Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#586 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 March 2011 - 05:06

^ Καλά μην το λες ότι δεν θα το πουν και άλλοι. Και από μένα ένα μεγάλο μείον στον Azathoth γιατί είναι η δεύτερη φορά που δημιουργεί ένταση στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Σοβαρά μιλώντας δεν υπήρχε περίπτωση να ψηφίσω τον οποιοδήποτε αν μου είχε προταθεί με τέτοιο τρόπο. Που πραγματικά θέλω να μάθω πώς από τη στιγμή που δεν ήσουν επιθεωρητής ήσουν τόσο σίγουρος ότι η Anelis ήταν δολοφόνος και ο Roy αθώος. Τόσο σίγουρος ώστε να πεις ότι εισαι επιθεωρητής προκειμένου να μανιπιουλάρεις τους συμπαίκτες σου και να την ψηφίσουν.

Εχε κατά νου στο μέλλον ότι πρόκειται απλά για ένα παιχνίδι. Δεν αξίζει να χαλάμε τις καρδιές μας γι αυτό.

Και για να πώ και εγώ κάποια θετικά
> Η Anelis έδωσε τα ρέστα της ως Kenji Meshiya. Υπήρχαν post που με έκαναν να κλαίω από τα γέλια.
> Kudos στην Ζura γιατί πραγματικά έπαιξε απίστευτα.
> Lol Moka xD
> Matassos as the most adorable Pikachu ever. Η μισή χαρά του παιχνιδιού είναι να τον πειράζεις όταν κάνει λάθος για κάτι που μανιασμένα επιμένει ότι είναι σωστό.:hehe: Αυτό το "εεε τελικά έκανα ένα λαθάκι" got to me every single time.
> Επίσης θα ήθελα 6 νούμερα από τους δολοφόνους για το Τζόκερ γιατί αυτό το 2/3 επιθεωρητές μέσα σε 2 γύρους ήταν εμπνευσμένο.

θέλατε να παίξετε με μασκότ και δε σας βγήκε

wat? XD Tell me it's not because I was kicking Chuck around all the time. (sorry nozomu btw nothing personal you know how stocking and chuck are like)

#587 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 04 March 2011 - 07:28

That's good to know. Δε μου φάνηκε μόνο εμένα κάπως το όλο θέμα.

> Επίσης θα ήθελα 6 νούμερα από τους δολοφόνους για το Τζόκερ γιατί αυτό το 2/3 επιθεωρητές μέσα σε 2 γύρους ήταν εμπνευσμένο.

Να τα διασταυρώσεις και με τη Zura που πέτυχε 4/5 για πιο σίγουρα αποτελέσματα.

wat? XD Tell me it's not because I was kicking Chuck around all the time. (sorry nozomu btw nothing personal you know how stocking and chuck are like)

Πιστεψέ με δεν μιλούσα καθόλου για το συγκεκριμένο :hahaha:

ySss0UF.jpg

#588 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 04 March 2011 - 08:14

Να τα διασταυρώσεις και με τη Zura που πέτυχε 4/5 για πιο σίγουρα αποτελέσματα.

ΑΥΤΟ βασικά... Zura έλα να παίξουμε το λόττο, τζόκερ, οτιδήποτε!!!

^ Καλά μην το λες ότι δεν θα το πουν και άλλοι. Και από μένα ένα μεγάλο μείον στον Azathoth γιατί είναι η δεύτερη φορά που δημιουργεί ένταση στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Σοβαρά μιλώντας δεν υπήρχε περίπτωση να ψηφίσω τον οποιοδήποτε αν μου είχε προταθεί με τέτοιο τρόπο. Που πραγματικά θέλω να μάθω πώς από τη στιγμή που δεν ήσουν επιθεωρητής ήσουν τόσο σίγουρος ότι η Anelis ήταν δολοφόνος και ο Roy αθώος. Τόσο σίγουρος ώστε να πεις ότι εισαι επιθεωρητής προκειμένου να μανιπιουλάρεις τους συμπαίκτες σου και να την ψηφίσουν.

Εχε κατά νου στο μέλλον ότι πρόκειται απλά για ένα παιχνίδι. Δεν αξίζει να χαλάμε τις καρδιές μας γι αυτό.

Και για να πώ και εγώ κάποια θετικά
> Matassos as the most adorable Pikachu ever. Η μισή χαρά του παιχνιδιού είναι να τον πειράζεις όταν κάνει λάθος για κάτι που μανιασμένα επιμένει ότι είναι σωστό.:hehe: Αυτό το "εεε τελικά έκανα ένα λαθάκι" got to me every single time.

Συμφωνώ 100% με τα παραπάνω.

Να πω την αμαρτία μου τον λυπήθηκα τον Ματασό, δεν ήξερα αν πρέπει να γελάσω ή να του κάνω *πατ πατ*... :hihi2:

Και τρελά kudos στη Mono, και μόνο που έκανε αυτά τα ατελείωτα πινακάνια, φρόντιζε να είναι κιουρία στην ώρα της και κατέληξε να φάει και γκρίνια χωρίς να εκνευριστεί. Πραγματικά αυτό είναι κατόρθωμα!!!

Edited by Anelis, 04 March 2011 - 08:24.

Posted Image

#589 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 04 March 2011 - 08:34

Posted Image

Να πω την αμαρτία μου τον λυπήθηκα τον Ματασό, δεν ήξερα αν πρέπει να γελάσω ή να του κάνω *πατ πατ*... :hihi2:

Posted Image

joking ofc :P
και οι 2 οφειλετε να παραδεχτητε οτι εγω καταλαβα τον σινιγκαμι στο τελος ενω κανεις δεν του εδινε σημασια :borednn9::borednn9: /ψωνιο mode off
και btw ναι μπορει να ηταν σπασαρχιδικη ολη η ιστορια στην αρχη αλλα χαρη σε αυτη καταναλωθηκαν τοσα ποπ κορν στο παιχνιδι :hahaha: κεννυ πιστευω εβαλες ανετα 2 κιλα με τα νατσος σου :hahaha:

#590 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 04 March 2011 - 08:46

Χαχαχαχα
Βρε τον Shinigami τον είχαμε καταλάβει από την πρώτη φορά που ψήφισε την Kai 3-4εις γύρους πιο πριν.....
:hahaha::hahaha::hahaha:

The game wouldn't be the same without you όμως...
:kakaka:

Posted Image

#591 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 04 March 2011 - 10:35

Και τώρα που κοιμήθηκα καλά, βεβαιώθηκα ότι δεν θα χρειαστεί να ξανακάνω ούτε άλλο ένα πινακάκι ~EVAAAAAH~ και έχω πάρει το πρωινό μου ας γράψω και εγώ εντυπώσεις.

Ας ξεκινήσω με τα θετικά. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που έπαιξαν το παιχνίδι και όχι με τα νεύρα μας. Που συνδύασαν το rp με το παιχνίδι και έβγαλαν απίστευτο γέλιο...Τα ερωτικά καυγαδάκια του καθηγητή με τον Franky, τον μαζόχα που είχε πάρει η Zura που ήθελε spanking όλη την ώρα, τη Stocking που τάραξε στο ξύλο τον Chuck αλλά η τούρτα, τούρτα κάθε μέρα, τον Akagi και τη μυτόγκα του, το γένι του Sima Yi και πολλά πολλά άλλα...

Σε γενικές γραμμές δεν με πείραζε να κάνω τα πινακάκια και όλα αυτά που έπρεπε να κάνω όταν σας έβλεπα να διασκεδάζετε ~μανούλα mode on~

Πιστεύω ότι εκ των υστέρων αποδείχθηκε ότι με τόσο κόσμο έπρεπε να έιχε μπει τουλάχιστον άλλος ένας δολοφόνος κάτι που σκεφτόμουν εξαρχής αλλά δεν ειδα να το ζητάει κανείς οπότε είπα να πάω με 5 και βλέπουμε...

Προσωπικό μου λάθος ήταν που στην προσπάθεια μου να μην μαγειρέψω τίποτα, άφησα την κλήρωση όπως είναι αντί να κάνω κάποιες ανακατατάξεις (βασικά να βγάλω τον Hanzo από επιθεωρητή :P ). Από κει και πέρα δέχθηκα ένα αδικαιολόγητο rage από τον matassos εντός παιχνιδιού και με πιάσαν λίγο τα διαόλια μου αλλά περασμένα ξεχασμένα :P Απλά να πω ότι δεν είναι δυνατόν να μη συμμετέχει κανείς από το προηγούμενο παιχνίδι στους δολοφόνους/επιθεωρητές αλλιώς δεν θα είχε νόημα για το επόμενο αφού όλοι θα ήξεραν τί ήταν οι περσινοί.

Από κει και πέρα να πω για τον shinigami94 ότι ήταν ο καλύτερος επιθεωρητής που έχω δει ποτέ μου, καθώς σεβάστηκε το παιχνίδι και τους συμπαίκτες του και δεν πήγε να τους χειραγωγήσει αλλά διακριτικά δημιούργησε ένα ρεύμα και έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Να βοηθήσει τους συμπαίκτες του, χωρίς να τους στερήσει τη χαρά να ανακαλύψουν κάποια πράγματα μόνοι τους.

Τώρα ο azathoth για μένα ήταν απαράδεκτος. Συμπεριφορές τύπου "δεν ξέρετε τί σας γίνεται, μόνο εγώ κατέχω τη μία και μοναδική αλήθεια" αφενός δεν εμπίπτουν στα πλαίσια του rp καθώς ο QB είναι πολύ πιο διακριτικός πλασιέ αφετέρου γιατί δείχνει να υποτιμά τους συμπαίκτες του και νομίζω όλοι του εδειξαν τη δυσαρέσκεια τους χάνοντας ένα γύρο για να τον βγάλουν από το παιχνίδι.

Κάποιοι με δυσκόλεψαν,κάποιοι με ευκόλυναν, εγώ πέρασα καλά και σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια :3333333

xbJ3b2w.jpeg

#592 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 04 March 2011 - 10:38

Σνιφ....αφήστε την μυτούλα μου ήσυχη....

μπουγατσομάχαιρο την ανεβάζετε, τυρόπιτα την κατεβάζετε.....μουααααααααααααααααα!!!!

Ξέρετε τι λένε για αυτούς που έχουν μεγάλη μύτη όμως εεεεε...????

Spoiler:

Εξάλλου έχω την ίδια χαριτωμένη μυτούλα με την Lois.

Posted Image

Posted Image

Tiger-stock-blog-header.jpg

#593 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 04 March 2011 - 10:57

btw τι περίμετρο έχει η μύτη σου? Για να μην μιλήσουμε για την υποτείνουσα...

Anyway παιδιά εμένα ήταν το πρώτο μου παιχνίδι και μπορώ αν πω οτι μου άρεσε αν και το να είσαι πολίτης δεν είναι και πολύ συναρπαστικό.... , κάνουμε ένα αποκριάτικο meeting στην anime//gr town?? :P

Shinigami πάντως μια χαρά είσουν :P από πρώτος μου ύποπτος μου βγήκες επιθεωρητής!

Και όσο περι αυτοκτονίας εγώ ήθελα να ψηφίσω αλλά είχα κάτι δουλιές και δεν πρόλαβα :/

Edited by BoredForLife, 04 March 2011 - 11:03.

v4kFmx.png

#594 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 04 March 2011 - 11:37

Ω, η μύτη του είναι αξιαγάπητη, μην τον πειράζετε! Βέβαια είναι τόσο αξιαγάπητη που θα μπορούσε άνετα κάποιος να τη μεγαλώσει και για κατοικίδιο-έχω δει τσιουάουα μικρότερα απ'αυτήν.

Τώρα να πω κι εγώ με τη σειρά μου, εφόσον έχουν λεχθεί πόλλα μέχρι τώρα, να σημειώσω πως κι εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το παιχνίδι αυτό που επίσης το έπαιζα πρώτη φορά. Είναι κρίμα που γίνεται μόνο μια φορά τον χρόνο αλλά πέρασα πολύ ωραία όσο ζούσα -κι ας έπρηξα μερικούς-.

Btw, pipachu will live for ever on...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#595 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 04 March 2011 - 12:10

Ήρθα και εγώ!
Πολύ ωραίο και αυτό το παιχνίδι!
Μου άρεσε πολύ το παίξιμο της Zura που δεν της ξέφευγε τίποτα και απολάμβανα να διαβάζω τα posts της Anelis (όλοι φοβόντουσαν τι έρχεται μετά τον θάνατο xD) και της Kai (το Star Wars reference ήταν το αποκορύφωμα xD).
Φυσικά,υπήρχαν και άλλοι που έπαιξαν πολύ ωραία.

Μπράβο και στη mono που ήταν εξαιρετική ως αφηγήτρια!Πραγματικά,θαύμασα την υπομονή της.

Φήμες λένε ότι ο Zagi πριν ξεψυχήσει ομολόγησε ότι ήταν το καλύτερο... που είχε ποτέ του...Αναρωτιέμαι τί να εννοούσε XD

:hihi2:

Βρε τον Shinigami τον είχαμε καταλάβει από την πρώτη φορά που ψήφισε την Kai 3-4εις γύρους πιο πριν.....

Ήμουν σίγουρος xD
Απο ένα σημείο και μετά ήμουν σίγουρος πως δεν θα με τρώγατε μέχρι να φύγει η Kai.

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και μπράβο σε όλους σας για το πολύ ωραίο παιχνίδι που κάνατε .^^

Edited by shinigami94, 04 March 2011 - 12:24.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#596 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 04 March 2011 - 12:30

Θα μπορούσα να πω τι εννοούσε αλλά δεν αξίζει το ban.
Άλλωστε ο zagi δεν φημίζεται ιδιαίτερα για τις ερωτικές του σχέσεις οπότε είναι πολύ πιθανό ο πολύπειρος καθηγητής να του προσέφερε μια αξέχαστη απόλαυση. Βλέπετε, οι γυναίκες στη Χίμαιρα είναι του αντικαπνιστικού αγώνα. Βέβαια, οι φήμες είναι κακεντρεχείς. Ο zagi δε θα το παραδεχόταν ποτέ σε άλλους ότι πέρασε καλά. Το πολύ πολύ να χαμογελούσε ικανοποιημένος.

Γενικά θεωρώ μια μικρή αστοχία το να κάνεις role-playing με τον χαρακτήρα των άλλων χωρίς να τους ρωτήσεις και ανάποδα από αυτό που έχουν δείξει μέσα στο παιχνίδι, όπως το ότι έβγαλε γιουσουφάκι του διεστραμμένου καθηγητή τον grimmer...

Πάντως η anelis κυριάρχησε με διαφορά στον τομέα του role playing, αυτό μπορούμε όλοι να το αναγνωρίσουμε.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#597 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 04 March 2011 - 12:40

Εγώ πάλι απορώ, πώς δεν στάθηκε κανένας στο "Nougami Neuro (Kai) δεν σε θεωρώ απλά ύποπτο αλλά δολοφόνο" να το πάρει ως hint και να δοκιμάσει να δει αν ο shinigami ήταν ο επιθεωρητής από την αρχή. Και το είχε πει, 4-5 γύρους πριν τελειώσει το παιχνίδι. Δεν ξέρω αν ήταν απλά πολύ πιο εύκολο να το πιάσουν οι δολοφόνοι.

Θα διαφωνήσω πάντως πως το να είσαι δολοφόνος η επιθεωρητής είναι πολύ πιο συναρπαστικό.

Σαν δολοφόνος κατ' αρχήν πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου και να ψάχνεις τον επιθεωρητή. Καλά α' αυτό το παιχνίδι έφυγαν 2 νωρίς-νωρίς αλλά φανταστήτε να μην είχαν φύγει. Αλλά διασκεδάζεις να βλέπεις τους άλλους να τρώγονται μεταξύ τους.

Σαν επιθεωρητής να μεν μπορείς να μάθεις ποιος είναι τι και να παίζεις αναλόγως, αλλά έχεις ολόκληρο κοπάδι να οδηγήσεις.

Ενώ σαν αθώος, ναι μεν φοβάσαι συνεχώς μη σε περάσουν για επιθεωρητή ή δολοφόνο, αλλά μπορείς να παίξει πολύ πιο ελεύθερα, να κάνεις υποθέσεις και να το διασκεδάσεις, αρκεί να μην κάθεσαι στην άκρη μήπως και τη γλιτώσεις. Οπότε ο κάθε ρόλος μπορεί να γίνει εξίσου συναρπαστικός.

Thanks κι εγώ, γιατί παίξανε πολλοί πολύ καλά, απλά ανέφερα το πρώτα που μου ήρθαν στο μυαλό.

Ισχύει ότι γίνεται 1 φορά τον χρόνο;

ySss0UF.jpg

#598 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 04 March 2011 - 12:58

Θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα summer special :D Το πολύ πολύ να έχει μικρότερη συμμετοχή. Μπορεί να είναι και καλύτερα.
Υποχρεωτικά ο χαρακτήρας να φορά μαγιό (η τρίχα κάθε χρώματος και είδους είναι προαιρετική),
να διεξάγεται στην παραλία σε ένα ερημικό νησί
με Bungalow με χρώματα αντί για τα αδιάφορα νούμερα (ροζ / μαύρο / κόκκινο κτλ).
Το role playing θα είναι το λιγότερο θεϊκό.
Εναλλακτικά, αντί για ερημικό νησί μπορούμε να πάμε κρουαζιέρα με το "The Death Boat".

Edited by Babba, 04 March 2011 - 13:17.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#599 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 04 March 2011 - 13:17

Γενικά θεωρώ μια μικρή αστοχία το να κάνεις role-playing με τον χαρακτήρα των άλλων χωρίς να τους ρωτήσεις και ανάποδα από αυτό που έχουν δείξει μέσα στο παιχνίδι, όπως το ότι έβγαλε γιουσουφάκι του διεστραμμένου καθηγητή τον grimmer...

Δεν θα το έλεγα αστοχία, μάλλον χιούμορ αλλά εντάξει περί ορέξεως κολοκυθόπιτα :P

xbJ3b2w.jpeg

#600 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 04 March 2011 - 13:20

Από πλευράς μου ως θεατής, να προσθέσω στα highlights του παιχνιδιού το κρίσιμο παίξιμο του Babba, ο οποίος αν και μη επιθεωρητής, ανέλαβε τον καθοδηγητή του κοπαδιού, με τίμημα τη ζωή του.

Το ότι το παιχνίδι γίνεται μία φορά το χρόνο, απλά τυχαίνει. Αν μαζευτούμε πολλοί κάποια στιγμή μπορούμε να κανονίσουμε και δεύτερο (ή και τρίτο, κλπ) παιχνίδι. Απλά καλό είναι να υπάρχουν κάποια διαστήματα ανάμεσα στο παιχνίδι, ώστε να μην "κουράζεται".

E5VV38U.jpg