Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#5281 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 28 June 2017 - 01:36

Όχι.

Είπα ότι από 18 είναι το κανονικό, αλλά και με 16 μπορώ να το ζουλήξω, ας πούμε.

Παρακάτω από 16 δεν πάει για κανένα λόγο, οπότε έχω ήδη αρχίσει να φτιάχνω κάτι άλλο για την μεγάλη περίπτωση όπου δεν θα μαζευτούν 16-18.

#5282 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 28 June 2017 - 01:48

Όχι.

Είπα ότι από 18 είναι το κανονικό, αλλά και με 16 μπορώ να το ζουλήξω, ας πούμε.

Παρακάτω από 16 δεν πάει για κανένα λόγο, οπότε έχω ήδη αρχίσει να φτιάχνω κάτι άλλο για την μεγάλη περίπτωση όπου δεν θα μαζευτούν 16-18. 

ok απλα αν σχεδιασεις να κανεις κατι αλλο, μπορεις να περιμενεις εμενα γιατι εχω αρχισει να μιλαω με iristella και παιζει να μου εγκρινει το δικο μου, μεχρι ποτε θα κανεις το recruitment ειπες;

#5283 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 28 June 2017 - 01:54

Πέμπτη.

#5284 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 28 June 2017 - 09:25

Αυτό με τους παίκτες, να έχουν σχεδόν όλοι ρόλους δηλαδή, δεν είχε γίνει και στο Παλέρμο της DoB; Είχε λειτουργήσει;

#5285 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 28 June 2017 - 11:25

Αυτό με τους παίκτες, να έχουν σχεδόν όλοι ρόλους δηλαδή, δεν είχε γίνει και στο Παλέρμο της DoB; Είχε λειτουργήσει;

Ναι, είχε γίνει και στο Παλέρμο της DoB και από ότι θυμάμαι δεν είχε ακριβώς λειτουργήσει. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει γενικά, χώρια που αυτήν την φορά το γεγονός ότι θα είχατε όλοι ρόλους ήταν δευτερεύον σαν feature.

Είμαστε εννιά άτομα, οπότε ήδη έχω αρχίσει να φτιάχνω κάτι άλλο. Kamui, όποτε μπορέσεις διάλεξε και χαρακτήρα ώστε να αρχίσω και το γράψιμο σιγά σιγά.

Edited by Osama Bin Laden, 28 June 2017 - 11:27.

#5286 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 28 June 2017 - 15:26

Ναι, είχε γίνει και στο Παλέρμο της DoB και από ότι θυμάμαι δεν είχε ακριβώς λειτουργήσει. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει γενικά, χώρια που αυτήν την φορά το γεγονός ότι θα είχατε όλοι ρόλους ήταν δευτερεύον σαν feature.

Είμαστε εννιά άτομα, οπότε ήδη έχω αρχίσει να φτιάχνω κάτι άλλο. Kamui, όποτε μπορέσεις διάλεξε και χαρακτήρα ώστε να αρχίσω και το γράψιμο σιγά σιγά.

Καλά, ναι, δεν είχα πάρει μέρος σε εκείνο. Αλλά φαντάζομαι ήταν και μεγάλος ο αριθμός των ατόμων τότε.

Okay, αναμένουμε.

#5287 Skinner1991

Skinner1991

Amateur mahjong player

• Members
  • 125 posts

Posted 28 June 2017 - 19:00

παλερμο οσαμα ακουσαμε,δεν θα εχει ξαναγινει κατι τετοιο ακουσαμε..αντε ρε οσαμα να δω τι ανωμαλια εχεις σκεφτει παλι (:P) και εγω μεσα για το παλερμο των 18 με χαρακτηρα τον aoki απο hajime no ippo

i wish the world was more ero and peaceful...

#5288 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 28 June 2017 - 19:15

Καλώς τον Skinner που μας ήρθε από το βασίλειο των Νεκροζωντανών. Δυστυχώς δεν νομίζω ότι θα μαζευτούμε άλλοι αλλά χαίρομαι που προσφέρθηκες.

1. Scarlet D. / Mob (Mob Psycho)

2. The Gunsmasha / Metabee (Metabots)

3. Fallen Mpougatsa / Jouslain Tytania (Tytania)

4. Kamen Tantei Zura / Ariabert Tytania (Tytania)

5. Takayama Yuichi / ? (?)

6. Black Kaiser / Germany-Ludwig (Hetalia)

7. Kai / Idris Tytania (Tytania)

8. Lord Leon / Escanor (Seven Deadly Sins) (PRAISE THA MOTHERFUCKING SUN MOTHERFUCKERS)

9. Kamui / ? (?)

10. Skinner / Aoki (Hajime no Ippo)

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

Το εννιάρι είναι σχεδόν έτοιμο, οπότε υπάρχει αρκετά μεγάλη πιθανότητα το thread να είναι έτοιμο την παρασκευή, εκτός αν γίνει κανά θαύμα αύριο και μαζευτούμε για το μεγάλο τελευταία στιγμή.

#5289 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 28 June 2017 - 19:31

Επίσης να ξεκαθαρίσω. Ο Skinner προσφέρθηκε για το 18άρι μόνο και όχι για το εννιάρι γιατί με βοήθησε να φτιάξω το εννιάρι, οπότε ξέρει τι παίζει στο εννιάρι, κάτι που εσείς δεν θα ξέρετε.

Edited by Osama Bin Laden, 28 June 2017 - 19:32.

#5290 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 posts

Posted 28 June 2017 - 20:53

Και το 1/3 είναι Τιτάνια συμμαχία! Αυτή η συνομωσία του Kai με το χαρέμι του δεν μου αρέσει καθόλου. Takayama πήγαινε κόντρα στο καθεστημένο και ενίσχυσε το δικό μου κίνημα αδερφέ!

Πάντως 9 άτομα στο irl είναι πολύ ωραίος αριθμός. Δεν το φοβάμαι.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#5291 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 28 June 2017 - 21:16

Μπορει καποιος να σφυριξει σε Hanzo, Tragic Prince και ΠιουΠιου;

stasou%2520mygdala.jpg

#5292 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 28 June 2017 - 21:42

Πως φαίνεται ότι ο άνθρωπος έχει λαλήσει από το monogatari για να μην λέτε ότι κατηγορώ άδικα, συμπεριλαμβάνει την αδερφή μου ως μέλος του χαρεμιού μου.

ySss0UF.jpg

#5293 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 28 June 2017 - 21:59

Πως φαίνεται ότι ο άνθρωπος έχει λαλήσει από το monogatari για να μην λέτε ότι κατηγορώ άδικα, συμπεριλαμβάνει την αδερφή μου ως μέλος του χαρεμιού μου.

Μάλλον μέχρι στιγμής ξέρει μόνο εμένα ως μικρή σου αδερφή.

Για καλή τύχη του πανικόβλητου τρομοκράτη, μου ήρθε ξαφνική ποιητική έμπνευση και θα επιλέξω τον Ariwara no Narihira από το Chouyaku Hyakuninisshu: Uta koi.

170181_zpslf5aubsi.jpg

Edited by Kamui, 28 June 2017 - 22:00.

O6rrvsU.jpg

#5294 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 posts

Posted 28 June 2017 - 22:11

Και κυνική λόλι για μπαλαντέρ! Που θα πάει αυτή η συμμαχία Οσάμα????

Η Kai τους έχει ΟΛΟΥΣ με το μέρος της!

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#5295 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 posts

Posted 28 June 2017 - 22:13

Και κυνική λόλι για μπαλαντέρ! Που θα πάει αυτή η συμμαχία Οσάμα????

Η Ο Kai τους έχει ΟΛΟΥΣ με το μέρος της!

-Ένας σοφός πρίγκιπας

-Kai, 6//11/2018