Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#1276 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2012 - 01:53

Και αντρας να ειναι ο παιχτης παλι π**τανα θα λεγεται ο χαρακτηρας :) A little spicy detail

#1277 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2012 - 01:53

Παίδες, αν βάλετε πόρνη παίρνω σαν χαρακτήρα τη Slan.

Posted Image

#1278 ZeD

ZeD

完ぺき.にほかなら

• Members
  • 257 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2012 - 02:08

Γιατί να είναι πόρνη και να μην είναι ζιγκολό? Διαμαρτύρομαι στα πλαίσια της ισότητας των δύο φύλων!

Προτείνω κατι ενδιάμεσο ως μια λύση κ είμαστε κομπλέ
Bruutaro Faitto! // MyAnimeList // tweet!

Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku

Spoiler:

#1279 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2012 - 02:34

Συμφωνω με Μονο, τι ειναι αυτα τα φαλλοκρατικα;

To τραβελι λοιπον και εκλεισε!

Εδιτ και PS μαζι: Sorry Tenshi για τον πρωιμο ψοφο σου.. Εγω ευθυνομαι :wis:

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1280 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2012 - 07:58

Προτείνω κατι ενδιάμεσο ως μια λύση κ είμαστε κομπλέ

Υπάρχει ενδιάμεσο?Πες μας και εμάς τους αμόρφωτους, τί γνωρίζεις???

Ωραίοι οι νέοι ρόλοι που αναφέρατε αλλά ούτε εγώ προτιμώ προσθήκες ακόμα.

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#1281 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2012 - 08:07

Αυτό που θα ήθελα να προτείνω πάντως, από το Retired Vigilante perspective είναι το εξής. Εάν αφήσετε τον ρόλο του Vigilante, δώστε του λιγότερες σφαίρες (π.χ. 4). Επτά σφαίρες είναι σαν να λέμε Unlimited σφαίρες, δεν δίστασα ούτε μια φορά να μην σκοτώσω για να κρατήσω τις σφαίρες "για μετά", ειδικά μετά από την λαχτάρα που έπαθα στο πρώτο γύρο. Λίγοι ζουν μετά τον 5+ γύρο έτσι και αλλιώς. Απλώς κάντε τον Vigilante να "πονάει" για κάθε σφαίρα που χάνει και να προσέχει έτσι περισσότερο ποιον σκοτώνει. Θα περιοριστεί το trolling του ρόλου (well, αν πέσει σε επαγγελματία troll, δεν θα ξεφύγει κανείς, αλλά ακόμα και έτσι θα το σκεφτεί παραπάνω).

EDIT: Πάντως, αν βάλουμε και την πόρνη σαν ρόλο την επόμενη φορά, εγώ θα πάρω αυτόν τον χαρακτήρα:

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 16 Ιανουάριος 2012 - 11:38

#1282 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2012 - 12:27

LOL ταπεινή μου γνώμη αλλά θα ήταν λογικό η πόρνη να είναι ένας εμφανίσημος χαρακτήρας και ιδιαίτερα επιθυμητός ώστε να έχει νόημα το ότι ξελογιάζει και ξεζουμίζει τον/την άλλη το βράδυ, χαχα.

#1283 ZeD

ZeD

完ぺき.にほかなら

• Members
  • 257 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2012 - 13:20

Υπάρχει κι ενδιάμεσο, αλλά πάμε off topic...μπορώ βέβαια να κάνω κάποιες διαλέξεις την επόμενη φορά, όπου και ελπίζω να παίξω κι εγώ επιτέλους. και.....
For God's sake... Emporio Ivankov is a man....
Bruutaro Faitto! // MyAnimeList // tweet!

Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku

Spoiler:

#1284 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2012 - 13:48

Υπάρχει κι ενδιάμεσο, αλλά πάμε off topic...μπορώ βέβαια να κάνω κάποιες διαλέξεις την επόμενη φορά, όπου και ελπίζω να παίξω κι εγώ επιτέλους. και.....

Your point; I don't see it.

#1285 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2012 - 14:41

Posted Image

O Iva-san ειναι ότι γουσταρει.

Yeeeee-haaawww!!

stasou%2520mygdala.jpg

#1286 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2012 - 15:03

LOL ταπεινή μου γνώμη αλλά θα ήταν λογικό η πόρνη να είναι ένας εμφανίσημος χαρακτήρας και ιδιαίτερα επιθυμητός ώστε να έχει νόημα το ότι ξελογιάζει και ξεζουμίζει τον/την άλλη το βράδυ, χαχα.

Πέρα από αυτό που είπε ο Lord Leon, θα έμενε τόσο άναυδος ο άλλος με αυτά που θα του έδειχνε ο Ivankov που το ίδιο αποτέλεσμα θα είχε. Ας μην μιλήσουμε για την περίπτωση που θα είχε ορέξεις. Ένα μόνο έχω να πώ: Το καημένο θύμα θα έκανε, ήθελε δεν ήθελε YEEEEEEEEEEEEEHAAAAAAAAAAAAAAAAAA! και θα έμενε με ψυχολογικά προβλήματα για πάντα μετά από μια νύχτα με την βασίλισσα του Kamabaka Kingdom :P

offtopic τέλος :P

#1287 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2012 - 15:15

Συνειδητοποιείτε ότι ο ρόλος της πουτάνας πέφτει με κλήρωση όπως όλοι οι ρόλοι, έτσι; :P

Εσείς θα επιλέξετε το χαρακτήρα που θέλετε, άσχετα με το αν σας τύχει ο ρόλος ή όχι.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1288 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2012 - 15:23

Συνειδητοποιείτε ότι ο ρόλος της πουτάνας πέφτει με κλήρωση όπως όλοι οι ρόλοι, έτσι; :P

Εσείς θα επιλέξετε το χαρακτήρα που θέλετε, άσχετα με το αν σας τύχει ο ρόλος ή όχι.

Σίγουρα, αλλά συζητάμε το πόσο τρολιά θα ήτανε να πέσει σε κουλό χαρακτήρα. Ακόμα και ο Ivankov ας πούμε δικαιολογείται. Φαντάζεσαι να έπεφτε ο ρόλος της πουτάνας στον Θεό ή στον Aizen (χωρίς παρεξήγηση Black Kaizer) ή στην Rika Furude (loli πόρνη, οκ) ή στο Excaliber ή στον Void ή σε οποιονδήποτε άλλο κουλό; Αν είναι μία φορά σουρεάλ ο Θεός σαν Vigilante είναι 10000000 φορές πιο σουρεάλ ο Θεός σαν πόρνη :hahaha:

#1289 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2012 - 15:38

Γιατί, συζητάμε σοβαρά ότι θα μπει;

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#1290 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2012 - 15:47

Δεν το συζητάμε, το έχω ήδη αποφασίσει. Πoυτάνα + παπάς είναι standard ρόλοι για το επόμενο. :mafia:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||