off game: melkor έχω την εντύπωση ότι όταν αναφέρουμε κάποιον τον αναφέρουμε και με το όνομα του character που έχει επιλέξει, τουλάχιστον μέχρι στιγμής από ότι βλέπω από τα αλλα post έτσι γίνετε
------------------
Yuzuriha Nekoi [D.Neko-Angel]για ενα λεπτο ρε παλικαρια. που πατε γαι παγωτο? εδψω εχει γινει εγκλημα. εχουν αρχισε ιοι κατηγοριες , μηυπως δεν ενδιαφερεστε? μηπως ξερετε ηδη ποιος εινα ιο ενοχος?
Sagara[melkor] το ξέρω ότι ουδέποτε ήσουν υπόδειγμα καλού παιδιού ή υπόδειγμα ψυχραιμίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ανάγκη να παρεξηγείς έτσι την αγάπη μου για τα παγωτά. Τι να κάνω αυτή είμαι,τρελαίνομαι για παγωτά και pooky
(a fictionalized version of Pocky). Και στο κάτω κάτω στο προηγούμενο post μου ήμουν ξεκάθαρη πιστεύω όταν είπα να πάμε για να πάρουμε λίγο αέρα για να συνέλθουμε από το σοκ. Μας συνέβη κάτι πολύ άσχημο, το να πάρουμε λοιπόν λίγο αέρα και να φάμε κάνα παγωτάκι για να συνέλθουμε λίγο απο ότι έχουμε περάσει μέχρι στιγμής ε! δεν πιστεύω ποια ότι όλο αυτό είναι και τόσο κακό
και τώρα κάτι από τις τελευταίες εξελίξεις που με παρεξένεψε...
Εγω παλι ενα εχω να πω.Ημουν στο ιδιο δωματιο με το Sanosuke και τον ειδα ιδιαιτερα παραξενο.Αφου σχεδον εμοιαζε οτι ηθελε να επαναστατησει εναντιον των anime γιατι πιστευε οτι ειχαν διαδοθει υπερβολικα στις μαζες και εχαναν την παλια τους αιγλη...Ηταν αντιθετος παντα με τις διδαχες του Onizuka-sensei,ηθελε να γυρισει στα παλια οπου τα anime τα ηξεραν 5 ατομα.Δεν ξερω αλλα αυτο ισως ηταν ενα κινητρο.
Ryoma[dora]σε βλέπω να ρίχνεις κατευθείαν κατηγορία στον Sanosuke Sagara[melkor] και μάλιστα μου δίνεις την εντύπωση ότι το κάνεις αρκετά παθιασμένα.Και ο Sano δεν είναι αντίπαλος σου στο tennis για να παθιάζεσαι έτσι. Για αυτό και η όλη κατάσταση μου φαίνεται κάπως περίεργη. Μήπως
ryoma[dora] μου προσπαθείς να μας κρύψεις κάτι??