Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#4471 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 06 December 2014 - 06:16

251_zps08351ce6.jpg

Μην με βομβαρδίσεις καλέ μου τρομοκράτη, ο συμπαίκτης με προκαλεί

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#4472 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 06 December 2014 - 07:03

Εγώ τελικά θα  σας κάνω την τιμή παίξω.
 Σαν προσωπικότητα διαλέγω τον Favaro Leone Από shingeki no Bahamut:Genesis

Spoiler:

Posted Image

#4473 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 06 December 2014 - 11:38

Λίστα παικτών

1 ) OdyMonaxos - Kenshiro (Hokuto no Ken)

2 ) Babba - Ryonosuke Uryu (Fate/Zero)

3 ) Vagelio - Tarou A. Priapus (Priapus)

4 ) Fallen Mpougatsa - Tanuki (Gugure Kokkuri-san)

5 ) The Gunsmasha - Sakamoto (Sakamoto desu ga?)

6 ) Black Kaiser - Urahara Kisuke (Bleach)

7 ) Kalamaris - Furudo Erika (Umineko no naku koro ni)

8 ) John Crabs - Mr Satan (Dragon Ball series)

9 ) Zane - Gandharva (Kubera)

10) Black Rock - Okosan (Hatoful Boyfriend)

11) Lord Leon - Korosensei (Assassination Classroom)

12) Takayama Yuichi - Nishijou Takumi (Chaos;Head, τo VN, όχι το anime, αυτό είναι σκουπίδι και κάνουμε πως δεν υπάρχει.)

13) Ghostprince - JOHHJJ JOJOH HJJ (Terra Formars)

14) Keito - Paprika (Paprika)

15) Mika.siam - Hikigaya Hachiman (My teen romantic comedy SNAFU)

16) Kamui - Pegasus (Oyasumi Punpun)

17) demonicMC - Jotaro Kujo (JoJo's Bizzare Adventure)

18) zennith666 - Favaro Leone (Shingeki no Bahamut:Genesis)

Οι εγγραφές θα μείνουν ανοιχτές μέχρις ότου αρχίσω το γράψιμο αύριο Κυριακή.

Άρα για τους ρόλους να θεωρήσω ότι κάτι σε στυλ 5 δολοφόνοι, 1 επιθεωρητής, 1 γιατρός, 1 vigilante είναι εντάξει;

#4474 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 06 December 2014 - 12:40

Mεχ το είδα πολύ αργά. Καλύτερα 2 επιθεωρητές κι όχι vigilante. O vigi θα μικρύνει τη διάρκεια του παιχνιδιού ακόμα και μόνο μία σφαίρα να χει γιατί είμαστε λιγότεροι από 20.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4475 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 06 December 2014 - 14:20

Mεχ το είδα πολύ αργά. Καλύτερα 2 επιθεωρητές κι όχι vigilante. O vigi θα μικρύνει τη διάρκεια του παιχνιδιού ακόμα και μόνο μία σφαίρα να χει γιατί είμαστε λιγότεροι από 20.

Aν οι επιθεωρητές επιβιώσουν μέχρι 3ο γύρο και βρουν κ οι δύο 2-3 δολοφόνους(το πιο πιθανό),η διάρκεια θα μικρύνει περισσότερο από το να σκοτώσει έναν ο vigilante,πόσο μάλλον αν ζήσουν περισσότερο.Προσωπικά ποτέ δεν ήμουν υπέρ στο να υπάρχει πάνω από ένας επιθεωρητής στα Παλέρμο(φυσικά σε παιχνίδια πολλών ατόμων οι αθώοι θα έχουν άλλους ρόλους να τους βοηθούν)γιατί μπορούν να διασταυρώσουν πληροφορίες ή να καταστήσουν σαφές ποιους βρήκαν πριν πεθάνουν και αποκαλυφθεί ο ρόλος.

Αυτό οδηγεί σε βαρετούς γύρους που όλοι ξέρουν ποιος είναι δολοφόνος και απλά περιμένουμε να πέσει η νύχτα και αφήνει μηδενικά περιθώρια για counterplay την μέρα από τους δολοφόνους που ανέφεραν.Μέχρι ένας είναι οκ,είναι και παραδοσιακός ρόλος εκτός των άλλων όμως το να υπάρχουν παραπάνω θεωρώ πως είναι επιβλαβές για το παιχνίδι 

Εγώ προτιμώ να έχουμε vigi,ακόμα και με 2 σφαίρες δεν με ενοχλεί.Μου αρέσει και σαν ρόλος γιατί είναι high risk high reward εν αντιθέσει με τον επιθεωρητή που μπορεί να μην ασχολείται καθόλου,να ρωτάει στην τύχη τις νύχτες,κ μόλις βρει 2-3 να το ξεράσει.Και αν δεν βρει,πάλι μπορεί είναι χρήσιμος αν πει ποιοι είναι οι αθώοι.Βέβαια και ο vigi μπορεί να κάνει το ίδιο και απλά να τύχει να σημαδέψει δολοφόνους,αλλά αν το κάνει έτσι οι πιθανότητες είναι κατά του και αν δεν του κάτσει θα χαντακώσει και την ομάδα του.

Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Posted Image

#4476 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 06 December 2014 - 15:42

Εγώ θα συμφωνήσω με του ρόλους που πρότεινε ο Οσαμα. Αν είναι να βγει κάποιος, ας βγει ο γιατρός και να γίνει επιθεωρητής. Ο βιτζι, μπορεί να είναι χρήσιμο όπλο και για τις δύο πλευρές (αρκεί να μην είναι ο Black Kaiser, οπότε τότε αυτόματα θα είναι -1 δολοφόνος :P ).

#4477 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 06 December 2014 - 15:59

Youtube Video

*Priapus voice on*
Δεν υπάρχει τίποτα πιο αντρίκειο από δυο άντρες που κάνουν αντρίκια πράγματα μεταξύ τους.

*βλέπει τον Jotaro*

Δεν υπάρχει τίποτα πιο αντρίκειο από τρεις άντρες που κάνουν αντρίκια πράγματα μεταξύ τους!

Μην με βομβαρδίσεις καλέ μου τρομοκράτη, ο συμπαίκτης με προκαλεί

YARE_YARE_DA_ZE_by_ICEO208_zps1a8c0584.j

#4478 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 06 December 2014 - 18:51

Με αφορμή τα λόγια του Zane τι λέτε να συμφωνήσουμε να μην κάνουμε τις βλακείες του στυλ "τώρα βλέπω ότι θα πεθάνω και επειδή είμαι επιθεωρητής λέω ότι βρήκα" γιατί είναι ξενέρωτο; Γενικώς να κρατήσουμε το πνεύμα του παιχνιδιού, να παίξουμε χωρίς κατινιές, απλώς να παίξουμε με πειθώ; Δε λέω, πάντα σε κάποια στιγμή θα αναποδογυρίσει το σύμπαν, αλλά ας μη γίνει από τους πρώτους γύρους. Let's keep it interesting.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4479 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 06 December 2014 - 19:28

^Eh,δε συμφωνώ.Το να δηλώσει "εγώ είμαι ο επιθεωρητής και έχω βρει αυτά" είναι το μεγαλύτερο όπλο του μπάτσου.Αν του το αφαιρέσουμε αποδυναμώνεται πάααααρα πολύ ο ρόλος του.Στο κάτω κάτω το ότι θα το πει δε σημαίνει και ότι θα τον πιστέψουν,όπως ανακάλυψα μια φορά και ένα καιρό προς εκνευρισμό μου. :hihi2:

sc5bab.jpg

#4480 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 06 December 2014 - 20:02

^Eh,δε συμφωνώ.Το να δηλώσει "εγώ είμαι ο επιθεωρητής και έχω βρει αυτά" είναι το μεγαλύτερο όπλο του μπάτσου.Αν του το αφαιρέσουμε αποδυναμώνεται πάααααρα πολύ ο ρόλος του.Στο κάτω κάτω το ότι θα το πει δε σημαίνει και ότι θα τον πιστέψουν,όπως ανακάλυψα μια φορά και ένα καιρό προς εκνευρισμό μου. :hihi2:

There is something called subtelty. Ας δώσεις τον άλλον να καταλάβει ότι είσαι χωρίς να το κράζεις,

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4481 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 06 December 2014 - 21:14

Adolf Reinhard (Terra Formars)
Rostro_de_Adolf_zpsb4705f54.png

Edited by Jorg, 06 December 2014 - 21:14.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#4482 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 06 December 2014 - 21:41

Πωπω, παίζει να χτυπήσουμε εικοσάδα.
Ένα δάκρυ κυλάει στο μάγουλο...

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#4483 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 06 December 2014 - 22:23

Ρε καταραμένε βάλε με και μένα. Με όποιο χαρακτήρα θες.

#4484 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 06 December 2014 - 22:37

Να θυμάσε μόνο ότι εσύ το ζήτησες.

Λίστα παικτών

1 ) OdyMonaxos - Kenshiro (Hokuto no Ken)

2 ) Babba - Ryonosuke Uryu (Fate/Zero)

3 ) Vagelio - Tarou A. Priapus (Priapus)

4 ) Fallen Mpougatsa - Tanuki (Gugure Kokkuri-san)

5 ) The Gunsmasha - Sakamoto (Sakamoto desu ga?)

6 ) Black Kaiser - Urahara Kisuke (Bleach)

7 ) Kalamaris - Furudo Erika (Umineko no naku koro ni)

8 ) John Crabs - Mr Satan (Dragon Ball series)

9 ) Zane - Gandharva (Kubera)

10) Black Rock - Okosan (Hatoful Boyfriend)

11) Lord Leon - Korosensei (Assassination Classroom)

12) Takayama Yuichi - Nishijou Takumi (Chaos;Head, τo VN, όχι το anime, αυτό είναι σκουπίδι και κάνουμε πως δεν υπάρχει.)

13) Ghostprince - JOHHJJ JOJOH HJJ (Terra Formars)

14) Keito - Paprika (Paprika)

15) Mika.siam - Hikigaya Hachiman (My teen romantic comedy SNAFU)

16) Kamui - Pegasus (Oyasumi Punpun)

17) demonicMC - Jotaro Kujo (JoJo's Bizzare Adventure)

18) zennith666 - Favaro Leone (Shingeki no Bahamut:Genesis)

19) Jorg - Adolf Reinhard (Terra Formars)

20) Fandom - ? (?)

Οι εγγραφές θα μείνουν ανοιχτές μέχρι αύριο το πρωί της Κυριακής όταν αρχίσω να γράφω το πρώτο ποστ τους παιχνιδιού.

Σχετικά λοιπόν με τους ρόλους.

Συμφωνείτε όλοι, καταρχήν, με τους 5 δολοφόνους στα 20 άτομα; Σας φαίνονται λίγοι; Πολλοί;

Για τους ρολίστες τώρα. Mpougatsa, καταλαβαίνω που κολλάς, αλλά το θέμα είναι ότι δεν πιστεύω ότι θα ήταν ισορροπημένος σας κανόνας. Οι επιθεωρητές είναι ένας πολύ "διπολικός" ρόλος. Έχουν υπάρξει φορές που όντως έχουν πάρει το παιχνίδι αλλά έχουν υπάρξει και φορές που δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα. Επίσης, το να πετάγεται κάποιος και να ισχυρίζεται ότι είναι επιθεωρητής, δεν σημαίνει ότι οι άλλοι θα τον πιστέψουν πάντα και με την πρώτη. Και αν πεταχτεί ένας δεύτερος και ισχυριστεί το ίδιο; Και αν όλοι αγνοήσουν αυτόν που ισχυρίζεται ότι είναι επιθεωρητής; Και αν πιστέψουν όλοι ότι είναι δολοφόνος που το κάνει για ξεκάρφωμα; Και αν είναι όντως δολοφόνος που το κάνει για ξεκάρφωμα; Μου αρέσει γιατί προσθέτει, κατά την γνώμη μου, ένα επιπλέον επίπεδο αλληλεπίδρασης μεταξύ των παικτών.

Εν κατακλείδι, θέλετε να το πάμε 1 επιθεωρητής, 1 vigilante με 2 σφάιρες και 1 γιατρός;

Θέλετε 2 επιθεωρητές αντί για ένα;

Μήπως θα θέλατε παραπάνω από πέντε δολοφόνους; Μήπως θα θέλατε την χριστουγεννιάτική πόρνη ώστε να ισορροπήσει τους τυχόν δύο επιθεωρητές; Μήπως θα θέλατε την πόρνη και έναν επιθεωρητή;

Επειδή θα αργήσω να δω απαντήσεις, απαντήστε τι σύστημα θα θέλατε, συζητήστε το μεταξύ σας και αύριο το πρωί το συζητάμε λίγο ακόμα και μαζί πριν αποφασίσω.

P.S. Fandom, μην νομίζεις ότι θα μάθεις από τώρα τι έχω διαλέξει για πάρτη σου. Έχεις χρόνο να αλλάξεις γνώμη πάντως.

#4485 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 06 December 2014 - 23:00

Προσωπικά πιστεύω οτι εχουν ερθει τοσες φορές τα πανω κατω, που δε με νοιαζει καθολου τι θα γινει με τους ρολους. 5 δολοφόνους να χει και όλα κομπλε ειναι από κει και πέρα. Γιατρους νοσοκομες πορνες μαστρωπους το grinch ενα γετι και το Ρουντολφ. Ετσι και αλλιως ειναι ρολοι που λειτουργουν υπό προυποθεσεις και εξαρτωνται εντελως απο το πως τους χειριζονται οι ρολίστες τους.

Αν δε θελετε πολλή δυναμη στους 2 επιθεωρητές μπορειτε να βαλετε ειτε εναν ειτε δυο αλλα να ρωτανε εναλλαξ καθε 2 νυχτες αντι για μια. Αν δε θελετε πολλη δυναμη στον Τιμωρο δωστε δυο  τρεις σφαιρες. Οι περισσοτεροι ή τις ξοδευουν στο γαμο του καραγκιοζη μεσα στους πρωτους γυρους, η ψοφανε πριν καλα καλα ριξουν μιση μπαλοθια γιατι "περιμενουν να σιγουρευτουν"

Για μενα μεγαλυτερος σπασοκλαμπανιας για τους δολοφονους απο το γιατρο δεν υπαρχει προσωπικά και θα θελα πολυ να ειχα τα logs απο ταπες που χουν πεσει κατα καιρους, οταν τα συζητανε μεταξυ τους στο σκαυπ. 

Τεσπα φλυαρω. Οτι θελετε μεσα ειμαι, απλά να πω οτι εβγαλα το προγραμμα μου απο τη δουλεια και δευτερα τεταρτη ειμαι πηγμενος οποτε δε θα παιζω και πολυ απο πεμπτη ως κυριακη εχω χρονο και μετα περιπου μια μια. Μη με φατε μεχρι τη πεμπτη για θα σας αρχισω στα χριστοβαγγελα εντος ή εκτος RP ξηγηθηκαμε;  :kakaka:  :kakaka:

stasou%2520mygdala.jpg