Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Cosplay Meeting Αθήνας - Κυριακή 9 Μαρτίου 2008

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
257 replies to this topic

#61 redarion

redarion

Jugdement day.....

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 22:08

ikzo !~~~~~ πλατεια συνταγματος!!!!!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#62 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.829 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 23:45

Θα πρεπει να ειναι πολυ ωραιο το meeting !!!!!!!!!:wooi2::wooi2::wooi2:!!!

Σφαγές αθώων περαστικών είν στο πρόγραμμα, όπως πάντα :wis:
rsrGbGx.gif

#63 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2008 - 09:51

Σφαγές αθώων περαστικών είν στο πρόγραμμα, όπως πάντα :wis:

Όσοι δε φεύγουν τρέχοντας βλέποντάς μας. :run:
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#64 papahlamidas

papahlamidas

Nemesis

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2008 - 14:03

:emptyonexg1: Θα ήθελα και έγω να έρθω αλλά λόγω του ότι δεν είμαι και τόσο ενεργώ μέλος δεν θα ξέρω κανέναν....
Το μόνο σίγουρο είναι ότι εάν τελικά πάρω απόφαση να έρθω δεν θα είμαι ντυμένος!

#65 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2008 - 15:31

:emptyonexg1: Θα ήθελα και έγω να έρθω αλλά λόγω του ότι δεν είμαι και τόσο ενεργώ μέλος δεν θα ξέρω κανέναν....
Το μόνο σίγουρο είναι ότι εάν τελικά πάρω απόφαση να έρθω δεν θα είμαι ντυμένος!

Όπως είπα & πιο πάνω, μη πτοείσαι! Το ανάποδο, in fact, θα είναι μια ευκαιρία για ακριβώς αυτό, το να συναντήσεις κόσμο, να γνωρίσεις το community, κ.τ.λ. Γι'αυτό γίνονται αυτά τα events. :hero:

Και άμα, λέμε τώρα άμα στο 100% υποθετικό κανένα από τα υπόλοιπα κακά παιδάκια δε σου κάνουνε παρέα, βρες το μπουνταλά με αυτήν τη μπλούζα :

και χώστα του για το που σ'έσυρε (that would be me). ;)
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#66 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2008 - 16:08

Ούτε εγώ γνωρίζω κανέναν, αλλά αν είμαι Αθήνα θα έρθω. Έχω σκεφτεί και τι θα ντυθώ!!! Κάτι που όλο και κάποιος φαντάζομαι θα αναγνωρίσει....

#67 1oneiromono

1oneiromono

suicide with pixels....

• Members
  • 113 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2008 - 16:28

I'm 100%sure i be there,και θα ντυθω:8)::joyful:,θα φερω και ενα φιλο μου μαζι,οσο πιο πολοι τοσο πιο καλα:Blissfull:

#68 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2008 - 17:02

Mήνυμα της τελευταίας στιγμής από την Tomodachi:

Για όσους είναι ελεύθεροι αύριο (Τρίτη 4 Μαρτιού) το πρωί και θέλουν ν' αγοράσουν αξεσουάρ για cosplay ραντεβού στις 12:00 το πρωί έξω από τα Hondos Center στην Ομόνοια (κοντά στο μετρό της Oμόνοιας) για να κοιτάξουμε όλοι μάζι (για όσους δεν ξέρουν, η Tomodachi είναι από τα παλιά μέλη του forum η οποία είχε κανονίσει και τα δύο παλιότερα cosplay meetings).

(Νote from Vetus to Tomodachi: Υποτίθεται ότι θα 'μπαινες σε internet cafe για να ποστάρεις στο thread κι όχι να κάνω τον διαμεσολαβητή :bike: )

#69 Saint

Saint

St.Anger Yakuza-senpai

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2008 - 18:01

μια απορεια απεναντι σε αυτον που ειχε ντι8ει γιακουζας....τιν κατανα πςσ τιν μετεφερες δεν 8εςρειτε παρανομι οπλοκατοχι..???
ρςταει ενασ φιλοσ μου γτ δεν 3ερει αν θα μπορει να κουβαλισει το κοντακι και τιν κατανα τοθ..(το κοντακι 8α το εχς εγς ποθ 8α ειμε ο φετινοσ μαφιοζοσ :P)3ερετε καμπαρντινα 2 αεροβολα κοντακι και πισα μαυρι 8εαμα...(δικοσ μυ χαρακτιρασ αν δεν φερνς απο βλαψκ λαγοον με τον αρχιμαφιοζο τςν ιαπονων)

#70 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2008 - 19:34

αδερφέ αλληθώρισα... πάρτο άλλη μία αλλά στα Ελληνικά αυτή τη φορά...

#71 Saint

Saint

St.Anger Yakuza-senpai

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2008 - 19:39

ετσι ειμαι εγω αινιγματικος....
λοιπον
εχουμε ενα θεμα
οι κατανες δεν θεωρουνται οπλα??? και το να κυκλοφορεις με αφτες εξω δεν θεωρειτε παρανομη οπλοφοροια???
οποτε πως και δεν σας τσιμπισε κανα αστυνομοσ που εισασταν με οπλα????
That is not dead which can eternal lie and with strange aeons even death may die
:smokingg:

#72 SetAbominae

SetAbominae

Manga Καμενος

• Members
  • 68 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2008 - 19:44

μεταφραση: "να φερω κατανα η θα με πανε μεσα;"
απλα και αποτελεσματικα

(ναι, εγω ειμαι αυτος ο φιλος. χαιρετισματα :bye:)

#73 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2008 - 20:29

*intro από μιούζικαλ-Μεταξώπουλου*

Καλησπέρα κόζμε!!!:hahaha:

(ακόμα χωρίς ίντερνετ είμαι-μη ξεχνιόμαστε. Επίσης να πώ πρώτα-πρώτα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον παλιό-Vetus που φρόντισε ωστε να μη περάσει στα ψιλά στο φετινό cosplay-meeting λόγω της απουσίας μου από το φόρουμ-λόγω ανωτέρας Βλακείας-γιατί αυτά τραβάει όποιος εγκαταλείπει τον μπαμπά-ΟΤΕ ψάχνοντας..απολαυσεις άλλων εταιριών χωρίς πάγιο και απομένουν με το "στα ΄λεγα εγώ" των καλών φίλων τους στο χέρι, που αποτελειώνουν την κουβέντα τους με κάτι σαν..."τι να το κάνω που είχα δίκιο? Το θέμα είναι να είχες εσύ ιντερνετ!" )

Παμ΄στο ψητό τώρα..(ή μάλλον-για να είμαστε πιο κοντά στο Vetus-ο-κλίμα, στο...marshmellow με την καψαλισμένη μελάσσα και τις καραμελωμένες μελισσούλες....

1) Όπως προ-ανέφερε και το Vetus-ίδιο, αυριο Τρίτη 04/03, ώρα 12:00 το μεσημέρι, όξω από το κατάστημα Hondos Center στην Ομόνοια, κάνουμε-όπως κάθε χρόνο μια μίνι-μάζωξη, αποσκοπώντας στο να ξαμοληθουμε να βρούμε πραμματα για το cosplay μας. Τουτέστιν, παίρνουμε σβάρνα τα μαγαζια να βρούμε αντικείμενα που θα βοηθούσαν στο να τελειοποιήσουμε το κοστούμι μας. Κοινώς, δεν αφήνουμε μαγαζί με αποκριάτικα, κινέζους, παλιατζίδικα, λούμπεν-ρουχάδικα που φέρουν τη σφραγίδα-"η λέξη της μόδας στα τελευταία της", παλιατζίδικα, πάγκους και δε συμμαζευεται που να μη μπουκάρουμε. Και φυσικά, πέρα από τα ψώνια που θα κάνουμε, ανταλλάσουμε και ιδέες για το πως να κάψουμε μια cosplay-ιδέα σε σημείο που να μη παίρνει χειρότερα...

Όσοι επιθυμούν και έχουν χρόνο και όρεξη, ας μας ακολουθήσουν αυριο στο ψάξιμο...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

2) Αυτού τυ στυλ το cosplay meeting δεν είναι τίποτε άλλο, παρά μια παρεϊστικη μάζοξη, που τυγχάνει να συμβαίνει κατά κανόνα την Τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και ξεκίνησε το 2006. Είναι θεματική, τυπικά (Anime cosplay), αλλά μπορεί να μας ακολουθήσει όποιος θέλει, ακόμη κι αν δεν επιθυμεί να μεταμφιεστεί ανάλλογα ή ακόμη κι αν επιθυμεί να μεταμφιεστεί κάτι άκυρο (πχ, Αλή-πασσας, Κούγιας που έφαγε την τακουνιά, κοτόπουλο ή emo που τρώει chips). Σε όσους σκέφτονται να μας ακολουθήσουν για πρώτη φορά, έχω να πω ότι ο χαβαλές και το blending που συμβαίνει πάντα στην πλατεία, με άτομα άγνωστα από διπλανές παρέες και περαστικούς είναι το κάτι άλλο!!

3) Φέρτε ούλοι, φωτογραφικές μηχανές και κάμερες να τραβήξουμε και κανα βιντεάκι! Δικαιολογίες του στυλ "αχ! Είπα στον ξαδερφό μου να μ' αγοράσει μπαταρίες, αλλά αυτός πήρε τα λεφτά και πήγε να παίξει Pro- " ή "την ξέχασα σπίτι" δε σηκώνω-θα σας φάω-δαγκιές! Φέτος πρεπει να σηκωθεί πολύ πράμα στο φόρουμ, από οπτικό υλικό και να φέρει την προσωπική σφραγίδα καθενός από τους συμμετέχοντες...

4) Μινι-συμβουλές για οσους δεν θα παραγγείλουν ετοιμο κοστούμι από ιντερνετ αλλα θα προσπαθήσουν να το φτιάξουν μόνοι τους:

*Αρχικά θα έφερνα ως παράδειγμα τον φίλο μας τον six-winged-Angel, ο οποιος φτιάχνει μόνος του τα cosplay του. Και είναι ξεχωριστά γιατί έχουν μονάχα τη δική του σφραγίδα. Κοινώς-είναι ανεπανάλληπτα.
Το να φτιάξεις κάτι δικό σου, δεν θέλει το τρελλό skill (αν και μια θείτσα που κατέχει από τα περι ραπτομηχανής θα ήταν αρκετα χρήσιμη για αυτή τη φορά-όσο και αχρειαστη για όλες τις υπολοιπες εβδομάδες της χρονιάς).
Χρειάζεται χαρτόνι, ψαλίδι, κομματια πλαστικού, μπογιές, υλικά μακιγιάζ, περούκες, κολλες, παλιά ρούχα για τροποποιηση...
Κυρίως χρειάζεται όρεξη. Και λιγακι χρόνο να τους αφιερώσεις...

Α! Οι αποκριάτικες πλαστικές περούκες δε σηκώνουνε πιστολάκι! Θα λιώσουν!:df13952b:

Αυτά προς ώρας!

#74 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2008 - 20:55

να βοηθησω λιγο για το θεμα των Κατανα και την μεταφορα τους. Τα κατανα στην Ελλαδα, πρεπει να ειναι η πανω απο το τζακι σας η στο dojo οταν κανετε πρακτικη σε καποια πολεμικη τεχνη. Μεταφορα τους σε δημοσιο χωρο επιτρεπεται μονο αν ειναι συσκευασμενα σε κουτα. Μεταφορα του κατανα χωρις συσκευασια με την θηκη του μονο, επιτρεπεται μονο απο το σπιτι σας προς το dojo και ετσι παλι πρεπει να εχετε πανω σας καρτα μελους του dojo. Δεν εχει σημασια αν το κατανα ειναι stainless steel (κοινως ρεπλικα), δεν μπορεις απλα να το μοστραρεις στο δρομο χωρις λογο.

Οποτε αν το cosplay σας περιλαμβανει κατανα, και θα το μοστραρετε στην πλατεια συνταγματος, τοτε ναι παραβαινετε το νομο περι οπλοφοριας. Δεν εχει σημασια που ειναι περιοδος καρναβαλιου. Ειναι μετα στο χερι του μπατσου αν θα κανει τα στραβα ματια η οχι. Αλλιως στην καλυτερη θα σας κατασχει το κατανα, και στη χειροτερη σας περιμενει το αυτοφωρο, κατασχεση του σπαθιου, δικαστηριο, και 2 με 3 χιλιαδες ευρω προστιμο.

Για να εχετε το κεφαλι υσηχο, παρτε κανα πλαστικο η κανα bokken (που νομιζω οτι επιτρεπεται).
Δημοσιευμένη  εικόνα

#75 serph

serph

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2008 - 21:35

Θελω και εγω να ερθω ρε παιδια αλλα θελω να βρω καμια καλη anime περουκα?Ξερετε που θα βρω?Αυριο δυστυχως για τις 12 δεν μπορω.Στα αποκριατικα πηγα και ολο βλακειες βρηκα:emptyonexg1: