Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2011 - 01:57
να συμφωνήσω ότι είναι εκτός του παιχνιδιού να πιάσει ο αστυνομικός και να πει τον γιατρό προστάτεψέ με αν γίνει εκτός του παιχνιδιού -όπου μπορούν να το δουν όλοι-
Μου ξέφυγε ένα "δεν" πώς κάνεις έτσι? xD Κι εγώ αυτό λέω ότι είναι εκτός παιχνιδιού να πει σε κάποιον τι είναι εκτός κι αν το κάνει μες στο παιχνίδι και το χαλάσει. Επίσης ισχύει ότι δε μπορεί να προστατέψει ο γιατρός τον ίδιο δύο γύρους συνεχόμενα οπότε και πάλι βοηθάει στην εξέλιξη αυτό.
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2011 - 02:03
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2011 - 02:03

/insert_random_gendo_ikari_image
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2011 - 02:06
Αλλα γενικά αν ειναι να το κανουμε οικο ανοχής (με την καλή την έννοια πάντα

Οσο για τις στανταρ ωρες, ενδεικτικα καλο ειναι να υπαρχουν, αλλα αν εχει και προσωπικη ζωη και χρειαστει να τις αλλαζει συνεχεια μη τον παρετε κι απο τα μουτρα τον ανθρωπα.

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2011 - 02:08
Αν και συμφωνώ ότι γενικά πρόκειται για dick move (και μας έχει ήδη χαλάσει άλλα 2 "η νύχτα πέφτει"), πάντα υπάρχει το περιθώριο της αμφιβολίας. Ήτοι, θα μπορούσε ένας δολοφόνος να το παίξει τέρμα ρίσκο, να δηλώσει δημοσίως ότι είναι επιθεωρητής, και να έχει έναν αφελή γιατρό να τον προστατεύει μέχρι το τέλος.Ο επιθεωρητής μπορεί να μιλήσει σε αθώους αν τους ανακαλύψει; Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο. Οπότε γιατί να μπορεί να εκμεταλλευτεί τον γιατρό. Άλλο αν τον ανακαλύψει και προσπαθήσει ν' ανατρέψει τα ρεύματα που τυχόν δημιουργηθούν εναντίων του. Άλλο τώρα αν δηλώσει κάποιος ότι είναι επιθεωρητής εξ αρχής και περιμένει την ασυλία του γιατρού. εγώ αν ήμουν γιατρός πάντως θα τον άφηνα να ψοφήσει.
Αν το έκανε αυτό κάποιος δολοφόνος και κατάφερνε να ξεγελάσει τους πάντες, θα κέρδιζε όλα μου τα respect.
Ποια λίστα;Kenny, would you be so kind to update the list for us?
You bet your ass.ο κεννυ ξεκινησε απο τωρα να τρωει νατσος
το μυαλο του φτιαχνει πολυπλοκα σεναρια που μπορουν να συμβουν, he is the master behind everything

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2011 - 02:51
Ετσι κι αλλιως τις 2-3 πρωτες ψηφους μου από τωρα τις ξέρω,
Εγώ ξέρω τους δολοφόνους.
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2011 - 03:03
Εγώ ξέρω τους δολοφόνους.
Βαλ'τους σε spoiler.
ο κεννυ ξεκινησε απο τωρα να τρωει νατσος
με 30 ατομα παιχνιδι, θα μαθει να ψηνει μονος του τα καλαμποκια.
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2011 - 08:09
edit: Σχετικά με τον γιατρό, μια ερώτηση:
Εάν, την νύχτα 2 π.χ. ο γιατρός αποφασίσει να προστατέψει τον Α παίκτη και οι δολοφόνοι αποφασίσουν να σκοτώσουν τον Α, τότε ο GM, ανακοινώνει προφανώς ότι ο παίκτης Α έχει την προστασία του γιατρού και σώθηκε κλπ. Εάν ο γιατρός αποφασίσει να προστατέψει τον παίκτη Α και οι δολοφόνοι αποφασίσουν να σκοτώσουν τον παίκτη Β, τότε ο GM θα ανακοινώσει με αυτόν που πέθανε και ποιον είχε υπό την προστασία του ο γιατρός ή απλώς δεν θα πει τίποτα ή κάτι του στυλ "η προστασία του γιατρου απέτυχε" (ή κάτι παρόμοιο);
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 29 Νοέμβριος 2011 - 09:12
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2011 - 09:20
"Ξημέρωσε κι άλλος ένας αθώος βρέθηκε πετσοκομμένος..."
θα γράφει
"Ξημέρωσε με μια έκπληξη για τους δολοφόνους. Εκείνος που το βράδυ άφησαν με το ένα πόδι στον τάφο, σήμερα εμφανίστηκε περιχαρής κι ολοζώντανος μπροστά τους. Σίγουρα ο γιατρός έχει βάλει το χεράκι του. Οι δολοφόνοι θα πρέπει να είναι πραγματικά τσαντισμένοι μαζί του...."
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2011 - 09:51
Και ναι, λογικά δε θα μας λέει ο GM "ξέρετε τι, ο γιατρός βοήθησε κι αυτός σώθηκε!" θα το λέει μάλλον όπως το λέει ο Babba ή και "ενώ το θύμα ψυχοραγούσε, ένας άκουσε τις κραυγές πόνου του και το έσωσε" κλπ.
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2011 - 10:06
Καλές φαίνονται οι αλλαγές αλλά μην το παραμπερδέψουμε το πράγμα,...
Και αν είναι να μπει και ο γιατρό και ο ψυχάκιας, και εγώ πιστεύω πως θα ήταν καλό να μπορούν να παρεμβαίνουν μέρα παρα μέρα...
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2011 - 11:28
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2011 - 12:22