Κατερίνα, σε παρακαλώ καθαρόγραψε τους ρόλους βάζοντας τις υπάρχουσες περιγραφές για τους κλασσικούς και κάνοντας πιο αναλυτικές για τους καινούργιους.
Απορίες:
Vigilante: Αν σκοτώσει 2 άτομα, πεθαίνει; Άμα σκεφτούμε πως υπάρχει και ο imba αφηρημένος (ναι, είναι imba), νομίζω πως πρέπει να πάμε με τον κλασσικό που έχει σφαίρες ανάλογες με τους δολοφόνους και δεν πεθαίνει όταν τελειώσουν.
Stalker: Μαθαίνει οποιοδήποτε ρόλο; Αν ρωτήσει για αυτόν που είναι vigilante θα μάθει πως είναι vigilante ή αθώος όπως ο επιθεωρητής; Μπορεί να συνεργαστεί με αυτόν που θα βρει όπως οι επιθεωρητές μεταξύ τους;
Δικαστής: Ο ρόλος έχει χρησιμοποιηθεί για να γλιτώνει από το μπελά της ισοβαθμίας. Έτσι όπως τον περιγράφεις, α) μπορεί να μην το καταφέρει αν ρίξει ψήφο έξω από τα 2 ρεύματα, β) μπορεί να προκαλέσει ισοβαθμία με την ψήφο του, γ) δεν έχει το προνόμιο της επιλογής άλλου πέρα από αυτόν που ψήφισε.
Αφηρημένος: Είναι που είναι imba ρόλος, θα ανακοινώνει ο gm την αλλαγή ρόλου του;
Γενικώς είτε θα πρέπει να είναι μαζεμένος ο αριθμός των δολοφόνων, είτε πιο ενισχυμένος ο vigilante, αλλιώς οι ρόλοι γέρνουν πολύ προς τους δολοφόνους νομίζω.
Vigilante: Δεν πεθαίνει, μιας και δεν θα παίζει

Stalker: Ναι μαθαίνει οποιονδήποτε ρόλο, αλλά δεν μπορεί να συνεργαστεί με κανέναν, εκτός βέβαια αν θέλετε να παίξουμε με ανοιχτές επικοινωνίες.
Δικαστής: Σε περίπτωση ισοβαθμίας, μπορεί να επιλέξει ποιος απ'τους δύο θα φύγει.
Αφηριμένος: Ναι θα ανακοινώνεται.
Συγγνώμη, απλά τώρα δεν έχω και πολύ χρόνο και έγραψα καλά, και καθαρά τους ρόλους. Θα το κάνω μάλλον αύριο το μεσημέρι.