Μήνυμα προς τους φανατικούς του Keroro Gunsou: Μια καλή κι απλή ιδέα για cosplay είναι -τι άλλο- Afro Gunsou:
E,ρε κάτι προτάσεις που δίνω ο άτιμος!
Posted 04 March 2008 - 00:02
Posted 04 March 2008 - 00:25
Posted 04 March 2008 - 02:11
Posted 04 March 2008 - 15:47
Posted 04 March 2008 - 20:59
Posted 05 March 2008 - 00:09
να βοηθησω λιγο για το θεμα των Κατανα και την μεταφορα τους. Τα κατανα στην Ελλαδα, πρεπει να ειναι η πανω απο το τζακι σας η στο dojo οταν κανετε πρακτικη σε καποια πολεμικη τεχνη. Μεταφορα τους σε δημοσιο χωρο επιτρεπεται μονο αν ειναι συσκευασμενα σε κουτα. Μεταφορα του κατανα χωρις συσκευασια με την θηκη του μονο, επιτρεπεται μονο απο το σπιτι σας προς το dojo και ετσι παλι πρεπει να εχετε πανω σας καρτα μελους του dojo. Δεν εχει σημασια αν το κατανα ειναι stainless steel (κοινως ρεπλικα), δεν μπορεις απλα να το μοστραρεις στο δρομο χωρις λογο.
Οποτε αν το cosplay σας περιλαμβανει κατανα, και θα το μοστραρετε στην πλατεια συνταγματος, τοτε ναι παραβαινετε το νομο περι οπλοφοριας. Δεν εχει σημασια που ειναι περιοδος καρναβαλιου. Ειναι μετα στο χερι του μπατσου αν θα κανει τα στραβα ματια η οχι. Αλλιως στην καλυτερη θα σας κατασχει το κατανα, και στη χειροτερη σας περιμενει το αυτοφωρο, κατασχεση του σπαθιου, δικαστηριο, και 2 με 3 χιλιαδες ευρω προστιμο.
Για να εχετε το κεφαλι υσηχο, παρτε κανα πλαστικο η κανα bokken (που νομιζω οτι επιτρεπεται).
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 05 March 2008 - 01:44
Posted 05 March 2008 - 17:25
Ρε vetus Πες μου οτι θα Γινεις Atomosk!!!!Αμα το κανεις θα προσκηνισω Απλα!!!Ναι σου πω και εγω σκευτομουν να κανω κατι απο FLCL αλλα δεν εχω υλικο...Αμα το ψινεις και εχεις κανα περισευμα στιλε κανα private msg να κανονιστουμε...Ένα πολύ καλό μαγαζί με τεράστια ποικιλία από αποκριάτικα είδη που πιθανώς θα σας βοηθήσει στο να βρείτε τα κατάλληλα αξεσουάρ για το cosplay σας (και στ' οποίο πήγα με την Tomodachi σήμερα) είναι τo Palatial, Ιερά Οδός 169 & Kιφησού στο Αιγάλεω. Άλλα υποκαταστήματα της αλυσίδας (αυτό που ανέφερεα είναι το κεντρικό) θα βρείτε στις εξής οδούς (χωρίς να ξέρω κατα πόσο μεγαλή ποικιλία έχει συγκριτικά με το κεντρικό κατάστημα):
- Kηφησίας 74 στο Μαρούσι
- Μαρ.Αντύπα 62-66 στο Ν.Ηράκλειο
- Αλεξιουπόλεως 30 στην Αργυρούπολη
Oι κοπέλες θα την καταβρούν στο μαγάζι αυτό καθώς θα βρoυν απίστευτα χαριτωμένες και πολύ όμορφες στολές κι αξεσουάρ για cosplay (κυρίως για maid).
Κι επείδη σκοπεύω να κάνω cosplay από FLCL (το ποίον χαρακτήρα σας το φυλάω για έκπληξη αν και σε μερικούς φίλους μου το 'χω πει ήδη) ποιά κοπέλα από σας προσφέρεται να κάνει cosplay την Haruko σε bunny suit;

Posted 05 March 2008 - 23:45
Posted 06 March 2008 - 00:01
Θα γούσταρα τρελά να ντυνόμουν Atomosk αλλά είναι πολύ δύσκολο δυστυχώς για μένα.
Posted 06 March 2008 - 00:06

Posted 06 March 2008 - 00:07
πηγαινε σε κανα μαγαζι με μεταχειρισμενα ή με ρουχα για γιαγιαδες κιετς.....
Εγώ απ την αλλη αντιμετωπίζω το πρόβλημα: "Τώωρα βρήκαν να βγούν εκτος μόδας τα εξάκουμπα, σταυρωτά ταγιέρ με χρυσα κουμπιά? Δε βρίσκω να κάνω δουλειά μου!......
Posted 06 March 2008 - 00:33
Posted 06 March 2008 - 12:51
Nαι οτι πρεπει θα ειναι....ΧαχαχαΟ,τι πρέπει για την γιαγιάκα του forum.

Posted 06 March 2008 - 22:37