Καταρχήν, respect στον osama. Εκπληκτικός story teller. Στεναχωρήθηκα που τελείωσε τόσο γρήγορα, διότι χάσαμε σίγουρα κι άλλο από το καλύτερο RP του παιχνιδιού.
++ στους δολοφόνους που έπαιξαν άκρως επιθετικά. Παρά το γεγονός ότι από πολύ νωρίς είχαν αποκαλυφθεί οι περισσότεροι (έδωσα μια λίστα όταν πέθανα και έπιασα τους 6), έπαιζαν τόσο επιθετικά, που οι αθώοι δεν είχαν ελπίδες. Λέω συνέχεια πως οι αθώοι κερδίζουν ή χάνουν τα παιχνίδια και όχι οι ρολίστες, αλλά εδώ, όσο κι αν το έχασαν οι αθώοι, κέρδισαν οι δολοφόνοι με το σπαθί τους.
++ στην kai, που έκανε θεϊκό RP, και που αποκαλύφθηκε πολύ ορθά και στο κατάλληλο σημείο για να μην έχουν ατυχήματα. Το ότι όλοι την αγνόησαν, ήταν απίστευτο.
++ στον Lord Leon, που έκανε τρομερό RP. Αν ήμουν vigi, θα σε καθάριζα διότι μου χαλούσες τόσο πειστικά την χαζοχαρούμενη διάθεση που ήθελα να βγάλω σε χριστουγεννιάτικο Παλέρμο. Όταν μάλιστα εμφάνισες μια ακόμα ακραία θεωρία σου με τόση σιγουριά και τη λέξη "προφανές" μέσα, πείστηκα ότι είσαι αθώος. Το έχω δει αυτό το έργο ξανά, αλλά πρώτη φορά τρως το κεφάλι σου από αυτήν.

++ στον kalamaris. Σωστές επιλογές (άνθρωποι που κάνουν late game). Λογικό το σημείο που εμφανίστηκες. Σωστός ο τρόπος που κρύφτηκες τη μέρα για να την αποκαλυφθείς. Ρίσκο βέβαια, αλλά σου βγήκε, οπότε GG.
++ στην keito. Έπαιξε καλύτερα από μένα τον χαρακτήρα της, και άξιζε να είναι ο ένα. Ζήλεψα που δεν είχα τη Ρένα, αλλά με καμία δύναμη δεν μπορώ να την παίξω τόσο καλά.
++ στον cloud (και σε κάνα 2 ακόμα σε μικρότερο βαθμό). Έκανε αυτό ακριβώς που έπρεπε να κάνει ένας αθώος. Να βγει μπροστά, να στρέψει τα βλέμματα σε πραγματικά προφανή πράγματα και να θυσιαστεί, ώστε να μην έχουν χρόνο να ψάξουν για τον επιθεωρητή. Εύγε.
-- στους αθώους. Δλδ οκ να μη βρίσκεται δολοφόνο, αλλά να έχω τσιμπήσει έτσι τον hiramaru κι εσείς πάτε να φάτε τον καίσαρα; Να έχει ομολογήσει η kai κι εσείς να μην ασχολείστε; Να βγαίνει ο επιθεωρητής και να μην τον πιστεύετε; Τι να πω, σας άξιζε

-- στον καίσαρα, που έπαιξε ΠΟΛΥ χάλια. Σαν να το έκανε επίτηδες για να μην τον σημαδεύουν συνέχεια οι επιθεωρητές σε όλα τα παλέρμο. Αν και κατάλαβε το κόλλημά του, επανήλθε σε αυτό δίχως τύψεις, επειδή οι δολοφόνοι συμφώνησαν μαζί του! Δεν είναι τυχαία που δούλευες με τους δολοφόνους, διότι δούλεψες για τους δολοφόνους full. 30 μετάνοιες άμεσα. Αν η vaggelio δεν είχε αλλαξοπιστήσει ώστε να σου σώσει το τομάρι, θα μπαίναμε στον τελευταίο γύρο. Κανένας δεν κατάλαβε πόσο κρίσιμο ήταν το σημείο. Γιατί να αλλάξει και να καλυφθεί, αφού θα ήταν ματ αν σε τρώγανε; Πόσο πιο αθώα πια; Αν δεν είχες κολλήσει εκεί, θα έκανες παπάδες. Και το είχες καταλάβει κι όλας από μόνος σου! Σε σώπασε και η kai πάνω που θα έβρισκες τον καλό σου εαυτό και αποτελείωσε τον μύθο σου. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, 40 μετάνοιες.
-- στους αυτοκτονημένους. για προφανείς λόγους.
-- σε σας που λέγατε ότι δεν είναι πολλοί οι 9+1.

Αν και μεταξύ μας, οι αθώοι μπορούσαν να κερδίσουν. Απλώς έπεσαν σε επιθετική ομάδα δολοφόνων και έκαναν πολλά και τραγικά λάθη.
-- στην γκαντεμιά του zane που με έκαψε. Δε φταίει εκείνος. Με τσάκωσε για ρολίστα και οι πιθανότητες ήταν όντως να είμαι ένοχος.
Πολλές θετικές εντυπώσεις από τον ρόλο της πόρνης. Ας τον κρατήσουμε και για το επόμενο.
Ευχαριστήθηκα και πάλι full το παιχνίδι. Αυτή τη φορά, είχαμε πολλά πολύ ωραία RP. Εύγε κόσμε.