Θέλω να ξαναδώ Kaiji και φταιει ο BlasoN για όλα
Eσύ πάντα θες να ξαναδείς Kaiji αλλά είπαμε, άλλη είναι η rewatch queen εδώ μέσα.
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 02:50
για οσους εκαναν το λαθος προφανως... που να ηξερα οτι το αφηνουν στην μεση...
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 20:57
Παιδιά, τι φάση με τους ρόλους και τις αναφορές σε άλλα Παλέρμο; Hogwarts κτλπ;
Έχετε ξεφύγει από το RP ή μου φαίνεται; Βασικά, δεν μου φαίνεται έχετε ξεφύγει. Αναφορές σε GM, άλλα Παλέρμο. Τι γίνεται;
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamen Tantei Zura: 16 Ιούνιος 2017 - 21:02
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 21:21
Luffy did not finish this in one piece. Pleasantly ironic.
Επίσης, συμφωνώ με Ζούρα. Δε φχαριστιεμαι τα ποπ κορν μου
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 21:24
Παιδιά, τι φάση με τους ρόλους και τις αναφορές σε άλλα Παλέρμο; Hogwarts κτλπ;
Έχετε ξεφύγει από το RP ή μου φαίνεται; Βασικά, δεν μου φαίνεται έχετε ξεφύγει. Αναφορές σε GM, άλλα Παλέρμο. Τι γίνεται;
δεν εχω ιδεα για ποιο πραγμα μιλας επειδη δεν συμμετειχα σε κανενα , και για καποιο λογο μου σπαει τα νευρα περισσοτερο απ' οσο επρεπε που δεν καταλαβαινω τα references
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 21:30
Καλά, σιγά τα references εδώ που τα λέμε. Συγγνώμη κιόλας, Osama, Guns, χωρίς παρεξήγηση. Αλλά δεν είναι ότι δίνεται πάτημα για να απαντήσει κάποιος άλλος χαρακτήρας όταν μιλάτε για Χάρι Πότερ, εμπειρία σε Παλέρμο κτλπ. (Δεν σημαίνει ότι κάνουμε καλό RP, αλλά ας κρατάμε κάποιες βάσεις).
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamen Tantei Zura: 16 Ιούνιος 2017 - 21:31
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 21:34
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 21:49
Συγγνώμη, αλλά κάπου πρέπει να τελειώνει το RP και να αρχίζει η ανάλυση. Υπάρχουν πράγματα που απλώς δεν μπορούν να ειπωθούν τελείως με RP.
Επίσης προσωπικά, μασκαρεύω πάντα λέξεις όπως "Παλέρμο", που την κάνω "διαδικασίες παρόμοια με την δική μας" και όταν μιλάω για εμπειρία, προσπαθώ να την συσχετίσω με την εμπερία που έχει ο χαρακτήρας που έχει πάρει ο εκάστοτε.
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 22:00
The show must go on.
The RP never ends.
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 22:06
Καλά, είμαι τελείως αντίθετη με αυτή τη λογική. Ουτέ εγώ κάνω το τέλειο RP και αν θέλω να αναφερθώ κάπου σίγουρα δυσκολεύει. Ωστόσο, το RP δεν πρέπει να σταματήσει και σαν κάποιος που έχει κάνει τόσα παιχνίδια, θα έπρεπε να το ξέρεις. Δεν θα ήθελε όλοι οι παίκτες σου να παρατήσουν το RP και να γράφουν να ξέρεις στο προηγούμενο παιχνίδι ήσουν παρα πολύ καλός και νομίζω ότι είσαι επιθεωρητής, δολοφόνος ή και vigilante. Προφανώς και δεν γίνεται αλλά το πήγατε σε άλλο επίπεδο. Μην τα μπαλώνετε.
Δεν ήταν μόνο τέτοια αναφορά.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamen Tantei Zura: 16 Ιούνιος 2017 - 22:07
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 22:06
Δεν εννοούσα ότι μετά από λίγο δεν θα κάνουμε καθόλου RP, αλλά το γεγονός ότι αυτό το παιχνίδι χρειάζεται καμιά φορά ανάλυση που δεν μπορεί να λεχθεί με RP.
Και ναι, το παιχνίδι είναι τόσο ανάλυση όσο είναι και rp.
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 22:09
Επίσης, είμαι αρκετά σίγουρος ότι δεν ήμουν εγώ αυτός που ανέφερε τον Χάρι Πότερ.
Την εμπειρία των παικτών όμως δεν είναι δυνατόν να μην την παίρνεις υπόψην σου κάποιες φορές. Δεν βρίσκω ποιο είναι το πρόβλημα να προσπαθείς να την εξισώσεις rpστικά με τους χαρακτήρες των παικτών ή χαρακτηριστικά τους (π.χ. αν μοιάζει ένας χαρακτήρας λες και δεν έχει εμπειρία).
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 16 Ιούνιος 2017 - 22:10
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 22:13
Επίσης, είμαι αρκετά σίγουρος ότι δεν ήμουν εγώ αυτός που ανέφερε τον Χάρι Πότερ.
Την εμπειρία των παικτών όμως δεν είναι δυνατόν να μην την παίρνεις υπόψην σου κάποιες φορές. Δεν βρίσκω ποιο είναι το πρόβλημα να προσπαθείς να την εξισώσεις rpστικά με τους χαρακτήρες των παικτών ή χαρακτηριστικά τους (π.χ. αν μοιάζει ένας χαρακτήρας λες και δεν έχει εμπειρία).
Καλά ναι, προφανώς δεν αναφέρθηκα μόνο σε εσένα στο αρχικό μου ποστ. Ούτε έχω επιθετική στάση προς κάποιον από τους δύο σας, σαν παράπονο πάρτε το και τίποτα άλλο. Από εκεί και πέρα, ο καθένας έχει τη γνώμη του πάνω και στο άλλο θέμα, προσωπικά τη λαμβάνω υπόψη βλέποντας και τη λογική τους, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να τη συσχετίσω με τον χαρακτήρα που υποδύονται αυτή τη στιγμή. Τέλος πάντων, μια απλή διαφωνία ήταν και αυτό.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamen Tantei Zura: 16 Ιούνιος 2017 - 22:14
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 22:15
Άραξε Zura. Ξέρεις πολύ καλά ότι ούτε παρεξηγήθηκα, ούτε πιστεύω ότι επιτέθηκες.
Θα ήθελα να απαντήσω στα πλαίσια της συζήτησης, αλλά θα το κάνω αφού τελειώσει το παιχνίδι, για λόγους που θα εξηγήσω τότε.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 16 Ιούνιος 2017 - 22:15
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 22:17
Την εμπειρία των παικτών όμως δεν είναι δυνατόν να μην την παίρνεις υπόψην σου κάποιες φορές.
Άσε ρε. Εδώ δεν χρησιμοποιήσατε τη γνώση, από την εμπειρία σας, ότι ο Fandom είναι ΠΑΝΤΑ αθώος.
Μια φορά πήρα vigi και έφυγα άκλαφτος το πρώτο βράδυ. Ούτε σφαίρα δεν έριξα.
ΜΟΝΟ RISK ΡΕ.