Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#3481 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 06 March 2013 - 16:14

Νομίζω δεν υπάρχουν "ποιος φτάνει πρώτος" στο Παλέρμο. Αν 2 ρόλοι αλληλοσκοτωθούν, αλληλοσκοτώνονται.

#3482 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 06 March 2013 - 16:27

:kakaka: :kakaka: :kakaka: :kakaka: :kakaka: :kakaka: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
ΝΙΚΗΣΑ...

Ε ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΠΑΕΙ. Όχι μόνο επιβίωσε το κοτοπούλι πολύ, αλλά νίκησε κιόλας...

Τα κείμενα σου DoB ήταν υπέρτατα όλα, και τα λάτρεψα. Από τα αγαπημένα μου κείμενα σε παλέρμο. Congrats. :3 Πεθάναμε όλοι υπέροχα.

Τώρα το παλέρμο το ίδιο, αν μη τι άλλο, ήταν αρκετά πρωτότυπο και διασκέδασα το τζέρτζελο που έγινε. Δεν με πολυπείραξε που αρχίσανε όλοι να αποκαλύπτουν τους ρόλους τους για να πω την αλήθεια, αλλά damn, τέλειωσε γρήγορα Τ__Τ

#3483 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 06 March 2013 - 17:43

(Bαριέμαι να κάνω quote)

@Vag, αυτό το gif με τον Arthur, το είχα πετύχει απ'την πρώτη κιόλας μέρα που ξεκίνησε το παιχνίδι και το είχα βάλει στόχο να το χρησιμοποιήσς σε κάποιο σημείο xD Αλλά επειδή όλο το'παιζα σοβαρός, δε μου ταίριαζε. Αλλά στο τέλος το κόλλησα επιτέλους 8D

@Μatassos, εφόσον κατάλαβες, τι να σου πω; :Ρ Αντί να διαψεύσεις τον Theo που πέταγε υπαινιγμούς αρκετό καιρό, έστειλες ποστ λίγα λεπτά πριν πέσει η νύχτα :P Η λογική μου ήταν σωστή, ή εσύ ή ο Theo ήταν ένοχος και προτίμησα τον Theo για αθώο (αν και ήθελα να τον σκοτώσω τόσο >_<) γιατί εκείνος έκανε καλύτερη δουλειά :P Και άλλοι στο τέλος είχαν πειστεί ότι ο Theo ήταν αθώος :P Εγώ όχι αλλά δεν πρόλαβα να τον σκοτώσω όταν βγήκε επίσημα στη φόρα ότι ήταν ένοχος :<

καταρχας δεν διαβαζα ολοκληρα τα ποστ του τεο, οποτε προσπαθουσα δεν τα καταφερνα, πολυ κουραστικα (no offence, και σε αλλους δεν το εκανα, ειδικα στους 2 τελευταιους γυρους) και δεν ειχε και νοημα να κανω τετοια "επιθεση" σκοπο ειχα να σωσω μια σφαιρα (!), καταδευτερον ακριβως επειδη πεταγε υπενιγμους και δεν μιλουσε ξεκαθαρα θα επρεπε να υποπτευοσουν, κατα τριτον αν μιλουσα στη μεση του γυρου θα εφευγα απο ψηφους αφου δεν ειχατε σιγουρο ατομο σε εκεινο το γυρο και εγω απλα επαιζα το χαρτι ενος ρολου (το εχουμε δει να συμβαινει σε παλια παλερμο)

anyway το τι διαλεγει να πιστεψει ο καθενας ειναι δικο του θεμα οπωτε no prob, εφυγα και στον επομενο γυρο διωξατε 2

Edited by matassos, 06 March 2013 - 17:48.

#3484 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 06 March 2013 - 18:06

E δε σου φταίω αν βαριόσουν να διαβάσεις lol :P Λογική έβγαζε γιατί έφυγε ένας απ'τους 2 υπόπτους κι ο άλλος θα έμενε ένοχος αν πέθαινε αθώος. Κι είχα δίκιο οπότε για μένα, δεν έκανα κάτι λάθος <:

#3485 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 06 March 2013 - 18:11

Ωραία.

#3486 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 06 March 2013 - 18:18

E δε σου φταίω αν βαριόσουν να διαβάσεις lol :P Λογική έβγαζε γιατί έφυγε ένας απ'τους 2 υπόπτους κι ο άλλος θα έμενε ένοχος αν πέθαινε αθώος. Κι είχα δίκιο οπότε για μένα, δεν έκανα κάτι λάθος <:

ναι βρε, χαλαρα, still εξηγησα τη θεση μου :P

lol ακυρο , τωρα που τα βλεπω τα ποστ του theo ηταν μια χαρα μαλον απλα δεν εδωσα σημασια :/ (τα κατεβατα που μερικες φορες παρελειψα ηταν αλλονων :wet2: )

Edited by matassos, 06 March 2013 - 18:24.

#3487 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 06 March 2013 - 18:57

Aρχικά να πω και γω ένα μπράβο στην GM για την ωραία διοργάνωση,καθώς και σε όλους τους παίκτες που στέλναν τα pms στην ώρα τους και έτσι δεν είχαμε κουραστικές καθυστερήσεις.
'Οσον αφορά το παιχνίδι,εγώ θα σταθώ μόνο σε αυτό που εξέπληξε περισσότερο σε αυτό το Παλέρμο:

Ωραία.

Bρε πανάθεμά σε,από πότε έγινες εσύ ραδιούργος παίκτης? :hahaha: Βλέπω το 1ο σου ποστ και βάσει του ιστορικού σου λέω πάει,αυτός είναι χίλια τα εκατό ο normal cop και έχει ρωτήσει για μένα την νύχτα 0.'Ετσι αρχίζω να πετάω σπόντες απ το πρώτο μου ποστ,πως είμαι angel/doctor/bguard whatever,μπας και θολώσω λίγο τα νερά(Kaiser ήμουν σίγουρος εξ αρχής πως είχες πιάσει το imply του Θόδωρα,don't worry δεν μου φάνηκε παράλογο που με κατηγορούσες,το ύφος μου ήταν στα πλαίσια του παιχνιδιού),αλλά και αν πεθάνει ο Theodore και βγει cop,μετά από αυτό να το παίζω angel που είναι ο μόνος ακίνδυνος 3rd party για να μην στοχευτώ,λέγοντας τίποτα του στυλ ''σας τα λεγα απ την αρχή''.

Αν και στάθηκες τυχερός γιατί ήμουν όντως αυτό που σαφέστατα υποννόησες στην αρχή,εντούτοις well done,ωραία η μπλοφίτσα.Αλλά να ξέρεις,από δω και μπρος θα βλέπω τα ποστς σου με άλλο μάτι :smokingg:

Ξέχασα τον αδερφό μου τον Yokoya Zane και τις διασκεδαστικές συνομιλίες για τις αναμνήσεις από τον στρατό.

See you in a different world brother :if:

Edited by Zane, 06 March 2013 - 19:04.

Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Posted Image

#3488 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 06 March 2013 - 19:30

Thank you DoB, για την άψογη διοργάνωση και τα γεμάτα ζωντάνια κειμενάκια. Δεν είναι καθόλου εύκολο να διοργανώσεις ένα Παλέρμο με τόσους ρόλους και ενέργειες με τέτοια αλληλεπίδραση. Αλλά εσύ τα κατάφερες μια χαρά. Well done. Πολύ ωραίο παιχνίδι και εγώ προσωπικά το ευχαριστήθηκα.

Αλλά και πάλι, το μεγαλύτερο λάθος ήταν η νοοτροπία που είχαν οι δολοφόνοι απ' τα προηγούμενα Παλέρμο πιστεύω. Κρατάω χαμηλό προφίλ. Αυτό επέτρεψε στους αθώους να βγουν μπροστά και να κάνουν ο,τι θέλουν.

Αυτό. Το "κάθομαι πίσω και δεν τραβάω την προσοχή" απλά δεν μπορούσε να λειτουργήσει σαν στρατηγική σε αυτό το Παλέρμο. Θα έπρεπε να βγείτε μπροστά, να παίξετε ενεργά, να πείτε ψέμματα και να μπερδέψετε τελείως την έρευνα. Οι αθώοι είχαμε τρόπο να αποδείξουμε την αθωότητα μας, να πούμε πολύ απλά με τον ρόλο μας (το οποίο δούλεψε σαν προσωπικό id kinda) και μας αφήσατε να το κάνουμε δίχως προβλήματα. Δεν θα έπρεπε. Τώρα το αν ενόχλησε αυτή η στρατηγική ή αποτέλεσε μεγάλο πρόβλημα για τους δολοφόνους, ε τι να κάνουμε. Το τελευταίο ήταν και το point της, εξάλλου.

Επίσης, FAI με ποια λογική επέλεξες να με μεθύσεις το δεύτερο βράδυ; Αν έλεγα ψέμματα δεν θα υπήρχε ο κανονικός stalker να με διαψεύσει/αποκαλύψει; Με κούφανες εκεί. Και επίσης με ποια λογική Fandom, έδωσες το πιστόλι σε κάποιον που είχε μόνος του δηλώσει ουδέτερος; Είχαμε αθωωμένα άτομα εκείνη την ώρα.

Btw για τη μισή διάρκεια του παιχνιδιού πίστευα πως ο paranoid cop τα βλέπει απλά ανάποδα αντί για όλους ενόχους, πέρα από το Godfather. Δεν είχα πάρει χαμπάρι γιατί του αχρήστευσα τον ρόλο more or less. Επίσης, sorry Babba, αλλά δύο δολοφόνοι από την αρχή του παιχνιδιού ήταν πολύ καλό trade για να μην παίξω έτσι και να σε "δώσω" από την αρχή. Τέλος, ανεξάρτητα με το τί είπε ο Kakuzu, ο πιο επικίνδυνος ρόλος μου φάνηκε πως είναι ο driver ενώ από τους αθώους ο watcher.

#3489 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 06 March 2013 - 19:44

Παράδοξα και απίθανα

α) Η βεντούζα. Κάθε γύρο μπροστά μου τον έβρισκα.
Πρώτη Νύχτα
1) ΟdyMonaxos as Άγνωστος Χ (Giovanni from Pokemon) – watcher à Βlack Kaiser
9) Fallen_Mpougatsa as Pegasus from YGO Duelist – Town Drunk à Black Kaiser
Δεύτερη Νύχτα
1) ΟdyMonaxos as Άγνωστος Χ (Giovanni from Pokemon) – watcher à Vagelio
9) Fallen_Mpougatsa as Pegasus from YGO Duelist – Town Drunk à Vagelio
Τρίτη Νύχτα
1) ΟdyMonaxos as Άγνωστος Χ (Giovanni from Pokemon) – watcher à Τheodore
9) Fallen_Mpougatsa as Pegasus from YGO Duelist – Town Drunk à Theodore
Τέταρτη Νύχτα
1) ΟdyMonaxos as Άγνωστος Χ (Giovanni from Pokemon) – watcher à Botsun
9) Fallen_Mpougatsa as Pegasus from YGO Duelist – Town Drunk à Botsun

β) Η ανεξήγητη τριάδα. Μετά από ένα κατεβατό οδηγιών από τρεις ανθρώπους, ο GP κάνει τα δικά του.
Πρώτη Νύχτα
18)Ghostprince as Yoshino from Zetsuen No Tempest – Gambler à Black Kaiser-innocent, OdyMonaxos-third party, Kai-guilty

γ) Σήμερα δεν έχει δολοφόνο!
Πρώτη Νύχτα
5) Black Kaiser as Kakuzu from Naruto – Stalker à Botsun
9) Fallen_Mpougatsa as Pegasus from YGO Duelist – Town Drunk à Black Kaiser

δ) Να πάρει ο Kaiser όπλο ή να μην πάρει;

Δεύτερη Νύχτα
3) Fandom as Hidan from Naruto – Gunsmith à Kai
9) Fallen_Mpougatsa as Pegasus from YGO Duelist – Town Drunk à Vagelio
14) Vagelio as General Vamp from astro fighter sunred – Driver à Black Kaiser/Kai

ε) Η Kai πάει κουβά.
Τρίτη Νύχτα
10) Κai as Samon from Zetsuen No Tempest – Warlock à Black Kaiser

στ) Δολοφονικός Stalker
Δεύτερη Νύχτα
5) Black Kaiser as Kakuzu from Naruto – Stalker à Sponis
12) Βοtsun as Ginko from Mushishi – Witch à Sponis
Τρίτη Νύχτα
5) Black Kaiser as Kakuzu from Naruto – Stalker à Redqueen
12) Βοtsun as Ginko from Mushishi – Witch à Redqueen

#3490 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 06 March 2013 - 20:13

:arrow: Η λίστα των αφηγητών είναι ανανεωμένη. Matasse είσαι μετά τον Osama. Αν θελήσετε να κάνετε κάποια αλλαγή σειράς μεταξύ σας συνεννοηθείτε και ενημερώστε μας.

Posted Image

#3491 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 06 March 2013 - 20:22

Szayel is not impressed.

Α και btw, φιλική συμβουλή, αποφύγετε γράμματα και δέματα τις προσεχείς μέρες. Fandom, αυτό ισχύει και για εσένα.

Φιλικά και χωρίς κανένα υπονοούμενο αυτή η συμβουλή, έτσι; Θα ήταν κρίμα αν παθαίνατε κάτι...

Spoiler:

Σε έκανα urban legend ρε.

#3492 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 06 March 2013 - 20:24

:arrow: Η λίστα των αφηγητών είναι ανανεωμένη. Matasse είσαι μετά τον Osama. Αν θελήσετε να κάνετε κάποια αλλαγή σειράς μεταξύ σας συνεννοηθείτε και ενημερώστε μας.

χαλαρα μετα τον οσαμα οπωτε προκυψει! no problem :)

Edited by matassos, 06 March 2013 - 20:25.

#3493 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 07 March 2013 - 00:03

Αλλά να ξέρεις,από δω και μπρος θα βλέπω τα ποστς σου με άλλο μάτι :smokingg:

;_;

#3494 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 17 March 2013 - 12:25

Η μέρα ξημερώνει στην .aNiMe//GR Town:

Every Villain Is Lemons

(E.V.I.L.)

Original idea by Black Kaiser

Edited, produced and directed by Osama bin Laden

Αρχίζω λοιπόν εγγραφές για το Παλέρμο μου, που θα μείνουν ανοικτές μέχρι την Δευτέρα 25 Μαρτίου. Επιτρέπετε να πάρετε τον αγαπημένο σας κακό χαρακτήρα από το manga/anime ή το κόμικ της επιλογής σας. Όταν λέω "κακό" εννοώ "villain", ενννοώντας ένα άτομο που έχει κάνει πολύ μεγάλες "κακίες" στην σειρά του, ασχέτως αν είναι protagonist ή antagonist. Δηλώνετε συμμετοχή ποστάρωντας:

1) To όνομα του χαρακτήρα σας.
2) Από ποια σειρά προέρχεται.
3) Μία όσο γίνεται μεγαλύτερη εικόνα του.

Έχετε υπόψιν σας ότι το παιχνίδι δεν θα ξεκινήσει νωρίτερα από τις 30-31 Μαρτίου (τότε θα ανοίξει το thread του παιχνιδιού). Οι εγγραφές ανοίγουν από τώρα γιατί θέλω να δω ποιους χαρακτήρες θα διαλέξετε γιατί το παιχνίδι έχει πάρα πολύ δουλειά με εικόνες που εξαρτώνται από το ποιους θα πάρετε. Κατανοώ ότι δυο εβδομάδες αναμονής είναι πολύς χρόνος αλλά αλλιώς δεν θα προλάβαινα.

Επίσης, έχετε υπόψιν σας ότι ο Lex Luthor είναι ρεζερβέ από εμένα για λόγους ιστορίας.

Κανόνες. Διαβάστε τους όλοι γιατί υπάρχουν κάποιες αλλαγές:

Spoiler:

ρόλοι (not yet completed but check them out):

Spoiler:

Ό,τι απορίες έχετε ποστάρετέ τες εδώ (μην στείλετε δηλαδή PM), ώστε να τις δουν και άλλοι που μπορεί να έχουν την ίδια απορία.

Edited by Osama Bin Laden, 17 March 2013 - 12:28.

#3495 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 17 March 2013 - 12:34

Όπως σου έχω πει dibs στον Joker.

Posted Image

Edited by Fandom, 17 March 2013 - 13:21.