Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#1351 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 29 May 2012 - 17:39

Δεν μ' αρέσει καθόλου μα καθόλου η ιδέα, δεν έχω δει, διαβάσει, δεν πολυενδιαφέρομαι, αλλά για χάρη του παλέρμο και μόνο λέω ναι.

Κάποιος να μου στείλει vm για πνευματική καθοδήγηση.

#1352 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Οκ dibs σε αυτό . ΟΥΓΚ !

Ok άρα η φυλή σου είναι Dothraki. Κοίτα εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες.
http://awoiaf.westeros.org/index.php/Dothraki

Edited by Anelis, 29 May 2012 - 17:42.

Posted Image

#1353 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Κλειδώνω τον Kingslayer από τώρα :riiight:

#1354 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 29 May 2012 - 17:47

Bronn

θα με εψηνε και για gm ειδικα για το συγκεκριμενο αλλα δουλευω αρκετες ωρες τελευταια και φοβαμαι μηπως το χαλασω. Αν δεχεται καποιος να βοηθαει οταν δεν μπορω να το παρουμε μισο μισο, τοτε ενδιαφερομαι.

Επισης αν καποιος δεν ψηνεται/εχει ασχοληθει με το θεμα, η δεν του ταιριαζει τελος παντων, ας το αφησει και ας πουμε απο τωρα οτι θα ξαναπαιξουμε π.χ. σε ενα διμηνο με αλλο, ή χωρις θεμα. Να μοιραστουμε κιολας. Εγω π.χ. αν ηταν χωρις θεμα δεν σκοπευα να παιξω αυτη τη φορα.

Edited by Lord Leon, 29 May 2012 - 17:51.

stasou%2520mygdala.jpg

#1355 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 29 May 2012 - 17:47

Forum Nickname | Character
Anelis | Daenerys Targaryen
Iristella | Tyrion Lannister
Black Kaiser | Littlefinger
Mono | Arya Stark
Ice_Hime | Lord Varys
Fandom | random Dothraki
Wild Monkey | Jamie Lannister aka Kingslayer
OdyMonaxos | ?
Lord Leon | Bronn

+1 Σε αυτό που λέει ο Λόρδος Λέοντας. Θα φροντίσουμε να ξαναγίνει παιχνίδι και μετά από αυτό, χωρίς να περάσει πολύς καιρός ενδιάμεσα. Αν δεν σας ενδιαφέρει, sit this one out & κάντε λίγο υπομονή.

GM o Sponis.

Posted Image

#1356 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 29 May 2012 - 17:50

μπορείτε να δημιουργήσετε έναν χαρακτήρα...

φτιάξτε κ ένα background για να μπει στο κλίμα [μπορείτε να πάρετε tips από κάποιους που βλέπουν]

Still χάνετε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού για εμάς που δεν έχουμε ασχοληθεί.
Προς θεού, μη σας πειράζει μια φωνή διαφωνίας, μιας και υπάρχει τόσος ενθουσιασμός περιμένουμε και το επόμενο, μπας και διαβάσουμε και για καμμιά εξεταστική τώρα.

qzMHWHd.png

#1357 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 29 May 2012 - 17:55

Όταν παίζουμε με anime χαρακήρες και δεν ξέρουμε πολλούς χαρακήρες χάνεται τίποτα? Όχι, σημασία έχει το παιχνίδι, οι χαρακτήρες και το background είναι έξτρα γεύση :P

xbJ3b2w.jpeg

#1358 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 29 May 2012 - 18:01

Ξέρουμε σίγουρα περισσότερους από κανέναν και έχουμε την ευκαιρία να επιλέξουμε κάτι που μας αρέσει για να γελάσουμε.
Αλλάχτε το game of thrones με κάτι που δεν έχει δει ο καθένας σας. Naruto, One Piece, Yaoi kingdom, InsertRandomHentaihere, δε μπορεί είμαι ο μόνος που σκέφτεται έτσι lol.

qzMHWHd.png

#1359 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 29 May 2012 - 18:03

Με τη μόνη διαφορά ότι στους anime χαρακτήρες ο καθένας διαλέγει έναν που τον ξέρει και ας μην τον ξέρουν κάποιοι άλλοι . Εδώ είμαστε πολλοί που θα πρέπει να διαλέξουμε μόνο μέσα από χαρακτήρες που δεν ξέρουμε . Δε σου λέω απλώς να μην ξέρω το δικό σου , δε θα ξέρω τι πρέπει να παίξω εγώ .

Ξέρουμε σίγουρα περισσότερους από κανέναν και έχουμε την ευκαιρία να επιλέξουμε κάτι που μας αρέσει για να γελάσουμε.
Αλλάχτε το game of thrones με κάτι που δεν έχει δει ο καθένας σας. Naruto, One Piece, Yaoi kingdom, InsertRandomHentaihere, δε μπορεί είμαι ο μόνος που σκέφτεται έτσι lol.

:riiight:

#1360 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 29 May 2012 - 18:04

Προταση: καντε τωρα το ανιμε (κανονικο) παλερμο και στα καπακια κανουμε το GoT με οσους πραγματικα ψηνονται και οχι φαση αγγαρεια...

Για να μην γκρινιαζουν και τα αλλα παιζακια, και ειμαστε κομπλε.

Οταν ταλεγα εγω να γινεται πιο συχνα...

stasou%2520mygdala.jpg

#1361 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 29 May 2012 - 18:05

διαφωνω κι εγω με την ιδεα. αν ειναι καντε ενα extra game για GoT αλλη φορα

#1362 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 29 May 2012 - 18:12

Guys, αν δε θέλετε, μην παίξετε. Είπαμε, θα ξαναγίνει σύντομα.

Αν θέλετε, όπως είπα, θα σας βοηθήσουμε. Αν όντως ενδιαφέρεστε αρκετά, μπορείτε να δείτε και το 1ο επεισόδιο της 1ης σεζόν για να είστε λίγο στο κλίμα. :)

Posted Image

#1363 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 29 May 2012 - 18:12

ρε παιδιά που είναι το κόλλημα;

κάνουμε τώρα με GoT και παίρνουν μέρος όσοι έχουν διάθεση κ θέλουν

και μετά γίνετε άλλο και πάλι παίρνουν μέρος όσοι θέλουν κ μπορούν...

τόσο καιρό δεν παίρνει κανείς πρωτοβουλία κ τώρα που παίρνει κάποιος σώνει κ καλά να την αλλάξει...

επίσης σε αυτό θέλω να δοκιμάσω μία διαφορετική αντιμετώπιση στις επικοινωνίες offgame...

#1364 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 29 May 2012 - 18:15

μα εγω θελω να παιξω. απλα δε θελω να παιξω σε αυτη τη φαση με το συγκεκριμενο concept (Ασε που εχει υποσχεθει ο Κεννυ να κανει GM οταν γινει ) XD

#1365 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 29 May 2012 - 18:17

Αυτό που είπαν οι αποπάνω. Τόσο καιρό είναι ανοιχτό το θέμα να ξαναπαίξουμε και κανένας δεν έπαιρνε μια πρωτοβουλία. Ας δούμε ποιοί ψήνονται να παίξουν τώρα με το got και όποιος δεν ενδιαφέρεται παίζει μετά.

@Prince : Αφού δεν θες να παίξεις σε αυτή τη φάση γιατί σκας?

xbJ3b2w.jpeg