Πάντως όπως είμαστε τώρα, 19 άτομα, νομίζω χρειαζόμαστε είτε έναν ακόμα δολοφόνο είτε μια πόρνη. Όταν είπαμε για 4 ήμασταν ακόμα 16 άτομα.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2013 - 15:27
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2013 - 23:10
Οι συμμετοχές κλείσαν μόλις τώρα, και σε λίγο θα ανοίξει το thread.
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2013 - 03:02
Πολλά συγγνώμη που άργησα να διαλέξω χαρακτήρα.
Ο χαρακτήρας μου είναι ο Eul Lee ( R ) από το Annarasumanara.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 08 Σεπτέμβριος 2013 - 03:07
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2013 - 13:34
Εχω να κανω την εξης ερωτηση μιας και δεν ξερω και καλα το παιχνιδι...
Και επειδη ψηνομαι να παιξω
Το τοπικ που ειναι Lab Edition ειναι με αλλα λογια "Το πως παιζεται το παιχνιδι" ???
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2013 - 13:45
Εϊναι το thread στο οποίο παίζεται το παιχνίδι αυτήν την στιγμή. Πρώτο post με κανόνες και ξεκινάνε σιγά σιγά οι συστάσεις.
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2013 - 17:02
Εϊναι το thread στο οποίο παίζεται το παιχνίδι αυτήν την στιγμή. Πρώτο post με κανόνες και ξεκινάνε σιγά σιγά οι συστάσεις.
Χίλια συγγνώμη, οι κανόνες θα μπουν στο επόμενο post μου, όταν πέσει η νύχτα και μετά θα κάνω edit το πρώτο post.
Stavroulaki, να οι κανόνες:
Χίλια συγγνώμη και πάλι.
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2013 - 22:22
Θα ηθελα να μπω... αλλα ειμαι λιγο ανχωμενη οτι θα κανω καμια στραβηηηηηηη xD
Να ρωτησω..
το παιχνιδι παιζεται σε topics Που διαβασα πιο κατω απο αυτο???
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2013 - 22:26
Θα ηθελα να μπω... αλλα ειμαι λιγο ανχωμενη οτι θα κανω καμια στραβηηηηηηη xD
Να ρωτησω..
το παιχνιδι παιζεται σε topics Που διαβασα πιο κατω απο αυτο???
Κοίτα, το παιχνίδι δεν έχει ακόμα ξεκινήσει. Οπότε χαλάρωσε.
Το παιχνίδι παίζεται σε αυτό το τόπικ. Όταν μοιραστούν οι ρόλοι, αρχίζουν οι ψηφοφορίες και υποδύεσαι το χαρακτήρα που διάλεξες παίζοντας ανάλογα με το ρόλο που σου έτυχε. Οι ρόλοι δεν έχουν μοιραστεί ακόμα, γίνεται μόνο λίγο roleplay για την προθέρμανση.
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2013 - 22:32
αχα το ποιασα!
Θα δω πως θα κυλησει αυτο το παιχνιδι, και ισως παιξω στο επομενο!
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2013 - 22:38
Ουπς, νόμιζα πως συμμετείχες σε αυτό
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2013 - 22:42
Keito, μηπως Τριτη ειναι λιγο αργα??? Βασικα αν ειναι και κανουμε ολοι απο ενα ποστ, δες αν μπορεις να μοιρασεις τους ρολους ξερω γω απο αυριο το βραδυ ετσι ωστε να ξεκινησουμε το κυριο παιχνιδι συντομα. Χεχεχεχε, ανυπομωνω να ξεκινησει η full διασκεδαση.
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2013 - 23:12
Αν δεις ότι κολλάμε, κάνε λίγο RP με κάναν δικό σου να μας δώσεις πατήματα. Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε και κάπου να πιαστούμε για να ξεκατινιαστούμε πέρα από ό,τι λέμε μεταξύ μας.
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2013 - 02:25
Αν δεις ότι κολλάμε, κάνε λίγο RP με κάναν δικό σου να μας δώσεις πατήματα. Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε και κάπου να πιαστούμε για να ξεκατινιαστούμε πέρα από ό,τι λέμε μεταξύ μας.
Σε εμένα πάει αυτό; Δεν έχω πρόβλημα αν δεν σας πειράζει εσάς.
Crabs, είμαι και εγώ λίγο περιορισμένη στον χρόνο, και έχει ήδη ανακοινωθεί τώρα το πότε πέφτει η νύχτα, οπότε αυτός ο γύρος θα λήξει όπως προγραμματήστικε.
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2013 - 11:55
Οπως θες. Απλα το ειπα για ευκολια και ολας. Ριχνεις τη νυχτα, μοιραζεις ρολους, ανοιγεις τη μερα και μας αφηνεις να τρωγωμαστε οσο θες. Αλλα εσυ εισαι ο Game Master (Lady Bernkastel) οποτε εσυ οριζεις αυτα τα θεματα.