Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2011 - 17:57
Devils don't ask favors from God
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2011 - 18:53

Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2011 - 19:00
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2011 - 19:07
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2011 - 20:47
Αν δεν έχει πρόβλημα και ο Phantom Duck μπορώ να ξανά αναλάβω σαν GM!
No prob, αν δεν θέλει κανένας άλλος μπορείς να αναλάβεις.
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2011 - 20:57

'Εχω ξαναπαίξει άλλες δύο φορές οπότε ξέρω το παιχνίδι...Άλλωστε δεν το ρισκάρω να ξαναπαίξω και να είμαι πάλι δολοφόνος

Τώρα για κανόνες πιστεύω ότι πρέπει να κλειδώνεται το thread της γενικής συζήτησης γιατί γίνεται διπλό παιχνίδι...Για εκτός φόρουμ μηνύματα το θεωρώ άδικο γιατί άτομα που δεν έχουν πολλούς γνωστούς στο παιχνίδι είναι εξαρχής σε μεινονεκτική θέση. Το ίδιο ισχύει και για pms...
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2011 - 21:06
Επειδή διακρίνω ενθουσιασμό, δημιουργήθηκε νέο thread. Όσοι θέλετε να πάρετε μέρος δηλώστε εξ' αρχής συμμετοχή κάτω από το δικό μου post. Επίσης ρίχτε ιδέες στο τραπέζι σχετικά με τους κανόνες που θα ακολουθήσουμε αυτή τη φορά (αν επιτρέπονται ΠΜ εκτός ρόλων, να δίνονται πάραυτα ονόματα, να κλειδώνεται το thread της γενικής συζήτησης κλπ).
No prob, αν δεν θέλει κανένας άλλος μπορείς να αναλάβεις.
Ωραία! Εγώ θέλω να ξανά αναλάβω!

+ στο ότι είπε η mono
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Tenshi: 04 Φεβρουάριος 2011 - 21:17
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2011 - 21:24
Also Roronoa Zoro ο χαρακτήρας μου!
(το αβαταρ που λέγαμε!)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από BoredForLife: 04 Φεβρουάριος 2011 - 22:25
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2011 - 21:27

Ok, Τότε και εγώ δηλώνω εδώ και τώρα xD
LucyHeartfilia will take Lambo!

Lambo is a hitman assassin from Italy's Bovino family. He is also the self proclaimed rival of Reborn.
His main choice of weapons are hand grenades and horns, and his future dream is to rule the world. Lambo dresses in a cow suit complete with a tail, and has a huge afro with horns on the sides of his head which gives him the appearance of a bison. He got a pretty good resistance against lightning!
Although he claims to be the "great Lambo-san", Lambo is a total crybaby. Because of that he occasionally uses the Ten Year Bazooka to switch places with his 10 year older alternative. But, it is seen that even 10 years older Lambo is still a a complete Crybaby and unable to beat Reborn. Though if he uses the 10 year bazooka again, he becomes very powerful.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jiji: 07 Φεβρουάριος 2011 - 16:26
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2011 - 21:37

Edit: Εγω θελω Gokudera Hayato απο Katekyo Hitman Reborn!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Robin-Chwan: 04 Φεβρουάριος 2011 - 21:43
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2011 - 22:11
Can I be a GM pretty pretty please?
'Εχω ξαναπαίξει άλλες δύο φορές οπότε ξέρω το παιχνίδι...Άλλωστε δεν το ρισκάρω να ξαναπαίξω και να είμαι πάλι δολοφόνος
Ωραία! Εγώ θέλω να ξανά αναλάβω!
Οκ, θα ξεκινήσουμε μόλις μαζευτεί αρκετός κόσμος. Μέχρι τότε βρείτε τα μεταξύ σας για το ποιος θα αναλάβει τον Αφηγητή, εμείς χατήρια δε χαλάμε

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2011 - 22:54
(inner & outer αναλογως τα κεφια, να χει και χαβαλέ)
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2011 - 23:35

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.