Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]
Posted 06 January 2013 - 23:11
Μπορεί να μην φάνηκε τόσο, αλλά απόλαυσα αυτό το Παλέρμο πάρα μα πάρα πολύ! Η αλήθεια είναι πως προσπάθησα να κρατήσω ένα αρκετά χαμηλό προφίλ, και από ότι βλέπω τα κατάφερα. Οι μόνοι ψήφοι που είχα ήταν όταν ο Καλαμάρης με κατηγόρησε και όλοι όσοι τον πίστεψαν για επιθεωρητή, και ο Κάιζερ που και πάλι, δεν κράτησε την ψήφο του. Μου έκανε εντύπωση μπορώ να πω, γιατί μόνο μέσα σε ρεύματα έμπαινα και δεν αιτιολογούσα και τρελά τις ψήφους μου xD
Παρ'όλο που δεν ήμουν και τόσο ενεργή, λόγο ρόλου (μετά απ'τον πρώτο θάνατο μου που ήμουνα δολοφόνος, ήμουν πολύ μαζεμένη), πέρασα πάρα πολύ καλά. Στο post ομολογίας δε, είχα καταενθουσιαστεί. Ασχέτως βέβαια, αν κανείς δεν με πίστεψε xD
Τέλος, Οσάμα συγχαρητήρια, το gming σου ήταν όπως πάντα άψογο.
Posted 07 January 2013 - 01:46
-- στον καίσαρα, που έπαιξε ΠΟΛΥ χάλια. Σαν να το έκανε επίτηδες για να μην τον σημαδεύουν συνέχεια οι επιθεωρητές σε όλα τα παλέρμο. Αν και κατάλαβε το κόλλημά του, επανήλθε σε αυτό δίχως τύψεις, επειδή οι δολοφόνοι συμφώνησαν μαζί του! Δεν είναι τυχαία που δούλευες με τους δολοφόνους, διότι δούλεψες για τους δολοφόνους full. 30 μετάνοιες άμεσα. Αν η vaggelio δεν είχε αλλαξοπιστήσει ώστε να σου σώσει το τομάρι, θα μπαίναμε στον τελευταίο γύρο. Κανένας δεν κατάλαβε πόσο κρίσιμο ήταν το σημείο. Γιατί να αλλάξει και να καλυφθεί, αφού θα ήταν ματ αν σε τρώγανε; Πόσο πιο αθώα πια; Αν δεν είχες κολλήσει εκεί, θα έκανες παπάδες. Και το είχες καταλάβει κι όλας από μόνος σου! Σε σώπασε και η kai πάνω που θα έβρισκες τον καλό σου εαυτό και αποτελείωσε τον μύθο σου. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, 40 μετάνοιες.
Ah, λιγάκι αυστηρός but ok. 40 μετάνοιες.
ΙΜΟ, όποιος συμμετέχει πραγματικά και καταφέρνει να ευχαριστηθεί το παιχνίδι, παίζει καλά. Τώρα εσύ εννοείς αποκλειστικά το κομμάτι της εξιχνίασης δολοφόνων, χάλια είναι υπερβολικό, αλλά άσχημα ναι. Για την Vagelio ήταν πολλοί οι λόγοι για την οποία την ψήφιζα και αν δεις πως πολλοί επίσης αθώοι το έκαναν τον γύρο που έφυγε. Αν προσέξεις όμως φρέναρα την ψηφοφορία εναντίον της έναν γύρο ψηφίζοντας και επιμένοντας στον Dead Weight και έπειτα από την αρχή της επόμενης ημέρας και μετά υπολόγιζα αν ζω ακόμη, να καταφέρω να βγάλω τον επιθεωρητή μπροστά για ένα decisive round. Ακόμα και όταν είχα αρχίσει να παίρνω χαμπάρι πως η Vagelio μπορεί και να μην είναι τόσο ένοχη, (χάρη στην Kai κατα κύριο λόγο

Επιίσης, το θέμα δεν είναι μόνο αν "φαίνονται" ή όχι οι δολοφόνοι. Το θέμα είναι και πόσο τους καλύπτουν οι αθώοι με την συμπεριφορά τους. Πχ μέχρι τον τελευταίο γύρο όπου βγήκε ο Kalamaris υποψιαζόμουν Sponis και ήμουν μάλιστα και σίγουρος για τον Jorg. Ή τί ξέραμε μέχρι τότε για τους Ghostprince & Jiji; Δηλαδή οι δολοφόνοι μεν φαίνονταν για δολοφόνοι, αλλά το ίδιο έκαναν και κάποιοι αθώοι. Δεν ήταν καθόλου εύκολο να ξεχωρίσεις ποιός είναι τι και δεν είχαμε και πολλές ευκαιρίες. Πολύ challenging παιχνίδι αυτό.
Anyways, ναι, έπαιξα μεν άσχημα (γκαντέμικο avatar) αλλά εγώ ξέρω πως χάρη σε αυτό όχι μόνο δεν έφυγα πάλι 1ο-2ο γύρο αλλά για πρώτη φορά τερμάτησα κιόλας. Success. Και καταστράφηκε και η πόλη! See you στο επόμενο, guys.
Posted 07 January 2013 - 02:35

Ελπίζω να είμαι πιο αποτελεσματική στα επόμενα και να πάψω να γράφω τους ψήφους πίσω από τις σημειώσεις της σχολής.
Το περίμενε κανείς άλλος; Sorry για τις κατηγορίες, απλά δυσκολευόμουν να πεισθώ για την ενοχή της πεσμένης μπουγάτσας..
Δεν περίμενα ότι η Βαγγελιώ ήταν αθώος εντωμεταξύ
Babba, το ποστ σου με έκανε να δακρύσω από συγκίνηση. Μακάρι να μην σε είχαν καταδώσει.
Κai συγχαρητήρια για rp σου, ήταν από τα καλύτερα στο παιχνίδι αν όχι το καλύτερο, και Cloudy-sky κατάφερες να με πείσεις για την αθωότητα του BK και να συντονίσεις το χάος, ο Τζότζο σου ήταν εντυπωσιακός.
Όσο για 'σένα Black Kaizer, με τόσα που έκανα για χάρη σου πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί με έβγαλες δολοφόνο, ήταν λες και με ήθελες εκτός επειδή σε μαστίγωσα λίγο XD.
Σ' ευχαριστώ Osama για την χρήση των χαρακτήρων μας στην πλοκή. Η προσπάθεια σου αξιόλογη και πολλές φορές τα αποτελέσματα ξεκαρδιστικά. Ο καμινάρου του fandom μπορεί να ήταν ο πιο αδικοχαμένος εκεί μέσα αλλά ο θάνατός του γέννησε έναν επικό npc.
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 07 January 2013 - 18:29
Θα κάνω αργότερα άλλο ένα post με τους ρόλους που έχουμε βρει μέχρι στιγμής, για να μας πείτε την γνώμη σας.
Posted 07 January 2013 - 20:20
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 07 January 2013 - 20:55
Ρόλοι τώρα μάλλον θα είναι οι εξής:
Δολοφόνοι/επιθεωρητές/κυνηγός (σκοτώνει έναν παίκτη της αρεσκίας του αν πεθάνει από ψηφοφορία)/Vigilante(2 σφαίρες και θα είναι NPC)/Γιατρός/Stalker (μαθαίνει τον ρόλο ενός παίκτη μια φορά)/αφηρημένος (μπορεί να γίνει δολοφόνος ανα πάσα στιγμή)/ δικαστής (η ψήφος του μετράει για 2)/ lightkeeper (αν πεθάνει νύχτα, η μέρα δεν έρχεται και οι δολοφόνοι ξαναχτυπούν).
Θα αλλάξουμε λιγουλάκι τα ονόματα, για να ταιριάζουν στο κλίμα του Higurashi και του Umineko, αλλά οι ρόλοι θα είναι οι παραπάνω. Θα δούμε τώρα αν μαζευτούν πολλοί ή λίγοι αν θα παραλείψουμε ή προσθέσουμε ρόλους ^^
Posted 07 January 2013 - 21:21
Edited by Umi no Ossan, 07 January 2013 - 21:22.
Posted 07 January 2013 - 21:28
Posted 07 January 2013 - 21:33

Edited by Maffy, 07 January 2013 - 21:47.
Posted 07 January 2013 - 21:38
Edited by Keito, 07 January 2013 - 21:40.
Posted 07 January 2013 - 21:39
Posted 07 January 2013 - 21:55
Ρόλοι τώρα μάλλον θα είναι οι εξής:
Δολοφόνοι/επιθεωρητές/κυνηγός (σκοτώνει έναν παίκτη της αρεσκίας του αν πεθάνει από ψηφοφορία)/Vigilante(2 σφαίρες και θα είναι NPC)/Γιατρός/Stalker (μαθαίνει τον ρόλο ενός παίκτη μια φορά)/αφηρημένος (μπορεί να γίνει δολοφόνος ανα πάσα στιγμή)/ δικαστής (η ψήφος του μετράει για 2)/ lightkeeper (αν πεθάνει νύχτα, η μέρα δεν έρχεται και οι δολοφόνοι ξαναχτυπούν).
Κατερίνα, σε παρακαλώ καθαρόγραψε τους ρόλους βάζοντας τις υπάρχουσες περιγραφές για τους κλασσικούς και κάνοντας πιο αναλυτικές για τους καινούργιους.
Απορίες:
Vigilante: Αν σκοτώσει 2 άτομα, πεθαίνει; Άμα σκεφτούμε πως υπάρχει και ο imba αφηρημένος (ναι, είναι imba), νομίζω πως πρέπει να πάμε με τον κλασσικό που έχει σφαίρες ανάλογες με τους δολοφόνους και δεν πεθαίνει όταν τελειώσουν.
Stalker: Μαθαίνει οποιοδήποτε ρόλο; Αν ρωτήσει για αυτόν που είναι vigilante θα μάθει πως είναι vigilante ή αθώος όπως ο επιθεωρητής; Μπορεί να συνεργαστεί με αυτόν που θα βρει όπως οι επιθεωρητές μεταξύ τους;
Δικαστής: Ο ρόλος έχει χρησιμοποιηθεί για να γλιτώνει από το μπελά της ισοβαθμίας. Έτσι όπως τον περιγράφεις, α) μπορεί να μην το καταφέρει αν ρίξει ψήφο έξω από τα 2 ρεύματα, β) μπορεί να προκαλέσει ισοβαθμία με την ψήφο του, γ) δεν έχει το προνόμιο της επιλογής άλλου πέρα από αυτόν που ψήφισε.
Αφηρημένος: Είναι που είναι imba ρόλος, θα ανακοινώνει ο gm την αλλαγή ρόλου του;
Γενικώς είτε θα πρέπει να είναι μαζεμένος ο αριθμός των δολοφόνων, είτε πιο ενισχυμένος ο vigilante, αλλιώς οι ρόλοι γέρνουν πολύ προς τους δολοφόνους νομίζω.
Για το χαρακτήρα θα σου στείλω πμ να προτείνεις τίποτα

Posted 07 January 2013 - 22:08
ο σταλκερ μαθαίνει όποιο ρόλο θέλει και απλα μαθαινει (πληροφοριακά), οχι κτ αλο.(συνεργασιες και λοιπα δεν έχουμε) ουσιασιτκα σαν αθώο τον βλέπεις με μια extra ειδιότητα.
Ο δικαστης είναι ο γνωστος δικαστης όπος τον ξέρουμε η 2πλη ψήφος μετράει σε φάση εισοβαθμίας μονο.
Αν ο αφιριμένος αλαξει ρολο, ναι, θ ανακοινωνετε οτι ο αφιριμενος αλάξε και εγινε ταδε, αλλα δε θα μαθ΄λενεται πιος ειναι (αυτο έλειπε)