Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#871 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2011 - 01:52

Exactly. Ελπίζω να τηρηθεί αυτό.

#872 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2011 - 01:57

να συμφωνήσω ότι είναι εκτός του παιχνιδιού να πιάσει ο αστυνομικός και να πει τον γιατρό προστάτεψέ με αν γίνει εκτός του παιχνιδιού -όπου μπορούν να το δουν όλοι-

Μου ξέφυγε ένα "δεν" πώς κάνεις έτσι? xD Κι εγώ αυτό λέω ότι είναι εκτός παιχνιδιού να πει σε κάποιον τι είναι εκτός κι αν το κάνει μες στο παιχνίδι και το χαλάσει. Επίσης ισχύει ότι δε μπορεί να προστατέψει ο γιατρός τον ίδιο δύο γύρους συνεχόμενα οπότε και πάλι βοηθάει στην εξέλιξη αυτό.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#873 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2011 - 02:03

Εσείς ειρωνεύεστε, εμένα όμως κράσαρε ο δίσκος. Περί γιατρών κτλ μια ιδέα. Πέφτει η νύχτα, ο γιατρός διαλέγει έναν παίκτη στην τύχη και διαφορετικό κάθε φορά και προστατεύει, οι δολοφόνοι σφάζουν και ο GM ρίχνει ένα κέρμα, κορώνα και ο ψυχάκιας σφάζει. Να είναι απρόβλεπτο.

#874 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2011 - 02:03

ο κεννυ ξεκινησε απο τωρα να τρωει νατσος :hahaha: το μυαλο του φτιαχνει πολυπλοκα σεναρια που μπορουν να συμβουν, he is the master behind everything :oo:

/insert_random_gendo_ikari_image

#875 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2011 - 02:05

OdyMonaxos αν κάτι τέτοιο γίνει τότε πάει όλη η ουσία της φύσης του παιχνιδιού που είναι μια κάποια στρατηγική...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#876 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2011 - 02:06

γιατρος και τρελος ανα δυο γυρους προτεινω, αλλιως μπορει να γινει πολυ αδικο, με πολλους τροπους. μη σου πω και εναν έξτρα γυρο "απενεργοποιημενοι" στην αρχη για να γνωριστουμε καλύτερα βρε αδερφέ. 7 δολοφονους και 2-3 επιθεωρητες ειναι καλα για 30+ ατομα.
Αλλα γενικά αν ειναι να το κανουμε οικο ανοχής (με την καλή την έννοια πάντα :bleh: ) ανοχή έχω μπόλικη, οτι και να αποφασίσετε μέσα είμαι. Ετσι κι αλλιως τις 2-3 πρωτες ψηφους μου από τωρα τις ξέρω, μετά θα έχει αρχισει να καθεται η σκονη. Αν ζω ακομα (και δεν εχουν πλακωσει τα 10-12ωρα στη δουλεια) καλα θα περάσω οτι και να αποφασισετε.

Οσο για τις στανταρ ωρες, ενδεικτικα καλο ειναι να υπαρχουν, αλλα αν εχει και προσωπικη ζωη και χρειαστει να τις αλλαζει συνεχεια μη τον παρετε κι απο τα μουτρα τον ανθρωπα.:

stasou%2520mygdala.jpg

#877 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2011 - 02:08

Ο επιθεωρητής μπορεί να μιλήσει σε αθώους αν τους ανακαλύψει; Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο. Οπότε γιατί να μπορεί να εκμεταλλευτεί τον γιατρό. Άλλο αν τον ανακαλύψει και προσπαθήσει ν' ανατρέψει τα ρεύματα που τυχόν δημιουργηθούν εναντίων του. Άλλο τώρα αν δηλώσει κάποιος ότι είναι επιθεωρητής εξ αρχής και περιμένει την ασυλία του γιατρού. εγώ αν ήμουν γιατρός πάντως θα τον άφηνα να ψοφήσει.

Αν και συμφωνώ ότι γενικά πρόκειται για dick move (και μας έχει ήδη χαλάσει άλλα 2 "η νύχτα πέφτει"), πάντα υπάρχει το περιθώριο της αμφιβολίας. Ήτοι, θα μπορούσε ένας δολοφόνος να το παίξει τέρμα ρίσκο, να δηλώσει δημοσίως ότι είναι επιθεωρητής, και να έχει έναν αφελή γιατρό να τον προστατεύει μέχρι το τέλος.

Αν το έκανε αυτό κάποιος δολοφόνος και κατάφερνε να ξεγελάσει τους πάντες, θα κέρδιζε όλα μου τα respect.

Kenny, would you be so kind to update the list for us?:blingeye2:

Ποια λίστα;

ο κεννυ ξεκινησε απο τωρα να τρωει νατσος :hahaha: το μυαλο του φτιαχνει πολυπλοκα σεναρια που μπορουν να συμβουν, he is the master behind everything :oo:

You bet your ass. :kakaka:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#878 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2011 - 02:51

Ετσι κι αλλιως τις 2-3 πρωτες ψηφους μου από τωρα τις ξέρω,

Εγώ ξέρω τους δολοφόνους.

xbJ3b2w.jpeg

#879 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2011 - 03:03

Εγώ ξέρω τους δολοφόνους.

Βαλ'τους σε spoiler.

ο κεννυ ξεκινησε απο τωρα να τρωει νατσος

με 30 ατομα παιχνιδι, θα μαθει να ψηνει μονος του τα καλαμποκια.

stasou%2520mygdala.jpg

#880 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2011 - 08:09

Τελικά μπερδεύτηκα... Τι ρόλους θα έχουμε τελικά; Θα συμπεριλάβουμε και τον γιατρό και τον ατζαμή ψυχάκια ζορό;

edit: Σχετικά με τον γιατρό, μια ερώτηση:

Εάν, την νύχτα 2 π.χ. ο γιατρός αποφασίσει να προστατέψει τον Α παίκτη και οι δολοφόνοι αποφασίσουν να σκοτώσουν τον Α, τότε ο GM, ανακοινώνει προφανώς ότι ο παίκτης Α έχει την προστασία του γιατρού και σώθηκε κλπ. Εάν ο γιατρός αποφασίσει να προστατέψει τον παίκτη Α και οι δολοφόνοι αποφασίσουν να σκοτώσουν τον παίκτη Β, τότε ο GM θα ανακοινώσει με αυτόν που πέθανε και ποιον είχε υπό την προστασία του ο γιατρός ή απλώς δεν θα πει τίποτα ή κάτι του στυλ "η προστασία του γιατρου απέτυχε" (ή κάτι παρόμοιο);

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 29 Νοέμβριος 2011 - 09:12

#881 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2011 - 09:20

Όπως δεν ανακοινώνονται οι επιλογές του επιθεωρητή, έτσι δεν ανακοινώνονται και του γιατρού. Αν και εφόσον η προστασία είναι επιτυχής, αντί για:
"Ξημέρωσε κι άλλος ένας αθώος βρέθηκε πετσοκομμένος..."
θα γράφει
"Ξημέρωσε με μια έκπληξη για τους δολοφόνους. Εκείνος που το βράδυ άφησαν με το ένα πόδι στον τάφο, σήμερα εμφανίστηκε περιχαρής κι ολοζώντανος μπροστά τους. Σίγουρα ο γιατρός έχει βάλει το χεράκι του. Οι δολοφόνοι θα πρέπει να είναι πραγματικά τσαντισμένοι μαζί του...."

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#882 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2011 - 09:51

Εννοώ την λίστα των συμμετεχόντων Kenny! :3

Και ναι, λογικά δε θα μας λέει ο GM "ξέρετε τι, ο γιατρός βοήθησε κι αυτός σώθηκε!" θα το λέει μάλλον όπως το λέει ο Babba ή και "ενώ το θύμα ψυχοραγούσε, ένας άκουσε τις κραυγές πόνου του και το έσωσε" κλπ.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#883 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2011 - 10:06

:Ο μου πήρε ώρα να διαβάσω όσα γράφτηκαν από χθες το βράδυ ο_ο

Καλές φαίνονται οι αλλαγές αλλά μην το παραμπερδέψουμε το πράγμα,...
Και αν είναι να μπει και ο γιατρό και ο ψυχάκιας, και εγώ πιστεύω πως θα ήταν καλό να μπορούν να παρεμβαίνουν μέρα παρα μέρα...

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#884 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2011 - 11:28

Πιστεύω ότι με έναν γιατρό να προστατεύει κάποιον διαφορετικό κάθε νύχτα χωρίς φυσικά να ξέρει αν είναι δολοφόνος, θύμα ή επιθεωρητής, με 7 δολοφόνους, 3 επιθεωρητές και έναν ψυχάκια να σκοτώνει κάποιον ανα δύο νύχτες εκτός και αν τον προστατεύει ο γιατρός το παιχνίδι παραμένει σχετικά απλό αλλά αρκετά πιο ενδιαφέρον!

xbJ3b2w.jpeg

#885 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2011 - 12:22

Συμφωνώ με τον γιατρό, διαφωνώ με τον ψυχάκια. Πράγματι η τύχη παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο σε αυτό το παιχνίδι αλλά ιδιαίτερη σημασία πρέπει να έχουν οι τακτικές. Μπορεί ένας παίκτης δολοφόνος, επιθεωρητής ή απλός πολίτης, να ακολουθεί μια πολύ καλή τακτική αλλά να πεθάνει επειδή ο ψυχάκιας τον διάλεξε "τυχαία" σε έναν γύρο. Η ύπαρξη ενός ψυχάκια τείνει το παιχνίδι προς την εντελώς random πλευρά και κάτι τέτοιο δεν είναι και το καλύτερο σε ένα παιχνίδι που η τύχη ήδη παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο.