Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#856 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 29 November 2011 - 01:21

O ψυχάκιας ουσιαστικά δεν είναι ένας πολίτης που παίρνει τον νόμο στα χέρια του τα βράδια και κάνει Lynch με βάση την προσωπική του εκτίμηση, με στόχο να φάει τους δολοφόνους;
Είναι πολύ τούμπανος, σαν διπλασιασμός των lynch. Αν είναι καλός παίχτης, μπορεί να τσακίσει τους δολοφόνους καλύτερα από τη μάζα των παιχτών που οι δολοφόνοι μπορούν να διχάσουν ή να αποπροσανατολίσουν εκείνους που δεν προσέχουν ιδιαίτερα.
Αν πάλι δεν πολυασχολείται και βαράει όπου να 'ναι, καίγεται ένα ισχυρό χαρτί των πολιτών.
Είναι δύσκολο να τον κάνεις balance, αφού είναι απρόβλετο σε τι παίχτη θα κάτσει.
Δεν είναι κακή ιδέα πάντως, απλώς θα ήθελα σε πρώτη φάση να δω πώς θα τα πάει ο γιατρός/σωματοφύλακας.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#857 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 29 November 2011 - 01:22

Ναι αλλά αν τύχει να είναι ο ίδιος που βάλανε στο μάτι οι δολοφόνοι? Αν είναι καταλάθος δολοφόνος αυτός που διάλεξε? Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το δεις σίγουρα...Εξάλλου κι ο ψυχάκιας θα μπορεί να σκοτώνει μόνο μέχρι ένα συγκεκριμένο αριθμό σε όλο το παιχνίδι συν του ότι ε μπορεί να το κάνει συνεχόμενα. Αν το δεχτούμε έτσι εμένα μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον ρόλος. ^^ Βέβαια κι άλλες σπαζοκεφαλιές κλπ κλπ αλλά συνάμα και περισσότερο ενδιαφέρον!

Edit: Νinja'd by Babba

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#858 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 29 November 2011 - 01:24

Ε και ψυχάκιας δεν θα σκοτώνει σε κάθε γύρο...Μόνο ανα δύο γύρους και όχι αυτόν που προστατεύει ο γιατρός. Επίσης θα μπορούσαμε να βάλουμε κανόνα ότι αυτοκτονεί όποιος δεν ψηφίσει σε 2 συνεχόμενους γύρους αν θέλετε. Άλλωστε δεν βρίσκω λόγο να μένει στο παιχνίδι κάποιος που δεν θέλει να παίξει έτσι κι αλλιώς. Αυτό δεν είναι βοήθημα των δολοφόνων είναι κοινή λογική :P

xbJ3b2w.jpeg

#859 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 29 November 2011 - 01:28

Όχι, νομίζω ένας γύρο, εκτός κι αν έχουν ειδοποιήσει τον DM ότι κάτι έτυχε, είναι αρκετός για τις αυτοκτονίες.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#860 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 29 November 2011 - 01:29

Ναι. Πχ. Θα στέλνουμε μήνυμα στον Tragic Prince "Σήμερα έχω να πάω σ' ένα γάμο, δεν μπορώ να παίξω". XD

ySss0UF.jpg

#861 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 29 November 2011 - 01:32

Εγώ το είχα δεδομένο ότι όποιος δεν ψηφίσει, ψοφάει με αυτοκτονικό και ντροπιαστικό τρόπο.
Έτσι, για να ξεσκάει λίγο κι ο GM (και για να έχουν και κάπου να ελπίζουν οι δολοφόνοι).
Μία θερμή παράκληση στον GM. Να γράφει την ακριβή ώρα που θα κλείνουν οι κάλπες ώστε να ξέρουμε μέχρι πότε μας παίρνει να κάνουμε την πάπια ή να μπορούμε να αλλάζουμε ψήφο την τελευταία στιγμή. Να μην πάνε χαμένα τόσα χαρτάκια σημειώσεων που έχει από τώρα γεμίσει το δωμάτιο...

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#862 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 29 November 2011 - 01:33

Ή "Έχω παγιδευτεί σε ένα υποβρύχιο στην μέση του Ατλαντικού και δεν θα μπορέσω να παίξω. ΜΗΝ σε ξεγελάει η χρήση Internet, είναι δορυφορικό".

Ναι προφανώς θα πρέπει να υπάρχει ορισμενη απο πριν ώρα που κλείνουν οι κάλπες.
ΚΑΙ να είναι πάγια φυσικά. Δηλαδή ανοίγουν στις 10 το πρωί, κλείνουν στις 3 το μεσημέρι, π.χ., και να είναι πάντα αυτές, ώστε ακόμη και αν τύχει κάτι, να ξέρεις την ώρα και να πράττεις/προγραμματίζεις αναλόγως.

#863 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 29 November 2011 - 01:36

Κακιούλες...μμμ...και δεν το κατάλαβα? Αν όντως έχει να πάει κάποιος σε ένα γάμο? :P

OK, πέρα της πλάκας, εννοώ πως αν ας πούμε κάποιος έχει τρεχάματα με τη σχολή, με προσωπικά θέματα κλπ κλπ και δεν έχει χρόνο για το παιχνίδι, μπορεί να στείλει ένα μήνυμα.

Εdit: η σταθερή ώρα ακούγεται σωστό!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#864 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 29 November 2011 - 01:38

Να γράφει την ακριβή ώρα που θα κλείνουν οι κάλπες .

Και αρκετές ώρες νωρίτερα θα ήταν καλό. Υπάρχουν και άτομα ανοίγουν το pc τους ό,τι να ναι ώρες σαν αυτήν. (ναι για εμένα μιλάω) Αρκετά νωρίτερα δηλαδή, και αν όχι ακριβής πάνω κάτω σίγουρα. Γιατί πέρυσι έγιναν αρκετές αυτοκτονίες γιατί κάποια άτομα δεν είχαν δυνατή πρόσβαση στο pc τους τις περισσότερες ώρες. (Χωρίς να θείγω την μόνο, αν κάποιος το παρεξηγήσει)

#865 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 29 November 2011 - 01:40

γνωμη μου:

ναι στον ψυχακια, μπορειτε στο pattern των 2 γυρων να στισετε ενα 2ο σεναριο καποιου serial killer ή κατι τετοιο και να τραβηξει παραπανω το πραγμα xD

οχι στο γιατρο μου φενετε περιτος χαρακτηρας (και υπερβολικα εκμεταλευσιμος αν τον ανακαλυψει καποιος επιθεωρητης και τον εχει για να τον προστατευει), θα γινοταν πιο ενδιαφερον ηρωας αν διαλεγε αν θα προστατευσει ατομο που θα δολοφονηθει τη νυχτα ή ατομο που θα λιντσαριστει τη μερα (τοτε βεβαια θα γινοταν ιερεας ή κατι τετοιο, που να προστατεψει γιατρος απο λιντσαρισμα xD)

ναι σε λιγοτερους επιθεωρητες (2 το πολυ) για να ειναι περισοτερο ενδιαφερον το παιχνιδι για τους πολιτες που μονο με την ψηφο το επηρεαζουν

#866 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 29 November 2011 - 01:42

Ένα μήνυμα με την ψήφο του, την οποία θα ποστάρει ο GM όταν ξημερώσει.
Αν και αμφιβάλλω ότι θα χρησιμεύσει. Αν τύχει κάτι, σιγά να μην μπορέσει κανείς να ειδοποιήσει. Απλώς θα απολαύσει τον αργό και βασανιστικό του θάνατο όταν επιστρέψει.

edit: Ήδη έχουμε πάρει φωτιά με τα post, ε;

Edited by Babba, 29 November 2011 - 01:50.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#867 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 29 November 2011 - 01:42

Ο επιθεωρητής μπορεί να μιλήσει σε αθώους αν τους ανακαλύψει; Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο. Οπότε γιατί να μπορεί να εκμεταλλευτεί τον γιατρό. Άλλο αν τον ανακαλύψει και προσπαθήσει ν' ανατρέψει τα ρεύματα που τυχόν δημιουργηθούν εναντίων του. Άλλο τώρα αν δηλώσει κάποιος ότι είναι επιθεωρητής εξ αρχής και περιμένει την ασυλία του γιατρού. εγώ αν ήμουν γιατρός πάντως θα τον άφηνα να ψοφήσει.

ySss0UF.jpg

#868 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 29 November 2011 - 01:48

εγώ αν ήμουν γιατρός πάντως θα τον άφηνα να ψοφήσει.

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να χαλάς το παιχνίδι, as exhibited above και σ'αυτό το κλίμα να συμφωνήσω ότι είναι εκτός του παιχνιδιού να πιάσει ο αστυνομικός και να πει τον γιατρό προστάτεψέ με αν γίνει εκτός του παιχνιδιού -όπου μπορούν να το δουν όλοι-. Επίσης, είναι εκμεταλλέυσιμος μόνο στο σημείο που ο ίδιος μπορεί να κάνει παιχνίδι ή έχει πραγματικά έξυπνους επιθεωρητές.

Αλλά βλέπω ότι όλοι θέλουμε δύο επιθεωρητές.

Kenny, would you be so kind to update the list for us?:blingeye2:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#869 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 29 November 2011 - 01:48

Αφού λέει στους κανόνες πώς θα ήταν καλύτερα να μην επικοινωνούν οι παίκτες μεταξύ τους με pm, εκτός φυσικά αν είναι οι Δολοφόνοι, οπότε συνεργάζονται.
Αν ο καθε ένας σε pm λέει στον άλλον τις πληροφορίες και τα σχετικά τότε... γιατί υπάρχει το topic του παιχνιδιού; lol

#870 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 29 November 2011 - 01:50

Ο γιατρός/σωματοφύλακας δεν μπορεί να προστατέψει κάποιον για 2 συνεχόμενες φορές, οπότε και ο επιθεωρητής να τον ανακαλύψει δεν μπορεί να βγει ανοιχτά και να του ζητήσει προστασία. Δε θα κρατήσει παρά μόνο για ένα γύρο. Άσε που μπορούνε να φάνε και τον γιατρό.
Επίσης, απαγορεύεται αν τον ανακαλύψει ο επιθεωρητής να του μιλήσει εκτός παιχνιδιού. Αν θελήσει να αποκαλυφθεί στον γιατρό, θα πρέπει να το κάνει σε όλους.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.