Τη νύχτα μηδέν στέλνουν μόνο τέσσερις ρόλοι, οι επιθεωρητές, ο άγγελος και ο stalker, οπότε η πρώτη νύχτα θα κρατήσει τυπικά 24 ώρες, ή και πιο λίγο, εξαρτάται αν θα μου έχουν στείλει και οι 4 νωρίς. Για τις υπόλοιπες νύχτες το μάξιμουμ όριο είναι τυπικά πάλι 36 ώρες, αλλά καλό θα ήταν στο πρώτο δωδεκάωρο να μου έχετε στείλει όλοι, γιατί θα χρειαστεί συχνά να γίνονται αλλαγές και ανατροπές και να σας στέλνω πίσω άλλα μηνύματα κλπ. Μην ανησυχείτε, θα γράφω πάντα τα χρονικά όρια όταν πέφτει η νύχτα. Εννοείται πως όσο λιγοστεύουμε, θα μικραίνουν και οι νύχτες.
Δηλαδή: Θα υπάρχει τυπικό όριο αλλά αν καταφέρουμε να συννενοηθούμε νωρίτερα, θα ξεκινάμε νωρίτερα. Όποιος δεν μου στείλει μέσα σ' αυτό το χρονικό όριο, λυπάμαι, αλλά όπως είχαμε πει, θα θεωρηθεί ότι αυτοκτόνησε, και θα βγαίνει απ' το παιχνίδι. Το ίδιο και όποιος δεν ποστάρει έστω και μία φορά κατά τη διάρκεια της μέρας.
Δεν δικαιούστε να παραβλέψετε κανένα γύρο, εκτός απ' τον τωρινό που είναι μόνο rp. Σόρρυ αν ακούγεται αυστηρό, αλλά θεωρώ ότι έτσι είναι πιο δίκαιο.
Edited by DoB, 19 February 2013 - 23:08.