Wait, o Kai Idris τον έχει γράψει. Τι χάνω;
Του filthy casual Gunsmasha δεν το διορθώνω.
δεν προλαβα να το γραψω και το διορθωσες, απλα διπλοτσεκαρα οτι ήταν λαθος
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2017 - 00:40
Wait, o Kai Idris τον έχει γράψει. Τι χάνω;
Του filthy casual Gunsmasha δεν το διορθώνω.
δεν προλαβα να το γραψω και το διορθωσες, απλα διπλοτσεκαρα οτι ήταν λαθος
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2017 - 19:39
Page Jump
1. Scarlet D. / Mob (Mob Psycho)
2. The Gunsmasha / Metabee (Metabots)
3. Fallen Mpougatsa / Jouslain Tytania (Tytania)
4. Kamen Tantei Zura / Ariabert Tytania (Tytania)
5. Takayama Yuichi / ? (?)
6. Black Kaiser / Germany-Ludwig (Hetalia)
7. Kai / Idris Tytania (Tytania)
8. Lord Leon / Escanor (Seven Deadly Sins) (PRAISE THA MOTHERFUCKING SUN MOTHERFUCKERS)
9. Kamui / ? (?)
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
Για όσους δεν έχουν ξαναπαίξει Παλέρμο και φοβούνται να δηλώσουν συμμετοχή, θέλώ απλώς να πω ότι δεν έχει σημασία καθώς κανείς δεν έχει ξαναπαίξει κάτι παρόμοιο. Είστε όλοι ίσα δηλαδή.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 27 Ιούνιος 2017 - 01:19
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2017 - 20:51
ωχ δεν μας βλεπω να μαζευομαστε...
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2017 - 23:08
Στειλτε κανα ΠΜ στους συνηθεις υποπτους που πεταν τη σκουφια τους...
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2017 - 23:27
Κι εγώ θα ήθελα να παίξω αν είναι να γίνει (αν και ακόμα και σχεδόν όλα τα ενεργά μέλη δεν φτάνουν ούτε τους μισούς παίκτες atm) οπότε χαρακτήρα θα διαλέξω μόνο αφού μαζευτεί ο κόσμος.
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2017 - 23:32
Κι εγώ θα ήθελα να παίξω αν είναι να γίνει (αν και ακόμα και σχεδόν όλα τα ενεργά μέλη δεν φτάνουν ούτε τους μισούς παίκτες atm) οπότε χαρακτήρα θα διαλέξω μόνο αφού μαζευτεί ο κόσμος.
Ναι, καλώς.
Σε βάζω στην λίστα και βλέπουμε.
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2017 - 23:32
Kiεγω θα μπαινα αλλα την επόμενη βδομάδα θα λειπώ (και μάλλον δύσκολο να υπάρχει ίντερνετ so...well αν δεν μαζευτούμε και αργήσει να ξεκινήσει πιθανόν να μπώ, ως το νούμερο 18)
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2017 - 23:51
Λοιπόν, επειδή όπως περίμενα δεν υπήρχε περίπτωση να μαζευτούμε, θα φτιάξω κάτι άλλο. Θα αφήσω τις εγγραφές ανοιχτά κανονικά μέχρι την Πέμπτη, αλλά αμφιβάλλω ότι θα μαζευτούμε 18.
'Οποιος θέλει πάντως μέχρι την Πέμπτη μπορεί να μπει, δεν υπάρχει πρόβλημα.
Kamui, πες μου αν θες να παίξεις ή όχι όποτε μπορέσεις ώστε να ξέρω αν θα έχω 8 ή 9 παίκτες. Αν γίνεται, θα προτιμούσα να έχω εννιά.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 27 Ιούνιος 2017 - 23:53
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2017 - 23:53
και το παιχνιδι μου ακομα αγνοειται sniff sniff T_T, πρεπει οπως και δηποτε να ειναι 18 ε; δεν τρωει nerf;
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Scarlet D.: 27 Ιούνιος 2017 - 23:54
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2017 - 23:59
Εγώ θέλω να παίξω, για χαρακτήρα κάτι έχω στο μυαλό μου αλλά θα καθυστερήσω λίγο μπας και βρω κάτι καλύτερο.
Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2017 - 00:01
Ήμουν διατεθειμένος να το νερφάρω στους 16 αν μας έλειπαν δύο άτομα, αλλά πιο κάτω δεν γίνεται για πολλούς λόγους. Ακόμα και το 16 είναι υπερβολή της υπερβολής.
Είναι κρίμα γιατί πραγματικά ήταν κάτι που δεν είχατε ξαναδεί και που ήμουν σίγουρος ότι θα σας ξετρέλενε, ειδικά από την στιγμή που υπάρχει τόσο πολύ RP σαν μέρος του παιχνιδιού. Μακάρι να το είχα τελειώσει στην ώρα του πριν 2-3 χρόνια. Θα ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για το τελευταίο μεγάλο Παλέρμο.
Θα φτιάξω στο μεταξύ κάτι άλλο για λιγότερα άτομα έχοντας ακόμα αμυδρά την ελπίδα ότι κάποιοι από τους παλιούς τακτικούς θα μπουν και θα δηλώσουν συμμετοχή ώστε να φτάσουμε (τουλαχιστότατον) τους 16.
Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2017 - 00:12
1. Scarlet D. / Mob (Mob Psycho)
2. The Gunsmasha / Metabee (Metabots)
3. Fallen Mpougatsa / Jouslain Tytania (Tytania)
4. Kamen Tantei Zura / Ariabert Tytania (Tytania)
5. Takayama Yuichi / ? (?)
6. Black Kaiser / Germany-Ludwig (Hetalia)
7. Kai / Idris Tytania (Tytania)
8. Lord Leon / Escanor (Seven Deadly Sins) (PRAISE THA MOTHERFUCKING SUN MOTHERFUCKERS)
9. Kamui / ? (?)
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
Θα αποκαλύψω και κάτι άλλο σχετικά με το 18άρι Παλέρμο που πιστεύω ότι θα ενδιαφέρει γενικά, μπας και κάποιοι φοβούνται να δηλώσουν μην καταλήξουν πάλι "βαρετοί" απλοί πολίτες:
α) Υπάρχουν τουλάχιστον δύο παρατάξεις (π.χ. αθώοι-δολοφόνοι) που δεν μπορούν να νικήσουν μαζί.
β) Δεν μπορώ να σας πω ψέματα σε οτιδήποτε και να με ρωτήσετε.
γ) Οι ρόλοι, λειτουργούν ακριβώς όπως περιγράφετε στο pm ρόλου που θα σας σταλεί.γ) Οι ρόλοι, λειτουργούν ακριβώς όπως περιγράφετε στο pm ρόλου που θα σας σταλεί. Επίσης, όλοι σχεδόν οι παίκτες έχουν ρόλο.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 28 Ιούνιος 2017 - 00:25
Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2017 - 00:14
ε ελα ρε αν ειναι νερφαρε το τοτε, τι περιμενεις XD
Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2017 - 00:16
Δεν έχουν μαζευτεί 16 ώστε να μπω στην "διαδικασία" να το νερφάρω. Είπα απλώς ότι είμαι διατεθειμένος να το αρχίσω με 16 αν μαζευτούν.
Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2017 - 01:08
Δεν έχουν μαζευτεί 16 ώστε να μπω στην "διαδικασία" να το νερφάρω. Είπα απλώς ότι είμαι διατεθειμένος να το αρχίσω με 16 αν μαζευτούν.
κατσε νομιζω ειπες οτι 14 ειναι ετσι κι αλλιως υπερβολη, οποτε μπορεις να το κανεις 12αρακι ας πουμε αν δεν βρουμε