Κοίτα να δεις, το παιχνίδι το άρχισες OdyMonaxos κι έτσι θα το τελειώσεις. Δε θα σε βάλω Death & Taxes από δω και πέρα ούτε και νωρίτερα.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]
Posted 22 March 2014 - 14:12
Έχω βαρέθει σε κάθε ποστ να λέτε για εμένα και την «έλλειψη συμμετοχής» μου, πραγματικά.
Posted 22 March 2014 - 14:15
Έγινε Yellow-Boxed το game? Me likes.
Posted 22 March 2014 - 14:29
Να υποθέσω πως τον Babba τον ξαναχτύπησε το σύνδρομο της Hinamizawa.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 22 March 2014 - 15:17
Αν σας ενοχλεί όπου "γουστάρει" βάλτε "θέλει".
Συγγνώμη και πάλι.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 22 March 2014 - 17:58
Και για τους δύο το έλεγα αλλά πήγαινε γενικώς δεν ήταν "επίπληξη" ή ό,τι άλλο. Απλώς για να μη σκάτε χωρίς λόγο.
Α Κάτι που ξέχασα! Παιδιά επειδή άργησε το μήνυμα του δολοφόνου κι επειδή εγώ δεν έχω καθόλου χρόνο το post θα έρθει είτε σήμερα αργααααααά ή αύριο την ίδια ώρα. Συγγνώμη και πάλι για την καθυστέρηση.
Posted 24 March 2014 - 01:29
Το δηλώνω δημοσίως. Οσάμα, απαιτώ στο επόμενο πόστ σου να αντικαταστήσεις κι τον Ολλιβάντερ με τον ρόλο στον οποίο όλοι σε λατρέψαμε.
Posted 25 March 2014 - 00:01
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Posted 25 March 2014 - 00:03
Δεν ξέρω κανέναν Ody. Σε ποιον μιλάς;
Posted 25 March 2014 - 00:04
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Posted 25 March 2014 - 00:06
Κρατήστε την διάθεσή σας για μετά το τελικό ποστ, παιδιά.
Posted 25 March 2014 - 22:20
Έτσι να νικάνε οι αθώοι! Για να λέμε την αλήθεια, τώρα τελευταία όλο οι δολοφόνοι νικάνε, οπότε τουλάχιστον εδώ δικαιωθήκαμε. :3 Συχαρητήρια Μπουγάτσα για τα ποστ και την διοργάνωση, αλλά και σε όλους τους συμπαίκτες που κάνανε ωραίο rp! :>
Πολύ ωραίο παιχνίδι, το διασκέδασα πολύ μπορώ να πω, με τον κορυφαίο πρώην Odymonaxo, και τους υπότιτλους κάτω απ'το όνομα του Λοκχαρτ. Γέλασα πολύ, ευχαριστώ.
Posted 25 March 2014 - 22:51
Δώστε ένα βραβείο στον Osama για ένα εξαίρετο και αλάνθαστο (δε μετράω το ότι άφησε εμένα και τον Ody στο τέλος αντί για τον Teo, καθώς τρόλλαρε αντί να παίξει στρατηγικά) παιχνίδι. Χειροκρότημα από όλους παρακαλώ.
Θεωρώ πως αν το πηγαίναμε σοβαρά μέχρι τέλους θα έπειθα τον Ody και θα νικούσαμε οι καλοί αλλά αν έπαιζε στρατηγικά δεν βλέπω την πιθανότητα να ψήφιζα αυτόν έναντι του Teo.
Ωραίο παιχνίδι παίδες. Ωραίο RP, ιδιαίτερα από Teo και Keito και τους τρολλολο Ody και Κai.
Δυνατή η εμπειρία χωρίς καλούς ρόλους, μια συνεχής δοκιμασία δοκιμής και λάθους για την επαλήθευση και την ανάδειξη του καλού( το τετράφυλλο έχει παρενέργειες,xD).
Τέλος να ζητήσει συγγνώμη ο demonicMC από τον Kaiser που δεν ήταν δολοφόνος! Άκου εκεί! Η μπλε γραμμή δε μας πείθει!xD
Και εσύ Keito ξέρω πως άλλαξες τον ρόλο με τον Badboy όταν σε ανακάλυψα. Ήσουν ένοχη!
Edited by TheGunsmasha, 25 March 2014 - 22:53.
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018