Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Manga στα ελληνικά από την Anubis
Posted 16 April 2008 - 13:38
απελπιδα προσπαθεια if you ask me....θα παρει χρονο μεχρι το ελληνικο κοινο γενικα να θεωρησει κομικ τα ιαπωνικα σκιτσα....

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations
Posted 16 April 2008 - 13:55
Posted 16 April 2008 - 13:55
Το κατάλαβα με την πρώτη καλέ απλά έμεινα εκπληκτη που δεν το είχα προσέξει!Το διόρθωσα!!
Καλύτερα έτσι 'οπως το έκανα τώρα?
Πάντως μου άρεσε πάρα πολύ το σχέδιο του Jae-Hwan Kim... αρκετά λεπτομερές και όμορφο. Ήταν από τα πρώτα μου manhwa που αγόρασα (από TokyoPop)!
Posted 16 April 2008 - 13:59
Πάντως μου άρεσε πάρα πολύ το σχέδιο του Jae-Hwan Kim... αρκετά λεπτομερές και όμορφο. Ήταν από τα πρώτα μου manhwa που αγόρασα (από TokyoPop)!
Ναι θα συμφωνήσω μαζί σου!!

Posted 16 April 2008 - 14:47
Phantom Duck το kenshin αξιζει??σκευτομαι να το παρω
Τα Kenshin και Blade τα προτείνω σε όλους τους ενδιαφερόμενους του είδους. Στους άλλους τίτλους δεν ξέρω αν έχει γίνει τόσο καλή δουλειά, όμως το Kenshin μου άρεσε πάρα πολύ. Μην σε πάρω στον λαιμό μου κιόλας, αλλά πιστεύω πως θα σου αρέσει.
Επίσης το War Angels είναι τίτλος της Tokyopop. Από υπόθεση δεν νομίζω να λέει και τίποτα το σοβαρό, αλλά ο σχεδιαστής μου αρέσει πάρα πολύ οπότε ίσως να το τιμήσω (αν είναι λίγοι τόμοι στο σύνολο)
TOKYOPOP :: Leading the Manga Revolution for 10 Years and Beyond! ::
Posted 16 April 2008 - 16:37
Ας πούμε για παράδειγμα το Kenshin και το Blade of the Immortal (Από το 3ο τεύχος και μετά) που μεταφράζω εγώ, τα κάνουμε κατευθείαν από τα ιαπωνικά. To Naruto το οποίο δεν ήθελε να το πάρει ΚΑΝΕΙΣ στην Ιαπωνική κοινότητα (Ε ναι λοιπόν...δεν μας αρέσει τι να κάνουμε

Posted 16 April 2008 - 17:20
To Naruto το οποίο δεν ήθελε να το πάρει ΚΑΝΕΙΣ στην Ιαπωνική κοινότητα (Ε ναι λοιπόν...δεν μας αρέσει τι να κάνουμε
¨) γίνεται αναγκαστικά από τα αγγλικά με επιμέλεια από Ιάπωνα.
Έτσι!

Posted 18 April 2008 - 22:31
Posted 19 April 2008 - 00:19
Posted 19 April 2008 - 00:21
Posted 19 April 2008 - 02:44
Posted 19 April 2008 - 09:45
Αυτό σημαίνει ότι είσαι από την anubis?
Ναι,το εχει αναφερει πιο πανω νομιζω

+1 σε αυτο. Τελικα ναι,το ειδα κ γω αυτο...Αντε να βγει η v2 του Blade of immortal.Επίσης σχετικά με το Blade να αναφέρω ότι στη σελίδα 53 εκεί που λέει ο παππούς μου...και ο παππούς σου... το δεύτερο είναι μπαμπάς και όχι παππούς.Κοίταξα και το scanlation για επιβεβαίωση(αν διαβάσετε το manga λίγο παρακάτω θα δείτε πως το κατάλαβα)Κατά τα άλλα όλα μια χαρά.
Ετσι ειναι στον ιαπωνικο τομο το εξωφυλλο. Οι αμερικανοι μιας κ τα εβγαζαν κ σε τευχη,διαλεγαν ενα απο αυτα για καθε τομο. Επισης το ελληνικο εξωφυλλο τουλαχιστον δεν ειχε κατι ψηφιακα γυρω-γυρω (αν το ψαξετε θα καταλαβετε τι εννοω)Το μόνο που με χάλασε ήταν το εξώφυλλο. Επιεικώς απαράδεκτο! Θα προτιμούσα να χρησιμοποιούσαν τα εξώφυλλα της Dark Horse.
Posted 19 April 2008 - 10:14
Ελπιζω να πετυχει η προσπαθεια και να βγουνε και αλλοι τιτλοι στην ελληνικη αγορα. Τουλαχιστον εμεις σαν μελη του φορουμ και φαν των manga εχουμε υποχρεωση να στηριξουμε αυτη την προσπαθεια. Αλλωστε η συχνοτερη δικαιολογια για τα scanlations και τα torrents που διαβαζω στα διαφορα threads ειναι οτι δεν υπαρχει προσβαση σε manga και anime στην ελληνικη αγορα. Τωρα λοιπον εχετε την ευκαιρια να στηριξετε μια καλη προσπαθεια.
Μιας που ο Mercurius ειναι στην Anubis, θα ηθελα να ρωτησω τι promotion γινεται για αυτη την προσπαθεια. Καλα εμεις που ειμαστε ηδη μυημενοι στο χωρο των manga, ο υπολοιπος κοσμος ομως? Γινεται καποια προσπαθεια για να γνωρισει αυτα τα κομικ το γενικο κοινο?