Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#3676 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 19 April 2013 - 21:29

PS Αυτο με το 1000+1 ways to kill an annoying chicken ιδεα τς παλιοπαπιας ηταν? Απο τοτε που αποκαλυφθηκε οτι ηταν συνεργος ,ειμαι σιγουρη αυτος φταιει.

Απορώ πως σκέφτηκες κάτι τέτοιο.

#3677 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 19 April 2013 - 21:39

Καλά, η αλήθεια είναι πως από αθώους, ήμασταν όλοι ένας κι ένας :hahaha: :hahaha: Οι μόνοι σοβαροί ψοφίσανε πρώτοι.

Το διασκέδασα και εγώ, και γέλασα πολύ. Congrats Osama.

#3678 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 19 April 2013 - 22:17

Εδώ τους άλλους τους έλεγα έντομα, το ανόητο ανθρωπάκι σε πείραξε; :P Έχω ένσταση στο πώς με σκότωσες! Πώς στο καλό ψόφισε ο Θάνατος; XD Εδώ οι άλλοι ψοφούσαν για να τον κάνω seal και εδώ μπουμπ, dead! Αλλά ευχαριστήθηκα τον τελευταίο γύρο, έγραφα ότι βλακείες μου κατέβαιναν.

Ανέφερα στον θάνατο του Hazama ότι η καραμπίνα είχε πάνω της χαραγμένα τα αρχικά J(esus) C(hrist). Μπορεί να ξέχασα να εξηγήσω πως κατέληξε με υπερβολικά βολικό τρόπο στα χέρια του Johan ένα όπλο που μπορεί να σκοτώσει τα πάντα αλλά με τόσο plot hax που είχε η ιστορία, νομίζω ότι αυτό δεν είχε και τόσο μεγάλη σημασία :P

@Keito, οι αθώοι ήσασταν στον κόσμο σας. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως καταφέρατε να καρφωθείτε μόνοι σας. :P

#3679 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 19 April 2013 - 22:51

Ανέφερα στον θάνατο του Hazama ότι η καραμπίνα είχε πάνω της χαραγμένα τα αρχικά J(esus) C(hrist). Μπορεί να ξέχασα να εξηγήσω πως κατέληξε με υπερβολικά βολικό τρόπο στα χέρια του Johan ένα όπλο που μπορεί να σκοτώσει τα πάντα αλλά με τόσο plot hax που είχε η ιστορία, νομίζω ότι αυτό δεν είχε και τόσο μεγάλη σημασία :P

@Keito, οι αθώοι ήσασταν στον κόσμο σας. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως καταφέρατε να καρφωθείτε μόνοι σας. :P

Don't worry, it was good anyway :P

#3680 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 22 April 2013 - 06:27

Ήμουν έτοιμος να κάνω ragepost μετά το θάνατο μου αλλά συγκρατήθηκα. :P
Μια με τον Kaiser που με ψήφησε επειδή του τρίφτηκε ο Ody και σε όλους φάνηκε πολύ πιο λογικό από το να ψηφίσεις μια ΠΑΠΙΑ για αθώο (θα φάνηκε ύποπτο που έριξα δεύτερη ψήφο τόσο νωρίς but still), μια με την Μπουγάτσα που μετά το πρώτο μου ποστ με είχε κυριολεκτικά χεσμένο και ήρθε μετά και ο Babba και τα ισοπέδωσε όλα. Πραγματικά ένιωθα ότι έγραφα τζάμπα. XD
Το καλό με Keito και redqueen είναι ότι δεν έδιναν στόχο, από τη στιγμή που έπεσαν όλοι πάνω τους απλά χάθηκε το παιχνίδι.
Δε λέω ότι ήμασταν η ομαδάρα αλλά πιστεύω φταίω περισσότερο η ατυχία μας.
Anw, ωραίο ήταν το παιχνιδάκι όσο κράτησε, μεγάλο μπράβο στον Osama για τη δουλεία του (άντε και στον Fandom), ο Deadpool έγινε από τους πιο μισητούς μου χαρακτήρες και κάθε φορά που τον βλέπω παθαίνω ψυχολογικά, δε θα ξαναπιώ Kaiser μπύρα.

Edited by Jorg, 22 April 2013 - 06:36.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#3681 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 22 April 2013 - 19:46

Λοιπόν τώρα που πέρασαν μερικές μέρες, το επόμενο παλέρμο σκεύτομαι να το ξεκινήσουμε αρχές Μαϊου ώστε να τελειώσει πριν τις εξεταστικές των περισσοτέρων που ξεκινάν Ιούνιο.

Το setting θα είναι sci-fi και μπορείτε να πάρετε οποιονδήποτε ήρωα από sci-fi Anime, ταινίες και σειρές, αν δεν υπάρχει και πρόβλημα από τους mods μπορούν να αρχίσουν και οι εγγραφες (όνομα, εικόνα και μερικά λόγια για να βοηθήσετε τους υπόλοιπους αν είναι δυνατον). Περισσότερες λεπτομέριες σύντομα. :)

#3682 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 22 April 2013 - 20:10

Posted Image

T-101 και βλέπουμε...

anime only?

Edited by Babba, 22 April 2013 - 20:11.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#3683 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 22 April 2013 - 20:58

οχι και real life or whatever :P σουφου γενικοτερα!

#3684 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 22 April 2013 - 21:38

Posted Image

Killy. Από το Blame!!!

Πολύ ομιλιτικός χαρακτήρας. Δεν θα καταλάβετε πως έπαιξα. Πραγματικά δεν θα καταλάβετε πως έπαιξα. Ο τύπος είναι η απόλυτη μουγκαμάρα.

#3685 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 23 April 2013 - 11:52

Λοιπον, στο παλερμο αυτο θα έχουμε τους ίδιους ρόλους που είχαμε στο στο παλέρμο της DoB με κάποιες παραλαγές στα ονόματα φυσικά και με τις όποιες διωρθώσεις βρήκαμε στους ρόλους μετά απο εκείνο το game. Επίσις αν έχετε κάτι να προτείνετε feel free.

Spoiler:

Όπως είπαμε το setting και οι ήρωες είναι απο sci fi (post-apocaliptic, mecha, space κλπ. κλπ.) anime ή real life σειρές-ταινίες, με το χαρακτήρα και την εικόνα δώστε και μια περιγραφή του ήρωα (πχ c-3po - πριχτικο ρομποτ απο το star wars που μεταφράζει τα παντα)

#3686 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 23 April 2013 - 12:20

Live action ρε, όχι real life :P

Χαρακτήρες από βιβλία, μάνγκα, κόμιξ, games, επιτρέπονται επίσης;

#3687 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 23 April 2013 - 13:40

Χρειάζεται έναν werewolf στους ουδέτερους. Γενικά χρειάζεται ουδέτερους.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#3688 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 23 April 2013 - 14:23

βασικα δεν προσθεσα και αλλα πραγματα γτ περιμενω να δω και ποσοι θα δηλωσουν.. true καλο ειναι να εχει ουδετερους και λογω setting, αν και την ιδεα με τα ζομπι που ακουστηκε για το προηγουμενο παλερμο την αποριπτω xD (not a zombie fan)

και ναι υποθετω επιτρεπονται και βιβλία, μάνγκα (? προφανως!), κόμιξ, games, ουτος η αλλος βασικα στοιχεια του στορι σε βιβλια θα βασιστουν!

και ναι real action βλακεια μου :P

#3689 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 30 May 2013 - 14:41

δεν βλεπω κινηση τοσο καιρο, πεφτει και η εξεταστικη σε λιγο (και πρεπει επιτελους να σοβαρευτουμε) οποτε το αφηνω για αργοτερα το παιχνιδι, οποτε ψιθητε και εσεις να ξεκινησει πειτε το :) οταν ειναι θα ανοιξω ξεχωριστο θρεντ με roleplay το ξεκινημα της ιστοριας για ετησεις συμμετοχης και τους κανονες...

#3690 Ryuzaki L

Ryuzaki L

Starting...

• Members
  • 13 posts

Posted 12 July 2013 - 16:59

Youtube Video

Edited by Ryuzaki L, 12 July 2013 - 17:00.