Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]
Posted 13 October 2010 - 15:07
Posted 13 October 2010 - 15:28

Bio:
Edited by Nozomu, 13 October 2010 - 23:05.
Posted 13 October 2010 - 16:28
01 | Alxdjo | Gendo Ikari
02 | Anelis | Kaworu Nagisa
03 | Azathoth | Hajime Saito
04 | laraska | Heinrich Lunge
05 | johntheo95 | Hitsugaya Toshiro
06 | Nozomu | Mukuro Rokudo
07 | Strange Loop | Nodame
08 | didimakia | Beel
09 | matassos | Haruhi Suzumiya
10 | Kakashinote | Trafalgar Law
11 | Lord Leon | Walter C.Dornez
12 | MikamiTeru | Ηijikata
13 | shinigami94 | Shinichi Akiyama
14 | Mad_Hatter | Earl cain Hargreaves
15 | aboumonkey | Jonathan Joestar
16 | Badboy | Ryuk
17 | mono | Lain
18 | iristella | Prince Ludwig
19 | Ryuji | Onizuka Eikichi
20 | HawkEyes | Kurosaki Ichigo
21 | d.neko-angel | Allen Walker
22 | VampireGirlization | Yuuki Cross
23 | Hanzo | Shira
24 | Sponis | Saotome Ranma
25 | °•πίΟu-πίΟu•°™ | Κiryuu Zero
26 | The Tragic Prince | Beatrice
27 | Night Wizard Seal | Medicine Seller
28 | Serestrum | Road Kamelot
[/table]
@Nozomu να ξέρεις, άλλαξα το χαρακτήρα σου.
Η προθεσμία για τις δηλώσεις λήγει στις 23:59 το βράδυ.
Edited by Tenshi, 13 October 2010 - 20:40.
Posted 13 October 2010 - 20:25
Road Kamelot
Road Kamelot (ロード・キャメロット, Rōdo Kyamerotto?) is the ninth disciple truly named Road (夢, Rōdo?), who represents the "Dreams" of Noah. Despite her early teens appearance, she is referred to as "oldest" Noah or the "First Child". She is the adopted daughter of Sherrill Kamelot and his wife and she is a niece of Tyki Mikk. She is gifted with the ability to travel dimensions without using Noah's Ark and has shown some use of complete regeneration, telekinesis, and telepathy. Road is also the only Noah capable of programming Noah's Ark because she is the "oldest". Road often acts as a normal teenager, but she has shown signs of sadism. Road stated she hates humans early in the series, but grows an attachment to Allen Walker to the point where she kisses him upon meeting him.
Posted 13 October 2010 - 21:15
Heinrich Lunge
Inspector Lunge is a dedicated detective belonging to the BKA, which is like the FBI of Germany. When Dr. Tenma is accused of murder in Dusseldorf Inspector Lunge is assigned to Tenma's case. Lunge moves his hand to "store" information from his cases. He has such a successful track record for solving his cases that he believes that he can't be wrong.

Posted 13 October 2010 - 23:02
Posted 17 October 2010 - 00:38
Posted 17 October 2010 - 00:45

^^
Posted 17 October 2010 - 01:02
EDIT: ρίχνωντας μια ματιά νομίζω κατάλαβα το παιχνιδάκι των δολοφόνων.... και γι'αυτό έχω σταμπάρει δύο( φυσικά δε θα πω τίποτα)
Edited by zoro77, 17 October 2010 - 01:40.
Posted 17 October 2010 - 01:19
Ενα βαμπιρ σαν τον Ζερο δεν πεθαινει και τοσο ευκολα... Μονο αν ενα pureblood του επινε ολο το αιμα θα πεθαινε.. Και δε νομιζω να υπαρχει κανενα μεσα στο παιχνιδι..
Απλα κοιμαμαι... Ιn my slumber..
Posted 17 October 2010 - 02:09

@Piou piou:No offence αλλα το παρακανες με τα συνεχομενα ποστ με διαφορετικη ψηφο στο καθενα.Και μετα σου ηρθε ξαφνικα να κολλησεις τις υποψιες σου σε μενα.Απο και ως φακιν που?Δεν το χειριστηκες εξυπνα και εκνευρισες τα πληθη (well I did that to at first αλλα ηθελε λιγο διπλωματια μετα)
Παντως εχω ενα κακο προαισθημα οτι το ξημερωμα θα με βρει ακεφαλο αλλα οκ οτι γινει στο φιναλε

Yosh...Ikuzo!

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Posted 17 October 2010 - 02:16
Nope, thats your own tactic boy. Ουσιαστικα κατηγορησα εσενα, την ιρι και τον σερε. Τα υπολοιπα ηταν ποστ χωρις καποια κατηγορια, απλα για να ξυπνησω καποιους που δεν παιζανε (ryuuk sponis prince).@Piou piou:No offence αλλα το παρακανες με τα συνεχομενα ποστ με διαφορετικη ψηφο στο καθενα.Και μετα σου ηρθε ξαφνικα να κολλησεις τις υποψιες σου σε μενα.Απο και ως φακιν που?Δεν το χειριστηκες εξυπνα και εκνευρισες τα πληθη (well I did that to at first αλλα ηθελε λιγο διπλωματια μετα)
Tα πληθη ηταν αυτα που δεν σκεφτηκαν εξυπνα. Οταν κι εγω, και ο λαρασκα, και η μονο σας ειπαμε ΕΙ! Σας εχουν κανει μαριονεττες, δεν το νιωσατε.
Oh well.. Aν ψηφιζα την Ιρι, θα ειχαμε ισοπαλια στο 7-7. Για μια ψηφο την γλιτωσε, τη δικια μου. Οποτε δεν ηταν θεμα τακτικης.
Edit: Kαι μην μου το παιζεις εμενα αθωα περιστερα.. Μπορει να ψοφησα αλλα ακομα σε θεωρω καργα υποπτο. Και ο Σερε ο οποιος νταξ, ειδικα με το τελευταιο ποστ στο οποιο και δεν προλαβα να απαντησω, καρφωθηκε.
Posted 17 October 2010 - 02:32
Nope, thats your own tactic boy. Ουσιαστικα κατηγορησα εσενα, την ιρι και τον σερε. Τα υπολοιπα ηταν ποστ χωρις καποια κατηγορια, απλα για να ξυπνησω καποιους που δεν παιζανε (ryuuk sponis prince).
Tα πληθη ηταν αυτα που δεν σκεφτηκαν εξυπνα. Οταν κι εγω, και ο λαρασκα, και η μονο σας ειπαμε ΕΙ! Σας εχουν κανει μαριονεττες, δεν το νιωσατε.
Oh well.. Aν ψηφιζα την Ιρι, θα ειχαμε ισοπαλια στο 7-7. Για μια ψηφο την γλιτωσε, τη δικια μου. Οποτε δεν ηταν θεμα τακτικης.
Edit: Kαι μην μου το παιζεις εμενα αθωα περιστερα.. Μπορει να ψοφησα αλλα ακομα σε θεωρω καργα υποπτο. Και ο Σερε ο οποιος νταξ, ειδικα με το τελευταιο ποστ στο οποιο και δεν προλαβα να απαντησω, καρφωθηκε.
Tα πληθη σαφως και δεν το χειριστηκαν εξυπνα.Απλα αρχηκα ειμασταν σε ψηφους ισοπαλια 5-5 oποτε ηταν καθαρα θεμα επιβιωσης.Με αλλα λογια σε σκεφτομουν ως αντιπαλο,μη γνωριζοντας την ταυτοτητα σου και προσπαθουσε απλα ο ενας να χαλασει την εικονα του αλλου με ψευτοεπιχειρηματα και απειλες.Απλα ειχαμε και οι δυο λαθος στοχο και δεν σκεφτηκαμε "εξω απο το κουτι".Πως να το κανεις βεβαια αυτο σε ενα ομαδικο παιχνιδι ποσο μαλλον στον πρωτο γυρο.
Απο κει και περα ομως,λες οτι ακομα υποπτευεσαι εμενα και τον Serestrum πχ και πραγματικα απορω γιατι.Επειδη δεν παιζουμε με "politically correct" persona?Για μενα οι πιο υποπτοι ειναι οσοι το παιζουν υπερασπιστες της δικαιοσυνης και τρεχα γυρευε.Α και αυτοι που διατηρουνε εξυπνα χαμηλο προφιλ και δεν τραβανε βλεμματα.Οποτε οταν βλεπω σνομπιστικα υπερανω και απειλητικα/υβριστικα μηνυματα μονο υποψιες δεν μου ρχονται.
Σε αντιθεση με το κανονικο irl παλερμο εδω παζει αρκετο role playing και αναγκαστικα καποιοι φαινονται υποπτοι by default.Hσουν ατυχη απλα.

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Posted 17 October 2010 - 02:49