Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#5551 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2017 - 21:08

Οκ, μιλάω με την Black Rock για να ρίξει κέρμα.

Δεδομένου ότι ο Zane γενικά δεν έχει παίξει σχεδόν καθόλου και πάει να αυτοκτονήσει, θα κάνω κάτι για πρώτη και τελευταία φορά.

Υπάρχει κάποιος που να μην παίζει που θα ήθελε να πάρει την θέση του; Δηλαδη, θα πάρει όποιον ρόλο έχει και το slot του, αλλά θα διαλέξει τι χαρακτήρα θα παίξει ο ίδιος. Ο Zane δηλαδή θα κάνει replace out και ο καινούριος replace in.

#5552 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2017 - 21:22

Γιατί τελευταία; Μια χαρά ιδέα είναι.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#5553 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2017 - 21:31

Γιατί θέλω να ελπίζω ότι δεν θα χρειαστεί να ξανασυμβεί.

Είμαι ηλίθιος που δεν το είχα σκεφτεί από πιο παλιά αυτό, τότε που είχαμε καμιά φορά αρκετές αυτοκτονίες ώστε να καταστραφούν παιχνίδια.

#5554 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2017 - 21:31

Επίσης, μίλησα με την Black Rock. θα ποστάρει στο thread του παιχνιδιού το αποτέλεσμα του "κέρματος".

#5555 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2017 - 21:48

Συγγνώμη γιατί κέρμα και όχι ξανά ψηφοφορία? Έτσι δεν γινόταν παλιά στις ισοπαλίες? Δεν μου φαίνεται σωστό το "κέρμα".

xbJ3b2w.jpeg

#5556 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2017 - 21:55

Όχι, δεν γίνετε έτσι εδώ και πάρα πολύ καιρό, από το '13 τουλάχιστον.

Αν στο τέλος της ημέρας υπάρχει ισοβαθμία, τότε δίνετε παράταση και όσοι δεν ψήφισαν έναν από αυτούς που έχουν ισοψηφίσει πρέπει να ψηφίσουν μεταξύ αυτών που έχουν ισοψηφίσει, ενώ οι υπόλοιποι απλώς μπορούν να μιλήσουν χωρίς να αλλάξουν την ψήφο τους. Αυτό γίνετε για να γλιτώσουμε χρόνο, καθώς πρέπει να μαζευτούν λιγότεροι ψήφοι. Εάν και πάλι υπάρχει ισοψηφία, πέφτει κέρμα ή randomizer αν είναι μεταξύ τριών.

Στην προκειμένη περίπτωση είναι 4-4 με τον μόνο που να μην έχει ψηφίσει να είναι ο Zane, ο οποίος έχει να φανεί από τις 22, όπως λέει και ο Ody. Εδωσα την παράταση, ο Zane δεν παρουσιάστηκε άρα πάει για κέρμα.

Δεν μπορεί να κρατήσει το παιχνίδι για πάντα, και στο φινάλε, είχαμε όλοι σχεδόν τέσσερις μέρες, άπλεττο χρόνο για να ψηφίσουμε.

Ξέρω ότι το κέρμα δεν είναι δίκαιο και αν θυμάμαι καλά έχει κριθεί παιχνίδι από αυτό, αλλά είναι η μέση λύση. Πρέπει να προχωρήσουμε.

#5557 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2017 - 22:01

Δεν ξέρω ποιός καθιέρωσε αυτόν τον κανόνα αλλά εγώ διαφωνώ κάθετα. Δεν είναι τίποτα να δώσεις δυο μέρες να ξαναψηφίσουμε εμείς οι 8 δεδομένου ότι κρίνεται το παιχνίδι. Είναι παντελώς παράλογο να το αφήσεις στην τύχη και δεν αντιλαμβάνομαι και το λόγο. Πρέπει το παιχνίδι να τελειώσει άμεσα? Είχαμε βάλει κάποιο deadline?

Είναι η μέση λύση με τα άκρα να είναι ποιά? Δεν αντιλαμβάνομαι.

Εμπάσει περιπτώσει, ο GM καθορίζει τους κανόνες, εν προκειμένω εσύ αλλά θα ήθελα να σημειωθεί ότι διαφωνώ.

xbJ3b2w.jpeg

#5558 Super Sayan Girl

Super Sayan Girl

Sesshomaru~sama

• Members
  • 108 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2017 - 22:29

Συμφωνώ με την mono σε ότι λέει. Είναι λίγο άδικο να πάει με κέρμα. 

TMWsBT7.png        

#5559 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2017 - 23:16

Λοιπόν, συγγνώμη για το "διάλλειμα" αλλά κάθισα και το σκέφτηκα.

Καταρχήν, Mono, Super Sayan Girl, εκτιμώ το γεγονός ότι και οι δύο δεν είχατε πρόβλημα να δοθεί παράταση αλλά δεν μπορεί να δοθεί αυτήν την στιγμή για αρκετούς λόγους, όχι μόνο κανόνων, τους οποίους θα εξηγήσω αφού τελειώσει το παιχνίδι.

Καταλαβαίνω ότι μπορεί να φαίνεται άδικο ή παράλογο αλλά, again, περιμένετε να τελειώσει το παιχνίδι και θα εξηγήσω.

H Black Rock θα ρίξει το κέρμα και θα ανακοινώσει στο thread του παιχνιδιού ποια από τις δυο σας θα πεθάνει.

#5560 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2017 - 23:22

[...] ποια από τις δυο σας θα πεθάνει.

Σκιάχτηκα ρε συ. Περιμένω να πέσει κεραυνός στο κεφάλι μου από στιγμή σε στιγμή.

xbJ3b2w.jpeg

#5561 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2017 - 23:27

Αχαχα, αυτό είναι το δεύτερο καλύτερο που έχω πει από τότε που είπα στον Kamui πριν μερικές μέρες στον πρώτο γύρο σε pm "Σε παρακαλώ Kamui, μην αυτοκτονήσεις."

#5562 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2017 - 23:28

Στο Παλέρμο παίζονται περιουσίες και κεφάλια κοπελιά. Δεν είναι απλώς ένα τζουμανσι.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#5563 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2017 - 23:30

Meanwhile, Guns...

tumblr_nf9rldEsNf1rnc9k5o1_500.gif

#5564 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2017 - 23:31

Πλάκα, πλάκα η ιδέα για αντικατάσταση είναι καλή. O λαός θέλει Τζίνι resurrection αν θέλει και ο ίδιος.

#5565 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2017 - 23:33

Τον Mustang για να σταματήσει να με κοροϊδεύει ο ody!

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018