Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#4156 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2014 - 21:19

Όταν π.χ. κατηγορηθεί ή θα πρέπει να υποστηρίξει/αντικρούσει κάποια γνώμη, θα μιλάει κανονικά; 

Αυτό αφορά στην ευγενική ευχέρεια του Fandom. Κανένας παίκτης δεν υποχρεούται να εξηγήσει το πώς θα παίζει ~εφόσον είναι εντός κανόνων~, καθότι ακόμα και ένα μίνιμαλ ποστ, ακόμα και μια κλανιά, μπορεί να είναι τακτική.

Η πρώτη νύχτα/μέρα είναι καθαρά για το χαβαλέ και το rp, αφού δεν έχει καν ρόλους, όπου ο καθένας δείχνει το πώς θέλει να παίζει το χαρακτήρα του. Μη θεμιτό είναι μόνο ό,τι παραβαίνει τους κανόνες του φόρουμ (προσβολές, βρισιές προς άλλα μέλη κτλ, ακόμα και αν ο χαρακτήρας είναι αθυρόστομος) και ό,τι παραβαίνει τους κανόνες και τη θεματική που έστησε η game master. Το αν κάποιου του αρέσει ή όχι το rp (η ακόμα και η έλλειψη αυτού) ενός άλλου παίκτη, είναι καθαρά προσωπικό ζήτημα και όχι κάτι στο οποίο μπορεί ή θα έπρεπε να επέμβει η game master ή κάποιος moderator.

Από εκεί και πέρα, το τι θα κάνει ο καθένας όταν αρχίσει κανονικά το παιχνίδι με τους ρόλους, θα παρακαλέσω να μην σχολιάζεται εκτός του παιχνιδιού.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4157 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2014 - 23:35

Calm the hell down. Η subtle επιθετικότητα δεν μου αρέσει.
Εμένα μου αρέσει το roleplay τέτοιου είδους, ειδικά αν κοιτάξει κάποιος περασμένα παιχνίδια θα δει ότι έχω διαλέξει και εγώ χαρακτήρες τέτοιου τύπου. Ούτε με τον Fandom έχω θέμα, ούτε τίποτα· απλώς, εφόσον έγινε αναφορά σε χαρακτήρες που δεν μιλάνε/δεν έχουν λογική, μου χτύπησε στο μάτι ο Πιβς. Δεν τον θυμάμαι και πολύ αλλά σίγουρα θυμάμαι πως το μόνο που έκανε ήταν να κάνει ζημιές και φάρσες και να ακολουθεί την οδηγία των Φρεντ & Τζορτζ να κάνει λίμπα τα πάντα ενώ ήταν η Άμπριτζ εκεί. 

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Theodore :D: 05 Μάρτιος 2014 - 23:36

#4158 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2014 - 23:58

Calm the hell down. Η subtle επιθετικότητα δεν μου αρέσει.
Εμένα μου αρέσει το roleplay τέτοιου είδους, ειδικά αν κοιτάξει κάποιος περασμένα παιχνίδια θα δει ότι έχω διαλέξει και εγώ χαρακτήρες τέτοιου τύπου. Ούτε με τον Fandom έχω θέμα, ούτε τίποτα· απλώς, εφόσον έγινε αναφορά σε χαρακτήρες που δεν μιλάνε/δεν έχουν λογική, μου χτύπησε στο μάτι ο Πιβς. Δεν τον θυμάμαι και πολύ αλλά σίγουρα θυμάμαι πως το μόνο που έκανε ήταν να κάνει ζημιές και φάρσες και να ακολουθεί την οδηγία των Φρεντ & Τζορτζ να κάνει λίμπα τα πάντα ενώ ήταν η Άμπριτζ εκεί. 

Theodore, seriously, what are you talking about?

Δεν υπήρχε καμία επιθετικότητα στο ποστ μου. Η επιθετικότητα έχει μέσα το προσωπικό στοιχείο. Η θέση μου είναι τέτοια που οφείλω να ξεκαθαρίζω απορίες και/ή παρανοήσεις που μπορεί να υπάρξουν. Δεν θεώρησα, ούτε υπονόησα, ούτε καν σκέφτηκα ότι μπορεί να είχες θέμα με άλλο παίκτη. Γι αυτό και μίλησα πιο γενικά παίρνοντας αφορμή από τη δικιά σου απορία. Ανάλογες απορίες με τη δική σου έχουν ξανα-υπάρξει, καλό είναι να ξεκαθαρίζουμε ό,τι μπορούμε. Σκοπός δεν ήταν μια ειδική παρατήρηση σε εσένα, ελπίζω τώρα να ξεκαθαρίστηκε αυτό.

Τώρα εάν σε ενόχλησε ο αυστηρός τόνος της τελευταίας παραίνεσης, η οποία παιδιά εννοείται ότι πάει προς όλους σας, είναι λάθος να τον μεταφράζεις ως επιθετικότητα. Αν παρόλα αυτά συνεχίζεις να έχεις ενστάσεις, επικοινώνησε μαζί μου μέσω pm/vm.

__

On a more personal, non moderating note, παρακαλώ την επόμενη φορά που θα σε ενοχλήσει κάτι να μου μιλήσεις πιο ευγενικά. Εκφράσεις τύπου "calm the hell down" δεν τις θεωρώ ευγενικές.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4159 Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2014 - 00:06

Το αντιλήφθηκα έτσι, αφού δεν ήταν λοιπόν, με συγχωρείς. Και η έκφραση ήταν τέτοια γιατί ήταν απάντηση στην επίθεση, so ignore that.

Τέλος πάντων, εγώ ρώτησα αυτό που ρώτησα για δική μου επιβεβαίωση, να ξέρω τι γίνεται. Αν ο χαρακτήρας μπορεί να έχει την ιδιότητα να μην μιλάει και την αξιοποιεί, τότε δεν είναι το ίδιο και το αυτό με έναν χαρακτήρα που by default δεν μιλάει; Δεν γνωρίζω, δεν ισχυρίζομαι αν σκοπεύει έτσι να παίξει ο Fandom, αλλά αν ναι, τότε για εμένα είναι ακριβώς αυτό που η Mpougatsa ζήτησε να μην είναι. Thank you for your time!

Υ.Γ. κάνω άπειρα edit σήμερα στα post μου, όλο ξεχνάω λέξεις, τι φάση...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Theodore :D: 06 Μάρτιος 2014 - 00:07

#4160 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2014 - 00:12

Δε θα κάνει κάτι τέτοιο, τουλάχιστον όχι αν δεν έχει μιλήσει ήδη.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4161 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2014 - 00:12

Αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσει η ίδια η game master αν θεωρήσει ότι προκαλεί πρόβλημα.

Στο παρελθόν πάντως έχουν υπάρξει χαρακτήρες που δε μιλούσαν, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούν ήχους, εικόνες, ή περιγραφές του τι κάνει ο χαρακτήρας τους. (επίσης υπήρχαν και παίκτες που βαριόντουσαν να κάνουν rp, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία)

Γενικά δεν είναι αδύνατο να γίνει rp με ό,τι χαρακτήρα και να διαλέξει ένας παίκτης, ειδικά λαμβάνοντας υπόψιν και ότι ποτέ ένα rp δεν είναι τέλειο, αφού Παλέρμο παίζουμε (ή παίζετε). :)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4162 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2014 - 00:14

Hodor

#4163 Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2014 - 00:19

Το υποστήριζω αυτό, όπως είπα και εγώ παλαιότερα έχω διαλέξει μουγκό χαρακτήρα και έκανα ανάλογο roleplay >_>. Πλάκα έχει.

Εγώ φταίω που ασχολήθηκα τώρα, θα μου πεις, δεν σκάω καλύτερα;! Πήρα και 'γω by heart αυτό που είπε η Μπουγάτσα...

#4164 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2014 - 13:22

There's been a slight misunderstanding folks. Θα πάρει παραπάνω απ'ότι νόμιζα. Συγγνώμη.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4165 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2014 - 14:09

Ντροπή, αίσχος, όνειδος.

#4166 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2014 - 14:17

Ντρέπομαι.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4167 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2014 - 15:30

(αν δεν καταλάβατε τι έγινε, αντί για edit έκανα automerge. is it ok?)

#4168 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2014 - 15:52

Edits δεν επιτρέπονται οπότε καλύτερα έτσι.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4169 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2014 - 20:51

Θυμάμαι να μου το λές Osama στο προηγούμενο παιχνίδι όταν έφυγα και εγώ στον δεύτερο γύρο. Ο Moody δεν το ξέρει!χαχα
Θα προτείνω μιας και το αρχίσαμε ωραία με καλό RP να μην πάμε σε 'προηγούμενες ζωές'. Στο προηγούμενο είχε και ένα flavor λόγω χαρακτήρων μιας και Deadpool, Fuura και Samurai Flamenco θα μπορούσαν να το κάνουν και το έκαναν καθώς τους λείπουν βίδες.

Προτείνω να μην μπούμε στο τριπακι η Iristella είναι επικίνδυνη παίκτρια, η Fallen είναι ριψοκίνδυνη (τα ονόματα είναι τυχαία για να μη βάλω αυτούς που παίζουν),κτλ.

Να βασιζόμαστε σε ότι έχει σχέση με τα βιβλία όσον αφορά το flavor και τα λεγόμενα για τους λόγους μας/ψήφους.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#4170 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2014 - 21:00

Ναι, αλλά είναι κάτι που δεν υπάρχει πιο κομψός τρόπος για να το πω, ούτε είναι εύκολο να δικαιολογηθεί κάπως αλλιώς. 

Καταλαβαίνω ότι δεν είναι πολύ καλό RP και δεν είναι κάτι που μου αρέσει να κάνω γιατί σπάει το immersion, αλλά από την στιγμή που ζητάς εξηγήσεις και θέλω να δώσω εξηγήσεις, προτιμώ να εξηγηθώ παρά να αρχίσω να μιλάω τελείως rpστικά περί ανέμων και υδάτων. Παρόμοιο ημίRP talk σαν αυτό που έκανα έχει συμβεί πάρα πολλές φορές σε προηγούμενα Παλέρμο. Δεν είναι κάτι καινούριο.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 08 Μάρτιος 2014 - 21:02