Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]
Started By
Sponis
, Feb 21 2008 08:48
5827 replies to this topic
Posted 01 July 2012 - 11:33
Παίδες ρευστά είναι τα πάντα, μη βιάζεστε να κλείσετε. Απλά περιμένω κάτι μήνες για αυτό το χαρακτήρα

Posted 01 July 2012 - 11:34
But i am the actual L.Παίδες ρευστά είναι τα πάντα, μη βιάζεστε να κλείσετε. Απλά περιμένω κάτι μήνες για αυτό το χαρακτήρα
Posted 01 July 2012 - 13:53
Αν καπαρώνουμε χαρακτήρες τότε παίρνω Kyon από Haruhi Suzumiya no Yuutsu
Posted 01 July 2012 - 14:02
Ηρεμήστε παιδιά και περιμένετε. Πρώτα πρέπει να βρεθεί κάποιος που θα δεχτεί να κάνει GM. Αν δεν βρούμε τέτοιον ξεχάστε το παιχνίδι. Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να κλείνουμε χαρακτήρες...
Posted 02 July 2012 - 13:07
Eννοειτε οτι θα ξαναπαιξω. Ελπιζω οχι δολοφονος παλι ειναι πολυ αγχωτικο. (Και θα ηθελα να λεισω απο τωρα αν και νωρις την Konata απο Lucky Star)
Posted 03 July 2012 - 09:22
Return to recent because I can! Ας ρωτήσουμε τον Κenny για να κάνει GM και μετά βλέπουμε. Ο μόνος λόγος που δεν πρόκειται να κλείσω χαρακτήρα είναι επειδή δεν ανησυχώ...κανείς δε θα τον πάρει αυτόν που θέλω.
Δεν ξέρω και σε πόσους από δω μέσα θα πήγαινε το μυαλό αλλά δεν παίζει να τον σκεφτεί άλλο άτομο. Οοοοοh, I'm deep or something. xD
Anyways, let's see...

Anyways, let's see...
Posted 03 July 2012 - 10:49
Οκ dibs σε αυτό Jouslain Tytania Kyo
Τι λες μπουγάτσα ?

Posted 03 July 2012 - 12:36
Τα dibs μίλησαν
( Που τον βρήκες αυτόν ? Ούτε στον γούγλη δεν υπάρχει καλα καλα
)

Posted 03 July 2012 - 12:49
Τα dibs είναι ιερός θεσμός

Posted 03 July 2012 - 12:51
Επειδή περνάει ο καιρός, αν δεν θέλει να κάνει ο Kenny GM πάντως, προτίθεμαι να κάνω εγώ τελικά... Αρκεί κάποιος να μου δείξει πως να φτιάχνω τους πίνακες και να έχω την υποστήριξη ενός GM να με βοηθήσει με το μοίρασμα των ρόλων και με το locking/unlocking του thread.
Posted 03 July 2012 - 13:19
Για τους πίνακες νομίζω δεν έχουμε βρει ακόμα λύση στο forum.
Θα έπρεπε να είναι έτσι (table tag - κάνε quote να δεις):
No code has to be inserted here.
Μπορείς όμως να το κάνεις με xls και attachments.
Θα έπρεπε να είναι έτσι (table tag - κάνε quote να δεις):
No code has to be inserted here.
Μπορείς όμως να το κάνεις με xls και attachments.
Edited by Babba, 03 July 2012 - 13:20.
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.