Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#3466 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 06 March 2013 - 09:23

Posted Image

Aλλά δίκιο έχεις, δεν έπρεπε να τον είχα βάλει να κλαίει, απλά να φρικάρει, όπως κάνει πάντα. Χμ, τεχνικό λαθάκι. Damn it.

Βtw, αν ήταν να μας σκοτώσεις όλους έτσι (τόοοσο κοντά στο να ζήσω!), έπρεπε να συνεχίζαμε παραπάνω το trolling :3

How do you think you died in the first place? :P
Spoiler:

Α, κι εδώ είναι οι λίστες με τις επιλογές της κάθε νύχτας:

Spoiler:

#3467 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 06 March 2013 - 10:07

Είμαι αθάνατος λέμε >.<

#3468 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 06 March 2013 - 10:15

DoB, εντάξει, τι να πω για το παιχνίδι; Κοπέλα μου, χίλιες φορές συγχαρητήρια! Πάρα πολύ διασκεδαστικό, η Varia φοβερή στα χέρια σου κι όλοι είχαμε πολύ ικανοποιητικούς θανάτους! Το ευχαριστήθηκα τόσο πολύ, μπράβο. Επίσης, αγαπητέ παραπονιάρη Fandom, δεν είπε ότι δεν είσαι αθάνατος...αφού σε έκοψε το κεφάλι και ζούσες. Απλώς, ορθά, σε πέταξε στους καρχαρίες. Χα χα χα, ήταν έξυπνο, δε μπορείς να πεις!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#3469 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 06 March 2013 - 10:19

Λοιπόν, τώρα που τελειώσε να πω συγχαρητήρια στην DoB για την διοργάνωση του πιο χαοτικά random Παλέρμο που έχουμε παίξει μέχρι στιγμης.

Παρ'όλα αυτά, το παιχνίδι πιστεύω ότι ήταν λίγο μη ισορροπημένο. Οι αθώοι ήταν πολύ δυνατοί, ακόμα και με τους δολοφόνους να έχουν ρόλους γιατί ακόμα και αν αποκάλυπτε κάποιος τον ρόλο του οι δολοφόνοι δεν θα τολμούσαν να τον σκοτώσουν την νύχτα από φόβο των χίλιων και έναν ρόλων που θα τον είχαν στοχοποιήσει.

Πολύ καλή η ιδέα των ουδέτερων, θα την εφαρμόσω και στα πιο απλά Παλέρμο. Δίνουν μια νότα ανασφάλειας στο παιχνίδι.

Και μια ερώτηση τώρα, flavor φύσεως. Εάν η Varia ήθελε να βρει καινούρια μέλη γιατί στο τέλος τους σκότωσε όλους; Well αφήστε, δεν χρειάζομαι απάντηση. Θα τους σκοτώσω σαν NPCs σε κάποιο επόμενο Παλέρμο. Παραήταν αντιπαθητικοί.

Edited by Osama Bin Laden, 06 March 2013 - 10:19.

#3470 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 06 March 2013 - 10:22

:kakaka: :kakaka: :kakaka: :kakaka: :kakaka: :kakaka: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
ΝΙΚΗΣΑ... πεθαινα που εβλεπα απο ολους τς εναπομειναντες να με κλαιει η Μπουγατσα κι ειχα προστατεψει αυτη !
Αχ δν μπορω να γελαω αλλο!!! Καλα οτι θα ψοφουσαμε πιστευω οτι οτ ξεραμε αλλα ηταν ολοι οι θανατοι ενας κι ενας :Ρ
Αρχισα να φοβαμαι με αυτα που ελεγε ο Pegasus-san xD... My dear Cecilia=My dear Irie xoxoox
Το απολαυσα το παιχνιδι παρα πολυ !!!Ο ρολος μου ταιριαζε!τοσο πολυ Ντομπ να μας ξαναπροτιμησεις :D
Οσαμα ,ελα δν ειανι αντιπαθητικη η Ωαρια!
YΓ DoB αγαπησα τη τελευταια φωτο μου <3

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#3471 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 06 March 2013 - 10:39

Και μια ερώτηση τώρα, flavor φύσεως. Εάν η Varia ήθελε να βρει καινούρια μέλη γιατί στο τέλος τους σκότωσε όλους; Well αφήστε, δεν χρειάζομαι απάντηση. Θα τους σκοτώσω σαν NPCs σε κάποιο επόμενο Παλέρμο. Παραήταν αντιπαθητικοί.

Δεν έχεις διαβάσει Reborn, γι αυτό ρωτάς xD Chaotic Evil at its best!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#3472 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 06 March 2013 - 11:36

DoB, μπράβο για την οργάνωση. Ήσουν πάντα στην ώρα σου και μας έδωσες όλους ωραίους θανάτους. Να το επαναλάβεις κάποια στιγμή με πιο κλασσική έκδοση, εδώ άντεξες τόσα pms σε αυτό.

Προσωπικά λυπήθηκα τον Babba. Babba, σε έχω δει και σε ρόλους που δεν μου άρεσαν από άποψη rp και σε άλλους που μου είχαν αρέσει, αλλά τον συγκεκριμένο τον είχες πετύχει σαν χαρακτήρα. Κρίμα που δεν προλάβαμε να δούμε περισσότερα.
Vagelio, απολαυστικός ο Vamp μέχρι το τέλος του. Γελούσα εκεί που μέσα σε όλον τον χαμό έδινε και τις συνταγές του.
Αλλά εντάξει, το αστείο με τη μοδίστρα ήταν το πιο πετυχημένο από όλα. :hahaha:

Ξέχασα τον αδερφό μου τον Yokoya Zane και τις διασκεδαστικές συνομιλίες για τις αναμνήσεις από τον στρατό.

ySss0UF.jpg

#3473 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 06 March 2013 - 11:38

O Osama αυτή τη στιγμή ετοιμάζει μια στρατιά από καμικάζι. Έναν για τον καθένα μας.

#3474 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 06 March 2013 - 11:43

Posted Image

Παιδιά εγώ ευχαριστώ, πρώτον για την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού, δεύτερον για το ενδιαφέρον και τη συνέπεια που δείξατε όλοι, και τρίτον για το καταπληκτικό rp που κάνατε. Όταν βλέπει κι ο GM τους παίκτες να ενδιαφέρονται, να τηρούν τους κανόνες και πάνω απ' όλα να το διασκεδάζουν, ε, δε ζητάει και τίποτα περισσότερο, αφού ακριβώς γι' αυτό το διοργανώνει. Και χάρηκα πάρα πολύ που το είδα κι εδώ αυτό. Μερικά posts απλά ανήκουν στο hall of fame, αλλά είναι τόσα πολλά που και όλο το thread να βάζαμε, πάλι μέσα θα ήμασταν!

Στα διαδικαστικά του παιχνιδιού: Καλά, πέρα απ' το τραγικό με τον Άγγελο - που να μην ήταν και σε bold πανάθεμα - *facepalm*, αλλά ευτυχώς αυτό προλάβαμε και το ψιλοσώσαμε, τα άλλα που είδα στην πορεία ήταν κάποιες διορθώσεις, όπως πχ τελικά ο watcher δεν ήταν ανάγκη να πάρει το παραπάνω πλεονέκτημα να επισκέφτεται κάποιον πάνω από μια φορά, ο paranoid cop έπρεπε να καταλογιστεί ως επισκέπτης, και μετά κάποια του τύπου 'ποιος φτάνει πρώτος πού', πχ αν η μάγισσα καταριόταν τον vigilante και ο vigilante πυροβολούσε τη μάγισσα, ποιος πέθαινε; (θα πέθαιναν και οι δυο στην περίπτωση αυτή). Επίσης το alien ήταν υπερβολικά δύσκολο να κερδίσει στο συγκεκριμένο setting, αλλά σε ένα απλό θα είχε αρκετές πιθανότητες. Kαι ο Warlock δεν ήταν αδύνατο να κερδίσει, όπως αποδείχτηκε, ήταν όμως πολύ δύσκολο και για εκείνον.

Τώρα το σκέφτηκα κι εγώ για το αν οι δολοφόνοι ήταν underpowered, αλλά δεν ξέρω. 10 αθώοι, 5 δολοφόνοι, άντε και 3 άσχετοι. Ίσως θα έπρεπε να είχαμε βάλει κανόνα να μην μπορούσατε να αποκαλύψετε τους ρόλους σας. (καλά εκεί θα γινόταν χαμός) Αλλά και πάλι, το μεγαλύτερο λάθος ήταν η νοοτροπία που είχαν οι δολοφόνοι απ' τα προηγούμενα Παλέρμο πιστεύω. Κρατάω χαμηλό προφίλ. Αυτό επέτρεψε στους αθώους να βγουν μπροστά και να κάνουν ο,τι θέλουν. Σκεφτείτε πως αν πχ ο Kaiser ήταν δολοφόνος και έλεγε ψέματα πως είναι ο stalker, θα είχε λιανίσει έναν αθώο, θα σκότωναν 2 άλλους το βράδυ (γιατί θα είχε γίνει ντόρος και θα ήξεραν προς τα πού να κινηθούν) και θα τον θυσίαζαν την επόμενη μέρα, έχοντας σκοτώσει συνολικά τρεις. Με τέτοιες αναλογίες, η νίκη δε θα ήταν καθόλου απίθανη.

Έλα βρε osama, όλη η Varia αντιπαθητική; Κανένας δε σου άρεσε; Δε μπορεί, τόσοι διαφορετικοί χαρακτήρες, κάποιον θα αντιπάθησες λιγότερο! :hahaha:

#3475 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 06 March 2013 - 11:45

What they said, επικό χάος και τρολιά *glares at Μέθυσους*. Συνοδευόμενα από απολαυστικά novel-ish στην αφήγηση κείμενα -good job DoB, και ήταν η πρώτη φορά που διοργάνωσες!-.

Όσον αφορά τις ομάδες, γενικά πιστεύω ότι όλοι περιμέναμε κάποιο unbalancing δεδομένου ότι ήταν πειραματικό παιχνίδι και εν μερί συμφωνώ με τον ροζμάλλη μόδιστρο για την δύναμη των αθώων. Δεν λέω ότι έπαιξα καλά, αλλά γενικά από ισορροπία ρόλων θεωρώ ότι χρειαζόμασταν έναν Λυκάνθρωπο, ή οποιονδήποτε άλλο που μπορεί να σταματήσει την στρατηγική με το όνομα "ας αποκαλυφθούμε όλοι να ξεσκεπάσουμε τους δολοφόνους". Μιλώντας περί λυκανθρώπου, οι ουδέτεροι ίσως αδικήθηκαν λίγο, αν ξαναπαίξουμε that way να βάλουμε περισσότερους :3.

Ευχάριστη εμπειρία, και ένα ακόμα μπράβο στην GM για την τολμηρή επιλογή της. Δεν μας λες, ήταν κουραστικό να δέχεσαι άπειρα pms κάθε διήμερο;

Special thanks

-στην Kai και στην Maffy για την μαγειρική και το tea party μας <3. Επίσης για τo θεϊκό επεξεργασμένο gifάκι με τον Arthur που μαγειρεύει και το κατσαρόλι αναφλέγεται *δάκρυα συγκίνησης*
-στον Οσάμα για το όλο joke με τον μόδιστρο *κι άλλα δάκρυα συγκίνησης*
-στο FABULOUSNESS της μπουγάτσας. Δυο-τρία από τα κείμενα σου τα είχα διαβάσει πάνω από τέσσερις φορές.
-στον BK και στον Zane. Με έπιανε κρύος ιδρώτας στο κάθε σας ποστ.|

Εσένα Όντι δεν σου δίνω τίποτα, γιατί σε ρώτησα αν οι grunts του Χ ήταν από την ομάδα πύραυλο/αν η πέρσικη γάτα ήταν ο μιάουθ και μου είπες πως δεν ήταν. Φτου σου, και το ήξερα ότι έκανες τον Τζιοβάννι βαθιά μέσα μου! :P
Babbalek, μακάρι να σε είχαμε περισσότερο. Bad luck.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#3476 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 06 March 2013 - 11:51

θεωρώ ότι χρειαζόμασταν έναν Λυκάνθρωπο, ή οποιονδήποτε άλλο που μπορεί να σταματήσει την στρατηγική με το όνομα "ας αποκαλυφθούμε όλοι να ξεσκεπάσουμε τους δολοφόνους". Μιλώντας περί λυκανθρώπου, οι ουδέτεροι ίσως αδικήθηκαν λίγο, αν ξαναπαίξουμε that way να βάλουμε περισσότερους :3.

Ευχάριστη εμπειρία, και ένα ακόμα μπράβο στην GM για την τολμηρή επιλογή της. Δεν μας λες, ήταν κουραστικό να δέχεσαι άπειρα pms κάθε διήμερο;

Ου, ωραία ιδέα αυτή με το λυκάνθρωπο!

Να σου πω την αλήθεια, όχι, δεν ήταν κουραστικό, γιατί οι περισσότεροι στέλνατε κατευθείαν, και δεν είχα ούτε άγχος ούτε τίποτα. Πιο κουραστικό ήταν το γράψιμο των κειμένων, μου βγαίνανε πάνω από χίλιες λέξεις κάθε φορά, αλλά το απολάμβανα.

Εγώ γιατί περισσότερο κι απ' τον Babba ακόμα λυπήθηκα τον Cloud; Μόνο μια πρόταση πρόλαβε να γράψει ο καημένος και παρ' τον κάτω!

#3477 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 06 March 2013 - 12:03

Με ρολους ειχε παρα πολυ ενδιαφερον το παλερμο, μακαρι να το συνεχισουμε ετσι, επισις ηταν αρκετα balanced απλα η τυχη τα εφερε να φανερωθει δολοφονος απο την μηδενικη νυχτα..

χαλαστικα που δεν χρησιμοποιησα το ρολο μου και ακομη δεν καταλαβα με ποια λογικη με σκοτωσε ο vigilantis (δλδ καταλαβα αλλα τι να πει κανεις.. )

τουλαχιστον το χαρικα που επεσα σε καποιον που κατηγορουσε ο interceptor και τον πειρα μαζι μου (και μαλιστα ειχα ρωτησει την dob αν χρειαζετε να συνεχισω να ρωταω ακριβως γι αυτον τον λογο xD)

επισις υπαρχει πιθανοτητα να μπορω να γινω game master καποια στιγμη? το ψηνω ασχημα γι αυτο ρωταω..

#3478 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 06 March 2013 - 12:11

επισις υπαρχει πιθανοτητα να μπορω να γινω game master καποια στιγμη? το ψηνω ασχημα γι αυτο ρωταω..

Να δηλώσεις ότι θέλεις να γίνεις GM σε κάποιον moderator που έχει αναλάβει το "Play by Post" (πχ. Anelis), γιατί πια κρατάνε σειρά προτεραιότητας.

ySss0UF.jpg

#3479 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 06 March 2013 - 13:00

Αλλά εντάξει, το αστείο με τη μοδίστρα ήταν το πιο πετυχημένο από όλα. :hahaha:

-στον Οσάμα για το όλο joke με τον μόδιστρο *κι άλλα δάκρυα συγκίνησης*

Szayel is not impressed.

Α και btw, φιλική συμβουλή, αποφύγετε γράμματα και δέματα τις προσεχείς μέρες. Fandom, αυτό ισχύει και για εσένα.

Φιλικά και χωρίς κανένα υπονοούμενο αυτή η συμβουλή, έτσι; Θα ήταν κρίμα αν παθαίνατε κάτι...

Spoiler:

Έλα βρε osama, όλη η Varia αντιπαθητική; Κανένας δε σου άρεσε; Δε μπορεί, τόσοι διαφορετικοί χαρακτήρες, κάποιον θα αντιπάθησες λιγότερο! :hahaha:

Μα ακριβώς, αυτούς που αντιπάθισα λιγότερο θα τους σκοτώσω τελευταίους. Πρώτος θα φύγει ο ενοχλητικός βατραχοκέφαλος.

Επίσης, αφού μιλήσεις με τους Πράσινους, στείλε κανά pm να συνεννοηθούμε γιατί θέλω να διοργανώσω και εγώ ένα Παλέρμο τον Απρίλιο.

Edited by Osama Bin Laden, 06 March 2013 - 13:01.

#3480 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 06 March 2013 - 16:08

(Bαριέμαι να κάνω quote)

@Vag, αυτό το gif με τον Arthur, το είχα πετύχει απ'την πρώτη κιόλας μέρα που ξεκίνησε το παιχνίδι και το είχα βάλει στόχο να το χρησιμοποιήσς σε κάποιο σημείο xD Αλλά επειδή όλο το'παιζα σοβαρός, δε μου ταίριαζε. Αλλά στο τέλος το κόλλησα επιτέλους 8D

@Μatassos, εφόσον κατάλαβες, τι να σου πω; :Ρ Αντί να διαψεύσεις τον Theo που πέταγε υπαινιγμούς αρκετό καιρό, έστειλες ποστ λίγα λεπτά πριν πέσει η νύχτα :P Η λογική μου ήταν σωστή, ή εσύ ή ο Theo ήταν ένοχος και προτίμησα τον Theo για αθώο (αν και ήθελα να τον σκοτώσω τόσο >_<) γιατί εκείνος έκανε καλύτερη δουλειά :P Και άλλοι στο τέλος είχαν πειστεί ότι ο Theo ήταν αθώος :P Εγώ όχι αλλά δεν πρόλαβα να τον σκοτώσω όταν βγήκε επίσημα στη φόρα ότι ήταν ένοχος :<