Ναι, μπορείς.
Στα Παλέρμο μπορείς να κάνεις double posts χωρίς πρόβλημα.
Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2018 - 10:05
Ναι, μπορείς.
Στα Παλέρμο μπορείς να κάνεις double posts χωρίς πρόβλημα.
Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2018 - 10:15
Βέβαια ίσως θα είναι καλύτερα να επαναφέρουμε την Kai όπως μας τάξατε πριν να έχω και έναν άνθρωπο να μιλάμε. Πώς να αντέξω τέτοια μοναξιά...
Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2018 - 18:02
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2018 - 18:11
Είναι που σας αφήσαμε σε αγωνία.
Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2018 - 00:05
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Angel.tze: 06 Απρίλιος 2018 - 00:06
that's a dude!
Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2018 - 03:51
Και τέλος. Να σας ευχαριστήσω και πάλι για τον χρόνο σας. Ελπίζω να περάσατε καλά. Θα επανέλθω αύριο αναλυτικά.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2018 - 08:43
Guns ευχαριστούμε πολύ για τον κόπο σου!
Ακόμα δεν έχω καταλάβει στον γύρο που με ψηφίσατε ρεμάλια (btw όλοι μπαν) πώς πότε γιατί αφού ήταν τόσο προφανές ότι τα χαν τακιμιάσει ο angel.tze με τον babba! Μόνο ο GP το μυρίστηκε! Καημένη Υοκο~ Θέλω να πιστεύω ότι έχει γίνει αστερόσκονη στο σύμπαν by now~ Μου άρεσε πολύ ολων το rp, έχετε φοβερή φαντασία. Μπράβο στη Zura που θυσιάστηκε μεν αλλά πέτυχε το δολοφόνο πρώτα
Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2018 - 09:20
that's a dude!
Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2018 - 09:28
αφού ήταν τόσο προφανές ότι τα χαν τακιμιάσει ο angel.tze με τον babba
Καταρχήν, μπράβο στην aeron που στο πρώτο της παιχνίδι έκανε τρία ωραιότατα post και βρήκε και τους δολοφόνους με τη μία αλλά δεν έζησε για να τους σκοτώσει. Ελπίζω να συνεχίσει να παίζει όταν παίζουμε. Οι δολοφόνοι τη βγάλαμε ουσιαστικά, δεν έκανε κάτι λάθος.
Συγγνώμη στην Kai που είχε τόση όρεξη να παίξει, γαμάτο χαρακτήρα για επικό RP και με τσάκωσε με τη μία, αλλά δεν έζησε για να με σκοτώσει.
Γενικά το εντυπωσιακό στο game είναι ότι όλοι έβρισκαν τους δολοφόνους και μετά πέθαιναν. Και η zura, η mono, ο osama, ακόμα κι ο kamui πέθαναν με όνομα δολοφόνου σαν τελευταία λέξη, πολλοί έχοντας υποδείξει και τους 2. Ήταν προφανές λίγο πριν το μοιραίο. Δείξαμε τρομακτικό θράσος να σκοτώνουμε ξανά και ξανά αυτούς που μας κατηγόρησαν. Η δικιά μου τελευταία λέξη ήταν αμπεμπαμπλόμ. Ήμουν βέβαιος για το ότι ο kamui ήταν ο παλιάτσος. Το φινάλε ήταν τρομερή έκπληξη και δεν το περίμενα. Το game, επειδή σκοτώναμε τους ομιλητικούς, δεν ήταν τόσο φοβερό όσο το χριστουγεννιάτικο. Μας έλειψαν και μερικές μορφές. Ήταν απείρως πιο δύσκολο για τους δολοφόνους, με έναν λιγότερο στον ίδιο αριθμό αθώων και με τον παλιάτσο nerfed. Η αλλαγή στον ρόλο του γελωτοποιού (δεν αυτοψηφιζόμαστε) είναι καλή και σωστή και δουλεύει καλά. Ο Angel κατάφερε πάλι να τραβήξει τα άπειρα βλέμματα από τον πρώτο γύρο, σχεδόν να μας σκοτώσει και τους δύο και στο τέλος να πάρει perfect game. Είναι ο αήττητος δολοφόνος παίδες, μην τα βάζετε μαζί του.
Εύγε στον guns για το ωραίο story. Έκανε καλύτερο RP στον χαρακτήρα μου από μένα. Λυπάμαι μόνο που στις οθόνες του καζίνο στο φινάλε δεν έπαιζε το "οικολογικό παιχνίδι αναγραμματισμού" (ξέρει εκείνος). Θα ήταν ωραίο βασανιστήριο pokupo και Cpt για τον τζογαδόρο. Σκέψου την πιθανότητα για ένα encore
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2018 - 09:30
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 06 Απρίλιος 2018 - 09:38
Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2018 - 11:12
Ένα σεντόνι για το καλό.
Για την ιστορία πρώτα. Η ιδέα ήταν να γράψω μια αφήγηση στα πλαίσια ενός visual novel, δηλαδή το αποτέλεσμα της ιστορίας του τζογαδόρου καθοριζόταν από δύο δρόμους. Στον δρόμο των αθώων, όπου νικητές θα ήταν οι αθώοι, το σκάκι θα έβγαινε ισοπαλία και στο τέλος θα έκανε το λάθος στην επιλογή του ρόλου, οπότε θα πέθαινε με μια σφαίρα στο κεφάλι του. Στον δρόμο των δολοφόνων, όπως και έγινε, έχανε στην αφήγηση αλλά θα νικούσε την παρτίδα και μαζί το δικαίωμα στην ζωή. Ο χαρακτήρας του μπάρμαν ήταν πρακτικά η ''προσωποποίηση του καζίνο ή/και της μαφίας'', οπότε μπορούσα να του δώσω τερατώδες χαρακτηρισμό. Δεν ήταν λιγότερο τέρας από τους Kagura και Captain.
Στο παιχνίδι τώρα, δύο σχόλια. Το παιχνίδι χάθηκε στον δεύτερο γύρο φοβάμαι. Η aeron έδειξε τον δρόμο και δεν γινόταν να γλιτώσει, η mono και ο osama έκαναν snipe πριν πεθάνουν, οπότε έδωσαν κάποια βοήθεια, μόνο στον δεύτερο γύρο δεν κερδίσατε τίποτα. Ένας συνδιασμός κακιάς τακτικής και μικρής συμμετοχής τον έκαναν τον πλέον επιζήμιο.
Μαγικό παιχνίδι από τον Babba. Νίκησε έτσι όπως θα ήθελα να νικάω εγώ συνέχεια. Είχε θράσος και επιχειρηματολογία να πουλάει φούμαρα για ελπίδα. Τα σέβη μου. Μεστός και ο angel, όμως μετά τον πρώτο γύρο κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτόν, οπότε δεν πιέστηκε. Να γίνει αναφορά στην απίστευτη του κίνηση να βγει αδιάντροπα στον πρώτο γύρο και να υπερασπιστεί τον δολοφόνο σύμμαχο του. Αν εκεί αποτύγχανε το γαμπί, θα έγραφα 5 κεφάλαια αντί για 9.
Επειδή μπορεί να πέρασε στο ντούκου από τους παίκτες, αλλά εγώ που ήξερα που έπρεπε να δω το πρόσεξα. Η super sayan girl έκανε τρομερό παιχνίδι για δήθεν δολοφόνος. Πολύ ταλαντούχα. Επίσης τα μπράβο μου που στον τελευταίο γύρο αντί να αποκαλυφθεί και να πάμε στο κέρμα, επέλεξε τον δρόμο του rp, ώστε να πάμε στην ρουλέτα του τελευταίου γύρου.
Και εδώ να πω πως είναι ΠΟΛΥ κρίμα που εντέλει δεν πήγαμε εκεί, με αθώο, δολοφόνο και παλιάτσο. Είχα σκεφτεί μερικά πολύ δημιουργικά πράγματα αν φτάναμε. Αλλά δεν πειράζει, η ιδέα παραμένει.
Από τους υπόλοιπους, η καλύτερη αθώος ήταν η Zura, και μετά ο Osama. Η κακιασμένη Kai γέρασε νωρίς.
Να ζητήσω συγγνώμη που δεν αφιέρωσα τον ίδιο αριθμό γραμμών σε όλους τους χαρακτήρες. Τον μεγαλύτερο όγκο τον κατέλαβαν οι Kagura, Captain Planet και Sharyu, και επειδή έζησαν παραπάνω, αλλά κυρίως μου άρεσε η δυναμική και αντίθεση των δύο γυναικών και ο χαρακτήρας του μπλε άντρα έχει δημιουργηθεί για ένα τέτοιο παιχνίδι.
Εγώ το διασκέδασα. Ήταν και καλό διάλειμμα από την σχολή και την πιο σοβαρή συγγραφή. Νομίζω το αγαπημένο μου κεφάλαιο ήταν όντως αυτό της Yoko. Οι εκτελέσεις των aeron και ody θα μου μείνουν επίσης για καίρο πως της έγραψα. Θα σας δω in-game συντόμως!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από TheGunsmasha: 06 Απρίλιος 2018 - 11:13
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2018 - 11:19
Να γίνει αναφορά στην απίστευτη του κίνηση να βγει αδιάντροπα στον πρώτο γύρο και να υπερασπιστεί τον δολοφόνο σύμμαχο του.
that's a dude!
Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2018 - 11:25
Ποτε συνέβη αυτο? XDD
Έμμεσα. Στόχευσες την aeron με κύριο σκοπό να στρέψεις τα βλέμματα μακριά από τον babba. Επειδή ήξερα τους ρόλους στο μυαλό μου βαπτίστηκε ''βοήθεια'' και όχι επίθεση απευθείας.
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2018 - 11:41
that's a dude!
Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2018 - 12:15
Βασικά, δεν είχαμε συνεννοηθεί καθόλου στον πρώτο γύρο.
Στο μυαλό μου είχα να παίξω σαν αθώος και να μην προσπαθήσω να στήσω οτιδήποτε.
Να μιλάμε μόνο για τα βραδινά και τη μέρα να κάνει ο καθένας ότι θέλει. Χαζομάρα, ε;
Κλασικά τράβηξα πάνω μου ένα σωρό ψήφους, αλλά αυτά είναι συνηθισμένα πράγματα, δεν ήταν πραγματικοί ψήφοι και δεν τους υπολόγιζα καν.
Ο osama το έκανε για να κόψει αντιδράσεις, η Kai παραδοσιακά με ψηφίζει στην αρχή για να πιάσουμε κουβέντα.
Η ψήφος του angel πάνω μου ήταν απρόσμενη, όπως και η μετέπειτα αλλαγή του στην aeron.
Προς το τέλος του δεύτερου γύρου αρχίσαμε να συνεννοούμαστε, αφού ο osama τον βάπτισε γελωτοποιό.
Το ότι η SSG ήταν ο γελωτοποιός δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό. Στην αρχή πίστευα στον ody, έπειτα στον kamui. Η mono πάλι πριν πεθάνει βρήκε και τον γελωτοποιό και τους δολοφόνους. Respect.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Babba: 06 Απρίλιος 2018 - 12:17
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.