καλυτερα χειροποιητα... η χαρα της δημιουργιας
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Cosplay Meeting Αθήνας - Κυριακή 9 Μαρτίου 2008
Posted 07 March 2008 - 04:02
Posted 07 March 2008 - 12:13
Δεν έχω καταφέρει να βρω ακόμα τα ρούχα που θέλω. Κάποιος να πρσφέρει βοήθεια.
Όχι και τίποτα άλλο, ποιός ακούει την Tomodachi. Θα με σουβλήσει.
Να δω τελικά τι θα κάνω.
Έχει ιδέα κάποιος που μπορώ να βρω ρούχα σε αυτό το στύλ
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/9e/Tohno_shiki.PNG
Posted 07 March 2008 - 20:39
**Ναι, κυρ.Clampman17 μου, η "σημαδεμένη με το αμπέχωνο" θα ντυθώ! Και το καλό που σου θέλω, όταν με δεις να με φωνάζεις Kapitan, γιατί θα στεκόμαστε μπροστά και από σιντριβάνι και δε θα μπορείς και να ξέρεις άμα εχω βάλει εγώ τίποτα δικούς μου ακροβολισμένους να σε σημαδευουν με τίποτα φυσοκάλαμα...!!
**PoM, ούτε στις μπουτίκ με μ.ο. ηλικίας πελατισσών τα 9μερα δεν εβρισκα σταυρόκουμπο ταγιέρ-και μάλιστα μπορντώ! Τι διά'λα...τα χουν κάνει αόρατα, σαν αύξηση συντάξεων??
Βολευτηκα πάντως με πιο κλασσικό ταγιεράκι, απλώς αλλάζοντας τα κουμπιά.
Πάντως αυτό που έχω να φανταστώ, είναι πως μεγαλύτερη λογοκρισία από την ερώτηση των απλών πολιτών στο μετρό: "Τι ντύθηκες κοπελιά? Ασφαλίστρια?" δε νομίζω να αντιμετωπίσω για φέτος....
Υλικά για το μακιγιάζ εχω βρει, και μάλιστα αυτό ακριβώς που πρέπει! (γι αυτό και φοβάμαι ατάκες τύπου...."Ασφαλίστρια? Ασφαλίστρια?"
Με το αμπέχωνο αντιμετώπισα κάτι προβλήματα. Πρώτον, βρήκα ενα παλτό που πλησιάζει κάπως σ αυτό που θα ήθελα, αλλά είναι στα νούμερα της μαμάς μου, η οποία ράβεται με το τετραγωνικό (μέτρο)....
Το να βρεθούν διακριτικά του πρώην σοβιετικού στρατού, δεν είναι τόσο δύσκολο, αλλά άμα το παλτό είναι σε νούμερο να το βάλει-στην απλούστερη περίπτωση, η δίδυμη αδελφή του Hulk...άσε, δε θα βάλω καθόλου αμπέχωνο...
Παντως ευκολότερο κομμάτι για το φετινό μου, δεν είναι, παρά τα πούρα!
**Alexiel, μη μου πεις ότι δε θα ρθεις, επειδή δεν έχεις τι να ντυθείς.....!!
Ελα όπως είσαι-το πολύ-πολύ, και πες ότι ντυθηκες κάτι απ το Genshiken...
**Χου-χου! Βρήκα κουστουμάκι για τον Red_Pyramid!!
Posted 07 March 2008 - 22:03
**Χου-χου! Βρήκα κουστουμάκι για τον Red_Pyramid!!
Posted 08 March 2008 - 10:56
Θα κρατάτε κανένα banner που θα λεει "anime.gr"? Γιατί υποπτεύομαι ότι, σαν τελευταία Κυριακή των αποκριών που θα είναι πολύς κόσμος θα έχει ντυθεί.
Posted 08 March 2008 - 13:29
κατι μου λεει οτι θα ξεχωριζουν...Ερώτηση
Θα κρατάτε κανένα banner που θα λεει "anime.gr"? Γιατί υποπτεύομαι ότι, σαν τελευταία Κυριακή των αποκριών που θα είναι πολύς κόσμος θα έχει ντυθεί.
Posted 08 March 2008 - 23:11
Nαι, αλλά δεν θα 'χουν ντυθεί anime χαρακτήρες όλοι οι υπόλοιποι. Εδώ είναι η διαφορά.Ερώτηση
Posted 09 March 2008 - 14:06
Posted 09 March 2008 - 17:24
Posted 09 March 2008 - 17:27
παντως κατι θα βρω να κανω...
Posted 09 March 2008 - 17:29
Posted 10 March 2008 - 00:00
red pyramid τρελό γατί!
βγήκα και σε κάτι pics

This topic is locked