http://www.random.org/coins/?num=1&cur=60-eur.greece-1euro
redqueen, μην αναρωτιέσαι μετά γιατί πεθαίνεις στον πρώτο γύρο
Posted 03 September 2013 - 23:19
http://www.random.org/coins/?num=1&cur=60-eur.greece-1euro
redqueen, μην αναρωτιέσαι μετά γιατί πεθαίνεις στον πρώτο γύρο
Posted 03 September 2013 - 23:24
Μα γιατιιιι
???? Τι εκανα παλι? xD
Μονο himo himo εχω σκοπο να τραγουδαω !
Posted 04 September 2013 - 00:39
Δινω ψηφο στον Ody!!!
Keito λεω να σκοτωσεις την red μαζι με τους χαρακτηρες που πεθαινουν πριν αρχισει το παιχνιδι. Seriously, αν πεθανεις παλι στον πρωτο γυρο red, θα πεθανω στο γελιο.
Posted 04 September 2013 - 00:43
Oι ισοβαθμιες μπορουν να λυθουν με επαναληψη της ψηφοφοριας αυτην την φορα αναμεσα στους δυο που ισοψηφουν παντως.
Kαι τυχαιο δεν ειναι και δινει σκαλοπατι για πιο στρατηγικο παιχνιδι.
Posted 04 September 2013 - 00:50
Αναγκάζεσαι να ψηφίσεις κάποιον χωρίς να το θέλεις και δεν έχεις και καμία εγγύηση ότι δε θα έχεις και πάλι ισοψηφία. Και τρως και τσάμπα χρόνο παιχνιδιού. Εγώ κλασικά είμαι υπέρ του Δικαστή και δεν τον θεωρώ καν πραγματικό ρόλο, απλώς ίσως σε κάποια φάση να κάνει κάτι που συνήθως είναι και αθώος vs αθώου. Αν είναι να τον αποφύγουμε, τότε τι να πω, καλύτερα κλήρωση από παρατάσεις και επαναληπτικούς γύρους.
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 04 September 2013 - 00:57
Αντι να προσθεσουμε το ρολο του δικαστη που μπορει να μην χρησιμοποιηθει καν, γιατι να μην δωσουμε στον Βιτζι την ικανοτητα να παιρνει το νομο στα χερια του και στις περιπτωσεις ισοβαθμιας???
Ετσι και αλλιως ο Βιτζι εχει δυναμη οσο εχει σφαιρες. Και ο δικαστης εχει σχεδον μηδεν δυναμη, διοτι λιγες φορες θα τυχει ισοβαθμια. Οποτε τι λετε??
(και στην περιπτωση που πεθανει ο Βιτζι, ειτε απλα δινει την ικανοτητα του δικαστη σε καποιον, ειτε αν γινει ισοβαθμια παλι επιλεγει εκεινος ποιος θα πεθανει)
Posted 04 September 2013 - 01:03
vigi upgrade! nice!
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 04 September 2013 - 01:05
Ή για κάθε ισοψηφία να δίνεται ο ρόλος με κλήρωση σε διαφορετικό αθώο. Κρυφά.
Posted 04 September 2013 - 01:09
Ή για κάθε ισοψηφία να δίνεται ο ρόλος με κλήρωση σε διαφορετικό αθώο. Κρυφά.
Αυτο θα χε ενδιαφέρον, +1 :3
Posted 04 September 2013 - 08:33
Ο Δικαστής είναι τζάμπα ρόλος. Ο παράγοντας της τύχης είναι καλύτερος και πιο δίκαιος μόνο και μόνο γιατί θα είναι δίκαιο προς τους παίχτες. Α είστε δύο; Έχετε 50-50 πιθανότητα. Ούτε χρονοβόρες διαδικασίες, ούτε να αποφασίσει κάποιος που μπορεί στην ουσία να έχει ψηφίσει έναν από τους δύο πριν. Καλύτερα στην τύχη. Υπέροχη η λογική της στρατηγικής αλλά πάντα υπάρχουν απρόβλεπτα συμβάντα. Ας βάλουμε ένα αυτό.
Αμάν με τον vigilante, btw. Τι σας πιάνει; Να αποφασίζει, να σκοτώνει, μήπως να πάρει και τη δουλειά του επιθεωρητή, να τον βγάλουμε κι αυτόν;
Aς μην κάνουμε τόσες αλλαγές. Ας μείνει ως έχει. Κι αν πια τόσο πολύ θέλετε να μπει ο vigi, ας μπει με τις 4 σφαιρες του, κι αυτό.
Posted 04 September 2013 - 09:15
Τέσσερις σφαίρες;! *hides behind a rock trembling*
Προτιμώ νόμισμα από δικαστή, αμεσότητα ftw. Και από επιθεωρητές μόνο έναν. Αν οι δυο ζήσουν και παίξουν καλά θα τελειώσει γρήγορα το παιχνίδι.
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 04 September 2013 - 09:50
Εγώ λέω να πάρω την Suiseiseki από Rozen Maiden. Desu~
Posted 04 September 2013 - 10:08
Τέσσερις σφαίρες;! *hides behind a rock trembling*
Προτιμώ νόμισμα από δικαστή, αμεσότητα ftw. Και από επιθεωρητές μόνο έναν. Αν οι δυο ζήσουν και παίξουν καλά θα τελειώσει γρήγορα το παιχνίδι.
Χα χα, μην ανησυχείς, το 4 το είπα γιατί οι σφαίρες είναι όσες οι δολοφόνοι. Αλλά κι εγώ προτιμώ το νόμισμα και καθόλου vigi.
@Duderlady, kawai~!
Posted 04 September 2013 - 10:49
Μα τι λέτε ρε παιδιά; Σε αυτό το παιχνίδι ο ρόλος του vigilante πρέπει να δοθεί με διορισμό. Για όνομα του θεού