Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* - - - - 1 votes

Manga στα ελληνικά από την Anubis

• Please log in to reply
873 replies to this topic

#646 Alpasar

Alpasar

Anime Newbie

• Members
  • 157 posts

Posted 17 September 2009 - 21:36

Αντε, καιρος ηταν.:joyful:
Το berserk θα το βγάλουν τελικα?Ξερουμε τιποτα για naruto,love hina?

#647 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 17 September 2009 - 21:46

Δεν ξέρω αν θα κυκλοφορήσουν το Berserk.Για τα άλλα δύο και εγώ τα περιμένω αλλά δεν νομίζω να κυκλοφορήσουν αυτόν τον μήνα.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#648 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 17 September 2009 - 23:08

Τα Death Note 3 και Kenshin 8 τα τσίμπησα κι εγώ σήμερα. Πολύ καλή δουλειά όπως πάντα στους συγκεκριμένους τίτλους. Να αναφέρω πως μέσα από τις σελίδες του Kenshin αναφέρεται το Naruto 11, επομένως αναμένετέ το σύντομα.

:oo: Πλακα κανουν?! Yu-gi-oh! στα Ελληνικα?! Αυτο θα ειναι ενδιαφερον. Να δω πως θα μεταφρασουν τα ονοματα των καρτων :D

Άκυρο το παραπάνω. Αν δεις στο link, αφαίρεσαν τη φράση που αναφερόταν στην Anubis. Ή κάναν πατάτα και το διόρθωσαν εκ των υστέρων, ή κάτι πήγε στραβά και το ακύρωσαν. Το σίγουρο πάντως είναι πως δεν θα δούμε Yu-Gi-Oh! στη χώρα μας.

Για το Berserk δε μιλάω επειδή θα καταντήσω γραφικός...

E5VV38U.jpg

#649 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 18 September 2009 - 11:16

Να αναφέρω πως μέσα από τις σελίδες του Kenshin αναφέρεται το Naruto 11, επομένως αναμένετέ το σύντομα.

Τι καλά!!:joyful::wooi2:
Καιρός ήταν μετά απο τόσους μήνες!

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#650 holly

holly

Anime Newbie

• Members
  • 50 posts

Posted 20 September 2009 - 21:44

πήρα το death note 3 :awww:
μόνο μια απορία έχω: το soichiro προφέρεται σοϊχιρο ή σοϊτσιρο? :hmmm:

Edited by holly, 20 September 2009 - 21:53.

#651 Asaph

Asaph

Okama's way

• Members
  • 158 posts

Posted 23 September 2009 - 13:38

Σο-ι-τσι-ρο :)

#652 jim_flas

jim_flas

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 27 September 2009 - 00:51

:wis:Πω ρε φιλε,ευτιχως που βγηκε και το rurouni γιατι βαρεθηκα την ζωη μου περιμενοντας...ειχε να βγει τομος απο τον Μαϊο...οσο για το naruto λογικο ειναι να το πανε λιγο πιο αργα,αφου εχει προχωρισει πολυ περισσοτερο απο τα αλλα....το berserk παλι δεν εχω ιδεα ποτε θα το βγαλουν αλλα και αν βγει ειμαι σιγουρος πως θα το αργουν οπως και τα αλλα...

#653 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 27 September 2009 - 08:51

Προσωπικά πιστεύω πως δεν θα ήταν τόσο καλό να κυκλοφορήσουν το Berserk(για τώρα μιλάω).Είναι που είναι μεγάλη η καθυστέρηση σε πολλούς τίτλους που κυκλοφορούν.Καλό θα ήταν να περιμένουν να τελειώσει ένα, όπως το Death note που το πηγαίνουν σχετικά γρήγορα,και να αρχίσουν κάποιο άλλο,όπως το πολυαναμενόμενο Berserk.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#654 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 27 September 2009 - 11:24

Προσωπικά πιστεύω πως δεν θα ήταν τόσο καλό να κυκλοφορήσουν το Berserk(για τώρα μιλάω).Είναι που είναι μεγάλη η καθυστέρηση σε πολλούς τίτλους που κυκλοφορούν.Καλό θα ήταν να περιμένουν να τελειώσει ένα, όπως το Death note που το πηγαίνουν σχετικά γρήγορα,και να αρχίσουν κάποιο άλλο,όπως το πολυαναμενόμενο Berserk.

Προσωπικά θα προτιμούσα να μην γίνει αυτό :Ρ. Μέχρι να τελειώσει το Death Note θα έχει περάσει αρκετός καιρός. Οπότε αν δε θέλεις να διαβάσεις berserk σε 1-2 χρόνια προσευχήσου να μην γίνει! :P

#655 Alpasar

Alpasar

Anime Newbie

• Members
  • 157 posts

Posted 14 October 2009 - 15:24

Posted ImageΕπιτέλους!:congrats:
Γιατί αργουν τόσο να βγαλουν νεους τιτλους?

#656 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 14 October 2009 - 15:57

Μας θυμήθηκαν και εμάς τους καημένους φαν!Αντε να δούμε τώρα πότε θα βγάλουν τον επόμενο τόμο.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#657 Asaph

Asaph

Okama's way

• Members
  • 158 posts

Posted 14 October 2009 - 16:14

χριστουγεννα και αν, υποθετω...
στο μαγαζι γινεται χαμος, μας εχουν πρηξει με ερωτησεις γιατι η Ανουβις αργει και που ειναι το ναρουτο μου και..και..

Ναι ρε, που ειναι το Blade of the Immortal?! Περιμενουν οι πελατες και εγω:P

#658 jim_flas

jim_flas

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 14 October 2009 - 16:45

Μας θυμήθηκαν και εμάς τους καημένους φαν!Αντε να δούμε τώρα πότε θα βγάλουν τον επόμενο τόμο.

Και του χρονου...:ureshii::ureshii:

#659 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 14 October 2009 - 20:23

Ναι ρε, που ειναι το Blade of the Immortal?! Περιμενουν οι πελατες και εγω:P

Όπως λέω και στη υπογραφή μου, που στο yaoi είναι το νέο τεύχος του blade???:roar:
Το προηγούμενο αν θυμάμαι καλά, βγήκε τον Ιούνιο. Έχουμε φτάσει Οκτώβριο και ακόμα δνε έχουμε κανένα νέο!
Πραγματικά είμαι ένα βήμα πριν να dropάρω το manga, και να πουλήσω και τους τόμους που έχω!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#660 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 14 October 2009 - 20:54

Απο μια άποψη εμένα με βολεύει προς το παρόν αυτή η κατάσταση γιατί φέτος δεν είχα χρήματα στην άκρη για να πάρω τίποτα από την Anubis. Ελπίζω να τα πάρω μαζεμένα τον επόμενο μήνα.Όσο καθυστερούν, τόσο πιο λίγα θα έχω να πάρω:hot:

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail