Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]
Posted 01 November 2010 - 16:03

Posted 01 November 2010 - 16:06

For the record εγώ του είχα πει ότι είναι δολοφόνος πριν κάν πάρει το Pm από τον Tenshi. XD I win.
Posted 01 November 2010 - 16:06
Posted 01 November 2010 - 16:08
Posted 01 November 2010 - 16:08
Ο οποίος Tragic Prince 8/10 φορές που παίζει παλέρμο είναι δολοφόνος και πάντα μα πάντα περνάει απαρατήρητος μέχρις ώτου είναι ΠΟΛΥ αργά. XD
9/10 βασικα. Εχω αμαρτωλο παρελθον
Posted 01 November 2010 - 16:45
απλά για πείτε τι νομίζετε πρέπει να ξεκαθαριστεί/αποσαφηνιστεί/αλλάξει κτλ κτλ
Posted 01 November 2010 - 16:48
Κατ αρχας ο μονος τροπος να κλεψεις στο online παλερμο ειναι μεσω του Tenshi η μεσω της βοηθειας καποιου mod.Φυσικα και κατι τετοιο δεν εγινε.Ο Tenshi ηταν αψογος στη δουλεια του απο την αρχη ως το τελος.
Εχουμε και λεμε λοιπον.Στον πρωτο γυρο βρηκα τον Serestrum ο οποιος μιλαγε πολυ και με σιγουρια και ειχε και αρκετους haters oποτε υπεθεσα πως ισως ειχε καποια ιδιοτητα.Τζιφος.Βρισκω πως ειναι αθωος λοιπον και του μιλαω χωρις να ξερω οτι κατι τετοιο απαγορευεται.Του λεω ειμαι επιθεωρητης και σε βρηκα,ανταλλαξαμε θεωριες κλπ κλπ.
Παραλληλα εντωμεταξυ μιλουσα στο χαλαρο με 2-3 ατομα απο το forum.Ενας απο αυτους ηταν και ο Tragic Prince.Φυσικα δεν ειχε αποκαλυψει κανεις ταυτοτητες κλπ.Απλα μιλαγαμε.Σε καποια φαση ο τρελος με πηρε και τηλεφωνο μαλιστα νε με ρωτησει σχετικα με το game

Μετα το πρωτο ξημερωμα λοιπον και αφου οι επιθεωρητες ειχαν χρησιμοποιησει πρωτη φορα την ιδιοτητα τους γραφουμε στο thread εγω και ο Azathoth.Δυο post που ηταν τρομαχτικα ιδια γιατι ουσιαστικα διναμε χαριστικη σε ενα ατομο επειδη το ειχαμε βρει την προηγουμενη νυχτα.Serestrum και Mikami Teru συγκεκριμενα.Επικοινωνησαμε λοιπον και δειλα δειλα αποκαλυψε ο ενας στον αλλον τις ταυτοτητες μας.Μπορω να πω οτι αυτη ισως ηταν και η καλυτερη φαση του παιχνιδιου.Ειχαμε γουσταρει απιστευτα που βρεθηκαμε ετσι τυχαια δυο ατομα που γνωριζομασταν και εκτος forum.Αρχησαμε λοιπον να μοιραζομαστε θεωριες σαν τρελοι.
Ειπαμε λοιπον να προσπαθησουμε να βρουμε τον επομενο επιθεωρητη και να οργανωθουμε.Εντομεταξυ οσο στρατηγικα παιζαμε εκτος παιχνιδιου,τοσο χυμα και φανερα παιζαμε ingame.Mεγαλο contradiction που μας κοστισε in the long run.Παραδεχομαι οτι εκει σε καποια φαση ειμασταν σχεδον σιγουροι οτι ο Aboumonkey ειναι η επιθεωρητης η εστω αθωος και αποφασησα να του στειλω ενα pm χωρις να αποκαλυπτω την ταυτοτητα μου για δω τι παιζει.Μου ειπε ξερω γω οτι οκ δεν παιζει κατι τετοιο και χωρις να ειπωθει τιποτα ουσιαστικα η confirmed συνεχιστηκε το παιχνιδι.Μετα απο λιγο ερχεται pm στον Azathoth απο τον Alxdjo οπου του λειει οτι ρωτησε τον Tenshi Και τον βρηκε.Ετσι με τα πολλα βρεθηκαμε και οι τρεις και μοιραστηκαμε θεωριες,οσους ειχαμε ψαξει κλπ.
Εγω αναμενομενα ψοφησα το επομενο βραδυ αφου ειχα προλαβει να κατηγορησω τον Earl Cain για τον οποιο ημουν 99/100 σιγουρος.Τελικα τον φαγαν στον επομενο γυρο.Ταυτοχρονα ειχαμε βρει την Anelis και προσωπικα ημουν ΣΙΓΟΥΡΟΣ για την mono.Οποτε εφ οσον βλεπαμε τους πολιτες να ψηφιζουν οτι να ναι και ο Azathoth να εχει ενα καρο αρνητικες ψηφους αποφασησαμε να τα παιξουμε ολα για ολα και να δωσουμε 3 απο αυτους και ας καρφωθουμε.Τελικα ακολουθησε το πιο ΓΑΜΑΤO post σε ολο το game και δωσαμε 3 στανταρακια εκει και αφησαμε τα υπολοιπα στην μοιρα τους.
Μετα συνεχισαμε να παρακολουθουμε το game αλλα προφανως δεν μας ενοιαζε τοσο το αποτελεσμα.Σε συνδυασμο με κατι butthurt κατηγοριες οτι κλεψαμε κλπ απο τους δολοφονους (ενω και αυτοι οι ιδιοι ειχαν ολοκληρο insider να μου μιλαει καθημερινα και να με ρωταει και καλα για θεωριες κλπ

Ε μετα εγινε αυτο που προσωπικα με ξενερωσε περισσοτερο απ ολα.Και αναφερομαι στις μαζικες αποχωρησεις παικτων που-δικαιλογημενα η μη- ειχαν χαλαστει απο τις τελευταιες φασεις του παιχνιδιου και προτιμησαν να αυτοκτονησουν.Δηλαδη πανω που ειχαμε βρει τρια ατομα και ολα εβαιναν καλως,ξαφνικα ολο το πληθος τον αθωων ξεκληριστηκε πριν την ωρα του.Anw εκει καπου σταματησα να παρακολουθω με ενδιαφερον τις εξελιξεις και δεν με ενοιαζε το αποτελεσμα.
Ε και φτανουμε στο τελος τωρα που προσωπικα ηταν καλυτερο των προσδοκιων.Πραγματικα ο Tragic Prince μας (και κυριως ΜΕ) επαιξε στα δαχτυλα και παραδεχομαι την ολοκληρωτικη ηττα μου.Δεν ειχα φυσικα καμια αποδειξη πλεον για το ποιος ειναι ποιος.Ημουν σιγουρος παρολ αυτα οτι ο Shinichi ηταν δολοφονος.Το θεμα ηταν ο τελευταιος για τον οποιο πραγματικα δεν ειχα ιδεα αν και υποπτευομουν με διαφορα των Hawk Eyes εξαιτιας καποιων πολυ περιεργων και -παω με το ρευμα- ποστ του.
Well we were fooled και οχι τιποτα αλλα πηρα και τον Matasso στον λαιμο μου.Του στελνω λιγο πριν την τελευται νυχτα ενα πμ και του λεω οτι ξερω οτι στανταρ αυτος και ο Mikami Teru ειναι αθωος.Για την Beatrice δεν ειχα ιδεα πραγματικα αλλα του προτεινα να κατευθυνθει προς Hitsugaya και Ηawk eyes μερια.Οποτε δεν θα ηταν υπερβολη να πω οτι τους πηρα στον λαιμο μου και χασαμε εξαιτιας μου.
Well...we were utterly and methodically fooled.
Next time I guess...

Edited by Hanzo, 01 November 2010 - 16:56.

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Posted 01 November 2010 - 16:56

Posted 01 November 2010 - 17:03

Posted 01 November 2010 - 17:07
Δηλαδή omg και 3 lol
Το πιο γαμάτο ποστ στο παιχνίδι ήταν αυτό της anelis που έδωσε τον strange loop και τους δούλεψε όλους κανονικά και με το νόμο...
Από κει και πέρα οι δολοφόνοι δουλέψαμε σαν ομάδα και έγινε ένα ωραίο παιχνίδι αφού φύγατε...Τυχαίο? δεν νομίζω...
Posted 01 November 2010 - 17:09
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 01 November 2010 - 17:10
το παιχνίδι μέσω φόρουμ είναι για να παίζετε με κάποιους συγκεκριμένους κανόνες και όχι όπως νομίζει ο καθένας ότι πρέπει για να κερδίσει...
δλδ. εγώ γιατί να μην πιάσω αυτούς που μιλάω και εκτός φόρουμ [ναι όσο κ να σας εκπλήσσει υπάρχουν άνθρωποι που μου μιλάνε] και να αρχίσω θεωρίες, σουξουμουξου κτλ;
ή γιατί να μην το παίζω κινέζος κ να κάνω ένα ξερό ποστ "ο ταδόπουλος είναι"
και μετά να ξανακλείνομαι στο καβούκι μου για να προστατευτώ;
βγήκα μπροστά, έκανα υποθέσεις , δε θυμάμαι αν καν έπεσα μέσα και γενικά προσπάθησα να συμμετέχω στο παιχνίδι σαν ένας απλός πολίτης που δε ξέρει τι γίνεται και βλέπει κόσμο γύρω του να πεθαίνει... όπως δλδ. ήταν ο ΡΟΛΟΣ που μου δώθηκε...
Posted 01 November 2010 - 17:13
μονο καλύτερα μη μιλάς...
Καταρχας δεν μου αρέσει ο τόνος σου. Καθόλου. Έχω κάθε δικαίωμα να μιλάω νομίζω και αν πιστεύεις το αντίθετο αντί να με προσβάλεις να μιλήσεις κανονικά και να το λύσουμε.
Posted 01 November 2010 - 17:14
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 01 November 2010 - 17:15
δεν είμαι ούτε εγώ ούτε ο hanzo ηλίθιοι και ξέρουμε τι γινότανε γύρο μας στο παιχνίδι όπως και εσύ δεν είσαι ηλίθια και ήξερες τι γειωνότανε από δικη μας πλευρά. το ότι δεν τα λέω επειδή δεν έχω όρεξη να τσακωθώ με κανέναν δεν πάει να πει πως δεν τα ξέρω. όσο 'λάθος' μπορεί να παίξαμε εμείς, τόσο 'λάθος' παίξατε και εσείς
ε ρε μαν αφου ειπες τα δικα σου, πες και τα δικα τους...σιγα, τελειωσε...
/ποπκορν