Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#4231 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2014 - 23:51

Osama να τον σκοτώσω εγώ ή θα το αναλάβεις εσύ?

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#4232 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2014 - 00:07

Για μόστρα το έχω το όνομα νομίζεις; 

Δώσε μου δώδεκα ώρες...

#4233 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2014 - 00:19

It's funny because nobody got it. (I did, hue)

Αμόρφωτοι χωριάτες είναι. Εμ βέβαια δεν έχουν όλοι βασιλική μόρφωση.

Δώσε μου δώδεκα ώρες...

Ναι τώρα δεν μπορεί, έχει να πάει σε ένα γάμο.

#4234 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2014 - 00:27

Αυτό ακριβώς. Πάω να με φιλοξενήσει ο τύπος στον οποίο είχα ορκιστεί κάτι που αθέτησα.

Μα τι μπορεί να πάει στραβά;

#4235 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2014 - 00:48

Του είχες πει ότι δε θα του φας το τελευταίο κομμάτι της πίτσας ε; Καταλαβαίνω πως νιώθεις συνάδελφε, είναι μεγάλο πρόβλημα αυτό.

#4236 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2014 - 00:53

Σκάστε με το metagaming. Μόλις είδα το LA Εμπιστευτικό και είμαι έτοιμος να κατηγορήσω τη Μπουγάτσα. 

Από συμμετοχή ακόμα θυμάμαι το παλέρμο του Πρινς (2011) που σε κάθε γύρο σκότωνε 2-3 με κεραυνούς, ούφο και τέτοια 

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από OdyMonaxos: 19 Μάρτιος 2014 - 00:57

#4237 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2014 - 00:08

Εγώ είμαι αθώα και δεν ξέρω τίποτα.

Για το θεματάκι που προέκυψε, όπως συνειδητοποίησε και ο Badboy το site έχει άλλη ώρα από τη δική του, οπότε δυστυχώς δε μετριέται η ψήφος του. Technicalities I'm afraid.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4238 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2014 - 01:51

Ε ρε backstabing. Το βλέπω το παρατσούκλι να έρχεται.

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#4239 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2014 - 02:03

Απλά δίνω μια μικρή νότα στο παιχνίδι, that's all.

Ποτέ δεν θα φτάσω στο επίπεδο "αυτό είναι το Παλέρμο που ο Osama bin Laden έπαιζε το Θεό, ήταν vigilante και σκότωνε αθώους με την καραμπίνα τις νύχτες ενώ ο Kaiser σημείωνε Lynch record",

ή στο "αυτό είναι το Παλέρμο που ο Black Kaiser έπαιζε βιτζιλάντε και καθάρισε στους 3 πρώτους γύρους 3 δολοφόνους, μετά τον έφαγαν και η τελευταία δολοφόνος πέθανε στο τρολλάρισμα τους υπόλοιπους" (ήμουν ο δεύτερος δολοφόνος που πήγε από σφαίρα Kaiser)

ή το "αυτό είναι το Παλέρμο που ο Ghost Prince δεν ξέρει που πατά και που βρίσκεται" (ουπς, πιο απ' όλα; )

ή το "αυτό είναι το Παλέρμο που ο Ody και η Μπουγάτσα βγαίνουν ραντεβού κάθε βράδυ"

ή "αυτό είναι το Παλέρμο που οι δολοφόνοι νίκησαν μετά από μαζικό backstab στον τελευταίο γύρο με τον έναν να ποστάρει από το αεροδρόμιο"

#4240 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2014 - 02:14

Τα άλλα τα έχω δει αλλά αυτό με το ραντεβού.το βράδυ ποιο είναι?

-Ένας σοφός πρίγκιπας

-Kai, 6//11/2018

#4241 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2014 - 02:20

Η νύχτα πέφτει για μιά θέση στη Varia ή κάτι τέτοιο. Το διοργάνωσε η DoB που δεν είναι πλέον ανάμεσά μας (NEE SAN!!!!!! COME BACK!!!), είχαμε όλοι ρόλους. Ήμουν ο watcher (παρακολουθούσα κάποιον κι έβλεπα ποιοι άλλοι τον επισκέπτονταν) και η Μπουγάτσα ήταν ο town drunk, που παρέλυε κάθε βράδυ έναν άλλο παίκτη και δεν μπορούσε να εκτελέσει τα καθήκοντα του ρόλου του. Και έπεφτα πάνω του κάθε βράδυ.

Άλλη μια θρυλική GhostPrince performance, επίσης. 

#4242 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.156 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2014 - 03:17

Όντυ γιου ίβιλ!!

Νομίζω το καλύτερο ήταν σ'αυτο της Ντομπ, ως Yoshino. O οτινανισμός κιη παράνοια είχε φτάσει σ'άλα επίπεδα εκ μέρους μου! Συμμετείχα κιόλας αρκετά αν και δεν άντεξα και πολύ...<3 

και ο Shinji...καλά βασικά στα περρίσσότερα μες στη παράνοια παίζω...μόνο σ'ένα που χε κάνει η Kai είχα παίξει πιο σοβαρά νομίζω(αν και είχα τύχει δολοφώνος εκεί οπότε οκ) XD

フカフカ

#4243 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2014 - 13:31

Youtube Video

Σόρυ BadBoy, αλλά έχω μελετήσει την τέχνη του backstab πολύ βαθιά. Αν είδε κανείς το ποστ μου στην τρύπα λίγα λεπτά πριν αλλάξω ψήφο, ρύθμιζα το ρολόι μου :P

Παιδιά, ξέρετε το κόλπο. Αν επιβιώσω της νύχτας, βγάζετε μια ισοπαλία και μετά κάντε στην άκρη να περάσω.

#4244 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2014 - 13:34

Όταν το επάγγελμα γίνεται τέχνη,

ένα βιβλίο του Οδυσσέα Λόκχαρτ Τζιοβάννι Μονάχου.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4245 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2014 - 17:04

Απλά δίνω μια μικρή νότα στο παιχνίδι, that's all.

Ποτέ δεν θα φτάσω στο επίπεδο "αυτό είναι το Παλέρμο που ο Osama bin Laden έπαιζε το Θεό, ήταν vigilante και σκότωνε αθώους με την καραμπίνα τις νύχτες ενώ ο Kaiser σημείωνε Lynch record",

ή στο "αυτό είναι το Παλέρμο που ο Black Kaiser έπαιζε βιτζιλάντε και καθάρισε στους 3 πρώτους γύρους 3 δολοφόνους, μετά τον έφαγαν και η τελευταία δολοφόνος πέθανε στο τρολλάρισμα τους υπόλοιπους" (ήμουν ο δεύτερος δολοφόνος που πήγε από σφαίρα Kaiser)

ή το "αυτό είναι το Παλέρμο που ο Ghost Prince δεν ξέρει που πατά και που βρίσκεται" (ουπς, πιο απ' όλα; )

ή το "αυτό είναι το Παλέρμο που ο Ody και η Μπουγάτσα βγαίνουν ραντεβού κάθε βράδυ"

ή "αυτό είναι το Παλέρμο που οι δολοφόνοι νίκησαν μετά από μαζικό backstab στον τελευταίο γύρο με τον έναν να ποστάρει από το αεροδρόμιο"

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Oh the memmories! Τα αγαπάω τα παλέρμα που κάνουμε τόσο πολύ.

Youtube Video