Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#1171 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2012 - 02:19

Κι εγώ θέλω καλοκαιρινό, να παίζω ενώ θα είμαι στη δουλειά. Me likes.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1172 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2012 - 02:20

Όχι καλοκαιρινό.

Μετά την εξεταστική κατά Μάρτη μερια!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1173 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2012 - 02:21

Πασχαλινό θα το κάνουμε, να σουβλίσουμε κιόλας. (τώρα ποιόν δεν ξέρω αλλά θα σουβλίσουμε αυτό μετράει).

#1174 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2012 - 02:22

Ουουουουου, καλό και το Πασχαλιάτικο. "Ο Μάης των δολοφόνων" ή "Το αρνί που δεν ήτανε αρνί", γιατί όχι?

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1175 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2012 - 02:23

Για μένα σημαντικό είναι το εξής. Να παίζουν άτομα που θέλουν να ασχοληθούν. Είτε ως πολίτες είτε ως δολοφόνοι. Όσοι "αυτοκτονούν" επειδή βαρέθηκαν απλά χαλάνε το παιχνίδι τέλος. Επίσης όταν οι δολοφόνοι δεν έχουν κάποιο κοινό πλάνο και στρατηγική πάλι χαλάνε το παιχνίδι γιατί το κάνουν πανεύκολο. Κοινώς πρέπει να υπάρχει ένα επίπεδο δέσμευσης προκειμένου να δέσει το γλυκό.

Σύμφωνω πολύ με την συμμετοχή. Είπα και στην αρχή πως μου έκαναν μεγάλη εντύπωση τα μικρά πόστ και οι κατηγορίες με ένα όνομα και τίποτα άλλο. Και σε αυτό με την συννενόηση των δολοφόνων η οποία στην προκειμένη περίπτωση όπως σας είπα, υπήρξε μόνο όταν ήταν πολύ αργά. Δηλαδή μόλις μοιράζονται οι ρόλοι να δίνεται χρόνος να βρεθούν οι δολοφονοι και να καθορίσουν το μέσο με το οποίο θα βρίσκονται. Μην σας πω να δίνουν εκείνοι το ΟΚ και να ξεκινά το παιχνίδι.

Για τους δύο καινούριους ρόλους, δυστυχώς δεν βγαίνει ασφαλές συμπέρασμα από αυτό το παιχνίδι. Απο πλευρά ισορροπίας στις πλευρές μιλάω, όχι απο πλευρά χαβαλέ. Επομένως καλό θα ήταν να δοκιμάσουμε άλλη μια φορά με το ίδιο μοτίβο. Και επίσης κάτι που πρόσεξα στον τελευταίο γύρο, όταν μενουν λίγοι παίκτες να απαγορεύονται οι αυτοκτονίες-παραγγελίες.

Καλύτερα να παίζουν λίγοι και "καλοί" πάντως αλλά δεν υπάρχει κάτι που να το εξασφαλίζει αυτό, δυστυχώς.

#1176 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2012 - 02:24

Kenny, μην περιμένεις μέχρι του χρόνου. Κάνε μας ένα καλοκαιρινό.
"Η κρουαζιέρα του τρόμου" ή πάμε παραλία... "διακοπές στην κόλαση" ...κάτι τέτοιο.

@mono
Πάντως ο god δε σκότωνε στην τύχη και δε σκότωνε κατά λάθος πιθανούς επιθεωρητές, τον αδικούμε.
Πίστεψε στη θεωρία του tenshi και την ακολούθησε για 3 γύρους, άσχετα αν δε του βγήκε και ψόφησε πριν κάνει πολλά. Έφυγε άλλωστε παίρνοντας δολοφόνο μαζί του.
Ας με έφαγε μπαμπέσικα, δεν πειράζει. Κινήθηκε σε μια λάθος λογική, αλλά υπήρχε μια κάποια λογική.

Αφού είπα ότι δεν αναφέρομαι στον συγκεκριμένο και ότι έδωσα ένα τυχαίο παράδειγμα.

Κατσε γιατι εσυ με εχεις μπερδεψει. Επιτιθεσαι στον Mariya τωρα η σε μενα? Για να ξερω ποιον κραζεις καθε φορα.

Θα υποθέσω ότι μπερδεύεσαι επειδή δεν ξέρεις να διαβάζεις και δεν είδες το °•πίΟu-πίΟu•°™ στην αρχή της πρότασης. Νομίζω πάντως ότι κράξιμο είναι όταν κάποιος τα βάζει με κάποιον άλλον χωρίς να έχει να στηριχτεί πουθενά και όχι όταν γίνεται μια απλή παρατήρηση για μια συμπεριφορά που έχει αρχίσει και κουράζει ακόμα και αυτούς στους οποίους δεν απευθύνεται.

Αν σε μπερδέψει και αυτό το ποστ πες μου να γράφω πιο μικρές προτάσεις.

xbJ3b2w.jpeg

#1177 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2012 - 02:24

Ο Ντοκ τα λέει καλά. Γιατί να περιμένουμε μέχρι το Πάσχα; Μόλις απελευθερωθούμε από τις εξεταστικές!!!

#1178 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2012 - 02:33

LOL mode on...

Τριμηνιαίο να το κάνουμε.
Πασχαλινό, καλοκαιρινό και back to school special.
Στα ενδιάμεσα, ένα dragonball special, με χαρακτήρες μόνο από το dragonball universe.
:D
Έπειτα θα το κάνουμε μόνιμο παιχνίδι (όταν τελειώνει το ένα θα ξεκινά το επόμενο) και αργότερα θα κλειδώσουμε όλες τις άλλες ενότητες, αφού θα έχουμε κάνει takeover το forum.

Νέος χαρακτήρας: Ο Ανακατώστρας.
Θα προσπαθεί να βάζει τους άλλους να τσακώνονται μεταξύ τους. Κερδίζει αν καταφέρει να αναγκάσει τον GM να διακόψει το παιχνίδι πριν το τέλος του.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#1179 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2012 - 02:36

Babba αν είναι να σφαχτούμε όλοι μεταξύ μας παίζουμε την online έκδοση του Alcatraz να μην μείνει ρουθούνι στην κοινότητα.:hahaha:

hideous game is hideous btw

#1180 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2012 - 02:38

Νέος χαρακτήρας: Ο Ανακατώστρας.
Θα προσπαθεί να βάζει τους άλλους να τσακώνονται μεταξύ τους. Κερδίζει αν καταφέρει να αναγκάσει τον GM να διακόψει το παιχνίδι πριν το τέλος του.

Έχουμε πολλούς τέτοιους...
Γιατί θες να τους αποκλείσεις κρατώντας μόοονο έναν στο παιχνίδι ;

Άκαρδε....

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1181 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2012 - 02:39

Και αυτό θα ήταν...κοινωνικός αποκλεισμός? :hihi2:

xbJ3b2w.jpeg

#1182 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2012 - 02:40

Καπου εδω θελω να προσθεσω τις αρκετες φορες που την χαρισα σε ατομα που δεν προλαβαιναν να ψηφησουν, δεν ειχαν pc, η αργουσα το game επειδη πηγαιναν εκδρομες για να μην πεθανουν λογο αποχης. και απο ολο αυτο απεκτησα μονο γκρινια. Thank you

#1183 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2012 - 02:42

Θα υποθέσω ότι μπερδεύεσαι επειδή δεν ξέρεις να διαβάζεις και δεν είδες το °•πίΟu-πίΟu•°™ στην αρχή της πρότασης. Νομίζω πάντως ότι κράξιμο είναι όταν κάποιος τα βάζει με κάποιον άλλον χωρίς να έχει να στηριχτεί πουθενά και όχι όταν γίνεται μια απλή παρατήρηση για μια συμπεριφορά που έχει αρχίσει και κουράζει ακόμα και αυτούς στους οποίους δεν απευθύνεται.

Αν σε μπερδέψει και αυτό το ποστ πες μου να γράφω πιο μικρές προτάσεις.

Ποσο μ'αρεσει οταν κανεις την χαζη:hahaha: Αλλα δεν σου παει.

Ναι το ξερω οτι το κουραζω, αλλα οσο μου κανουν ερωτησεις και αναφερεται το ονομα μου, να μην απανταω; Το κοβω εδω μεχρι να με ξαναfeedαρουνε.

Εγω εχω αλλες ερωτησεις για το στορυ.. Τελικα εμεις σαν δολοφονοι, γιατι τους φαγαμε; Η πλαστικη προσωπου εκανε τοσα πολλα λεφτα; Ο Μπερτοδουλος γιατι δεν ηταν στο Συνταγμα εκεινη την ωρα; Ο Μariya που κατεληξε; Κεννυ γιατι εισαι τοσο μαζοχας παιδι μου?

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1184 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2012 - 02:44

Ποσο μ'αρεσει οταν κανεις την χαζη:hahaha: Αλλα δεν σου παει.

Πόσο μαρέσει όταν δεν καταλαβαίνεις ούτε μια λέξη από αυτά που λέω :3

xbJ3b2w.jpeg

#1185 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2012 - 02:46

Και αυτό θα ήταν...κοινωνικός αποκλεισμός? :hihi2:

Ναι ! :hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα