Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Cosplay Meeting Αθήνας - Κυριακή 9 Μαρτίου 2008

• This topic is locked This topic is locked
257 replies to this topic

#76 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 04 March 2008 - 00:02

Πέρσυ είχα βρει μια γαμάτη περούκα α λα Super Sayan σε μεγάλο μαγαζί με εποχιακά δίπλα στο super market ΔΟΥΚΑΣ στην Δάφνη.

Μήνυμα προς τους φανατικούς του Keroro Gunsou: Μια καλή κι απλή ιδέα για cosplay είναι -τι άλλο- Afro Gunsou:
Youtube Video

E,ρε κάτι προτάσεις που δίνω ο άτιμος! :congrats:

#77 israh

israh

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 04 March 2008 - 00:25

αχ παιδία! επειδή έχω μάθημα, θα ε'ιμαι εκεί κατα τισ 7-7:15? θα υπάρξει πρόβλημα? =[

#78 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 04 March 2008 - 02:11

Μια χαρά είσαι φαντάζομαι, καθώς θα περιμένουμε κανα μισάωρο επιπλέον μέχρι να μαζευτούμε άτομα.

#79 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 04 March 2008 - 15:47

Φαντάζομαι ότι τα ψώνια θα είχαν πολύ πλάκα. Αν δεν δούλευα, θα περνούσα και γω, πιο πολύ για να σας γνωρίσω. Ελπίζω να τα πούμε Κυριακή.

#80 israh

israh

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 04 March 2008 - 20:59

ευχαριστώ πολύ!! :kawaii:

#81 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 05 March 2008 - 00:09

να βοηθησω λιγο για το θεμα των Κατανα και την μεταφορα τους. Τα κατανα στην Ελλαδα, πρεπει να ειναι η πανω απο το τζακι σας η στο dojo οταν κανετε πρακτικη σε καποια πολεμικη τεχνη. Μεταφορα τους σε δημοσιο χωρο επιτρεπεται μονο αν ειναι συσκευασμενα σε κουτα. Μεταφορα του κατανα χωρις συσκευασια με την θηκη του μονο, επιτρεπεται μονο απο το σπιτι σας προς το dojo και ετσι παλι πρεπει να εχετε πανω σας καρτα μελους του dojo. Δεν εχει σημασια αν το κατανα ειναι stainless steel (κοινως ρεπλικα), δεν μπορεις απλα να το μοστραρεις στο δρομο χωρις λογο.

Οποτε αν το cosplay σας περιλαμβανει κατανα, και θα το μοστραρετε στην πλατεια συνταγματος, τοτε ναι παραβαινετε το νομο περι οπλοφοριας. Δεν εχει σημασια που ειναι περιοδος καρναβαλιου. Ειναι μετα στο χερι του μπατσου αν θα κανει τα στραβα ματια η οχι. Αλλιως στην καλυτερη θα σας κατασχει το κατανα, και στη χειροτερη σας περιμενει το αυτοφωρο, κατασχεση του σπαθιου, δικαστηριο, και 2 με 3 χιλιαδες ευρω προστιμο.

Για να εχετε το κεφαλι υσηχο, παρτε κανα πλαστικο η κανα bokken (που νομιζω οτι επιτρεπεται).

I bet my a$$ ότι δεν πρόκειτε να υπάρξει ουδένα πρόβλημα. Μες τον πανικό του καρναβαλιού ποιός ανώμαλος μπάτσος θα κοιτάει μία μία όλες τις katana που θα κυκλοφορούνε?

Ώστε έχει και φέτος meeting ε.

Αμα καταφέρω να βγω από το hikikomori που έχω πέσει εδώ και κάνα-2 μήνες..

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#82 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 05 March 2008 - 01:44

Ένα πολύ καλό μαγαζί με τεράστια ποικιλία από αποκριάτικα είδη που πιθανώς θα σας βοηθήσει στο να βρείτε τα κατάλληλα αξεσουάρ για το cosplay σας (και στ' οποίο πήγα με την Tomodachi σήμερα) είναι τo Palatial, Ιερά Οδός 169 & Kιφησού στο Αιγάλεω. Άλλα υποκαταστήματα της αλυσίδας (αυτό που ανέφερεα είναι το κεντρικό) θα βρείτε στις εξής οδούς (χωρίς να ξέρω κατα πόσο μεγαλή ποικιλία έχει συγκριτικά με το κεντρικό κατάστημα):
- Kηφησίας 74 στο Μαρούσι
- Μαρ.Αντύπα 62-66 στο Ν.Ηράκλειο
- Αλεξιουπόλεως 30 στην Αργυρούπολη

Oι κοπέλες θα την καταβρούν στο μαγάζι αυτό καθώς θα βρoυν απίστευτα χαριτωμένες και πολύ όμορφες στολές κι αξεσουάρ για cosplay (κυρίως για maid).

Κι επείδη σκοπεύω να κάνω cosplay από FLCL (το ποίον χαρακτήρα σας το φυλάω για έκπληξη αν και σε μερικούς φίλους μου το 'χω πει ήδη :P ) ποιά κοπέλα από σας προσφέρεται να κάνει cosplay την Haruko σε bunny suit;
Posted Image

#83 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 05 March 2008 - 17:25

Ένα πολύ καλό μαγαζί με τεράστια ποικιλία από αποκριάτικα είδη που πιθανώς θα σας βοηθήσει στο να βρείτε τα κατάλληλα αξεσουάρ για το cosplay σας (και στ' οποίο πήγα με την Tomodachi σήμερα) είναι τo Palatial, Ιερά Οδός 169 & Kιφησού στο Αιγάλεω. Άλλα υποκαταστήματα της αλυσίδας (αυτό που ανέφερεα είναι το κεντρικό) θα βρείτε στις εξής οδούς (χωρίς να ξέρω κατα πόσο μεγαλή ποικιλία έχει συγκριτικά με το κεντρικό κατάστημα):
- Kηφησίας 74 στο Μαρούσι
- Μαρ.Αντύπα 62-66 στο Ν.Ηράκλειο
- Αλεξιουπόλεως 30 στην Αργυρούπολη

Oι κοπέλες θα την καταβρούν στο μαγάζι αυτό καθώς θα βρoυν απίστευτα χαριτωμένες και πολύ όμορφες στολές κι αξεσουάρ για cosplay (κυρίως για maid).

Κι επείδη σκοπεύω να κάνω cosplay από FLCL (το ποίον χαρακτήρα σας το φυλάω για έκπληξη αν και σε μερικούς φίλους μου το 'χω πει ήδη :P ) ποιά κοπέλα από σας προσφέρεται να κάνει cosplay την Haruko σε bunny suit;
Posted Image

Ρε vetus Πες μου οτι θα Γινεις Atomosk!!!!Αμα το κανεις θα προσκηνισω Απλα!!!Ναι σου πω και εγω σκευτομουν να κανω κατι απο FLCL αλλα δεν εχω υλικο...Αμα το ψινεις και εχεις κανα περισευμα στιλε κανα private msg να κανονιστουμε...:congrats::congrats:TY...:bath:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#84 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 05 March 2008 - 23:45

Θα γούσταρα τρελά να ντυνόμουν Atomosk αλλά είναι πολύ δύσκολο δυστυχώς για μένα. :emptyonexg1:

#85 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 06 March 2008 - 00:01

Θα γούσταρα τρελά να ντυνόμουν Atomosk αλλά είναι πολύ δύσκολο δυστυχώς για μένα. :emptyonexg1:

....:dazed:κι εγώ, απ την άλλη, Βασιλειάδου στη "Θειά απ το Σικαγο" μπορει να θελα να ντυθώ, αλλά που θα 'βρισκα τόσο ubnormal-κρεατοελιές??

On-Topic, κυρ Vetus!! Μη το πάμε τώρα, αν η γιαγιά μου είχε καρούλια, θα σου κανα εγώ κάτι ντυσίματα Keroro...δεεε βγάνουμε ακρη...!! :orly:

Για πετε κανα νεο?
Παντως στα μαγαζιά με τα αποκριάτικα οντως εχουν αρκετά πραμματακια που θα βοηθούσαν ως πρόχειρες λύσεις, πχ. λαγουδο-αυτιά, περούκες ακομα και ετοιμες στολές maid-να ρίξεις μια τετοια πρόχειρη πάνω σου...

Εγώ απ την αλλη αντιμετωπίζω το πρόβλημα: "Τώωρα βρήκαν να βγούν εκτος μόδας τα εξάκουμπα, σταυρωτά ταγιέρ με χρυσα κουμπιά? Δε βρίσκω να κάνω δουλειά μου!......

#86 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 06 March 2008 - 00:06

Μην μου πεις...Θα ντυθεις τελικα "η σημαδεμενη με το αμπεχωνο"?

:oo:
Posted Image
Courtesy of Kenny!

#87 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 06 March 2008 - 00:07

....

Εγώ απ την αλλη αντιμετωπίζω το πρόβλημα: "Τώωρα βρήκαν να βγούν εκτος μόδας τα εξάκουμπα, σταυρωτά ταγιέρ με χρυσα κουμπιά? Δε βρίσκω να κάνω δουλειά μου!......

πηγαινε σε κανα μαγαζι με μεταχειρισμενα ή με ρουχα για γιαγιαδες κιετς.
για τις γιαγιαδες ποτε δεν φευγουν απο τη μοδα...

Posted Image

#88 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 06 March 2008 - 00:33

Ο,τι πρέπει για την γιαγιάκα του forum. :bleh:

#89 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 06 March 2008 - 12:51

Ο,τι πρέπει για την γιαγιάκα του forum. :bleh:

Nαι οτι πρεπει θα ειναι....Χαχαχα:hahaha:
Ελα σας λεω 3 μερες ακομα...Yatta,Yatta,Yatta:hahaha:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#90 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 06 March 2008 - 22:37

κανά κατάστημα που δεν είναι στου διαόλου τη μάνα? (πιο νότια, ρε man) :P ενδιαφέρονται κάτι φίλοι μου που θα έχουν την τύχη να παρευρεθούν στο meeting...