Αυτο που λες ειναι τυπικα σωστο αλλα χανει το νοημα : Τοτε δεν υπηρχαν υπολογιστες που κανουν τις απειρες πραξεις σε κλασματα δευτερολεπτου που κανουν οι σημερινες... οποτε ναι μεν ισχυει αυτο που λες απο την αποψη του υπολογιστη, απο την αποψη των δημιουργων ομως τα παλια παιχνιδια απαιτουσαν πιο ανωτερα [sic] μαθηματικα.Και αν το tetris ειναι μια φορα ανωτερα μαθηματικα,τοτε ενα παιχνιδι της συγχονης εποχης ειναι 100 φορες ανωτερα μαθηματικο.
Τελος παντων, κι εγω αισθανομαι προσβεβλημενος και εχω μια τρελη παροτρυνση να πω το ποσο λαθος αποψεις ακουστηκαν για τα παλια παιχνιδια επειδη δεν εχουν πολλα κουμπια και τρελα γραφικα... αλλα καποτε πρεπει να μπουμε και on topic:nosey: Αν θελετε ξεκινηστε ενα θεμα συγκρισης παλιων και νεων παιχνιδιων να βγαλουμε τα εσωψυχα μας.
*
Απο τη μια θα ηθελα να δω νεα παιχνιδια που να προσφερουν το ιδιο replayability που ειχαν τα παιχνιδια της δεκαετιας του '80, απο την αλλη δυσκολευομαι παρα μα παρα πολυ να πιστεψω οτι οι σημερινοι game developers μπορουν ακομα να προσφερουν κατι τετοιο - νομιζω πως εκεινη η εποχη εχει περασει ανεπιστρεπτι. Παρ'ολ'αυτα θα τα ριξω μια ματια αν μου δωθει η ευκαιρια για να δουμε μηπως με εκπληξουν.