Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#5746 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2018 - 17:01

Προσφέρομαι να γράψω για εσάς μιας και είναι η μόνη μέρα που έχω χρόνο. Χρεώνω μόνο 0.01 λεπτά τον χαρακτήρα.

Πληρωμένες δέχομαι με αντικαταβολή ή μέσω paypal.

Tα σεντόνια του Osama πόσο πηγαίνουν δηλαδή;

#5747 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.724 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2018 - 17:04

Αν θέλετε ποστ σαν του Οσάμα η μέση τιμή με βάση του χαρακτήρες υπολογίζεται στα 40-55 ευρώ με έκπτωση για τους καλούς πελάτες. Προσφέρεται έκπτωση σε πακέτα 3 post πριν λήξει η μέρα.

ySss0UF.jpg

#5748 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2018 - 17:05

Franka

Franka.01.JPG

Η Φράνκα ξανακάθισε στο τραπεζάκι στο οποίο καθόταν πριν, σήκωσε το φλιτζάνι της και ήπιε δυο καλές γουλιές χλυαρού καφέ πριν αρχίσει να μιλάει.

Δείχνει ένα ανοιγμένο και άδειο ντουλάπι Πρωτων Βοηθειών κρεμασμένο από τον τοίχο της αίθουσας στην οποία βρίσκονται.

Δες, μικρή μου Sharyu. Χωρίς να το καταλάβει κανείς, κάποιος έκλεψε τα περιεχόμενα του κουτιού κάποια στιγμή αφότου ήρθαμε. Αυτό σημαίνει ότι αυτός ο κάποιος, κάθε φορά που δεν προσέχουμε, προσπαθεί να σώσει αυτόν που πεθαίνει αν τον θεωρεί αθώο.

Έπειτα έχουμε και εκείνο:

Δείχνει στον άλλο τοίχο της αίθουσας ένας ανοιχτό και άδειο πολύχρωμο ντουλάπι στο οποίο μέσα, πάνω σε βελούδινο μωβ τοίχωμα, διαγράφονται τα περιγράμματα ενός σκήπτρου και ενός καπέλου με κουδούνια.

Επίσης, όσο ήμασταν απασχολημένοι με το πόκερ, κάποιος πήγε και διέρρηξε το κουτί Πρώτων Γελωτοποιών. Αυτό σημαίνει ότι κάποιον αναμεσά μας τον νοιάζει περισσότερο να τον σκοτώσουμε δια ψηφοφορίας παρά να λύσει το μυστήριο.

Τέλος, η θέρμη με την οποία έχω μπει σε αυτό το απαράδεκτο "παιχνίδι" είναι απλώς ο τρόπος με τον οποίο εκφράζω την επιθυμία μου να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτό το καραγκιοζιλίκι μπας και προλάβω να χαρώ λίγο τις ομορφιές των Επτανήσων πριν γυρίσω στο Άμστερνταμ. Οι Ελληνικές Αρχές είναι στο τσεπάκι των απαγωγέων μας, οπότε πέφτει σε όλους μας το βάρος της λύσης αυτού του μυστηρίου.

Η Φράνκα έριξε μια ματιά στην αίθουσα. Όλοι κοιτούσαν τους υπόλοιπους καχύποπτα αλλά κανείς δεν έμπαινε στον κόπο να μιλήσει.

Αναστέναξε και κούνησε το κεφάλι της παραιτημένη.

Δεν της άρεσε να εξηγεί με τόση λεπτομέρεια το σκεπτικό της σε άλλους· ως άνθρωπος της δράσης σιχαινόταν να βγάζει λόγους. Κάτι όμως έπρεπε να γίνει και δεν έβρισκε άλλη λύση.

H αλήθεια είναι ότι πριν ο Κάπταιν εξαϋλώσει τον Isaac, διαβάζοντας τα πρακτικά των διαλόγων μας, νόμιζα ότι το ρομπότ ήταν ο γελωτοποιός. Δεν μου άρεσε καθόλου η τελευταία φορά που πήρε τον λόγο, κυρίως γιατί έβαλε εμένα και τον Louvre (OdyMonaxos) στο ίδιο τσουβάλι χωρίς ιδιαίτερη εξήγηση, ενώ θεώρησε την Sharyu και τον Kasuga αθώους για πολύ αδύναμους λόγους.

Χωρίς πολλά λόγια για όποιον δεν θέλει να διαβάσει το γιατί, πιστεύω ότι ο Κάπταιν Πλάνετ (Babba) και ο Rubel είναι οι δύο δολοφόνοι, ενώ η Popukomini (Angel.Tze) ή όπως την λένε (ο ξανθός εκ των δύο αντίχειρων με περούκα, τέλοσπάντων), είναι ο γελωτοποιός.

Αφήστε με να εξηγήσω.

Ξαναδιαβάζοντας τα πρακτικά, μου κάνουν εντύπωση αρκετά πράγματα που δεν είχα προσέξει μέχρι στιγμής:

Πρώτον, ο Κάπταιν και ο Louvre, περιέργως, δεν ασχολήθηκαν σχεδόν καθόλου ο ένας με τον άλλο, ενώ ασχολήθηκαν αρκετά με άλλα ενεργά άτομα κατά την διάρκεια της πρώτης φάσης. Αυτό θα μπορούσε να είναι ενδεικτικό δολοφόνων που δεν θέλουν να μπλέξουν ο ένας με τον άλλο φοβούμενοι ότι θα καρφωθούν κάπως. Από μόνο του αυτό όμως είναι ένα αδύναμο επιχείρημα.

Μέτα όμως, έχουμε την περίεργη πρόταση/απειλή που μου έκανε ο Rubel, να γυρίσει δηλαδή την ψήφο του στον Κάπταιν:

Όταν μελετάς κάτι, είτε πρόκειται για κάτι απλό όπως τα λεγόμενα κάποιου, είτε πρόκειται για κάτι περίπλοκο όσο ένα έγκλημα, η πρώτη ερώτηση που πρέπει να απαντήσεις δεν είναι το πότε, ή το πώς ή κάτι άλλο παρόμοια περίπλοκο αλλά κάτι τοσο απλό όσο το γιατίΓιατί ο φίλτατος υποψήφιος δολοφόνος Louvre είπε αυτό που είπε;

Στην αρχή νόμιζα ότι εδώ προσπαθούσε απλώς να φανεί, ας μου επιτραπεί η έκφραση, edgy, σαν να έλεγε "αν το θελήσω, μπορώ να σκοτώσω αυτόν που θεωρείς αθώο πέρα από κάθε αμφιβολία οπότε μην μπλέκεις μαζί μου". Το λάθος με αυτή την απάντηση στο γιατί ήταν το γεγονός ότι ήταν ιδιαίτερα εγωκεντρική. Δεν είμαι πιο σημαντική από τους υπόλοιπους καλεσμένους/υποψήφια θύματα εδώ πέρα και ας προσπαθώ λίγο περισσότερο, άρα η πρόταση του Rubel έπρεπε να έχει κάποιον λόγο ύπαρξης πέρα από το να με προκαλέσει. Η απάντηση βρισκεται στην ροή των ψήφων. Οταν το πρότεινε αυτό, η Sora είχε τέσσερις ψήφους, ενώ ο Κάπταιν δύο. Εάν γύρναγε την ψήφο του, τότε οι ψήφοι θα γίνονταν 3-3 στα ρεύματα που σημαίνει ότι ο Κάπταιν είχε αρκετές περιπτώσεις να ψηφιστεί προς αποχώρηση. Αυτό θα φαινόταν πολύ άσχημο για τον Louvre, σε περίπτωση που ο Κάπταιν έβγαινε αθώοςΤι θα γινόταν όμως αν ο Κάπταιν δεν έβγαινε αθώος; Πολύ απλά, o Rubel στο υπόλοιπο αυτής της σαχλής διαδικασίας, θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι ήταν ο, με διαφορά, πιο βασικός παράγοντας στον θάνατο ενός δολοφόνου ενώ κανείς δεν τον είχε αναγκάσει ουσιαστικά να το κάνει και να κρυφτεί με άνεση πίσω από αυτό, ενώ οι υπόλοιποι κυνηγάμε φαντάσματα.

Εάν από την άλλη η αλλαγή στις ψήφους κατάφερνε να γυρίσει μπούμερανγκ στον Louvre και να τον στείλει στην κρεμάλα, o Κάπταιν θα είχε πλέον, πέρα από την δικιά μου υποστήριξη, που την είχε έτσι και αλλιώς, και την υποστήριξη αρκετών άλλων, όπως του μελαχρινού αντίχειρα με περούκα και της μακαρίτισσας της Sora, άρα θα ήταν αρκετά δύσκολο να κρεμαστεί.

Έπειτα, έχουμε τον θάνατο του Isaac. Γιατί τον Isaac; Γιατί όχι εμένα, που ασχολούμαι περισσότερο ή τον Κάπταιν που φαίνεται επικίνδυνος αθώος; Γιατί υπερασπιζόμουν τον Κάπταιν, και με τόσο κόσμο στο τέλος του χρονομέτρου να τον υποψιάζεται θα με χρειαζόταν να τον υπερασπιστώ και σήμερα. Έτσι, από τους τέσσερις που υποψιάζονταν και τον Κάπταιν και τον Rubel, δηλαδή την Sakura, τον Isaac, τnν Sharyu και την Yoko, σκότωσαν αυτόν που ψήφιζε τον Κάπταιν, για τον απλό, αλλά αρκετά αποτελεσματικό  κάποιες φορές, λόγο που ανέφερε η Sharyu πριν από εμένα:

Κάτι τελευταίο, αρκετά πιο ασήμαντο, που με ενοχλεί στον Κάπταιν ειδικά, είναι το γεγονός ότι πριν τον θάνατο του Isaac ήταν αρκετά πιο ομιλητικός και έπαιρνε πρωτοβουλίες, ενώ έπειτα είναι ιδιαίτερα ήσυχος και ας μας έχει δώσει ο νοητικά ασταθής οικοδεσπότης μας την άδεια να ξαναμιλήσουμε. Σχεδόν μου δίνεται η εντύπωση ότι απλώς περιμένει να δει πως θα είναι η ατμόσφαιρα πριν αποφασίσει πως θα προσεγγίσει τις "έρευνές" του.

Όσο για την Popuko (Angel.Tze), o λόγος για τον οποίο πιστεύω ότι είναι ο γελωτοποιός έχει να κάνει με το γεγονός ότι όσο ήμουν στην τουαλέτα πριν λίγο, μίλησα στο τηλέφωνο με έναν γνωστό, τον Πάριστον, ο οποίος μου είπε μια περιέργη ιστορία για ένα τρένο στις Άλπεις όπου μια δολοφόνος με το όνομα Kyoko συμπεριφερόταν αρκετά παρόμοια με την Popuko, ειδικά όσο αφορά το να μπαίνει σε ρεύματα με σαχλές δικαιολογίες εναντίον του πρώτου τυχόντα. Πιστεύω ότι η Popuko το κάνει απλώς για να νομίζουμε ότι είναι δολοφόνος ώστε να την κρεμάσουμε, αλλά προσπαθεί υπερβολικά πολύ για να μας πείσει.

Πέρα από όλα αυτά--

Η Φράνκα σήκωσε το φλιτζάνι της και πήγε να πιει άλλη μια γουλιά καφέ. Με το που το, κρύο πλέον, υγρό άγγιξε τα χείλη της, μια αμυδρή γκριμάτσα αηδίας εμφανίστηκε στο πρόσωπό της και σηκώθηκε από την καρέκλα.

Έχω και άλλα να πω, αλλά ο καφές εδώ είναι απαράδεκτος. Όσο πάω να παραγγείλω οργανικό μαύρο τσάι, πείτε μου τις δικές σας θεωρίες. Ποιοι πιστεύετε ότι είναι οι δολοφόνοι και γιατί;

Αυτό το ποστ χωρίς τα quotes του και χωρίς τα κενά υπολογισμένα κάνει 56 ευρώ, με τα κενά 67.

#5749 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2018 - 17:07

ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Η συμβουλή για ανιμε πόσο κοστίζει Kai? Να ξέρω πόσα να δω από αυτά που μου πρότεινες δηλαδή.

Δεν θα δώσω παράταση παίδες. Όποιος έχει να γράψει ας το κάνει μέχρι τις δέκα.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#5750 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2018 - 17:09

ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Η συμβουλή για ανιμε πόσο κοστίζει Kai? Να ξέρω πόσα να δω από αυτά που μου πρότεινες δηλαδή.

Δεν θα δώσω παράταση παίδες. Όποιος έχει να γράψει ας το κάνει μέχρι τις δέκα.

Ody, καλύτερα γράψε τουλάχιστον εσύ. Νομίζω και το είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ο Guns αλλά ντάξει, την προσπάθεια την κάναμε.

#5751 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.724 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2018 - 17:09

Η συμβουλές για anime προς τον Guns είναι καθαρή ελεημοσύνη προς βελτίωση γούστου δεν χρεώνω τίποτα από την καλή μου την καρδιά.

ySss0UF.jpg

#5752 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2018 - 17:14

Δεν ξέρω αν θα πρέπει να χαίρομαι για τις τιμές που βγάζουν τα ποστ μου ή όχι.

#5753 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2018 - 17:16

Τι ποσοστό δίνεται όμως στο copyright? Νομίζω ότι εδώ υπάρχει έδαφος για σοβαρό κέρδος, όχι αστεία.

O6rrvsU.jpg

#5754 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2018 - 17:24

Youtube Video

Κοίτα ρε μας βγήκε Γιάννης Τσουκα-γκανς. 

#5755 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2018 - 17:24

Φαντάζεστε να μας έκοβε τα Παλέρμο η Gainax και η KyoAni για copyright καταπάτηση? Όπως τα βίντεο του YouTube!

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#5756 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2018 - 17:31

Μ' αποφεύγει ρε, η κότα. Κοίτα δώ ρε σου μιλάω!!!

Επίσης τις πολλές μαλακίες με τα βίντεο που πέφτουν τις κάνει η Toei. Money talks...

#5757 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2018 - 17:34

Άντε γειά!
Δέκα ακριβώς γαυράκο. Τελεία και παύλα, ΑΕΚ είσαι κα***λα!

-Ένας σοφός πρίγκιπας

-Kai, 6//11/2018

#5758 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2018 - 21:08

Γκανς θέλω ο θάνατος του Ody να είναι έξτρα σπέσιαλ με όοοοοολες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

xbJ3b2w.jpeg

#5759 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2018 - 21:12

Γκανς θέλω ο θάνατος του Ody να είναι έξτρα σπέσιαλ με όοοοοολες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Σίγουρα δεν είναι τα πιο λαχταριστά κέηκ που έχω κάνει, καθώς δεν παίζουν αυγά και βούτυρο. Το ένα είναι με καρύδι, χυμό πορτοκάλι, λίγο νερό και σπορέλαιο, καθώς και κανέλα και μοσχοκάρυδο. Λόγω της ομοιότητας με τα μελομακάρονα σαν σύνθεση όμως, αποφάσισα να δοκιμάσω ελαιόλαδο αντί για σπορέλαιο. Βγήκε έτσι λίγο πιο βαρύ σαν γεύση, αλλά τίποτα το τραγικό, λόγω αρωματικών το σηκώνει. Πλάκα-πλάκα θα μπορούσα να το ψήσω και σε μεγαλύτερο ταψί και αρκετή ώρα, ώστε να βγει πιο κοντά σε μπισκότο παρά σε κέηκ, αλλά δεν πειράζει, την επόμενη φορά

#5760 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.724 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2018 - 21:14

Για μια στιγμή νόμιζα ότι πάτησα το thread του masterchef

ySss0UF.jpg