Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* - - - - 1 votes

Manga στα ελληνικά από την Anubis

• Please log in to reply
873 replies to this topic

#676 princess serenity

princess serenity

Starting...

• Members
  • 20 posts

Posted 05 December 2009 - 17:24

αχ επιτελους έβαλαν το fruits!!!:wooi2: αντε μετα σειρά να παίρνουν και τα βαμπίρια!!!!!!:Blissfull:

#677 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 15 December 2009 - 14:08

Και επειδή θέλω να δοκιμάσω την τύχη μου / να αξιολογήσω τη ποιότητα της δουλειάς των ελλήνων μεταφραστών, υπάρχει κάποιο κατάστημα ηλεκτρονικό που να στέλνει τους τόμους της Anubis εντός Ε.Ε. χωρίς να πρέπει να πληρώσω 20 ευρώ μεταφορικά;

#678 Alpasar

Alpasar

Anime Newbie

• Members
  • 157 posts

Posted 22 December 2009 - 08:32

Δημοσιευμένη  εικόνα:drink:

#679 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 29 January 2010 - 11:19

Κυκλοφόρησε ο πρώτος τόμος Berzerk και fruits basket..
Spoiler:

Τι στο yaoi συμβαίνει?

#680 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 29 January 2010 - 22:54

Ευτυχώς, μετά από έναν περίπου χρόνο αναμονής, κυκλοφόρησε ο 1ος τόμος berserk. Έχει πέσει στα χέρια κανενός; Μήπως(λέω μήπως) γνωρίζει κανείς αν τον έχουν φέρει στην fnac, μιας και η προαναφερόμενη συνήθως αργεί να φέρει τα καινούργια manga και δε θέλω να πάω έως το mall τζάμπα. Anyways, ελπίζω να μην έχουμε μεγαλύτερες καθυστερήσεις και να βλέπουμε νέους τόμους από όλα τα manga. Αν και, καλύτερα να περιμένεις, παρά...

#681 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 30 January 2010 - 01:05

Πήρα τον πρώτο τόμο Berserk (όχι που θα μου ξέφευγε). Έχω όλη τη σειρά στα αγγλικά, επομένως δεν πρόκειται να ακολουθήσω την Anubis, απλά πήρα τον πρώτο τόμο δοκιμαστικά ώστε να δω τι δουλειά έχει γίνει. Με μια πρόχειρη ματιά, η ποιότητα είναι στα γνωστά στάνταρ της Anubis, δηλαδή πολύ καλή. Το χαρτί επίσης είναι το ίδιο με όλους τους υπόλοιπους τόμους, δηλαδή πολύ καλύτερο από των αντίστοιχων αγγλικών εκδόσεων.

Το μεγάλο ατού όμως αυτής της έκδοσης είναι η τιμή. Η Dark Horse κοστολογεί τον κάθε τόμο στα 13$ έως 15$. Κάποιος που αγοράζει online μπορεί να πετύχει τον κάθε τόμο από 7€ έως 13€, ενώ τα ελληνικά κομικσάδικα χτυπάνε την τιμή μέχρι και 18€ (!!!!!). Αν η Anubis μείνει συνεπής στις κυκλοφορίες τόμων, θα κάνει την τύχη της καθώς κανένας δεν θα έχει λόγο να αγοράζει τις αγγλικές κυκλοφορίες με την αυξημένη τιμή και το χειρότερο χαρτί. Ειδικά όταν η τιμή της Anubis με την κλασική 10% έκπτωση πέφτει στα 9€. Αν πρέπει η Anubis να τηρήσει μια συνέπεια σε έναν τίτλο, αυτός είναι το Berserk.

Επίσης ψιλοάσχετο με την Anubis, κυκλοφόρησε ο πρώτος τόμος από το δίτομο Grimm's Manga από τις εκδόσεις Comicworld. 170 σελίδες, ποιότητα εκτύπωσης όμοια με της Anubis, τιμή 8,90€ (1€ χαμηλότερα από την Anubis). Πρόκειται για shojo εκδοχές κλασικών παραμυθιών. Είναι μεταφορά από την αντίστοιχη έκδοση της Tokyopop Γερμανίας. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Πλέον έχουν κυκλοφορήσει αρκετοί manga τίτλοι, από διάφορες εταιρίες. Μάλλον πρέπει να κάνουμε μια αναδιοργάνωση στο thread.

Επίσης
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΟΜΟΥΣ ΚΕNSHIN & BLADE OF THE IMMORTAL DAMN IT !

Edited by Phantom Duck, 30 January 2010 - 01:20.

E5VV38U.jpg

#682 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts

Posted 30 January 2010 - 11:30

Επίσης ψιλοάσχετο με την Anubis, κυκλοφόρησε ο πρώτος τόμος από το δίτομο Grimm's Manga από τις εκδόσεις Comicworld. 170 σελίδες, ποιότητα εκτύπωσης όμοια με της Anubis, τιμή 8,90€ (1€ χαμηλότερα από την Anubis). Πρόκειται για shojo εκδοχές κλασικών παραμυθιών.

Τώρα, ιδέα μου είναι, αλλά μου θυμίζει ΠΑΡΑ πολύ ένα έργο της kaori yuki, το ludwig kakumei(ασχετο).

Είναι μεταφορά από την αντίστοιχη έκδοση της Tokyopop Γερμανίας. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τι εννοείς δηλαδή; Μετάφραση από γερμανικά; Γιατί στο site τους δε δίνουν καμια τέτοια πληροφορια...

#683 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 30 January 2010 - 13:45

Δεν ξέρω αν είναι μετάφραση από τα γερμανικά ή τα γιαπωνέζικα. Ο συγκεκριμένος τίτλος είναι καθαρά ιαπωνικός όμως δεν έχει κυκλοφορήσει στα αγγλικά, η μόνη εταιρία που τον έχει εκδώσει είναι η Tokyopop Γερμανίας. Τώρα τι και πως παίζει ακριβώς, θα σε γελάσω. Παρεμπιπτόντως κοίτα στα recommendations του Baka Updates, το Ludwig Kakumei είναι η πρώτη επιλογή :kakaka:

E5VV38U.jpg

#684 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts

Posted 30 January 2010 - 14:42

Έπιασα επιτέλους τον πολυπόθητο τόμο Berserk στα χέρια μου. Όπως πάντα, η δουλειά της anubis ήταν εξαιρετική. Παρατήρησα όμως, ότι είχαν φέρει παραπάνω από αρκετούς τόμους, τουλάχιστον στην fnac που πήγα εγώ. Αυτό μάλλον υποδεικνύει πως η anubis περιμένει το berserk να πουλήσει αρκετά, πράμα απολύτως λογικό. Ελπίζω να τα πάει καλά στις πωλήσεις, ώστε να έχουμε και γρηγορότερες κυκλοφορίες.:)

Παρεμπιπτόντως κοίτα στα recommendations του Baka Updates, το Ludwig Kakumei είναι η πρώτη επιλογή :kakaka:

Όντως. Στην αρχή, έτσι όπως το είδα, είπα "μπας και είναι το ludwig με διαφορετικό όνομα;" xD

Edit: Ξέρει κανείς από ποια γλώσσα μεταφράζεται το berserk; Γιατί μεταφραστής ήταν ένας Έλληνας.

#685 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 31 January 2010 - 10:36

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΟΜΟΥΣ ΚΕNSHIN & BLADE OF THE IMMORTAL DAMN IT !

Και Naruto βεβαίως βεβαίως...
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#686 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 01 February 2010 - 10:51

BLADE OF THE IMMORTAL
, παρακαλώ. Περιμένουμε μήνες και μήνες....

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#687 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 01 February 2010 - 15:19

Δεν το ανέφερε κανείς,οπότ είπα να το αναφέρω.Κυκλοφόρησε και ο πρώτος τόμος του Fruits Basket:thatsit:.Btw να σε καλά Φαντομά που μας πληροφορείς και για manga εκτός Anubis.Χαμπάρι δεν το είχα πάρει το Grimm's Manga.Ίσως επειδή δεν το φέραν εκεί που κοιτάζω.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#688 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 01 February 2010 - 17:02

Το είπε ο Matu-san πιο πανω Cassiel...

Κυκλοφόρησε ο πρώτος τόμος Berzerk και fruits basket..

Spoiler:

Λεω να δοκιμάσω λιγο το Berserk... Να δω τι λεει:orly:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#689 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 01 February 2010 - 21:53

Μια ερώτηση αν ξέρει κανείς να μου την απαντήσει. Εγώ που μένω Κύπρο μπορώ να αγοράσω τόμους από την Anubis και να μου τα παραδώσουν σπίτι μου?

Αν ναι, πόσα πρέπει να πληρώσω περίπου μεταφορικά?

#690 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 05 February 2010 - 11:51

Εξαιρετικο το Berserk!!!
DEATH NOTE:γιατι κολλησε σε αυτον τον τομο?Αφου τα 3 πρηγουμενα κυκλοφορησαν ανα 3μηνο...
Ο 4ος εχει απ'τον Σεπτεμβρη να κυκλοφορησει...