Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#5056 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 00:19

Θέλω να ξαναδώ Kaiji και φταιει ο BlasoN για όλα

Eσύ πάντα θες να ξαναδείς Kaiji αλλά είπαμε, άλλη είναι η rewatch queen εδώ μέσα.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#5057 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 02:50

για οσους εκαναν το λαθος προφανως... που να ηξερα οτι το αφηνουν στην μεση...

#5058 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 20:57

Παιδιά, τι φάση με τους ρόλους και τις αναφορές σε άλλα Παλέρμο; Hogwarts κτλπ;

Έχετε ξεφύγει από το RP ή μου φαίνεται; Βασικά, δεν μου φαίνεται έχετε ξεφύγει. Αναφορές σε GM, άλλα Παλέρμο. Τι γίνεται;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamen Tantei Zura: 16 Ιούνιος 2017 - 21:02

#5059 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 21:21

Luffy did not finish this in one piece. Pleasantly ironic.

Επίσης, συμφωνώ με Ζούρα. Δε φχαριστιεμαι τα ποπ κορν μου

stasou%2520mygdala.jpg

#5060 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 21:24

Παιδιά, τι φάση με τους ρόλους και τις αναφορές σε άλλα Παλέρμο; Hogwarts κτλπ;

Έχετε ξεφύγει από το RP ή μου φαίνεται; Βασικά, δεν μου φαίνεται έχετε ξεφύγει. Αναφορές σε GM, άλλα Παλέρμο. Τι γίνεται;

δεν εχω ιδεα για ποιο πραγμα μιλας επειδη δεν συμμετειχα σε κανενα :P, και για καποιο λογο μου σπαει τα νευρα περισσοτερο απ' οσο επρεπε που δεν καταλαβαινω τα references

#5061 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 21:30

Καλά, σιγά τα references εδώ που τα λέμε. Συγγνώμη κιόλας, Osama, Guns, χωρίς παρεξήγηση. Αλλά δεν είναι ότι δίνεται πάτημα για να απαντήσει κάποιος άλλος χαρακτήρας όταν μιλάτε για Χάρι Πότερ, εμπειρία σε Παλέρμο κτλπ. (Δεν σημαίνει ότι κάνουμε καλό RP, αλλά ας κρατάμε κάποιες βάσεις).

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamen Tantei Zura: 16 Ιούνιος 2017 - 21:31

#5062 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 21:34

Το be honest έχετε κάνει και GMs λίγη περισσότερη φαντασία στο rp δεν βλάπτει, κάντε λίγα μαγικά όπως κανουν στο Howgwarts

ySss0UF.jpg

#5063 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 21:49

Συγγνώμη, αλλά κάπου πρέπει να τελειώνει το RP και να αρχίζει η ανάλυση. Υπάρχουν πράγματα που απλώς δεν μπορούν να ειπωθούν τελείως με RP.

Επίσης προσωπικά, μασκαρεύω πάντα λέξεις όπως "Παλέρμο", που την κάνω "διαδικασίες παρόμοια με την δική μας" και όταν μιλάω για εμπειρία, προσπαθώ να την συσχετίσω με την εμπερία που έχει ο χαρακτήρας που έχει πάρει ο εκάστοτε.

#5064 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 22:00

The show must go on.

The RP never ends.

#5065 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 22:06

Καλά, είμαι τελείως αντίθετη με αυτή τη λογική. Ουτέ εγώ κάνω το τέλειο RP και αν θέλω να αναφερθώ κάπου σίγουρα δυσκολεύει. Ωστόσο, το RP δεν πρέπει να σταματήσει και σαν κάποιος που έχει κάνει τόσα παιχνίδια, θα έπρεπε να το ξέρεις. Δεν θα ήθελε όλοι οι παίκτες σου να παρατήσουν το RP και να γράφουν να ξέρεις στο προηγούμενο παιχνίδι ήσουν παρα πολύ καλός και νομίζω ότι είσαι επιθεωρητής, δολοφόνος ή και vigilante. Προφανώς και δεν γίνεται αλλά το πήγατε σε άλλο επίπεδο. Μην τα μπαλώνετε.

Δεν ήταν μόνο τέτοια αναφορά.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamen Tantei Zura: 16 Ιούνιος 2017 - 22:07

#5066 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 22:06

Δεν εννοούσα ότι μετά από λίγο δεν θα κάνουμε καθόλου RP, αλλά το γεγονός ότι αυτό το παιχνίδι χρειάζεται καμιά φορά ανάλυση που δεν μπορεί να λεχθεί με RP.

Και ναι, το παιχνίδι είναι τόσο ανάλυση όσο είναι και rp.

#5067 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 22:09

Επίσης, είμαι αρκετά σίγουρος ότι δεν ήμουν εγώ αυτός που ανέφερε τον Χάρι Πότερ.

Την εμπειρία των παικτών όμως δεν είναι δυνατόν να μην την παίρνεις υπόψην σου κάποιες φορές. Δεν βρίσκω ποιο είναι το πρόβλημα να προσπαθείς να την εξισώσεις rpστικά με τους χαρακτήρες των παικτών ή χαρακτηριστικά τους (π.χ. αν μοιάζει ένας χαρακτήρας λες και δεν έχει εμπειρία).

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 16 Ιούνιος 2017 - 22:10

#5068 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 22:13

Επίσης, είμαι αρκετά σίγουρος ότι δεν ήμουν εγώ αυτός που ανέφερε τον Χάρι Πότερ.

Την εμπειρία των παικτών όμως δεν είναι δυνατόν να μην την παίρνεις υπόψην σου κάποιες φορές. Δεν βρίσκω ποιο είναι το πρόβλημα να προσπαθείς να την εξισώσεις rpστικά με τους χαρακτήρες των παικτών ή χαρακτηριστικά τους (π.χ. αν μοιάζει ένας χαρακτήρας λες και δεν έχει εμπειρία).

Καλά ναι, προφανώς δεν αναφέρθηκα μόνο σε εσένα στο αρχικό μου ποστ. Ούτε έχω επιθετική στάση προς κάποιον από τους δύο σας, σαν παράπονο πάρτε το και τίποτα άλλο. Από εκεί και πέρα, ο καθένας έχει τη γνώμη του πάνω και στο άλλο θέμα, προσωπικά τη λαμβάνω υπόψη βλέποντας και τη λογική τους, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να τη συσχετίσω με τον χαρακτήρα που υποδύονται αυτή τη στιγμή. Τέλος πάντων, μια απλή διαφωνία ήταν και αυτό.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamen Tantei Zura: 16 Ιούνιος 2017 - 22:14

#5069 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 22:15

Άραξε Zura. Ξέρεις πολύ καλά ότι ούτε παρεξηγήθηκα, ούτε πιστεύω ότι επιτέθηκες.

Θα ήθελα να απαντήσω στα πλαίσια της συζήτησης, αλλά θα το κάνω αφού τελειώσει το παιχνίδι, για λόγους που θα εξηγήσω τότε.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 16 Ιούνιος 2017 - 22:15

#5070 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 22:17

Την εμπειρία των παικτών όμως δεν είναι δυνατόν να μην την παίρνεις υπόψην σου κάποιες φορές.

Άσε ρε. Εδώ δεν χρησιμοποιήσατε τη γνώση, από την εμπειρία σας, ότι ο Fandom είναι ΠΑΝΤΑ αθώος.

Μια φορά πήρα vigi και έφυγα άκλαφτος το πρώτο βράδυ. Ούτε σφαίρα δεν έριξα.

ΜΟΝΟ RISK ΡΕ.