Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Splatter, Horror, Thriller

• Please log in to reply
1010 replies to this topic

#766 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2012 - 00:59

Μετά το Saint η πίστη μου στους Ολλανδούς έχει αυξηθεί. Και η απόδειξη είναι το νέο τρέληερ της υπερκαμένης (και πιστεύω υπερ-επικής) ταινίας με τον τίτλο Zombibi

Πάμε τώρα και σε δύο ριβιού

Innkeepers

Δύο πανδοχείς ,προσπαθούν να ανακαλύψουν το μυστήριο που περιζώνει το πανδοχείο στο οποίο εργάζονται ,όταν σιγά σιγά ,παλιοί ένοικοι έρχονται για να μείνουν ξανά.Πολλοί σύγκριναν αυτή την ταινία με την Λάμψη του Κιούμπρικ ,αλλά πέραν του ότι είναι 15.000 σκαλοπάτια κατώτερη και ότι το μόνο κοινό τους είναι το στοιχειωμένο πανδοχείο δεν έχει κάποια άλλη σχέση. Είναι όμως κακή ταινία; Σε καμία περίπτωση.Είναι αργή ναι ,αλλά έχει πολύ ωραία ατμόσφαιρα η οποία δομείται εξαιρετικά και έχει αρκετά ενδιαφέρον τέλος. Ανήκει πάντως οριακά στην κατηγορία Horror και περισσότερο είναι ταινία μυστηρίου. Και πάλι όμως είναι πολύ καλή πρόταση για βραδάκι με παρέα που γουστάρει χαλαρά πράγματα. 6,5/10

Sint

Ο Ολλανδός Αη Βασίλης ,στα καλά παιδάκι φέρνει δώρα.Τα κακά παιδάκια τα τρώει.Και όταν έχει Πανσέληνο και είναι 5 του Δεκέμβρη ,σκοτώνει κόσμο αβέρτα. Ποιός θα τον σταματήσει φέτος; Αυτή είναι πάνω κάτω η ιστορία της Ολλανδικής αυτής ταινίας. Είναι σφιχτοδεμένη, έχει καλό gore ,είναι διασκεδαστικότατη και έχει και ορισμένες αστείες σκηνές. Άσε που είναι από τις λίγες ταινίες τρόμου που έχουν Χριστουγεννιάτικη θεματολογία και αξίζουν. Δείτε το άααανετα 7/10

Τώρα θέλω να δω το Kill List ,το Κορεάτικο Death Bell και το Δέρμα που κατοικώ του Αλμοδοβαρ. Και αρκετά ακόμα. Επίσης λέω να δω την πρώτη σεζόν του American Horror Story, αν και δεν άκουσα τα καλύτερα για την συγκεκριμένη σειρά...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zade: 11 Ιανουάριος 2012 - 01:05

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#767 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2012 - 01:03

Στο Fright Night έχω παράπονο από τις αντιδράσεις των χαρακτήρων αλλά και του κόσμου γενικότερα στην ύπαρξη ενός τέρατος. Σαν ταινία με διασκέδασε μπορώ να πω, δηλαδή αν παραβλέψει κανείς τις όποιες ασυνέπειες συναντώνται θα περάσει καλά.

#768 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2012 - 02:13

Πω είδα το καινούργιο Fright Night. Είχα ακούσει πολύ κακά λόγια για το συγκεκριμένο. Ότι είναι γελοίο, ότι ο Tennant είναι γραφικός και ότι γενικά ήταν κατά πολύ κατώτερο του αρχικού.
Bollocks.
Είχα καιρό να πωρωθώ τόσο σε βαμπιροταινία, και ακόμα περισσότερο καιρό να δω ένα αξιόλογο horror remake. Πολύ διασκεδαστική, με ωραίο splatterάκι και ενδιαφέρουσα πλοκή. Μου άρεσε που δεν ακολούθησαν την περπατημένη οδό "κάνω ένα πιστό remake" αλλά παρόλα αυτά μας έδειξαν key scenes της πρώτης ταινίας. Πέρα από το πρώτο 15λεπτο όπου γνωρίζουμε τους χαρακτήρες και στήνεται το σκηνικό, όλη η υπόλοιπη έχει γρήγορους ρυθμούς, ευχάριστα αστειάκια και ωραία δράση με αίμα.
Γούσταρα ανελέητα και μου ήρθε από το πουθενά καθώς περίμενα να είναι βλακεία. Μου αρέσει περισσότερο από το αρχικό.
Γιέα.

Πες τα ρε!! Κι εγώ το λάτρεψα πάρα πολύ!! Και φυσικά ο Colin ήταν κορυφαίος στο ρόλο του βαμπίρ.
Και μου άρεσε ο Tennant παρά τις όποιες αρνητικές γνώμες του κόσμου.

Επίσης έκανα το λάθος και είδα το 11-11-11. ΤΕΡΑΣΤΙΑ *******. Σα να βλέπω μια φθηνή απομίμηση του Omen. ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#769 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2012 - 19:29

Ξερετε καποια παρομοια ταινια με το IT(του Stephen King)?
Δημοσιευμένη  εικόνα

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#770 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2012 - 12:27

Μπά δε νομίζω πως υπάρχει κάτι παρόμοιο, γιατί δεν το θέλαν ταινία αλλά mini σειρά. Περίμενε για το remake ή τσέκαρε The Shining, The Mothman Prophecies και In The Mouth Of Madness, άν δε τα έχεις ήδη δεί, και τα τελευταία του David Lynch.

#771 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2012 - 20:29

Μπά δε νομίζω πως υπάρχει κάτι παρόμοιο, γιατί δεν το θέλαν ταινία αλλά mini σειρά. Περίμενε για το remake ή τσέκαρε The Shining, The Mothman Prophecies και In The Mouth Of Madness, άν δε τα έχεις ήδη δεί, και τα τελευταία του David Lynch.

Ευχαριστω.Θα τα τσεκαρω εκτοσ του The Shining,γιατι το εχω δει.Για το remake που λεσ εχεις ακουσει κατι συγκεκριμενο?
Δημοσιευμένη  εικόνα

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#772 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2012 - 01:26

‘It’ Remake Will Be R-Rated, Gory, Terrifying.

Ότι διαβάζεις στο διαδίκτυο, με άγνωστη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ξεκίνα με David Lynch καλύτερα, είναι πιο μπερδεμένες και επικές οι ταινίες του.

#773 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιανουάριος 2012 - 02:55

Είδα το Chop. Είχε πλάκα! 7,5/10

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από BrainDeadAlive: 18 Ιανουάριος 2012 - 05:04

Δημοσιευμένη  εικόνα

#774 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2012 - 21:37

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WMzdmtYxvpg

Πόσο ότι να' ναι είναι αυτό το πράμα; Σχεδόν με έψησε να το δω!

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#775 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2012 - 21:39

Πάντως το βιβλίο από το λίγο που το έχω τσεκάρει απλά ΣΠΕΡΝΕΙ!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#776 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2012 - 22:45

Abraham Lincoln: Vampire Hunter Trailer (HD) - YouTube

Πόσο ότι να' ναι είναι αυτό το πράμα; Σχεδόν με έψησε να το δω!

Χαχαχαχαχαχα!! Μιξη Van helsing με Priest ή κατι τετιο... Πλακα θα χει!

#777 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2012 - 23:50

Αυτές τις μέρες είδα τα..
.. serbian film πολύ άρρωστος ρε φούστη αυτός που το κανε...
και το suicide club.. αρκετά καλό...
Τέλοσπαντων τώρα ψάχνομαι για splatterόgoroκαφρίλες και για αυτό θα δω το tokyo gore police...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#778 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2012 - 23:52

Tim Burton producing αλλά δε με ενθουσίασε, παρά μόνο οι σκηνές μάχης που πάει αργά η κάμερα.

Περισσότερο ανυπομονώ για το Osombie που προέρχεται απ'το Zombinlanden που πόσταρα και πίσω.

Youtube Video

Άλλη ζομποταινία δε βρήκα ενδιαφέρον, άν κι ακόμα δε βγήκαν τα Juan of the Dead και War of the Dead.

Το Innkeepers δε μου άρεσε. Υπερβολικό μπλά μπλά και λίγες σκηνές με το φάντασμα στο τέλος.

#779 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2012 - 13:15

5 απρίλη. Οι τύποι που έκαναν τα τρια Feast επιστρέφουν στην ενεργό δράση με το σίκουελ του καμένου (και απείρως διασκεδαστικού) Piranha 3D.
Και ο τίτλος είναι εντελώς ότι 'να ναι... Ιδού...

Edit επειδή δεν φαινόταν.

Posted Image

Το tagline πάντως είναι επικό. Double the D's... Που διάολο τα σκέφτονται αυτά;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zade: 22 Φεβρουάριος 2012 - 23:22

Δημοσιευμένη  εικόνα

#780 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2012 - 14:38

Δεν ξέρω τι λένε οι περισσότεροι, εγώ θα το δω το νεο Πιράνχας και θα γουστάρω!
Πλησιάζει ο καιρός για REC 3 και Hunger Games. Yeah.

Eπίσης είδα το Retreat προχθες. Πολύ καλό..
Δημοσιευμένη  εικόνα