Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#2221 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 16 August 2012 - 15:43

Johny σκεψου το εχουμε χρονο ακομα.Πιο πολυ θα σου πηγαινε η lambda.

Δωράκι για εσάς Posted Image

#2222 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 16 August 2012 - 17:48

Ειμαι αναμεσα σε Nanami Yasuri και Emonzaemon Sōda από katanagatari, Αν δεν μπορεσω να ξαναμπω μεχρι να ξεκινησουμε, ισχυει η Ναναμι.

stasou%2520mygdala.jpg

#2223 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 16 August 2012 - 18:24

Μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση που κανείς δεν το έχει ρωτήσει ως τώρα (εκτός αν δεν έχω δει καλά) αλλά αυτό το format δεν είναι τρομερά unbalanced εναντίον των δολοφόνων? Ένας δολοφόνος είναι σε ομάδα 3(?) ατόμων και νικά όταν η ομάδα του υπερισχύει αριθμητικά των υπολοίπων (με τόσο λίγα άτομα είναι σχεδόν αδύνατον) και επιπροσθέτως έχει και να αντιμετωπίσει ακόμα μια ομάδα δολοφόνων η οποία σκοτώνει συστηματικά κάθε νύχτα και υπάρχει ο κίνδυνος να αλληλοφαγωθούν μεταξύ τους. Είναι που είναι δύσκολο οι δολοφόνοι να νικήσουν, χωρισμένοι δεν έχουν και πολλές ελπίδες. Με ποιό σκεπτικό υπάρχουν δύο ομάδες δολοφόνων, αλήθεια;

#2224 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 16 August 2012 - 18:26

Όσο περισσότερα άτομα, τόσοι περισσότεροι και οι δολοφόνοι. Κανείς δεν είπε ότι είναι στάνταρ 3 η κάθε μία ομάδα.

Για τα υπόλοιπα, ας σου απαντήσουν οι υπεύθυνοι.

#2225 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 16 August 2012 - 18:45

Εγώ πάλι, είμαι περίεργος να δω πώς θα πάει.
Και λέω να μπεις κι εσύ, διότι αν δεν παίξεις μπορεί να επιζήσει η κόκκινη βασίλισσα και να χαλάσει το γούρι.
Με την kai όταν ρώτησα στις αρχές, με αναμενόμενο αριθμό γύρω στα 20, έλεγε για 4/4.

Σαφώς και είναι unbalanced εναντίων των δολοφόνων αν δεν αυξηθεί ο αριθμός τους από το κανονικό format, ωστόσο:
- Καθώς είναι 3 οι αντιμέτωπες ομάδες, όλοι είναι αποδυναμωμένοι. Και οι αθώοι.
- Θα είναι αισθητά δυσκολότερο να εντοπίσεις με σιγουριά δολοφόνο παρά τον αριθμό τους, αφού συχνά θα βλέπεις δολοφόνους να κυνηγάνε δολοφόνους. Ειδικά αν δεν ξέραμε σε ποια φατρία ανήκει ποιος. Τέρμα πια το "είμαι επιβεβαιωμένα αθώος επειδή έφαγα αυτόν".
- Είναι πιο ευέλικτες δύο μικρές ομάδες δολοφόνων, που μπορούν να συνεννοηθούν καλύτερα και να εφαρμόσουν πιο έξυπνες στρατηγικές. Τέρμα πια το "ο ένας σε οδηγεί στον άλλον".

Φυσικά, είναι προφανές ότι θα πρέπει να είναι μπόλικοι. Στους 25+ που λογικά θα είμαστε, ίσως και το 5+5 να είναι καλή λύση, εφόσον το 7-2-1-1 αποδείχθηκε ισορροπημένο.
Με δεδομένο πως γιατρός και vigi είναι αποδυναμωμένοι και οι δολοφόνοι ίσως στην πορεία να πάρουν στα χέρια τους τις ισοβαθμίες, πιθανόν για τους 23 που είμαστε και το 4+4 να είναι αρκετό.

Επειδή δε νομίζω να το παίξουμε ξανά αυτό το format, ή τέλος πάντων θα είναι σπάνια περίπτωση, ας δούμε πώς θα πάει.
Θα έχει ενδιαφέρον.
Ελπίζω να ψηθείς και να παίξεις.

Edited by Babba, 16 August 2012 - 18:46.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#2226 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 16 August 2012 - 18:45

Μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση που κανείς δεν το έχει ρωτήσει ως τώρα (εκτός αν δεν έχω δει καλά) αλλά αυτό το format δεν είναι τρομερά unbalanced εναντίον των δολοφόνων? Ένας δολοφόνος είναι σε ομάδα 3(?) ατόμων και νικά όταν η ομάδα του υπερισχύει αριθμητικά των υπολοίπων (με τόσο λίγα άτομα είναι σχεδόν αδύνατον) και επιπροσθέτως έχει και να αντιμετωπίσει ακόμα μια ομάδα δολοφόνων η οποία σκοτώνει συστηματικά κάθε νύχτα και υπάρχει ο κίνδυνος να αλληλοφαγωθούν μεταξύ τους. Είναι που είναι δύσκολο οι δολοφόνοι να νικήσουν, χωρισμένοι δεν έχουν και πολλές ελπίδες. Με ποιό σκεπτικό υπάρχουν δύο ομάδες δολοφόνων, αλήθεια;

Οι ομάδες προφανώς και δεν θα είναι 3 ατόμων μόνο, τα 6 άτομα θα ήταν λειτουργικά στην άλλη έκδοση που παίζαμε.
Ο αριθμός τους θα βγει ανάλογα με τον αριθμό των παικτών που θα συγκεντρωθεί στο τέλος.
Επίσης η αντίπαλη ομάδα δεν σκοτώνει συστηματικά κάθε νύχτα, σκοτώνει μια νύχτα η μία ομάδα και μία η άλλη και ο αριθμός των επιθεωρητών θα είναι μόνο 2.
Έχουν τόσο κίνδυνο να σκοτωθούν όλοι όσο είχαν και με τον vigilante με τις 6-7 σφαίρες.
Δεν υπάρχει απλά κίνδυνος να αλληλοφαγωθούν μεταξύ τους, αυτό πρέπει να κάνουν.
Πιθανόν η μία ομάδα να έχει 1 παραπάνω παίκτη από την άλλη.

Υπάρχει τέτοια έκδοση του παιχνιδιού, όπως και μία άλλη που οι δολοφόνοι δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, έχουν μια διαφορετική ιδιότητα ο καθένας και σκοπός τους είναι να φάνε όλους του υπόλοιπους, πολίτες και δολοφόνους. Την τελευταία έκδοση δεν της είχα δώσει μεγάλη σημασία και γι' αυτό δεν ξέρω τι έπαιζε τη νύχτα. Δυστυχώς αφού τελειώσαμε με τους κανόνες έκλεισα και τις αντίστοιχες σελίδες.

ySss0UF.jpg

#2227 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 16 August 2012 - 19:15

Αα! Οι εγγραφές ξεκίνησαν... :golgo:

Άλλαξα 4 διαφορετικούς χαρακτήρες μέχρι να καταλήξω σε αυτόν.

I will be playing as:

Kaburagi Kotetsu (Wild Tiger) από το Tiger & Bunny.

Posted Image

<_<

Edited by Theodore :D, 16 August 2012 - 19:16.

#2228 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 16 August 2012 - 20:40

I see. Και δεν χάνετε και τίποτα να το δοκιμάσετε μιας και το παιχνίδι παίζεται τόσο συχνά πια. Babba, έχω εξεταστική οπότε δεν θα πάρω μέρος σε αυτό. Ξέρω τουλάχιστον ένα μέλος που χαίρεται για το τελευταίο. :P

#2229 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 16 August 2012 - 21:04

Ξέρω τουλάχιστον ένα μέλος που χαίρεται για το τελευταίο. :P

Αν εννοεθς την redqueen δεν νομιζω να χαιρεται. Μαλλον εχει φορεσει τα σκορδα στο λαιμο της, καθεται μπροστα απο εικονες διαφορων θεοτητων και προσευχεται να μην φυγει παλι στον πρωτο γυρο.

Παντως ειναι κριμα που δεν θα συμμετασχεις. Μπορει να σε χρειαστουν οι αθωοι. Αφου οπως αποδειχτηκε στο τελευταιο Παλερμο χρειαζεται να βρεις τους μισους δολοφονους για να κερδισουμε. ;)

#2230 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 16 August 2012 - 21:16

Ε όχι κρίμα να φύγει στον πρώτο

ας φύγει στο δεύτερο.

#2231 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 16 August 2012 - 23:05

Μην ανησυχείς Sponis, το ξέρω χρόνια το παιδί είμαι σίγουρος ότι δεν θα κάνει τίποτα για να χαλάσει το game

#2232 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 16 August 2012 - 23:48

λοιπον ....
ελα ρε Kaiser κι σε ηθελα μεσα,,,στο επομενο σε θελω οπωσδηποτε.....:P
@Κραμπς επειδη παλι ανεφερες το ονοματακι μου θα σε πω αυτο.... τι με κατασκοπευες... εχω κανει και βουντου για να επεζησω εστω κι λιγο....θα καταρριψω τα ρεκορ μου!!
@κι εκει που εβλεπα μια σανιδα σωτηριας απο τν theodore ....βλεπω και το παρακατω αμαν βρε!!!

κι για να πω αυτο που ηθελα ... κι εγω τν δικο μου τν ξερω καλα... αν κανει καμια βλακεια θα ειναι απο τς πολυ μικρες... θα τν εχω απο κοντα μην ανησυχειτε!! :slash: :slash:

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#2233 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 17 August 2012 - 00:20

Επειδή ξέρω το πραγματικό σου ποιόν, καλή τύχη του εύχομαι

#2234 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 17 August 2012 - 02:19

Πολύ προκατάληψη ρε παιδί μου.

Αφεθείτε ελεύθεροι. :P

Let us drink, που έλεγε κι εκείνη η διαφήμιση με τους καθολικούς παπάδες και το κακάο. :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2235 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 17 August 2012 - 02:36

Πολύ προκατάληψη ρε παιδί μου.

Αφεθείτε ελεύθεροι. :P

Let us drink

Yes, Lets.

King Hamdo ~ Ima, Soko ni iru boku

Posted Image

[media]http://www.youtube.com/watch?v=SzepjWfKbZQ&t=15s[/media]

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.