Και τώρα που κοιμήθηκα καλά, βεβαιώθηκα ότι δεν θα χρειαστεί να ξανακάνω ούτε άλλο ένα πινακάκι ~EVAAAAAH~ και έχω πάρει το πρωινό μου ας γράψω και εγώ εντυπώσεις.
Ας ξεκινήσω με τα θετικά. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που έπαιξαν το παιχνίδι και όχι με τα νεύρα μας. Που συνδύασαν το rp με το παιχνίδι και έβγαλαν απίστευτο γέλιο...Τα ερωτικά καυγαδάκια του καθηγητή με τον Franky, τον μαζόχα που είχε πάρει η Zura που ήθελε spanking όλη την ώρα, τη Stocking που τάραξε στο ξύλο τον Chuck αλλά η τούρτα, τούρτα κάθε μέρα, τον Akagi και τη μυτόγκα του, το γένι του Sima Yi και πολλά πολλά άλλα...
Σε γενικές γραμμές δεν με πείραζε να κάνω τα πινακάκια και όλα αυτά που έπρεπε να κάνω όταν σας έβλεπα να διασκεδάζετε ~μανούλα mode on~
Πιστεύω ότι εκ των υστέρων αποδείχθηκε ότι με τόσο κόσμο έπρεπε να έιχε μπει τουλάχιστον άλλος ένας δολοφόνος κάτι που σκεφτόμουν εξαρχής αλλά δεν ειδα να το ζητάει κανείς οπότε είπα να πάω με 5 και βλέπουμε...
Προσωπικό μου λάθος ήταν που στην προσπάθεια μου να μην μαγειρέψω τίποτα, άφησα την κλήρωση όπως είναι αντί να κάνω κάποιες ανακατατάξεις (βασικά να βγάλω τον Hanzo από επιθεωρητή

). Από κει και πέρα δέχθηκα ένα αδικαιολόγητο rage από τον matassos εντός παιχνιδιού και με πιάσαν λίγο τα διαόλια μου αλλά περασμένα ξεχασμένα

Απλά να πω ότι δεν είναι δυνατόν να μη συμμετέχει κανείς από το προηγούμενο παιχνίδι στους δολοφόνους/επιθεωρητές αλλιώς δεν θα είχε νόημα για το επόμενο αφού όλοι θα ήξεραν τί ήταν οι περσινοί.
Από κει και πέρα να πω για τον shinigami94 ότι ήταν ο καλύτερος επιθεωρητής που έχω δει ποτέ μου, καθώς σεβάστηκε το παιχνίδι και τους συμπαίκτες του και δεν πήγε να τους χειραγωγήσει αλλά διακριτικά δημιούργησε ένα ρεύμα και έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Να βοηθήσει τους συμπαίκτες του, χωρίς να τους στερήσει τη χαρά να ανακαλύψουν κάποια πράγματα μόνοι τους.
Τώρα ο azathoth για μένα ήταν απαράδεκτος. Συμπεριφορές τύπου "δεν ξέρετε τί σας γίνεται, μόνο εγώ κατέχω τη μία και μοναδική αλήθεια" αφενός δεν εμπίπτουν στα πλαίσια του rp καθώς ο QB είναι πολύ πιο διακριτικός πλασιέ αφετέρου γιατί δείχνει να υποτιμά τους συμπαίκτες του και νομίζω όλοι του εδειξαν τη δυσαρέσκεια τους χάνοντας ένα γύρο για να τον βγάλουν από το παιχνίδι.
Κάποιοι με δυσκόλεψαν,κάποιοι με ευκόλυναν, εγώ πέρασα καλά και σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια :3333333