμιο του Τόκυο...

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#824 sirQuackly

sirQuackly

Ανεμιστήρας

• Members
  • 99 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2010 - 13:39

love hina

4-5 ,3 μηνες
5-6,4 μηνες
6-7,7 μηνες
7-8,10 μηνες

και εις ανώτερα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#825 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2010 - 15:06

well ευτυχώς ή δυστυχώς δεν είμαστε στην Κούβα ... αλλά σε μια χώρα που η κάθε επιχείρηση θέλει να βγάλει και κέρδος οπότε πρέπει να κάνει τον προγραμματισμό της ... δεν είναι κάποιο ελληνικό φαινόμενο να αργούν οι νέες κυκλοφορίες σε manga και αν αργούν λίγο παραπάνω δεν νομίζω πως πρέπει να μας εκπλήσσει ... δεδομένο πως πριν 6-7 χρόνια αγόραζες τα manga σου κάνα 20 αράκι απο κάτι κλεφτό - μάγαζα ...

το Love hina ξεκίνησε το 1998 και ολοκληρόθηκε το 2001
το Fruit Basket 1999 -2006
το Berserk ξεκίνησε το 90
κτλ ...

σας φαίνονται οι δικοί μας χρόνοι τόσο παράλογοι ???

το "άθλημα" λοιπόν θέλει υπομονή ... απο την αλλή πλευρά σκεφτήτε πως έχω 11 ongoing σειρές εάν έβγενε 1 vol το μήνα θα χρειαζόμουν περίπου 100 Euro σε manga και θα δισκολευόμουνα να ξεκινήσω νέα σειρά ... το ίδιο θα πάθαιναν και άλλοι ... και νομίζω υπο αυτές τις συνθήκες (να μην πώ και τπτ για κρίση ...) η κάθε εταιρία θα δυσκολευόταν να προσθέσει νέους τίτλους στην γκάμα της και να διευρύνει την αγορά της ... τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ XDDD

τσπα
πάω να τσιμπίσω τα νέα volumakia μου για αυτό το μήνα XDDDDDDDD
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα