Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Tenjou Tenge


  • Please log in to reply
49 replies to this topic

#46 Orora

Orora

    Burning eyes and flesh

  • Members
  • 384 posts

Posted 29 January 2011 - 10:38

Σειρά με αρκετό ξύλο και πολύ στόρι είναι ότι πρέπει για τους λάτρεις των πολεμικών τεχνών (μεταφράζεται από τους Gold Demon Toch Subs 14/26):wooi2:

#47 The Rock

The Rock

    Otaku In The Making ....

  • Members
  • 53 posts

Posted 19 March 2011 - 20:29

Αρχικά να πω ότι η σειρά κυμαίνεται στο shonen martial arts action(superpower και πιο συγκεκριμένα), με αρκετά comedy & drama στοιχεία.

Τα θετικά είναι ότι έχει αρκετές μάχες, έχει concept το οποίο είχε δυνατότητες για παραπάνω και καλό fanservice αφού υπήρχαν κοπέλες που κουβαλούσαν ενδιαφέροντα μ@στ@ρι@ :riiight: (αχ αυτή η Maya :lovulovu:).

Τα αρνητικά είναι ότι το 60-65% των συνολικών επεισοδίων, ήταν flashback το οποίο κούρασε αβέρτα στο character development, κούρασε αβέρτα στην επεξήγηση και έχασε την ουσία(:yellowcard:). Παρότι είχε αρκετές μάχες δεν είχε καμία πλοκή, βάδιζε πολύ στο ότι να ναι, δεν είχε επικές μάχες τόσο σε διάρκεια όσο και σε ποιότητα. Θεωρώ τέρμα λάθος την συνολική του δομή και με συμπαθητικό/καλό animation παρόλο το αδιάφορο μουσικό υπόβαθρο.

Γενικά όχι πολύ καλή σειρά, έμπαζε από παντού, ούτε καν μέτρια(ξέχασα να αναφέρω και το ότι νάναι τελείωμα) και αρκετα βαρετή.
Συστήνω να την αποφύγετε ανεπιφύλακτα - βαθμολογία 3/10 :redcard2:

sigpic14881_9.gif
 


#48 Putin

Putin

    Swee

  • Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 19 March 2011 - 20:40

Καλά, ούτε εμένα μου άρεσε, αλλά δε καταλαβαίνω γιατί τόσο μίσος για το φλάσμπακ όλοι. Ίσα ίσα, απ' ότι θυμάμαι μου φάνηκε πιο ενδιαφέρον από το πρώτο herpa-derp μέρος. Πάνε χρόνια βέβαια, but whatever.

HnH5aB0.jpg


#49 The Rock

The Rock

    Otaku In The Making ....

  • Members
  • 53 posts

Posted 19 March 2011 - 21:41

Καλά, ούτε εμένα μου άρεσε, αλλά δε καταλαβαίνω γιατί τόσο μίσος για το φλάσμπακ όλοι. Ίσα ίσα, απ' ότι θυμάμαι μου φάνηκε πιο ενδιαφέρον από το πρώτο herpa-derp μέρος. Πάνε χρόνια βέβαια, but whatever.

Για τους άλλους δεν μπορώ να σου απαντήσω αλλά από την δική μου οπτική μπορώ να σου πω ότι τα flashbacks/fillers πρέπει/είναι επιθυμητό να έχουν ευεγερτικό ρόλο στην εξέλιξη/τεκμηρίωση γεγονότων της πλοκής και να μπαίνουν μόνο σε σημαντικά μέρη.
Όταν έχεις μια σειρά 25 επεισοδίων με το 60% περίπου αυτών να είναι fillers από την μια, άθλια βαρετά από πλοκή και ανούσια από την άλλη, απλά καταστρέφεται μια σειρά και ειδικά μια με τόσες προοπτικές για το τίποτα ...

sigpic14881_9.gif
 


#50 jiohnis

jiohnis

    watashi wa ....

  • Members
  • 639 posts

Posted 12 June 2011 - 18:23

BUMP !
Το είδα όλο το anime και τώρα είμαι στο chapter 110 στο manga .
Εντυπώσεις από anime :
Από την πρώτη στιγμή νόμισα πως ο Takayanagi ήταν ο κεντρικός ήρωας . Όταν κατάλαβα ότι ήταν ο π@π@ρας , punk , super saiyan wannabe Souichiro έφαγα πακέτο . 1η απογοήτευση .

What the F*CK is wrong with the powerup ? :roar:
Spoiler:
2η και μεγαλύτερη απογοήτευση .

Is it just me ή η υπόθεση προχωράει υπερβολικά γρήγορα . Σύγκρουση με τους enforcers στα πρώτα 10 επεισόδια και μετά μας πήξανε στο flashback ( το οποίο βασικά πιο ενδιαφέρον ήταν , τουλάχιστον δεν έβλεπα την ηλίθια φάτσα του Souichiro και της άλλης της μαστουρωμένης - Aya ).

Τέλος , δεν μου αρέσει η ιδεολογία του Souichiro . Όποιος κάνει πολεμικές τέχνες έχει μια πιο ευγενή ιδεολογία ( σαν του Masataka ένα πράγμα ) και δεν παλεύει για να σκοτώσει τον αντίπαλο ( πράγμα που συμβουλεύει και την Aya να κάνει :if: ) .

Καλά το τέλος δεν το συζητώ είναι για κλάματα αλλά υπάρχει και το manga που συνεχίζει την ιστορία . Παρόλα αυτά , αν κάποιος κατάλαβε τίποτα από το 2ο μεγάλο flashback στα manga να μου πει και εμένα γιατί Χριστό δεν κατάλαβα .

Στα + το καλό χιούμορ , το απίστευτο fanservice :nbleed: και το άπειρο ξύλο . Ειδικά στην αρχή
Spoiler:


PS . Στο ending του anime η Maya έχει φάτσα Kizaru ...
Spoiler:
:kakaka::kakaka::kakaka::kakaka:

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist