Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2261 replies to this topic

#976 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 02 December 2007 - 20:30

αυτο μολις προσεβαλλε εμενα και ολους τους lolicon φιλους μου ::mador2:

αλλα nice....
another nel fan signed up ^^

#977 Missing Score

Missing Score

Ναι Νικος Κουκος;

• Members
  • 98 posts

Posted 03 December 2007 - 02:37

Δεν αντεξα και διαβασα το σποιλερ. ΟΜG!!! Nel (& Itsygo) ftw!!!

#978 Sanjiraven

Sanjiraven

Anime Newbie

• Members
  • 43 posts

Posted 04 December 2007 - 16:49

Παιδια όποιος δεν εχει δει το Bleach ειλικρινά χανει πάρα πολλά...Είναι απο τα Anime που σε αγγίζουν πραγματικά.........:wooi2:

#979 Aldarion

Aldarion

Anime Fan

• Members
  • 157 posts

Posted 04 December 2007 - 18:48

Pedia opios den to exei dei eilikrina xanei polla....Milame to anime apla ta spaei kai einai apo ta anime pou se aggizoun vathia mesa stin psixi sou....Bleach ftw.........:wooi2:

Δεν θέλω να ακουστώ κάπως αλλά δεν νομίζω ότι στο bleach να μπορεί να δοθεί η <ιδιότητα> του ότι αγγίζει κάποιου τη ψυχή...
Δε λέω και μένα μου αρέσει αλλά δεν μπορώ να πω ότι με έκανε να νιώσω κάτι. Όπως βέβαια και τα αλλά δύο <μεγάλα> shounen. Βέβαια γούστα είναι αυτά...

off-topic:
και αν γίνεται μη γράφεις με greeklish
Posted Image

#980 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 04 December 2007 - 20:21

kai einai apo ta anime pou se aggizoun vathia mesa stin psixi sou....

Τελικά εγώ πρέπει να είμαι και πολύ βόδι που δεν νιώθω τίποτα, ούτε μ' αυτό, ούτε με το Love Hina. :terror2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#981 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 04 December 2007 - 21:08

Δεν θέλω να ακουστώ κάπως αλλά δεν νομίζω ότι στο bleach να μπορεί να δοθεί η <ιδιότητα> του ότι αγγίζει κάποιου τη ψυχή...
Δε λέω και μένα μου αρέσει αλλά δεν μπορώ να πω ότι με έκανε να νιώσω κάτι. Όπως βέβαια και τα αλλά δύο <μεγάλα> shounen. Βέβαια γούστα είναι αυτά...

off-topic:
και αν γίνεται μη γράφεις με greeklish

οντως καλο χρυσο το bleach, μ'αρεσει φοβερα αλλα δεν μπορεις να πεις οτι σε αγγιζει. δεν εχει δα και το τρελο βαθος.
Αντιθετα, αν και μου εχει σπασει τα νευρα, το Naruto εχει πιο πολυ βαθος σαν ιστορια

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#982 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 04 December 2007 - 21:39

Για να ειμαστε δικαιοι , το NARUTO εχει δειξει καποια σημεια που σε αγγιζουν ψυχολογικα...
ολοι τα ξερουμε απλα δε τα θυμομαστε,,
Signature Removed

#983 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 05 December 2007 - 00:41

Για να ειμαστε δικαιοι , το NARUTO εχει δειξει καποια σημεια που σε αγγιζουν ψυχολογικα...
ολοι τα ξερουμε απλα δε τα θυμομαστε,,

μη μου χαλας το thread χαμενε :mador2::mador2:
παλι καλα που δεν εχεις και δω τη γνωστη sig θα σε εκανα απειρα report :hahaha:

#984 pauleas

pauleas

cookieeeeeee

• Members
  • 36 posts

Posted 05 December 2007 - 01:09

δυστυχως πριν απο μερικες ημερες spoilar-ιστηκα μονος μου απο το γνωστο σε ολους ντομειν wikipedia.org οσον αφορα το ρολο της Nel και τη σχεση της με τον Itsygo

επισης το wikipedia διαθετει και ομορφο mega-spoil screenshot

τελος ι Nel γαμαει :D

#985 denCorg

denCorg

Anime Fan

• Members
  • 211 posts

Posted 05 December 2007 - 02:08

τελος ι Nel γαμαει :D

x2

να μη δω το σποιλερ...,να μη δω το σποιλερ...

Spoiler:

ανυπομονώ για τη συνέχεια μιας και τελευταία η σειρά έχει κάνει μια κοιλίτσα...
Go figure...
Posted Image

#986 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 posts

Posted 05 December 2007 - 14:01

Τελικά εγώ πρέπει να είμαι και πολύ βόδι που δεν νιώθω τίποτα, ούτε μ' αυτό, ούτε με το Love Hina. :terror2:

Μπάααααααα normal είσαι, οι άλλοι είναι αισθηματίες....:hahaha::hahaha:

#987 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 05 December 2007 - 14:10

Ναι έχω διαβάσει τα spoilers Κι εγώ... Βέβαια βρήκα ένα καλό torrent να κατεβάσω το manga και να διαβάσω όσα chapters δεν έχουν βγεί στα αγγλικά (καλά θα φάω μελάνι στον εκτυπωτή ουκ ολίγο... μπαςε και μπορέσω να τα διαβάσω γιατί στο PC δεν μπορώ εύκολα...)

#988 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 05 December 2007 - 15:23

Oson afora την Νελ, εγω ενα εχω να πω : ( . ) ( . )
Signature Removed

#989 SSJGojeta

SSJGojeta

Anime Fan

• Members
  • 145 posts

Posted 06 December 2007 - 03:02

Και λίγα λες Eze... Και λίγα λες...
I am a proud "human" obsessed with anime and manga. And i am proud with that obsession:wis:

#990 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 06 December 2007 - 18:07

Δεν βγήκε ακόμα το 151 subbed.:(
Μάλλον επειδή πρέπει να έχει νέο opening και ending και χρειάζεται περισσότερη δουλειά για να ετοιμαστούν και αυτά.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image