Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#3706 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 24 July 2013 - 14:20

Μα γιατί; Τόσος κόσμος το γουστάρει, μην κοιτάς που δεν το έγραψαν! Ζήτα συμμετοχές και θα δεις πώς θα πέσουν με τα μούτρα. 

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#3707 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 24 July 2013 - 14:29

Πες ότι γίνεται, τον gm μπορούμε να τον σκοτώσουμε? Κατά προτίμηση με μαχαίρι.

#3708 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 posts

Posted 24 July 2013 - 14:42

Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να παίξω κάτι ΤΟΣΟ free. Δεν μπορούμε να βάλουμε κάποιο στόχο στο game? Δεν είναι ανάγκη να σκοτώνουμε ο ένας τον άλλο. Μπορείς να βάλεις κάτι που η κερδίζουμε η χάνουμε όλοι μαζί. Η μπορούμε να χωριστούμε σε 2-3 ομάδες η ο καθένας μονος του I don't know. Αλλα να έχει κάποιο στόχο to game.

Ps> Δυστυχώς ιδέες δεν έχω, σκεφτείτε εσείς κάτι!

Posted Image

#3709 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 24 July 2013 - 14:58

Να σκοτώνετε όλοι τον gm και να κερδίσει αυτός που θα βρει τον πιο ωραίο τρόπο.

#3710 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 24 July 2013 - 15:30

Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να παίξω κάτι ΤΟΣΟ free. Δεν μπορούμε να βάλουμε κάποιο στόχο στο game? Δεν είναι ανάγκη να σκοτώνουμε ο ένας τον άλλο. Μπορείς να βάλεις κάτι που η κερδίζουμε η χάνουμε όλοι μαζί. Η μπορούμε να χωριστούμε σε 2-3 ομάδες η ο καθένας μονος του I don't know. Αλλα να έχει κάποιο στόχο to game.

Ps> Δυστυχώς ιδέες δεν έχω, σκεφτείτε εσείς κάτι!

Το θέμα είναι ότι το όλο ruleset έχει φτιαχτεί με το σκεπτικό να τρέχει το παιχνίδι από "μόνο" του και οποισδήποτε στόχος θα απαιτούσε ένα GM να προσέχει μονίμως το παιχνίδι, κάτι που ακυρώνει την λογική πάνω στην οποία έχει στηθεί. Αν υπάρχει κάποια ιδέα για κάποιον στόχο που θα μπορούσε να τρέχει από μόνος του, με χαρά μου να την ακούσω.

Πες ότι γίνεται, τον gm μπορούμε να τον σκοτώσουμε? Κατά προτίμηση με μαχαίρι.

Να σκοτώνετε όλοι τον gm και να κερδίσει αυτός που θα βρει τον πιο ωραίο τρόπο.

Πρέπει να υπάρχει ανταγωνισμός ρε. :P

Edited by Osama Bin Laden, 24 July 2013 - 15:33.

#3711 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 24 July 2013 - 19:31

Not bad. Δηλαδή το πώς θα αρχίσει και πώς θα καταλήξει θα το κανονίσουμε εμείς μέσω του RP μας;

#3712 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 24 July 2013 - 19:47

Γενικά το πως θα αρχίσει (και το setting) το καθορίζεται εσείς με κάποιες λεπτομέρειες να τις καθορίζει ο διοργανωτής γιατί γράφει μόνος του το πρώτο κείμενο. Το πως θα εξελιχθεί και το πως θα τελειώσει το καθορίζουν 100% οι παίκτες γιατί είπαμε ότι δεν υπάρχει μπούσουλας πάνω από το κεφάλι κανενός. Θα προστεθούν οι δύο κανόνες που πρότεινε ο Babba, ενός σχετικού χρονικού περιθωρίου για τους δύο ρόλους και το σκότωμα των χαρακτήρων εάν δεν υπάρχει κάποιος που να θέλει να αναλάβει.

----------------

Anyway, θα αρχίσω τις εγγραφές μπας και μαζευτούμε, που θα μείνουν ανοικτές μέχρι το Σάββατο στις 27 του Ιούλη. Απλώς δηλώστε ότι θέλετε να παίξετε και προτείνετε και κάποιο setting (κάποια χρονική περίοδο, κάποιο γνωστό ή άγνωστο fantasy setting ή ό,τι σας κάνει κέφι γενικά) που θα θέλατε να παίξουμε και το αν θέλετε να παίξουμε με έτοιμους χαρακτήρες ή να φτιάξουμε τους δικούς μας, τους οποίους εάν δεν παίξουμε με έτοιμους, τους φτιάχνουμε αργότερα σε ξεχωριστό thread.

Χρειαζόμαστε 7-10 συμμετοχές για να αρχίσει το παιχνίδι, με το παιχνίδι να κλειδώνει στις 10.

1) Glikompoumpoukosidirodromos (I vote for fictional detectives and their villains (from literature) as a setting. Place and time doesnt matter)

2) Theodore (Μεγάλη και παλαιά οικογένεια ανατολικο-Ευρωπαίων που διαχειρίζεται πολυτελές και ξακουστό γραφείο τελετών.
Ο κάθε ένας φτιάχνει τον δικό του χαρακτήρα, που πρέπει φυσικά να είναι μέλος της οικογένειας (όχι απαραίτητα άμεσης, μπορεί να είναι και συγγενής, αλλά όχι μακρινός.)

Edited by Osama Bin Laden, 26 July 2013 - 12:23.

#3713 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 24 July 2013 - 20:25

I vote for fictional detectives and their villains (from literature) as a  setting. Place and time doesnt matter

Edited by Glykompoumpoukozouzounos, 24 July 2013 - 20:26.

#3714 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 25 July 2013 - 21:05

Count me in.

-> Μεγάλη και παλαιά οικογένεια ανατολικο-Ευρωπαίων που διαχειρίζεται πολυτελές και ξακουστό γραφείο τελετών.

Ο κάθε ένας φτιάχνει τον δικό του χαρακτήρα, που πρέπει φυσικά να είναι μέλος της οικογένειας (όχι απαραίτητα άμεσης, μπορεί να είναι και συγγενής, αλλά όχι μακρινός).

Edited by Theodore :D, 25 July 2013 - 21:07.

#3715 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 26 July 2013 - 01:31

εγω εχω καθε καλη διαθεση να στησω το παλερμο που λεω τοσο καιρο, το θεμα ειναι οτι μια εξεταστικη & μια το καλοκαιρι δεν υπαρχει κινηση για να παιξουμε, ειχα ανοιξει εγγραφες και πειρα το @@ρι, ξαναρωτησα και παλι το πειρα οποτε ειπα να δω ποτε θα εμφανιστει κοσμος.. anyway τωρα ουτος η αλλος δεν μπορω να στησω γιατι 8 Αυγουστου την κανω Κυπρο και εκει νο ιντερνετ για καμια 20αρια μερες.. οποτε παω πασο, στηστε οτι θελετε (δεν θα συμμετασχω) και απο φθινοπορο αν υπαρχει ενδιαφερον το οργανωνω επιτελους...

#3716 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 28 July 2013 - 00:31

Από ότι φαίνεται δεν ψήνεστε (για το παιχνίδι, όχι γενικά, γιατί επιτέλους κάνει καλή και πολύ ζέστη έξω :P), οπότε πάμε από Σεπτέμβρη για Παλέρμο.

Καλά μπάνια σε όλους.  :)

#3717 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 30 August 2013 - 15:47

Λοιπόν, για πείτε για το Παλέρμο που θα κάνω εγώ, τώρα. Θέλετε να είναι θεματικό ή γενικό; Επίσης, άλλες προτιμήσεις; Ρίχτε ιδέες για να αρχίσουμε σε λίγες μέρες τις εγγραφές.

#3718 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 30 August 2013 - 16:34

Λοιπόν, όχι τώρα αλλά για πιο μετά, (γι αυτό Keito μην ανησυχείς, δε θέλω να μπω σφήνα), ψήνομαι να κάνω ένα Παλέρμο Harry Potter στυλ.

Απλώς το ανακοινώνω για 2 λόγους:

1ος, dibs. My idea, I'll do it.

2oς λόγος, όλο το ξεχνάω να το πω.

Έχω σκεφτεί κάπως πλοκή, setting μπλα μπλα μπλα και θα έχω κανόνες και τέτοια. Θα υπάρχουν και μερικοί off limits χαρακτήρες φυσικά αλλά όλα για την πλοκή. Θα μπορείτε να πάρετε προφανώς μόνο Harry Potter Universe χαρακτήρες και θα είναι όλοι άτομα που θα μπορούν να μιλάνε (πχ ακόμα και ο Ντόμπυ είναι δεχτός αλλά προφανώς όχι η Χέντβιχ).

Όσοι θέλουν να συμμετέχουν, να μου στείλουν PM.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#3719 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 30 August 2013 - 16:41

Ρε παιδιά, έχει πει matassos, Osama, Keito και Μπουγάτσα. Πόσα θα κάνετε? >.<

#3720 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 30 August 2013 - 16:42

O Ματασός δεν θα κάνει τώρα τώρα απ'ότι έχει πει και δεν έχει δώσει σημεία ζωής και ενδιαφέροντος μέχρι στιγμής, η Μπουγάτσα λέει θα κάνει μετά, και ο Οσάμα επίσης απ'ότι ξέρω, δεν σκοπεύει να διοργανώσει τώρα τώρα.

Edited by Keito, 30 August 2013 - 16:43.