Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#3586 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 30 March 2013 - 13:44

Οι φόνοι γίνονται τη μέρα,η ψηφοφορία τη νύχτα και ψάχνουμε τους αθώους που ψηφίζουμε με μπλε....υποκλίνομαι :nod2:

sc5bab.jpg

#3587 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 01 April 2013 - 01:27

ΚΑΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.

ΤΖΙΧΑΝΤ, ΤΖΙΧΑΝΤ! ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ!

Επίσης παράταση της νύχτας στο Παλέρμο λόγω του επικείμενου ban μου.

ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΘΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ. ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ Ο ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ACCOUNT ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΒΟΜΒΟΤΡΟΛΙΝΩΝ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ BANAΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ. ΛΕΥΤΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ Ή ΕΞΟΡΙΑ.

ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ.

WE ARE NOT ANONYMOUS.

WE ARE NOT LEGION.

WE WILL FORGIVE AFTER MIDNIGHT.

FIGHT THE INJUSTICE. ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.

Eιμαι επαναστατης της πενταρας. Μην κοιτατε που λεω ολα τα παραπάνω για να πουλησω πνευμα στην πραγματικοτητα εχω αγαστες σχεσεις με το νεο καθεστως και τα pms οσων μου μιλησατε prive βρισκονται ηδη στα χερια της oμαδας.

Zητω το .anime//gr. Οι mods του ειναι τα καλυτερα παιδιά και οι πεταλουδες ελευθερα δεν πετουν (wat?)

Edited by iristella, 01 April 2013 - 01:46.

#3588 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 01 April 2013 - 21:32

Ω! Τέλειο. Πρώτη φορά παίζω vigilante. Μπορώ να σκοτώσω από την πρώτη νύχτα/μέρα;

Edited by Babba, 01 April 2013 - 21:32.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#3589 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 01 April 2013 - 22:51

Με ποιο δικαιωμα μπαινει η επανασταση μπροστα στο fabulousness τν κακων δλδ ? Ντροπη :Ρ

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#3590 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 03 April 2013 - 02:00

Osama, σε περίπτωση που ακόμα δυσκολεύεσαι με την εύρεση εικόνων Hazama και Relius, σου ανέβασα μερικά ingame illutrations, character artworks, fanarts και την συλλογή τους από battle sprites. Τhere, take it και αν χρειάζεσαι κάτι ακόμα πιο συγκεκριμένο, μην ντραπείς να ρωτήσεις http://www.mediafire.com/?776t8p8vcd2edh1

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#3591 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 03 April 2013 - 02:49

O Hazama είναι τελειωμένος, ελπίζουμε να μην σου αρέσει. :nod2:

#3592 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 03 April 2013 - 09:54

Osama, σε περίπτωση που ακόμα δυσκολεύεσαι με την εύρεση εικόνων Hazama και Relius, σου ανέβασα μερικά ingame illutrations, character artworks, fanarts και την συλλογή τους από battle sprites. Τhere, take it και αν χρειάζεσαι κάτι ακόμα πιο συγκεκριμένο, μην ντραπείς να ρωτήσεις http://www.mediafire.com/?776t8p8vcd2edh1

Thanks. Θα βοηθήσει πολύ στην γραφική αναπαράσταση των θανάτων σας.

Edited by Osama Bin Laden, 03 April 2013 - 09:54.

#3593 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 03 April 2013 - 16:44

Πρώτη μου φορά χάνω παιχνίδι. It feels odd.

Καλή διασκέδαση xD

#3594 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 04 April 2013 - 12:05

Αρχίσαμε.

Συγγνώμη για την σχετική αργοπορία αλλά είχα μεγάλο πρόβλημα με τις εικόνες.

#3595 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 07 April 2013 - 00:48

Δικαστή δεν έχουμε; :P

#3596 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 07 April 2013 - 00:51

Όχι τον ξέχασα. Θα δωθεί παράταση σε περίπτωση ισοψηφίας κατά την οποία όσοι δεν έχουν ψηφήσει έναν εκ των δύο υποψηφίων θα καλέσουν να αλλάξουν την ψήφο τους σε ένα από τους δύο.

Αλλά αν δεν κάνω λάθος, προς το παρόν δεν υπάρχει ισοψηφία.

#3597 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 07 April 2013 - 00:55

Ή κάντε μια κλήρωση μεταξύ των pure evil και προσθέστε τον. Νωρίς είναι.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#3598 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 08 April 2013 - 17:39

Είναι το πρώτο palermo που παρακολουθώ από τότε που γράφτηκα στο site και μπορώ να πώ πως το έχετε οργανώσει πραγματικά υπέροχα. Έριξα και μια ματιά στο Christmas Carol που ήταν εξίσου ωραίο αλλά σε αυτό σπάσατε πραγματικά κάθε πρωτοτυπία. Μου αρέσει πολύ που το palermo όχι μόνο είναι γνωστό στα μέλη του anime.gr αλλά παίζεται κιόλας με την προσθήκη του role playing, καθώς το θεωρώ εκπληκτικό παιχνίδι. Η ιδέα του role playing είναι όλα τα λεφτά για αυτό να πώ σε όλους να συναιχίσουν τις οσκαρικές τους ερμηνίες XD!

Ένα ιδίαιτερο μπράβο όμως στον Black Kaiser γιατί έπαιξε απλά γαμάτα τον Deadpool, έναν από τους πολύ καλογραμμένους και πολυδιάστατους χαρακτήρες των comics σε αντίθεση με άλλους που είτε είναι μονοδιάστατοι είτε φέρουν μερικά πολύ τρανταχτά χαρακτηριστικά που τους κάνουν πιο εύκολους στο να τους μιμηθείς σε αντίθεση με τον Deadpool. Οπότε πολύ ωραιός ρε αυτοκράτωρα, συγχαρητήρια από εμένα ( σε έφαγε το κατεστημένο και σε διώξαν!).

Θα είμαι σίγουρα σε επιφυλακί για το επόμενο palermo σε περίπτωση που δεν πέφτει πάνω στην εξεταστική της Πάτρας να συμμετέχω και εγώ.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#3599 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 09 April 2013 - 20:41

Επειδή βλέπω ότι δεν έχετε ποστάρει πολλοί, θέλετε να κλείσω την νύχτα αύριο το βράδυ κάποια ώρα αντί για το πρωί;

#3600 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 09 April 2013 - 20:43

Αν δεν σε πειράζει, καν'το :P

GM Παράταση is back!!!