Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]
Posted 29 November 2011 - 00:40
The Vigilante is an "innocent" who kills every night, in his own night-time phase, in some variations, having a limited "bullet" supply for the entire game. Some variations introduce a time limit of two nights before the player in the Killing Role can exercise his right to kill again
Ίσως με τη δεύτερη εκδοχή να βόλευε.
Ούτως ή άλλως συζήτηση κάνουμε. Δεν είναι αναγκασμένοι να το δεχτούν.
Posted 29 November 2011 - 00:41

edit : Αυτό με το μασκοφόρο εκδικητή μου αρέσει πολύ. Θα ήταν καλό να μπορεί να σκοτώνει κάθε δεύτερη νύχτα. Και είναι και σχετικά ισοροπημένο γιατί μπορεί να φάει και αθώο αλλά και δολοφόνο.
Posted 29 November 2011 - 00:45

Δε'ν'κακό...αλλά ο ψυχάκιας θα μπορεί να σκοτώνει αυτόν που προστατεύει ο γιατρός?
Posted 29 November 2011 - 00:48

Posted 29 November 2011 - 00:54
Posted 29 November 2011 - 00:55
Posted 29 November 2011 - 00:59
Μιας και έχω βρεθεί 2 φορές στη θέση του δολοφόνου και μία σε αυτή του αφηγητή πρέπει να πω ότι η δουλειά του δολοφόνου είναι πάρα πολύ δύσκολη και απαιτεί περισσότερη προσπάθεια από αυτή του απλού θύματος. Επομένως πρέπει να υπάρχει μια ισοροπία. 7 δολοφόνοι με 3 επιθεωρητές και 1 γιατρό δεν μου κάνει ισοροπημένο όταν απέναντι είναι άλλα 20 τουλάχιστον άτομα. Ίσως αν υπήρχε και κανα έξτρα βοήθημα για τους δολοφόνους θα ήταν καλυτερα τα πράγματα.
I am glad we share the same ideas B|
Posted 29 November 2011 - 01:00
Νομίζω πως για τώρα, ένας νέος ρόλος (του γιατρού) είναι καλή ιδέα, για να δούμε πώς θα πάει. Από εκεί και πέρα, επιπλέον ρόλοι (ειδικά αυτός ο αθώος που σκοτώνει τα βράδια) δεν είναι κακή ιδέα, αλλά ας τα βάζουμε ένα-ένα να δούμε πώς και πόσο επηρεάζουν κι όχι μονομιάς όλα μαζί. Φυσικά, καλοδεχούμενος είναι, αλλά κι αυτός θα παίζει ενάντια στους δολοφόνους, άρα θέλει εξισορρόπηση.
Θα είχε πλάκα ας πούμε ένα x2 version κάποια στιγμή, εφόσον πιάνουμε ακόμα σαραντάρια σε συμμετοχές. Διπλοί θάνατοι τα βράδια, διπλά λιντσαρίσματα τη μέρα.
Σε σχέση με το προηγούμενο (που είχαμε 5 δολοφόνους και τρεις επιθεωρητές) θέλουμε σίγουρα έναν παραπάνω δολοφόνο, κι αν βάλουμε τον γιατρό, είτε διώχνουμε επιθεωρητή, είτε προσθέτουμε δολοφόνο, είτε και τα 2. Αν βάλουμε και γιατρό και τον ψυχάκια με τις σφαίρες που είναι πανίσχυρος αν είναι καλός παίχτης, τότε σίγουρα 1 επιθεωρητή και 7 δολοφόνους.
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 29 November 2011 - 01:06
Αν κι αυτό είναι μια καλή ερώτηση, έτσι όπως το έθεσες. Βλέποντας ότι ο ψυχάκιας είναι και δεν είναι πολίτης πώς κερδίζει? Αν πεθάνουν όλοι οι δολοφόνοι κι αυτός μένει μόνο με πολίτες του στυλ αυτός κι άλλοι δύο?
Posted 29 November 2011 - 01:11
Γιατρός ναι.
Posted 29 November 2011 - 01:11
Posted 29 November 2011 - 01:15
Και δε μας χάλασε.
Posted 29 November 2011 - 01:18