Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#1486 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 31 May 2012 - 22:05

8α μπουν στο αρχικό ποστ...

ο γύρος εξαρτάται.. υπολογίζω στις 36 με 48 ωρες...

αλλά καλό θα είναι να έχετε τουλάχιστον 2 ποστ κ όχι μονόσειρα...

#1487 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 31 May 2012 - 22:13

Το 36 δε μου φαίνεται και πολύ καλό γιατί τη μια η μέρα θα τελειώνει μέρα και την άλλη βράδυ . Θα μπερδευόμαστε πιο εύκολα έτσι .

#1488 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 31 May 2012 - 23:31

Τοτε να κραταει 48 ωρες. Θα πεφτει την ιδια ωρα οπου αρχισε. Επισης καλο θα ηταν (αν και δυσκολο), να ειχαμε και μια ωρα την ημερα, οπου θα ειμασταν ολοι οσοι παιζουμε μεσα. Και να γινονται τοτε οι πολλες συζητησεις και η ψηφοφορια, αλλιως θα χανομαστε στα ποστ, εγω αυτο φοβαμε, μην οταν λειπω πεσουν καμια 15αρια ταιραστια ποστς και πρεπει να τα διαβασω ολα.

Edited by John Crabs, 31 May 2012 - 23:34.

#1489 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 31 May 2012 - 23:38

Ε απλά θα τα διαβάσεις όλα :D

#1490 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 01 June 2012 - 01:20

Παρακαλώ δεχτείτε στο παιχνίδι και την κυρία Mirana_neko που δεν πρόλαβε να δηλώσει αλλά θέλει να παίξει. Κάποιος να την βοηθήσει ε το θέμα του χαρακτήρα επειδή δεν ξέρει την σειρά. Ευχαριστώ.

Λόγω μετακόμισης η συμμετοχή μου ίσως είναι δύσκολη. Μην Μ' αυτοκτονήσετε!!!

Edited by OdyMonaxos, 01 June 2012 - 01:21.

#1491 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 01 June 2012 - 02:14

Πχ ο Hanzo, που έχει τον Hot Pie (που εμφανίζεται στη 2η σεζόν/βιβλίο) μπορεί άνετα να κάνει rp του χαρακτήρα χωρίς να αποκαλύψει τίποτα.

Στην πρωτη season εμφανιζεται , οπου και ισχυριζεται οτι σκοτωσε εναν ανθρωπο με τις ισχυρες κλωτσιες του
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#1492 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 01 June 2012 - 10:28

Στην πρωτη season εμφανιζεται , οπου και ισχυριζεται οτι σκοτωσε εναν ανθρωπο με τις ισχυρες κλωτσιες του

Καλά , καλά εσύ κανόνισε να το κάνεις όπως το mahjong που ήρθες και ... έφυγες :P

#1493 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 01 June 2012 - 14:07

Καλά , καλά εσύ κανόνισε να το κάνεις όπως το mahjong που ήρθες και ... έφυγες :P

Aν τότε σας έσπασε τις μπάλες, φανταστείτε τι θα γίνει όταν θα παίζει με τον χαρακτήρα φημισμένο ως... ball destroyer.

Γουστάρω πολύ τον Tywin Lannister, αλλά αισθάνομαι πως αυτός ο χαρακτήρας είναι too badass for any of us to use, και δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να τον κάνει rp(among many others), άρα θα αρκεστώ στη μάλλον εύκολη επιλογή του Jagen.

Edited by Kamui, 01 June 2012 - 14:07.

O6rrvsU.jpg

#1494 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 01 June 2012 - 14:10

Μήπως να φάμε τον Hanzo πρώτο ? :P

#1495 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 01 June 2012 - 23:08

Γειά! B|
Δεν έχω ιδέα από GoT, ωστόσο...θέλω να παίξω. Μόλις ζήτησα μια εκτενής περιγραφή της σειράς από μία φίλη οπότε πιστεύω το έχω πιάσει το κλίμα και την υπόθεση. Της ζήτησα να μου πει χαρακτήρα να παίξω, είπε Catelyn Stark (lol γυναίκα). Διάβασα για αυτήν από 'δω κι από 'κει, μου άρεσε, αρκετά αρχοντική γυναίκα!
Λοιπόν, αυτήν. Αν δεν μπορώ να υποστηρίξω τον ρόλο, θανατώστε με γρήγορα xD

Επίσης, ο σύζηγός μου είναι ο Osama Bin Landed και ο Lord Leon γιος μου; L0L

#1496 Otsuu-chan

Otsuu-chan

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 01 June 2012 - 23:26

Γεια σας κι από μένα! Αν και δεν έχω συμμετάσχει στο φόρουμ μέχρι τώρα, μιας και έχω μεγάλη αδυναμία σε Game of Thrones θα ήθελα να πάρω κι εγώ μέρος στο παιχνίδι..! (αν δεν υπάρχει πρόβλημα δηλαδη..)
Όσο για χαρακτήρα, θα ήθελα τον Viserys Targaryen! :)

#1497 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 01 June 2012 - 23:27

Επίσης, ο σύζηγός μου είναι ο Osama Bin Landed και ο Lord Leon γιος μου; L0L

πήγα να πω πως όχι, αλλά μετά σκέφτηκα ποτέ δεν ξέρεις τι γινεται εκει μέσα...

Edited by Lord Leon, 01 June 2012 - 23:28.

stasou%2520mygdala.jpg

#1498 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 01 June 2012 - 23:29

Γειά! B|
Δεν έχω ιδέα από GoT, ωστόσο...θέλω να παίξω. Μόλις ζήτησα μια εκτενής περιγραφή της σειράς από μία φίλη οπότε πιστεύω το έχω πιάσει το κλίμα και την υπόθεση. Της ζήτησα να μου πει χαρακτήρα να παίξω, είπε Catelyn Stark (lol γυναίκα). Διάβασα για αυτήν από 'δω κι από 'κει, μου άρεσε, αρκετά αρχοντική γυναίκα!

Μην ανησυχεις και γω γυναικα ειμαι xp.

sc5bab.jpg

#1499 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 01 June 2012 - 23:50

Κάντε την τελική λίστα πλζ.

αύριο μεσημεροαπογευματάκι θα φτιαχτεί το νέο τόπικ με τις συμμετοχές, τους κανόνες κ το σενάριο...

θα μείνει ανοιχτό για ένα αρχικό chit-chat μεταξύ των χαρακτήρων χωρίς να έχουν μοιραστεί οι ρόλοι...
απλά μπαίνετε κ μιλάτε σε σχέση με το σενάριο που θα έχει ξεκινήσει...

Δευτέρα θα μοιραστούν οι ρόλοι και θα ξεκινήσει το παιχνίδι...

#1500 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 02 June 2012 - 01:03

Δεν ξερω αν προλαβα ρε παιδια θελω να συμμετεχω και εγω αν ειναι δυνατον.
Χρονο ; ΟΥΥΥ εχουμε :D
Posted Image
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA