Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]
Started By
Sponis
, Feb 21 2008 08:48
5827 replies to this topic
Posted 25 February 2013 - 21:05
Πώς θα ψηφίσεις αφού είσαι μουγκός; D=
(I know, I know, body language...)
(I know, I know, body language...)
Posted 25 February 2013 - 21:20
Μωρέ απλώς επειδή υπάρχει ένας παρόμοιος ρόλος, τέσπα αφού ξεκαθαρίστηκε οκ.
Posted 26 February 2013 - 00:39
παίδες δε ξέρω τι παίζει...
κανονικά γράφω δεν αλλάζω τπτ
απλά bold-αρω και χρωματίζω τα ονόματα, δεν κάνω κάτι άλλο
έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να παίζει;
κανονικά γράφω δεν αλλάζω τπτ
απλά bold-αρω και χρωματίζω τα ονόματα, δεν κάνω κάτι άλλο
έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να παίζει;
Posted 26 February 2013 - 00:41
Έχεις πειραγμένο default χρώμα; Όταν βγάζεις το format μετά τον χρωματισμό τους τα βγάζει κανονικά, οπότε κάτι στις αρχικές ρυθμίσεις είναι.
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 26 February 2013 - 00:45
Και εγώ σαν τα άλλα τα βλέπω.
Posted 26 February 2013 - 00:52
Ζήτησα βοήθεια κι από αλλού για το θέμα, ελπίζω να μπορούν να μας πουν...
Posted 26 February 2013 - 00:54
Αν κάνεις εδιτ to ποστ σου και επιλέξεις το toggle editing mode θα δεις ότι λέει [color=#282828].
Όταν θες να βάλεις μαύρα, πρέπει να πατάς το remove format (όπως έχεις κάνει στο τελευταίο κομμάτι, όπου δεν έχει color tag).
Όταν κάνεις copy paste από κάπου, πχ text editor ή άλλο post, σου μεταφέρει τα γράμματα όχι με default, αλλά με το χρώμα που είναι, μαύρα.
Οπότε, επειδή μεταφέρεις το όνομα/εικόνα και συνεχίζεις κανονικά, αυτό γράφει μαύρα και όχι default.
Μετά το paste, πάτα remove format στο σημείο που είσαι και γράψε τη συνέχεια. Βασικά, όλοι πρέπει να το κάνουν αυτό.
Κι εγώ την κάνω πολλές φορές όταν μεταφέρω post και ξεχνιέμαι.
Όταν θες να βάλεις μαύρα, πρέπει να πατάς το remove format (όπως έχεις κάνει στο τελευταίο κομμάτι, όπου δεν έχει color tag).
Όταν κάνεις copy paste από κάπου, πχ text editor ή άλλο post, σου μεταφέρει τα γράμματα όχι με default, αλλά με το χρώμα που είναι, μαύρα.
Οπότε, επειδή μεταφέρεις το όνομα/εικόνα και συνεχίζεις κανονικά, αυτό γράφει μαύρα και όχι default.
Μετά το paste, πάτα remove format στο σημείο που είσαι και γράψε τη συνέχεια. Βασικά, όλοι πρέπει να το κάνουν αυτό.
Κι εγώ την κάνω πολλές φορές όταν μεταφέρω post και ξεχνιέμαι.
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 26 February 2013 - 01:04
οκ πάω να κάνω edit μόνο αυτό το remove format...
το post υπάρχει κ στο screenshot για να μην πείτε ότι άλλαξα κάτι
απλά πείτε μου μετά αν είναι οκ
το post υπάρχει κ στο screenshot για να μην πείτε ότι άλλαξα κάτι
απλά πείτε μου μετά αν είναι οκ
Posted 26 February 2013 - 01:06
για τσεκάρετε τώρα πλζ...
Posted 26 February 2013 - 01:08
Ναι, τώρα είναι μια χαρά.
Posted 26 February 2013 - 01:11
οκ 8α το έχω υπ όψιν μου
θενκς
θενκς