Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Azumanga Daioh


  • Please log in to reply
95 replies to this topic

#91 Radagast

Radagast

    Cogito ergo sum

  • Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 16 February 2010 - 11:13

Xμμ ας κάνω κι εδώ ένα ποστ αν και μάλλον δεν θα σας αρέσει. :P

Τι να πω και γω, έκανα την απόπειρα να το δω δυο φορές, με τόσα που είχα ακούσει και κατάφερα με τα χίλια ζόρια να φτάσω στο 6-7 αλλά τελικά το droppara και το έσβησα.

"Καμμένο" ανιμε, με πολλά "cuties", που όμως δεν με διασκέδασε και ιδιαίτερα, μάλλον γιατί δεν πολυπάω τέτοιο anime στυλ, και το "weird-καμμένο" sense of humor του απ' ότι φαίνεται, doesn't appeal to me.

Simply not my cup of tea, όχι πως αυτό σημαίνει πως είναι κακό.

Αυτά.

Edited by Radagast, 19 February 2010 - 08:30.


#92 robostav

robostav

    ηλεκτρονικός υπάλληλος...

  • Members
  • 425 posts

Posted 18 February 2010 - 20:48

θυμιζει θηλυκο γιαπωνεζο τσακωνα (τσακωνας respect!) . Πολλες καμμενες ατακες (osaka ftw!!!) αν και οντως δεν σε κανει να γελας συνεχεια. Παντως το ειδα πολυ ευχαριστα,και αν σκεφτεις οτι το εβαλα μετα το kaiba ηταν κατι σαν σκοτσεζικο ντους ...:hot:

παντως πανω απο 2-3 ep σερι δεν παλευονται...α και εχει πολλες αναφορες σε εθιμα/φαγητα$ της ιαπωνιας αν και δεν θυμαμαι τιποτα :unlucky:...


ps ... osaka's scary story... ουτε στην εκτη αισθηση δεν ξαφνιαστηκα τοσο....

#93 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 18 February 2010 - 21:01

Εγώ πάντως το είδα μονορούφι και όταν τελείωσε μόνο που δεν έβαλα τα κλάματα...Από τις πολυαγαπημένες μου σειρές...Είναι μια σειρά που απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν παίρνουν και τόσο σοβαρά τον εαυτό τους, δεν έχουν ξεχάσει το παιδί μέσα τους και εκτιμάνε το έξυπνο humour. Κατεμέ η Chiyo-chan και η Osaka πατάνε κάτω όλους τους moe-kawaii chars των πιο καινούριων anime...

xbJ3b2w.jpeg


#94 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 27 January 2012 - 18:29

Πολύ ωραία σειρά. Με πολλές ομοιότητες με το Lucky Star. Μου άρεσε πολύ σε μερικά σημεία. Όχι όμως για κανα σοβαρό ανιμε. Βασικά γενικότερα τώρα τελευταία έχω πάρει σβάρνα όλες τις non-serious σειρές ωπότε μπορώ να πώ πως το απόλαυσα. :3 :Blissfull:

#95 SYurilover

SYurilover

    Starting...

  • Members
  • 21 posts

Posted 27 December 2013 - 01:13

Γελασα με τη ψυχη με αυτο τ ανιμε. Το εχω δει αρκετες φορες και θα ηθελα να το ξαναδω.

 

Ολες οι ηρωιδες ειχαν πλακα. :riiight:

Η Chiyo ηταν πολυ χαριτωμενη όπως και η Sakaki. :lovulovu:

Tomo και Yomi το διδυμο της τρελας. :x3:

Οι δυο καθηγητριες απο μακρια φωναζε οτι κατι παιζει μεταξυ τους. Η φιλια μου φαινεται περισσοτερο ως δικαιολογια μιας και συνεχως κοντραρονται και παντα βρισκουν τροπο να αποφυγουν το γαμο ακομα και αν οι ευκαιριες που εμφανιζονταν να ηταν αυτες που εψαχναν.  :kawaii:

 

Γενικα ενα ανιμε με τα ολα του. :tensai:



#96 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 17 January 2018 - 00:41

Με μεγάλη καθυστέρηση είπα να το δω και εγώ. Χιουμοριστικές σειρές είναι μεγαλύτερο ρίσκο από δραματικές ή δράσης. Αν σεν σου πάει το χιούμορ, δύσκολα τις τελειώνεις. Είχα διαβάσει παλιότερα το manga αλλά δεν με ξετρέλανε το χιούμορ, τουλάχιστον όχι σε ξεκαρδιστικό βαθμό. Ευτυχώς έμαθα πως βγήκαν και κάποια νέα κεφάλαια με την δέκατη επέτειο του manga, αλλά και πάλι που τα διάβασα πάλι το ίδιο ένιωσα. 1000 φορές καλύτερο το Yotsubato, ακόμα και το Ryushika. Κατάλαβα πως η σειρά είναι μια από τις λίγες περιπτώσεις που το anime απογειώνει το manga.

Aπλά το πολύ χιούμορ είναι κυρίως στο πρώτο μισό. Στο δεύτερο κάπως ηρεμούν τα πράγματα και βλέπουμε λιγότερες έξαλλες καταστάσεις και πιο πολύ αναπτύσσονται οι σχέσεις των χαρακτήρων.

Ολοι οι χαρακτήρες ήταν τέλειοι απλά. Σε ότι αφορά moe σειρές, μόνο εδώ είπα να κάνω την εξαίρεση. Εδώ τουλάχιστον δεν ξεφεύγουν τα πράγματα. Ευτυχώς που δεν ανακατεύτηκε η KyoAni αλλιώς δεν θα το έβλεπα. Μου αρέσει το πιο απλό σχέδιο που ταιριάζει στο manga.

 

Παω να παίξω τώρα Azumanga Daioh Puzzle Bobble...