Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#826 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2011 - 21:37

αντε ποτε θα ξεκινήσουμε? i cant wait

#827 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2011 - 23:12

Περιμένουμε...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#828 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2011 - 23:26

Αν βαλουμε επιπλεον ρόλους, τρελος του χωριού θα είναι de facto o matassos. Οποτε οτι αποφασίσει η πλειοψηφια των παιχτων. θελετε η όχι?

ψωφα

αντε ποτε θα ξεκινήσουμε? i cant wait

χθες δηλωσε το παιχνιδι ρε ανθρωπε! ηρεμισε δεν μπαινουν ολοι στο φορουμ καθε μερα :P

επισις αν γινετε να κανουμε μια ατυπη συμφωνια στους πρωτους γυρους να ειναι λιγο περιορισμενο το rp, μη βλεπουμε 3 και 4 κατεβατα 5 παραγραφων απο το ιδιο ατομο :/ ημαστε ηδη αρκετα πολοι για να γινει κατι τετοιο. Ας αφησουμε το δυνατο rp με επιχειρηματα για το mid game που θα εχουμε εδαφος για να μη γινει κουραστικο. just saying

#829 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2011 - 23:33

Ναι matasso καταλαβαίνω που πάει αυτό το καρφί...:P

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#830 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2011 - 23:36

Kι εκεί που με χίλια ζόρια όλοι προσπαθούν να πείσουν τυς παίκτες να κάνουν σωστό rp, θα μπει και κανόνας που να το περιορίζει?

Βέβαια έχεις ένα δίκιο γιατί κι εγώ πέρυσι ποτέ δεν έμπαινα στον κόπο να διαβάζω ολα τα κατεβατά, αλλά καλά έκαναν οι άλλοι και τα έγραφαν.

Also, το mid game είναι εκεί που όλοι "δεν έχουν χρόνο αυτή την περίοδο", και τα περισσότερα ποστς κυμαίνονται στο στυλ:
"Ψηφίζω τον matasso (οκ, βαριέμαι να γράφω το ονομα) γιατί πριν ψήφισε τον Kamui αντί να ψηφίσει αυτό που ψήφισαν και υπόλοιποι, νομίζω πως προσπαθεί να δημιουργήσει ρεύματα"
Πέρυσι ουσιαστικά το αξημένο rp στην αρχή ήταν το μόνο ενδιαφέρον στοιχείο του παιχνιδιού γιατί μετά είδαμε όλοι πως ακολούθησε μπάχαλο.

O6rrvsU.jpg

#831 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2011 - 23:38

καλα εγω απλα ειπα μια ιδεα, αν διαφωνειτε καντε οτι νομιζετε

fallen_angel ειλικρινα δεν μου περασες καθολου απο το μυαλο δοντ γουορυ μπι χαπι

#832 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2011 - 23:41

Πάλι καλά...αν και θα συμφωνήσω ως ένα σημείο με τον kamui. Βέβαια το πόσο μιλάει κανείς εξαρτάται και από τον χαρακτήρα. Καλά, ο καθένας θα κάνει ότι νομίζει...νομίζω. xD no pun intended really.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#833 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2011 - 23:43

μεχρι ποτε εχω προθεσμια για char?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Δημοσιευμένη  εικόνα

#834 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2011 - 23:50

Mέχρι να ανακοινώσουν μία.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#835 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2011 - 23:56

Αφου βαλαμε τον τρελο, δεν βαζουμε και την πουτ@να να αναψουνε τα αιματα :thatsit:

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#836 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2011 - 23:58

Ψηφίζω κι εγώ τον matasso για να φύγει νωρίς και να μη μας ζαλίζει με σεντόνια στο mid game όπου όλοι θα είμαστε κουρασμένοι από τα δικά μας, αυτά του πρώτου γύρου. :hehe:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Babba: 29 Νοέμβριος 2011 - 00:07

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#837 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2011 - 00:17

Μιας και έχω βρεθεί 2 φορές στη θέση του δολοφόνου και μία σε αυτή του αφηγητή πρέπει να πω ότι η δουλειά του δολοφόνου είναι πάρα πολύ δύσκολη και απαιτεί περισσότερη προσπάθεια από αυτή του απλού θύματος. Επομένως πρέπει να υπάρχει μια ισοροπία. 7 δολοφόνοι με 3 επιθεωρητές και 1 γιατρό δεν μου κάνει ισοροπημένο όταν απέναντι είναι άλλα 20 τουλάχιστον άτομα. Ίσως αν υπήρχε και κανα έξτρα βοήθημα για τους δολοφόνους θα ήταν καλυτερα τα πράγματα.

xbJ3b2w.jpeg

#838 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2011 - 00:20

Ώπα και με μπέρδεψες! Θες βοήθεια για τους δολοφόνους ή τα θύματά τους? Αλλά και πέρυσι είδες πως ήταν...καλύτερα να υπάρχουν δύο επιθεωρητές. Ή περισσότεροι δολοφόνοι? Πάντως ο γιατρός μ'αρέσει και ίσως τελικά η ιδέα των δύο φόνων τη νύχτα στέκει...ή ίσως να είναι δύο οι φόνοι μόνο όταν πετυχαίνουν έναν που προστετεύει ο γιατρός. Αααχ μπερδεύτηκα.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#839 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2011 - 00:33

Lol. Είπα ότι η δουλειά των δολοφόνων είναι πολύ δύσκολη όπως έχει και άμα αυτοί είναι 7 και οι επιθεωρητές μαζί με το γιατρό 4 ενώ έχουν άλλους 20 απέναντι δεν θα υπάρει ισοροπία γιατί θα βρίσκονται σε πολύ μειονεκτική θέση. Ας μην ξεχνάμε ότι ναι μεν θέλουν να μας σκοτώσουν αλλά και αυτοί παίκτες είναι και πρέπει να το διασκεδάσουν και λίγο αντί να είναι μέσα στο άγχος συνέχεια XD

Για αυτό θα πρότεινα, αν τελικά μπει ο γιατρός να έχουν και αυτοί ένα έξτρα βοήθημα. Οι δύο φόνοι κάθε νύχτα είναι 2 much πιστεύω ίσως κάτι άλλο. Αν έχετε καμιά ιδέα πείτε.

xbJ3b2w.jpeg

#840 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2011 - 00:33

Με λίγα λόγια η mono λέει πως και 7 άτομα να είναι δολοφόνοι είναι δύσκολο να βγάλεις εκτός παιχνιδιού καμιά 25ρια άτομα και με τον ρόλο του γιατρού που μπορεί να σου φάει το θύμα γίνεται ακόμα δυσκολότερο. (Βέβαια ίσως είναι πιο δύσκολο για να τους επιθεωρητές να βρουν τους δολοφόνους μέσα σε τόσα άτομα). Στο wiki πάντως υπήρχε και ο ρόλος του Vigilante που μπορεί να εξισορροπήσει τον ρόλο του γιατρού. Δεν ξέρω κατά πόσο αρέσει η ιδέα στους υπεύθυνους να προσθέσουν νέους ρόλους.

ySss0UF.jpg